_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Judson: tak ja mam od neho par knih, nastastie toho napisal vela, nez ho sezrala rakovina. Cize este mam co kupovat.
A aby som sa vratil k povodnemu ucelu tohto topicu, ktorym neboli recenzie knih (ale diky za to, som rad za akekolvek debaty), dosiel mi balik a v nom agmatin Tak som fakt zvedavy, co to so mnou urobi, raz som si uz daval predtreningovu pumpu a... nic Mam dost rezistenciu na taketo veci - kofein a nakopavace na mna nefunguju, lokalne injekcie potrebujem vzdy dvojnasobne davky a po havarke do mna museli napustit taku davku liekov proti bolesti, ze sa na tom bavila cela sanitka Tak zajtra pred ramenami to do seba nasypem a potom napisem dojmy (a aj v nedelu po treningu noh).
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Koniáš je typovy vysoký šermiar, preto to prirovnanie, Bakly je neskutočná hruda svalov - sám hovorí, že presne na dva a pol chlapa hehe, ale späť k tvojej otázke: agmatin zvýš dávkovanie tak na gram+ a daj v dvoch dávkach, ráno a pred tréningom, tak to bude mať väčší zmyseľ, inak Gemmel je super, ja som v tomto nerd jak sviňa, obzvlášť fantasy, čo ma však teší, že CZ/SK scéna je v tomto žánri úžasná a taký Žamboch a spol. smelo môžu konkurovať akýmkoľvek žánrovým majstrom.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
@Turakam: dik, skusim najprv normalne, kym neviem, co to robi. Ak by nezabralo, pojdem do toho podla tvojich rad.
Este k sermu: ja som cisto renesancny/barokovy sermiar. Skor stihly, dlhe koncatiny. Taky "bodavy" a preto sermujem rapirom, ktory je uz taky elegantny, stihly a cisto bodaci. Ten chalan, ktoreho som na videu tak bodol do stehna predtym niekolko rokov sermoval stredoveky dlhy mec, on je zas skor podsadity, silovy a ten serm aj inak vyzeral - pre fanusikov fantasy ako robene. Cepel na pleci a so skokom dopredu ti presekne klucnu kost az po hrudny kos :D Radost pozriet (toto su Trnavaci, bol som u nich na sermiarskom sympoziu, paradna vec):
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Pekne video. Kazdopadne toho koniase si musis precist. http://www.legie.info/serie/783-konias
Souboje jsou tam casto presne popisovany a tobe to treba bude davat este vetsi smysl nez nekomu kdo mec nikdy v ruce nedrzel.
Pekne video. Kazdopadne toho koniase si musis precist. http://www.legie.info/serie/783-konias
Souboje jsou tam casto presne popisovany a tobe to treba bude davat este vetsi smysl nez nekomu kdo mec nikdy v ruce nedrzel.
Presne tak, je to fakt labúžo čítaníčko, podobne aj Bakly, kde Koniáš premýšla a víťazí vďaka intelektu, šermu a rýchlosti, tam Bakly naopak drtí, láme, mrzačí a vôbec - obe série sú krásne prepojené, svet je konzistentný a neviem sa dočkať, ked to raz žamboch všetko rozpletie a dokončí. Inak ja si najradšej spätne čítavam krátku poviedku Bakly: Holýma rukama:).
"Conor Bless"
Hodnotenie treningu: Tak prva (a lahsia) skuska agmatinu Nemozem povedat, ze by som citil nejake FYZICKE zmeny, co sa tyka nabudenosti, alebo ze by ma to nutilo sa hybat a neustale nieco robit. Co bolo ale znatelne, bolo potlacenie unavy, co je jasne viditelne na military presse. Na moje pomery tam padali pekne cisla a mohol som stale a stale. Cele kuzlo opadlo pri tlakoch s jednoruckami, kedy proste agmatin neagmatin, telo prestalo spolupracovat a ramena mi povedali "fuck off" Napriek tomu ale paradny trening, lebo tempo som mal sialene a zmakol som to o tretinu rychlejsie nez inokedy, takze tricko mokre skrz naskrz a pot mi kvapkal z nosa. Ramena som ani nesiel v supersetoch, pretoze... no, na superset nebol cas, pauzy boli tak 20 sekund, takze som siel ako pila Velka spokojnost, ruky naliate mega, hlavne tricepsy, ktore dostali dnes naozaj pekne kapky.
Zajtra skusim zvysit davku na 1gram a ide sa na nohy! To bude skutocny test, lebo mam svalovku zo stvrtkovych lahkych noh a vcerajsieho florbalu.
Nohy megatazko / Hrudnik lahucko / Lytka tak akurat
Drep:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x8x110kg
1x3x140kg tazke ako prase a tu som pochopil, ze este mam svalovku od stvrtka
2x2x150kg obcas lahka dopomoc v style "siel si sam"
2x1x155kg -||-
3x1x150kg
1x3x140kg
1x2x140kg
1x4x130kg
1x5x120kg
1x6x110kg
Celny drep:
2x5x100kg
3x4x100kg
Vypady na bednicku:
3x10x50kg a potom uz som fakt stal sotva na nohach... tak som si dal...
... Vypady s jednoruckami:
4xfitkox15kg v kazdej ruke
Vyskoky na bednicku:
4x10 tu uz vazne svaly kolabovali
Benchpress:
5x6x80kg
Protismerky:
5x10x20kg
Lytka:
6x10x70kg
Hodnotenie treningu:
Tlaky s JC hlavou hore:
1x7x25kg
1x5x25kg
1x6x25kg
2x5x25kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Protismerky:
5x10x25kg
Tlaky s JC na rovnej - pumpa:
5x8x20kg
Brucho:
6 serii po 15
Hodnotenie treningu: Nooo, uprimne, zo zaciatku to slo nevalne, ale jak som sa raz rozbehol... Bench dnes celkom pekne, aj ked to zo zaciatku nevyzeralo velmi slavne. Zhyby taky standard, mohlo byt lepsie Inak ale pekny trening, skoro prazdne fitko, len som si zabudol iPod a bol som odkazany na rusky hip hop , ktory si tam pustala kocka z recepcie. Zlo Ale inak som spokojny, hrudnik naliaty, chrbat pekne preciteny. Zajtra inak vyrazam smer Praha, kde sa tesim na obzerstvo a hektolitre piva! Vraciam sa az v nedelu, takze ma tu chvilku neuvidite
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
2x2x150kg dopomoc trochu
4x1x155kg dopomoc trochu
2x1x150kg
2x2x140kg
2x3x130kg
2x4x120kg
2x5x110kg
Celne drepy:
5x4x100kg
Vypady na bednicku:
3x10x50kg
Vyskoky z drepu na bednicku:
4x10
Zakopavanie:
4x10x40kg
Predkopavanie:
4x10x60kg
Lytka:
6x10x70kg
Drepy na bosu:
4x10
Hodnotenie treningu: Tak mi prechadzky po Prahe a knedliky ku kazdemu flaku masa asi velmi nepomohli v silovych vykonoch Drepy sli fakt tazko a obcas bola potrebna dopomoc sparinga. Nejak som nevedel najst tu spravnu techniku, tie drepy som necitil, proste nejaky cudny den. Dnes som inak siel cisto len nohy, lebo zajtra mam hrudnik a chrbat, tak som sa zameral naozaj len na ten spodok. A znicil som ho tak precizne, ze mam problem sadnut si sam na hajzel Nemam co k tomu napisat, pri vyskokoch z drepu uz to bolo fakt na sablu a drepy na bosu na zaver som si dal len tak z hecu (je to strasna blbost inak) s vlastnou vahou. Zajtra to bude BOLIET.
Hodnotenie treningu: Dnes som bol ako Terminator Asi za to moze dvojita davka agmatinu, ale tlaky sli na moje pomery fakt paradne. Za cely cas mi na cinku nikto nesahol, tlacil som to bez problemu a trufam si povedat, ze bola rezerva. Naopak zhyby sli tazsie, ale to je stale tak. Bud ide tlak alebo tah Trochu ma v poslednom case pobolievaju zapastia, ale paradoxne nie pri tlakoch, ale ked si nahadzujem jednorucky a podobne. Neviem, cim to je. Asi pretazujem. Zatial ale dobre, nic tragicke Trening teda pekny, velmi som spokojny s tlakmi, prekvapili ma, ale s potesenim musim povedat, ze s tymi tazkymi vahami sa zlepsuje aj vizual toho hrudnika, tak hadam do leta budem vyzerat trochu ako chlap. Inak po vcerajsich nohach svalovka priserna, sadnut si na zachod je excelentny vykon za desat bodov a nieco mi hovori, ze zajtra to bude este horsie
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru