|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caukymnauky
|
Zaslal: út duben 01, 2025 7:43 am Předmět: |
|
|
i kdyz to nepocitam, tak po treninku podle chuti dam 1.5 az 2, telo si rekne samo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út duben 01, 2025 7:47 am Předmět: |
|
|
No ako ste sa pekne porozprávali  Mám rád, keď je môj log platformou pre zbližovanie a priateľskú výmenu názorov!
Ak vám to nevadí, trochu vám to tu pokazím a zapíšem si včerajší tréning. Nevšímajte si to a spokojne pokračujte
Predkopávanie:
1x20x40kg
5x20x80kg
Legpress:
1x20x75kg
5x20x120kg
Triset
Lýtka v legpresse:
3x20x120kg
+
Výpony s BW:
3x20
+
Veslo - kladka zhadzovaná:
3x12x80kg + 3x12x40kg
Superset
Incline bench press:
1x12x20kg
3x12x60kg
+
Incline rozpažkotlaky zhadzované:
3x12x20kg + 3x12x12kg
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: Stále ma serie dusivý kašeľ, keď sa viac zadýcham. Keď to na mňa príde, tak to rachotí tak, že tete na 9tom poschodí padajú z poličiek ozdobné hrnčeky. Náš barák je v letovej dráhe smerom na košické letisko a lietadlá nám fičia popred balkón tak, že si takmer môžme mávať s cestujúcimi. Ale keď spustím svoj kašľomotor, tak prehluším aj hluk turbín.
Preto som zvolil tréning, pri ktorom sa moc nezadýcham, ale aby som si predsa trochu zamakal.
5 sérií predkopávanie riadne bolelo. Nasadil som aj celkom rýchle tempo, takže to štípalo epicky a rozhýbalo kolená aj v tom studenom upršanom počasí.
A tak som si mohol dať legpress.
Jaj, ako ten bolel
Takisto 5 sérií vo veľkom objeme, klasicky snaha o čo najväčší ROM, bola to trápenka. Ale predsa, stále to nie je drep. Čisto z hypertrofického hľadiska by podľa mňa tento legpress aj stačil, viem sa tam krásne sústrediť na precvičovaný sval, s technikou nie je problém, kyslík nie je limitujúci faktor, core nemusí držať... ale... nie je to drep, no  Ego nepustí.
Napriek tomu pumpička pekná (a chôdza srandovná):
Holt, genetika je limit, mať stehná a genetiku na ne ako Rišo, tak s mojím tréningom nôh už som ako nová reinkarnácia Toma Platza, ale smola. Spokojný nebudem nikdy, hlavne s tým vonkajším oblúkom, ale kvôli tomu rozhodne neprestanem makať. Beztak ide o hovno, som len starý fotr, čo si chodí do gymu oddýchnuť od rodiny
Chrbát na kladke je taká bezpečná varianta, kde sa toho moc posrať nemôže, ale asi som mohol pridať váhu alebo niečo. Mal som to tam naložené ešte z predkopávania a tak som s tým nič nerobil, ale 10-20 kilo som mohol pridať. Na druhú stranu, úplne hrotiť som to nechcel, predsa len nie som úplne zdravý.
A incline tlaky+rozpažky som si užil. Váhy samozrejme také nijaké, ale čisto zp ohľadu objemu práce a prevedenia to malo svoj účinok. Je to náročné pre ego, keď vidím, ako to tam baby monster bombuje so 100kou na tlakoch, ešte keď viem, že by som to dával tiež... Ale jaksi z tohto mám lepšie výsledky, tak musím zaťať zuby
V rámci možností výborný tréning, dúfam, že zajtra už na tom budem o niečo lepšie a zaradím aspoň ľahké platz drepy. Nech nie som úplný chudák. Už sa teším, ako sa konečne zs naplno rozbehnem, aby ma potom mohli skosiť kiahne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 03, 2025 8:17 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x100x40kg
Superset
Platz drepy zhadzované:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
2x12x140kg + 2x12x100kg
+
Legpres zhadzovaný:
2x20x80kg + 2x20x60kg
Triset
Lýtka v legpresse:
3x20x80kg
+
Výpony s BW:
3x20
+
Sťahovanie kladky zhora úzky paralel:
5x20x40kg
Superset
Decline bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x13x100kg
+
Decline rozpažkotlaky zhadzované:
3x6x32kg + 3x8x20kg
"Protismerky":
3x10x20kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DH-aLbdNbeW/
Pretože Soraya chcela ísť do obchodu, musel som si švihnúť. Bolo mi jasné, že nebudem stíhať úplne všetko podľa plánu, tak som sa do toho rýchlo oprel, nech vyžmýkam z tréningu čo najviac.
Nohy som v pondelok robil len ľahko, tak som pritvrdil. 100 predkopov je taká vec, ktorá človeka preverí hneď zo začiatku, a je úplne jedno, aká váha je naložená. Myslím, že toto by bolelo aj bez závažia, že by som si len kyvkal nohami
No a z toho potom rovno platz drepy.
Obvykle mávam problém, že mi pľúca zomrú skôr ako nohy. Našťastie vďaka spomínaným predkopom mi nohy zomreli úplne rovnako ako pľúca  Yes, I guess.
Na videu to zhodenie zo 140 na 100 vyzerá byť rýchle, v skutočnosti som sa tam plazil ako paralyzovaný slimák a snažil sa dostať do tela nejaký kyslík, ktorý vďaka tomu moribundu nie a nie dostať sa tam, kde ho bolo treba. Našťastie váhu som zvolil dobre a stovku v podstate oddrepujem aj s polámanými nohami s hlavou v akváriu, čiže som to dobojoval a...
...
...mohol ísť na legpress. Ten je super. Bolí, človeka vypína, páli to, nohy sa odkrvujú a zároveň sú extrémne napumpované (jo, na môj legpress zákony fyziky neplatia), ale človeka to neprizabije, ako keď zlyhá na drepoch, a to je veľký benefit pri takomto štýle tréningu "na hrane".
A keď som to celé skončil, vyplazil som sa zo stroja, po štyroch došiel bledý s grckou na krajíčku k lavičke, vytiahol sa na ňu, skrz červenú hmlu pred očami som nahmatal telefón a napísal baby monsterovi, že FAKTICKY nechcem ísť druhú sériu, na čo on mi povedal, že sa mám viac snažiť
Chcel by som povedať, že ma to strašne nakoplo a heclo a že som sa rozhodol dokázať mu, že na to mám a že jeho slová ma posunuli mentálne ďalej, ale v skutočnosti som len tíško plačkal a vzlykal a snažil sa mentálne odhodlať na druhú sériu, ktorú som síce nakoniec dal, ale bolo to peklo  V ústach som cítil lososa a žlč, ako sa obed snažil dostať von a bol by som sám seba objal za rozhodnutie dávať v stredu len dve pracovné série.
Decline benche strašná zlyhávka. Minulý týždeň 14 reps, včera len 13. Gayyyy. Ale zasa som bol rád, že dokážem stáť na roztrasených nohách a ručička na budíku ukazateľa energie v tele sa nekompromisne blížila k "E", tak možno to nebol úplne najhorší výkon.
No a potom už sa blížil koniec, vedel som, že dips nedám, tak som si na kladke dal "protismerky", lenže každú ruku zvlášť a holt, muselo to stačiť.
Potom som utekal do obchodu, hrdý, koľko času som ušetril, aby Soraya mohla ísť do obchodu, na čo mi ona povedala, že do obchodu nejde, takže som trochu chcel byť násilný a zlý, ale nevládal som _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 07, 2025 7:16 am Předmět: |
|
|
V piatok bol tréning, ale nenávidím ho zapisovať  Docvičím ho v piatok večer a potom už nie som na počítači celý víkend a v pondelok si prd pamätám, aj nadšenie opadne a navyše sa už snažím mentálne pripraviť na drepy.
Ale bol to dobrý tréning, uhnal som si výživnú svalovku na chrbát, čo je bomba.
Serie ma jedine hrazda, tú Erik svojho času vybral naozaj nešťastne. Mám na nej ruky príliš ďaleko od seba a ešte je nezmyselne "ergonomicky" zahnutá, čo mi totálne zabíja ramená a brachialis. Pri každom zdvihu mi to v ramenách praská a puká, chrapčí a vŕzga, krepotá a škrípe, lúska, ba i kliká, občas cvaká, ale hlavne chrúpe, niekedy cvaká, ale hlavne to furt bolí. K tomu sa pridáva ešte ten ľavý brachialis a dokopy mi to celkom uberá z už tak malej chuti na zhyby.
V sobotu ráno som sa zas dokopal, ale ťažko preťažko, robiť ramená a ruky, nakoniec sa z toho vykľul pekný tréning, hoci začiatok bol náročný. Ale za to môže počasie, až bude ráno pekne svietiť slniečko a bude teplo, hneď sa mi bude viac chcieť.
Dnešná ranná váha po troch týždňoch skoro diéty je 95,2kg (na začiatku 97,5kg). Od počiatku som dal teda dole 2300g. Moc to nevidno, ale musím byť trpezlivý _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 07, 2025 8:35 am Předmět: |
|
|
Ty vada, to jsou stehniska. Závidím. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 07, 2025 1:33 pm Předmět: |
|
|
s takymi stehnami by som sa uz obaval aj utlaku nadobicka :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 07, 2025 2:50 pm Předmět: |
|
|
Sunky su to veru desive, ale otazka stoji inak: Lytka, gde? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 07, 2025 6:50 pm Předmět: |
|
|
Seeya: dve deti už mám a viac mi netreba, už je to fuk, nech sa utláča
Cohen: a to je celkom krivda. S lýtkami som paradoxne urobil kopec roboty a progresu,než som to ako-tak vyplnil. Spýtaj sa trebárs Turka, aká to je hrozná drina, keď k tebe nebol lýtkový boh štedrý.
Okrem toho ja som skôr tak: hrudník gde? Ruky gde? Ramená gde? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 07, 2025 6:57 pm Předmět: |
|
|
Ani nevrav, ale uz som sa predvadzal na suťazi v drese pri 71kilách, takže je mi to na večné veky fuk. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 08, 2025 8:06 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x20x40kg
3x20x80kg
Higbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg  a jéje...
3x6x170kg
Superset
Legpress:
3x25x120kg
+
SLDL na kladke:
3x12x80kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x20x120kg reps for Cohen
+
Výpony s BW:
3x20
Superset
Incline bnech press:
1x10x20kg
3x10x70kg
+
Incline rozpažkotlaky:
3x10x20kg + 3x10x12kg
Superset
Veslo - kladka:
3x12x80kg
+
Chest expander:
3x10
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: Nie že by som maľoval čerta na stenu, hádzal flintu zo žita, mával bielou zástavou alebo plakal nad rozliatym mliekom, ale trochu mám dojem, že ma chudnutie pomaly začína dobiehať  Tempo chudnutia je viac než dobré, čo sa však nepáči silovým výkonom.
Predkopy prekvapivo super, tam to lietalo a mal som pocit, aký som mocný a v kondícii a všetko. Nastrieľal som to tam ako nič a tešil som sa, ale možno som to trochu prepískol. Drepy naopak pocitovo ťažké, netechnické a unavené. Dúfam, že je to len počasím a nejakým tým moribundom, ktorý je už (verím) na odchode. Ale určite tam hrá aj úlohu chudnutie a menší príjem energie.
Nie je to tak, že by ma to zrazu zapučilo alebo čo, ale každé opakovanie pomalé, potreboval som to predýchavať a URČITE mi ani nenapadlo dať si v poslednej sérii 10 opakovaní  Toto už nebolo ani v tele, ani v hlave.
Aby som si to vynahradil, pridal som si nejaké opakovania na legpresse navyše. Počíta sa to, však? VŠAK?!
Lýtka som cvičil tiež, aj keď asi zbytočne, že jo, pane Cohen?  Ale skôr si len nepamätáš, ako vyzerali moje nôžky predtým, než som zaradil lýtka trikrát týždenne
A opováž sa povedať, že nevidíš rozdiel  Boh ťa varuj!
Okrem nevládnych nôh sa už nič zábavné nedialo, až kým som pri brušákoch nedostal absolútne monštrózny kŕč do brucha  Keď som videl v zrkadle, ako ma z toho kadejako krúti pri snahe to natiahnuť a uvoľniť, trochu som sa zasmial, ale to ma potom začalo bolieť ešte viac a strávil som dobrých 5 minút rôznym čudnostrečingom, kým ma to pustilo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 08, 2025 8:17 am Předmět: |
|
|
Zo zaberov je zjavne, ze kedysi boli lytka tvojimi pomerovo najvyraznejsimi svalmi, co sa evidentne zmenilo. Ale aj bez expertizy oboch zaberov uznavam, ze by tam teoreticky nejaky pozitivny rozdiel v objeme mohol byt. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 08, 2025 12:43 pm Předmět: |
|
|
Veď si mal i máš veľké lýtka, ako-čo? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 10, 2025 7:43 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Veď si mal i máš veľké lýtka, ako-čo? |
To asi nepíšeš mne
Predkopávanie:
3x30x50kg
Superset
Platz drepy:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x160kg
2x6x160kg + 2x6x140kg + 2x6x120kg + 2x12x70kg
+
Legpress:
2x20x80kg + 2x20x60kg + 2x20x40kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x30x80kg
+
Sťahovanie kladky zhora - úzky paralel:
3x20x50kg
Superset
Decline bench press:
1x12x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x13x100kg
+
Decline rozpažkotlaky:
3x6x32kg + 3x8x20kg
Kliky na bradlách:
3x12xCarabas + 3x12xCarabas s expanderom
4set:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DIPJ-oVtYje/
Tak toto bol slušný masakrík. Plánoval som nohám trošku podkúriť, ale možno som to malinko prehnal Veľmi sa mi nechcelo robiť 12ky so 140 kilami, ako naposledy, tak som si radšej pridal váhu a naordinoval zhadzovanie, že to bude tak nejak narovnako.
A bolo výživné.
Po prvej sérii som myslel, že už je toho celkom dosť, ale môj oddaný fanúšik baby monster mi napísal, že som pussy a gay a moje deti budú pľuť na môj hrob, keď si nedám ešte jeden set (možno to nenapísal úplne takto presne, ale veľmi blízko tomuto určite) a tak som si teda pustil motivačné video, na ktorom Tom Platz kričal, že nemám byť loser a sklamanie a dal som to ešte raz. Ale to už som fakt kloktal zvyšky obeda a žlče, ktoré sa tlačili von.
Jedna taká séria má 8 minút a to prebehne človeku pred očami celý život a porozmýšľa nad životnými rozhodnutiami, konkrétne nad jedným špecifickým: Prečo si toto kurva robím???
A potom zrazu bolo po všetkom a už som vedel, že bude len dobre a dúha a láska, až kým nepríde na hrudník
Cicky fajn, tam som dal taký štandard. 13ky so stovkou nie sú úplne zlé, ale ani zázrak. Už som mal pomerne vybité baterky, takže Platz mohol kričať koľko chcel, poslal som ho do riti a pustil si nejaké najväčšie hity z 80s. A Modern Talking na mňa nekričali, hovorili mi, že som ich srdce a duša a že ma budú držať a objímať navždy. Takto uchlácholený a dojatý som si už v pohode komfortne docvičil svoje.
Slušný mayhem, doma som sa akurát tak najedol, umyl zuby a v podstate som spal, ešte než som dopadol do postele od dverí. Dnes nohy pocitovo ako čínsky terakotový válečník.
BW 94,7, takže ďalšie polkilo šlo dole komfornte a bez námahy (hej, napísal som bez námahy po tom, čo som popísal včerajší tréning, hah).
A MalýPali má kiahne, krásne sa prestriedali s Petríkom a teraz môžem zasa čakať, či ma to chytí _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|