Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 414, 415, 416 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2025 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V piatok tréning chrbta, nič extra, mŕtvoly 3x10x150kg bez opasku. Zvyšok len kladkovanie, ale zhadzované a zintenzívnené, takže som mal peknú svalovku na komplet celý chrbát.

V sobotu rozbíjanie rúk a ramien, to bola tiež svalovka

BW dnes ráno 94,7kg, to je zas pol kila dolu za týždeň. Už to spomaľuje, o chvíľku budem musieť byť asi aj hladný alebo čo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2025 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x20x40kg
3x20x80kg

Drepy:

1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
3x6x170kg + 3x6x150kg + 3x6x120kg

Superset
Legpress:

3x20x80kg
+
Zakopávanie na predkopávatku v stoji:

3x20x20kg

Gigaset
Veslo - kladka podhmat:

3x12x50kg
+
Veslo - kladka nadhmat:

3x12x50kg
+
Lýtka v legpresse:

3x20x80kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Incline bench press:

1x12x20kg
1x6x60kg
3x6x80kg
+
Incline rozpažkotlaky zhadzované:

3x10x20kg + 3x12x12kg

4set:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DIcCmAKN1sM/

Smiešky pokračujú. Včera sa mi vôbec nechcelo, ešte cez deň ako tak, ale ako sa zvečerievalo a vonku začalo pršať a pofukovať, mal som skôr chuť dať si kakao a zaliezť pod paplón. Ale kakao aj tak nemôžem piť, lebo má veľa kalórií a tak som namazal stuhnuté kolená hrejivkou a vyrazil dažďom do gymu. Chvalabohu, že to mám len tuto, čo by kameňom dohodil - cez parkovisko, okolo kontajnerov, zktorých trčia len nohy malých počerných lovcov pokladov, potom popri obchode, kde stará páchnúca teta z nášho vchodu škubala Zlatý dážď, lebo je jar a prečo by sme sa všetci mali kochať rozkvitnutými kríkmi vonku, keď ona ich môže dolámať a otrhať, aby si ich dala do vázy, potom okolo opilcov, ktorí s bordovými ksichtami sedia deň čo deň na rovnakom mieste, kde chčijú a serú dookola v kríkoch a kde si okolo nich radostne poskakujú krysy ako rozmaznané čivavy, akurát sú oveľa väčšie a vypasenejšie. Aaaaa potom už som pri Erikovom baráku a v gyme.

Na drepy som sa musel prekonávať, ale mám na seba overenú fintu - dokopem sa k jednej sérii a potom už sa nedá svietiť, musím odmakať všetky tri. No a pretože som si včera naordinoval hneď tie zhadzované série, bol to celkom mentálny boj to dokončiť. Vonku si to bubnoval dážď, v gyme vládlo prítmie a ja som fakt mal sto chutí sa na to vysrať, ale holt... Nešlo. A tak som to tam postupne nasekal, ale ku koncu už som poriadne cítil ten úbytok energie z tých pár týždňov v diéte.
A potom zrazu puf, bolo po a aj keď som vedel, že ma čaká ešte legpress, tak endorfíny nastúpili, lebo to najhoršie som mal za sebou. Na legpresse je to len pumpa na stehná, ale drepy, to je proste bolesť celého tela

Napadlo mi, že som nikdy neskúšal robiť zakopávačky v stoji na predkopávatku od Riša. Tak som to zo zvedavosti skúsil a jejda, ono to pri troške improvizácie ide. Takže bomba, dal som si to tak zľahka, aby som si rovno neodpálil hamsy. To až nabudúce
A legpress len malá váha, ale uuuf, stačilo. Po všetkých tých drepoch a veľkom rozsahu pohybu to bolo až až!

Potom som nemal chuť už na nič ťažké a tomu zodpovedal aj chrbát - striedal som podhmat a nadhmat, celkom zaujímavo to potriafalo všetko podstatné v chrbte Jasné, dalo by sa pritvrdiť, ale baterky už fakticky končili a bol som rád, že som to nejak doklepal a mohol sa vytrápiť na hrudníku a následne na ramenách s rukami.

Zaradil som zasa aj brucho, nech trošku vizuálne podporím sixpeky. A nech spotrebujem za mak viac kalórií.

Dnes ráno 94,4kg, čo je o 300g menej ako včera. Čo je samozrejme blbosť, aby som za deň schudol 300gramov, každopádne už včera sa mi zdalo, že som navážil podozrivo veľa (resp že sa váha nepohla od štvrtkového váženia). Tak zrejme som sa buď slabúčko vykakúškal pred vážením, alebo som podržal viac vody alebo čokoľvek, čo ovplyvní váhu Takže hmotnosť radostne klesá naďalej a dokopy som zatiaľ zhodil 3100g.
Myslím, že to do Cypru pohodlne stíham, aj keď samozrejme ukazateľ nie je číslo na váhe, ale forma, ktorá zatiaľ je taká nemastná neslaná. Resp neslaná je, ale mastná celkom dosť

decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2025 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
3x30x40kg

Superset
Platz squat:

1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
2x12x140kg
+
Legpress:

2x20x90kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x30x90kg
+
Sťahovanie kladky zhora - úzky paralel:

4x20x40kg

Superset
Decline bench press:

1x12x20kg
1x6x60kg
1x2x100kg
3x12x100kg
+
Decline rozpažkotlaky zhadzované:

3x6x32kg + 3x10x20kg

Protismerka:
3x12x20kg

4set:
3x20

Hodnotenie tréningu: Aaah, včera to nešlo vôbec. Nebola nálada, nebola energia, neboli výkony, celé zle. Už dlho som nemal tak posraný tréning.

Ešte drepy ako tak išli, tam som proste drepoval a drepoval, ignoroval pľúca, ktoré chrčali o nejaký kyslík a bum, zrazu som mal 10 reps a potom už len ďalšie dva a je to. Legpress podobne.

Ale ako došlo na hrudník, tak fuj. Minulý týždeň 13 opakovaní, včera už len ubolených 12. Padá to, ako ide dolu váha a energia, tak sila fičí dole spolu s tým, len tak sviští. Ale už aspoň začína byť vidieť nejaké detaily na bruchu a nie len hnusný blob, takže pomaly sa musím mentálne preorientovať z "som tučný a slabnúci a to je nahovno" na "som síce slabý, ale fešák na pláži a to je dobré".
Je to náročné, lebo formu ako ja má každý druhý - taký Ustinov ma na forme pobije aj po návšteve cukrárne, a to má o 70 kíl menej ako ja, o 20 rokov viac a neexistujúce vlasy. Baby Monster sa síce tvári, že nič, ale tiež je stavaný ako tank a to nehovorím o zabijakoch ako Magumi alebo Ripper a ďalší.
Zároveň mi padá sila, a tam už je to úplne v hajzli, to už ma tlčú všetci, takže moje biedne narcistické ego trpí A nemôžem sa ani vyhovárať na váhu, lebo zasa Turek váži toľko, čo môj starší syn a roztrhá ma hocikedy

No fuj, ale som sa opustil

Piatkový trenál vynechám, potrebujem pošetriť energiu na dvojdňovú túru s bratom. Čaká nás nejakých 40km po kopcoch, to asi vysekám sixpeky... Alebo umriem na vyčerpanie, tak držte palce.

decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2025 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V piatok ešte prebehol ľahký trenál, kedy som veľmi rozumne vynechal nohy a len som pumpol vršok. Padlo to super, hoci len kladky a jednoručky. Ale snažil som sa veľmi nerozbiť, aby som potom v sobotu vládal šliapať.

V sobotu nás Erik odviezol do Medzeva (vstával som 5:20, čiiistá radosť ), lebo Medzev je riť sveta a nechodia tam autobusy, tak som ho neboráka musel zneužiť, hoci ho ešte čakala jazda do Poľska.
A odtiaľ sme v podstate šli opačným smerom tú istú trasu, ako so Štúrom pred 2 rokmi, čo sme potme blúdili lesom a mali bobky zo spania vonku.
Boli sme traja, ja, brat a jeho pes Aida, ktorá po rôznych drámach a chorobách nebola v top forme a odsrala to, chúďa malé, najviac z celej trojice.

Plán bol jednoduchý. Začiatok v Medzeve, výjsť na Zbojnícku skalu, Kloptaň, potom po ceste SNP cez Tri studne na Kojšovu hoľu a odtiaľ domov do Košíc. Nejakých 48km rozdelených na dva dni. Detaily o trase na obrázkoch nižšie.

Popravde to naše blúdenie a trápenie spred dvoch rokov so Štúrom aj celkom chápem. Vtedy sme zostupovali kopec potme, na konci túry, unavení, v snehu, z veľkej časti po riti, trvalo to dlho a bolo to nekomfortné a nemali sme ani šajnu, či nájdeme tú búdu, aby sme prenocovali v suchu, značky na stromoch minimálne, ako som si dodatočne overil teraz za svetla. Teraz sme to šliapali do kopca a bolo to fakt nekonečné a boľavé stúpanie, lebo sme šli na Zbojnícku skalu a odtiaľ na vrch Kloptaň, čo je celkom slušný strmák. Keď som videl ten svah, kade tade ostré skaly, uvoľnené kamenie, popadané stromy a ďalšie prekážky, naozaj nechápem, ako sme to so Štúrom zliezli dolu bez zranenia Fakt je, že neviem, čo je horšie, riskovať zlomený väz cestou dole ako pred rokmi, alebo si explodovať pľúca a stehná a lýtka pri nekonečnom šliapaní hore ako teraz.

Zbojnícka skala je sexy, o dosť viac sexy ku koncu apríla počas slnečného rána, ako vo februári potme, keď človek premýšľa, či sa dožije druhého dňa A Kloptaň je ešte krajší, s nádhernými výhľadmi v ukážkovom teplúčkom slnečnom počasí po drsnom stúpaní.

Skvelá správa bola, že z Kloptaňa sa ide väčšinou už len dole kopcom. Sme si mysleli... Ale jeden-dva stupáky nás ešte brutálne prekvapili a vyžmýkali v horúčave a slnku. Ale tentoraz som mal rozum. Vzal som si len ľahké bežecké boty, takže sa mi cupitalo skvele. Konečne výlet, na ktorom netrpeli nohy. Až tak. Pravda, pľuzgiere a otlaky som nemal, ale časom zdreveneli kolená, členky a chodidlá horeli od neustálej chôdze. Ale to je štandard a asi by to bolo v každej obuvi.
Odmenou nám boli prekrásne výhľady, úžasná príroda, videli sme aj Tatry. Postretávali sme aj nejaké partičky turistov a jedného trailového bežca, ktorý neďaleko videl aj dva medvede, ale našťastie takéto "potešenie" nás minulo. Mali sme síce sprej na medvede a nôž taký, pri ktorom by aj Krokodíl Dundee povedal "dec a nojf", ale oboje by nam prd pomohlo, keby nám chcel nejaký Yogi reálne nafackovať. Ale po celú cestu sme videli dosť stôp, že sa tam nejaký ten maco túlal.

A tak sme si radostne šliapali a jedno prekrásne miesto striedalo druhé. Sem tam sme zaradili pauzu a pokochali sme sa výhľadmi, dotankovali sme vodou uťahanú Aidu, ktorá veľmi rýchlo pochopila, že sa nejdeme prejsť do lesoparku a celkom si šahala na fyzické rezervy.

No a potom už sme sa blížili ku koncu prvého dňa, minuli sme Biely kameň, kde som si dal dole triko a nahodil pózu, vďaka čomu si brácho všimol, že oproti bledému telu mám povážlivo bordový krk a predlaktia. Keď som sa na to zameral, všimol som si, že on je na tom podobne.

Do večera nás to pekne štípalo a štípe doteraz Na ľavačke mám prekrásny bledý flek, kde som mal hodinky, okolo toho žiarivý štípajúci purpur

Ku koncu sa mi začalo nepríjemne ozývať ľavé koleno. Ale ono to ani nie je koleno, uvedomil som si, že je to skôr vrch lýtka, z vonkajšej strany nohy. Stáva sa mi to pri dlhších trasách, hlavne pri zostupe. Neviem, čo to je, ale budem to musieť preskúmať, lebo je to celkom vypínák. So zaťatými zubami sa to síce dá, ale k nejakému pohodovému chodeniu to má ďaleko. Videl by som to na nejakú podráždenú šľachu následkom blbého chodenia alebo čosi. Takéto veci sa obvykle reťazia a možno ma bolí koleno, lebo mám posrané bedro alebo chodidlo.
Ale na Kojšovku sme ešte došli a než sme zmrzli v tom strašnom severáku, čo tam stále fučí, dali sme si jednu krivú fotku na samospúšť a potom mi spadol telefón do štrku.

Potom sme prebehli za Kojšovku (ja som prekrivkal, lebo tá noha) a tam stojí taký smrekový minilesík, do ktorého sme zaliezli a zakempili sme v závetrí. Spali sme každý len tak pod celtou a bol to pohodlný nocľah. Zem mäkká, vietor minimálny vďaka stromom, noc bola teplá a únava nás zmohla, takže ani neviem ako a bolo ráno.

Ráno sme sa potom prebrali do ufúkaného studeného rána, ale stačilo vyliezť von z lesíka, kde už svietilo úžasne teplé slnko, dali sme si kafe, najedli sa a vyrazili sme na druhú etapu smerom domov. Tá už nebola taká epická, lebo sme pomaly zišli z hrebeňa a skôr zaliezli do lesov nad Košicami, kde to už nebolo také bohaté na výhľady. Ale aj tak super cesta v peknom jarnom lese.
Noha ma síce bolela, ale dalo sa to zvládať, psík nabral sily v noci, takže sme fičali pomerne rýchlo, na jednej chate sme si dali pivo a popičovali na ebajkerov (tfuj, keď niekoho vyvezie na chatu, kam sa v pohode dobicyklujú aj deti, elektromotor a on hrdo zosadne, skontroluje hodinky a povie "Osobák!", tak to uráža moju dušu športovca), na ďalšej potom smažák. A potom už len zostup zostup zostup a do Košíc sme prišli práve včas, lebo mi už horeli chodidlá V autobuse domov som potom vytuhol tak, že som nevedel dôjsť zo zastávky domov a sotva som stačil tempom takej starej tete, čo za sebou vliekla tašku na kolečkách.

Za dva dni som schudol cez kilo, ale to bola len voda, ktorou sa teraz priebežne dolievam. Vysral som sa dnes aj na celé počítanie kalórií, dal som si taký malý refeed, aj tak som chudol expresne a už mám pod 94 kilo, a to mesiac pred Cyprom. Takže chudnúce rezervy tam sú. Aj na dnešný tréning som sa vyprdol, nič by som tam neurobil taký unavený a bolo by to skôr kontraproduktívne.
Poriadne si oddýchnem a v stredu si to dám naplno, nech z toho aj niečo mám.

Takže výlet top, hodnotím 5 hviezdičiek z 5. Už som to fakt potreboval a ľutujem len, že nemôžem chodiť častejšie

cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2025 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekna spacirka Ale je to ako hovoris, mali ste to idealne, keby vam urobilo pocasie skrt cez rozpocet, alebo nebodaj museli pred macom utekat... boli by ste doma rychlejsie.
vlk#

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2025 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné nastoupané metry! a dvoudenní túru s touhle kilometráží jenom tiše závidím, já když dám jeden den 20+, tak druhý den už nedám nic, protože jsem si pořád nepořídil boty, které by to zvládly, ani zimní, ani jarní, ani sandály, a pokusy 30+ vedou k takové devastaci chodidel, že se pak dva měsíce regenerují, takže vaše "padesátka s převýšením patnáctset" je sice lákavá, ale musím pořešit hardware ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2025 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
pred macom utekat...

Pche. Podrezali by sme ho ostrovtipom.

vlk# napsal:
pokusy 30+ vedou k takové devastaci chodidel, že se pak dva měsíce regenerují, takže vaše "padesátka s převýšením patnáctset" je sice lákavá, ale musím pořešit hardware ;)

No to hej. Jak nie sú boty, tak je prúser. Akonáhle sa z kochania výhľadmi stane boj o každý ďalší krok, akosi sa z tej túry stráca radosť
Vyskúšal som si to v 2020 či 21, keď mi hneď prvý deň cestou do Levoče moje nové treky totálne dotrhali päty a zapálili achillovku. A ešte som musel odšliapať 70km

Predkopávanie:
1x12x40kg
3x20x60kg

Superset
Platz drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
2x6x160kg ah fuj
+
Legpress:

2x40x80kg

Triset
Lýtka v legpresse:

3x30x80kg
+
Výpony s BW:

3x20
+
Sťahovanie kladky šiokým úchopom:

3x15x60kg + 3x15x40kg

Superset
Decline bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x12x100kg
+
Rozpažkotlaky zhadzované:

3x7x32kg + 3x8x20kg

Kliky na bradlách:
3x6xCarabas+10kg + 3x6xCarabas

Protismerka na kladke:
3x10x20kg

4set:
3x10

Hodnotenie tréningu : Ah jaj, ale sa mi nechcelo. Tak sa mi zdá, že som ešte úplne nespracoval túru, okrem toho vonku popŕchalo a celé poobedie som zíval a chcel spať.
Namiešal som si predtréningovku, aby to pomohlo, takže som zíval a svrbeli ma uši. Super.

Namotivovalo ma jedine to, že sa blížim do finále a treba proste zamakať. Mesiac a týždeň to hádam ešte vydržím Potom urobím desať fotiek, z ktorých jedna bude použiteľná a pôjdem si dať tri miešané drinky, ale vďaka diéte ma vypne už prvý. Jupíííí!

Vďaka dažďu som mal kolená absolútne neohybné a boľavé, vlhkosť im očividne "svedčí" a tak boli drepy celkom utrpenie. Ani predkopy ich nerozhýbali. Nevládal som nič, všetko ma bolelo, drepoval som len preto, že som sa zaťal ako starý bulldog. Ideál. Technicky som to triafal celkom fajn, ale čo z toho, keď som myslel, že sa po tréningu rovno objednám na výmenu kĺbov.
Tak som sa hecol len na trápne dve šestky. Skúsil som to dorovnať legpressom, ale to nie je to isté. Takže OK, nohy som trochu pocvičil, ale len tak, aby som sa vyslovene nehanbil, že som vynechal.

Chvalabohu rukami nechodím, ani na nich nemám kolená a tak decline benche išli pekne. Žiadna sila sa nekoná, samozrejme, ale aspoň to nebolelo, ak nerátam klasickú bolesť z cvičenia. Nakoniec som si to aj celkom užil, asi už len pre ten pocit, že ma pri tom nebolia kolienka.
Dokonca som sa hecol aj na kliky, aj keď sa mi preveľmi nechcelo nastavovať stojan na bradlá Dal som si ich celkom naširoko, takže stačilo len pár opakovaní a bol som hotový. Čo je super úspora času.

Že stál tréning zaprd a nemal som motiváciu je vidieť aj na tom, že som nenatočil a nepridal žiadne poriadne video (natočil som bench, ale to je celkom nuda). Proste to nebol ten správny deň na nejaký drsný motivačný tréning.

Tak uvidíme, čo prinesie zajtrajšok [/b]

EDIT:
BW je 93.7kg. Stále tam je priestor na chudnutie, počítam, že keď dám dolu ešte dve kilá, mohlo by to vyzerať aspoň trochu dobre. Na Ustinovovu formu sa samozrejme nechytám a ani nebudem, ale on je genetický zázrak, takže pohoda. Obyčajný, bohom neobdarovaný bedár ako ja, môže byť rád, že je rád

V reále je to malinko lepšie, to umelé svetlo nie je veľmi lichotivé.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2025 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
T-bar rows (zhadzovaný):

1x10x25kg
1x6x50kg
1x6x75kg
1x1x100kg aah jo...
3x6x100kg + 3x6x75kg + 3x12x50kg
+
Výpony s VČ:

5x15x70kg

Superset
Veslo - kladka (focus na vrch chrbta):

3x12x50kg
+
Chest expander:

3x12

Sťahovanie kladky zhora (zhadz):
3x10x70kg + 3x10x50kg

Superset
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

3x20x20kg
+
Príťahy JČ s oporou:

3x12x15kg

Superset
Bench press:

1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
2x5x120kg
1x7x100kg
+
Rozpažkotlaky JČ:

3x6x35kg + 3x10x22kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: Počasie ma teda trestá. V jeden moment búrka, že som začal pozerať, kde mám sekeru a vŕtačku, aby som sa pomaly pustil do archy, pár minút na to si to slnko bombuje tak, že fotosyntéza v zeleni pod mojím oknom sviští ako prechádzajúci rýchlik. Tlak mi kvôli tomu lieta hore dole ako splašený vozík na horskej dráhe a ja na striedačku zaspávam alebo mám energie na rozdávanie.

Našťastie počas tréningu nelialo a tak som sa relatívne v pohode rozhýbal. T-bar rows ťažké preťažké, ale urobil som, čo sa dalo. Nebolo toho síce veľa, ale to nič, aj snaha sa cení. Mi zvykla hovoriť frajerka. Netuším, čo tým mohla myslieť.

Ani neviem, čo viac písať, zvyšok bol len krutá pumpa, žiadne silové výkony sa nekonajú - ako by sa aj mohli Dokopy nič nežeriem, neviem, kde by som nabral energiu na akýkoľvek výkon.
Zjavne mi diéta zasiahla už aj mozog, lebo som si z nejakého dôvodu predsavzal, že zabenchujem 120 kilo No to teda bola tragikomédia. Jednu sériu som ako tak zo seba dostal, ale v druhej už som musel pauzovať v záujme zachovania zdravia a možno aj života. A tak som pokorne uznal, že už to nie je, čo to bývalo, keď som cucal zmrzlinu a zajedal ju pizzou a prelieval colou, a zhodil na posraných 100 kilo
A po všetkom tom utrpení som sa ani nemohol pokochať pumpou, lebo jak žeriem úplne minimálne sachre (napr dnes 90gramov, ak nezapočítam uhorku a mrkvu, a to sa na mňa nehnevajte, to fakt odmietam zarátať, lebo to má v sebe energiu a sachre asi ako lepkavý flus po vypití džúsu), tak som plochý a svaly ostávajú prázdne a mizerné

Ale to nič. Už len mesiac a nejaké drobné a dám si horalku

cohen999

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2025 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zober si priklad z Vlka a zacni behat. Teraz je ten cas! 😆🏃🏼‍♂️😃
decarabas

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2025 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Zober si priklad z Vlka a zacni behat. Teraz je ten cas! 😆🏃🏼‍♂️😃

No akiste! Toto je nápad hodný akéhosi papľuha, loptoša alebo galgana Ba ne.

Ja som si v sobotu privstal a dal si skoré ranné ramená a ruky a verabože to bolo výživné.
Potom som si s rodinou vyšliapal na Slanecký hrad, kde som oblažil okoloidúcich turistov svojou formou po dlhom dramatickom dialógu so Sorayou zhruba v tomto znení:
Ona: "A nebude to trápne?"
Ja: "Mám v piči"

A deň som zakončil s krásnymi 2200 kcal.

Dnešok som poňal zľahka a odšliapal som to s tými dvoma malými divochmi od nás z domu pešo až do centra, čo činí nejakých 5km, s občasnou pauzou na jedlo alebo pitie. Chlapci sú hotoví, Pavlík zaspal ako drevo do desiatich minút po návrate, neborák Pepek tiež len tak klipká očkami. A ja sedím, vychutnávam vzácnu chvíľku ticha a pijem proteín

decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2025 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ranná váha: 93kg. To robí 4,5kg dole za 5 či 6 týždňov

decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2025 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x20x40kg
3x20x80kg

Highbar drepy:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
3x6x170kg

Superset
Legpress:

3x20x120kg
+
Zakopávanie na predkopávatku:

3x12x30kg

Gigaset
Lýtka v legpresse:

3x20x120kg
+
Výpony s BW:

3x20
+
Veslo - kladka:

3x15x80kg
+
Chest expander:

3x15

Superset
Incline bench press:

1x12x20kg
3x10x70kg
+
Incline rozpažkotlaky zhadzované:

3x10x22kg + 3x10x17kg

4Set:
3x10

Hodnotenie tréningu: Cítil som sa celkom fajn, slniečko svieti v poslednom čase pekne (počas obednej pauzy, keď robím z domu, sa opaľujem na balkóne, ťažký luxus), nálada je dobrá, som spokojný, aj napriek hladu. Tak som si radostne vykročil do gymu s tým, že si užijem pekný legday.
Predkopy super, tam to lietalo jedna radosť, až som nechápal, že som taký silný. Ešteže existujú drepy, ktoré ma vrátili nohami pevne na zem
170 je už veľa. Ako hej, odrobím s tým 6ky, ale pamätám si, keď som tam s tým napálil aj 10 alebo 12 opakovaní. A to už tam proste nie je. Ono tá výbušná sila nie je problém, ale skôr energia. Hrozne rýchlo vypálim baterky a potom sa na každú ďalšiu sériu musím prehovárať.
Takže to vidím na nejaké rozumné zhodenie váh na drepoch. Nie preto, že by som neoddrepoval 170, ale preto, že s tým hrozne bojujem, tréning sa predlžuje a nemám z toho takú radosť. Váhy si nechám na časy, keď som nažraný a plný energie Teraz holt budem musieť cvičiť s detskými 150kami.

Zato legpress fajn. Cítil som sa taký zahanbený po tých drepoch, že som sa do toho fakt dobre oprel. Pridal som k tomu aj zakopávanie a bavilo ma to. Chcel by som napísať, že som mal super napumpované stehná, ale bola by to lož, som plochý a vypustený, lebo sacharidy som naposledy videl na tanieri, keď mi sused doniesol koláče z oslavy a ja som ten tanier vzal a so slzami som ho dal ďeťom, nech to zožerú Že sa chalani na to vrhli ako supy na zdochlinu zebry asi ani nemusím hovoriť...

No a potom už len taká pohoda. Incline išlo dobre, ale v tretej sérke som už musel pauzovať rozpažkotlaky.

Fakt parádny tréning, už bez trika, lebo v gyme začína byť dosť teplo. Okrem toho mi Soraya písala, čo mám všetko kúpiť cestou z fitka a nechcel som ísť do obchodu v ulepenom zapotenom smradľavom tričku

Kalorické tabuľky mi dnes ráno vyčítavo napísali, že jem veľa soli. Čo je asi pravda. A nebude to zrovna ideál na ten môj zvýšený krvný tlak (a možno je to možno aj jedna z príčin???) a tak sa na to budem musieť pozrieť. Škoda, som veľký fanda tvrdých syrov a počítam, že drvivá väčšina soli je z toho, lebo inak solím dosť málo.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2025 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
3x30x50kg

Superset
Platz drepy:

1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
2x12x120kg
+
Legpress:

3x40x80kg

Triset
Lýtka v legpresse jednonož:

3x12x80kg
+
Výpony s BW:

3x30
+
Sťahovanie kladky zhora zhadzované:

3x10x70kg + 3x12x50kg

Triset
Decline bench press:

1x12x20kg
1x12x60kg
3x12x100kg
+
Decline rozpažkotlaky zhadzované:

3x6x37kg + 3x8x22kg
+
Kliky:

3x do zlyhania, čo bolo tak 4-6 opakovaní a už som ryl držkou v linoleu

Kliky na bradlách široké:
3x10xCarabas

4set:
3x 10-30

Hodnotenie tréningu: Z pondelka som mal unavené stehná a trochu načatý pravý vnútorný hamstring, tak som nejaké veľké výkony neplánoval. Nakoniec som si dal len opatrné drepy, ale trochu som pritlačil na legpresse. Celkom to stačilo, asi si teraz nemá zmysel nejak extra vyskakovať Objemovo to bolo viac než slušné a váhy, no, teraz chvíľku žiadne nebudú Ale žiaden div, dnes ráno váha ukázala 92,2kg, čo je teda dosť málo. Do Cypru ostáva presne mesiac a za ten čas som schopný schudnúť 3 kilá - čo by som nerád.
Každopádne, od začiatku diéty som zletel vyše 5 kíl a na výkonoch sa to prejavuje.
Ale aj na forme, aby som nevyznel negatívne - a o to šlo. Konečne vyliezajú aj nejaké detaily a hoci to nikdy nebude vyžilovaná napruhovaná forma, som rád aj za to, čo je.

92 kilo je ale dosť málo, toľko bola pôvodne cieľová hmotnosť A ja ju mám mesiac pred výletom. Tak som trochu navýšil kalórie (z 2200 na 2600), nech spomalím to chudnutie, ale stále nech to pomaly lezie dole. 90kg je fakt hranica, vážiť menej ako 90 je pri mojej výške gay.

Ale späť k tréningu: Nohy som teda šťastne skončil a hrudník som si užil. K celému tomu zhadzovaniu som prihodil ešte na záver kliky, ale to už bol len taký kozmetický doplnok. V prvej sérii som urobil 5, potom som sa zmohol na 2 a potom som už padol na papuľu. A v ďalších sériách to bolo ešte horšie - pauzoval som počas benchu, potom pri rozpažkotlakoch, a na klikoch som už sa skoro ani nezdvihol. Takže bomba

Kliky na bradlách extra široké. Viac tak izolujem hrudník. Ale nejak sa na tom hrbím a ľavá strana zaberá viac. Nepáči sa mi to - celý som nejak vyrotovaný divne. So závažím to také markantné nie je, lebo gravitácia ma narovnáva Akonáhle na sebe nemám závažia, vyzerám ako vyschnutá dážďovka, zohnutá do jednej strany.
Dorovnával som to potom nezapísanou protismerkou.

Výborný tréning v rámci možností. Viem, že sú tie zápisy teraz také biedne, žiadne výkony sa nekonajú, ale holt, teraz to tak chvíľku musí byť Mňa to tiež trochu serie, ale čo narobíme.

Jo, a pretože vážim toľko, čo tretiak na základnej škole, dovolil som si dnes poslať tam mexickú pizzu. Rozpustila sa vo mne ako snehová vločka v táboráku Teraz by som pravdepodobne zožral aj hrocha a stále by som mal ploché brucho.

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2025 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piatkový trenál

Superset
Predkopávanie jednonož:

3x20x20kg
+
Zakopávanie na predkopávatku:

3x12x20kg

Superset
Výpony s SSB:

5x20x70kg
+
Deadlift:

1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x220kg

Superset
Veslo kladka zhadzovaná:

3x12x80kg + 3x12x40kg
+
Chest expander:

3x12

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky:

3x12x60kg
3x15x40kg

Triset
Bench press:

1x12x20kg
1x6x70kg
3x8x100kg
+
Rozpažkotlaky:

3x6x37kg + 3x8x22kg
+
Kliky:

3x do zlyhania

4set:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DJKTY1INecF/

Trochu som sa vybláznil s deadliftom. Na nejaké väčšie série to už nie je, nie je z čoho brať, tak som skúsil nejaké ťažšie single. Nakoniec vytrápená 220ka, čo je cca 2,4násobok mojej váhy momentálne Nie že by to bol nejaký svetový rekord, alebo tak, ale potešilo pri tej biede, ktorú teraz vydávam za výkony
Paradoxne chrbát som si natiahol potom na kladke Tak som išiel do streču v spodnej fáze, až som to malinko prepálil. Ale to nič, dnes už je to OKej a ani o tom neviem.

Dokonca som sa dokopal aj k zhybom, hoci ich momentálne desne nenávidím kvôli tej hrazde. A ešte aj boli mega ľahké!

Dosť dobrý tréning, veľmi ma potešil deadlift, jak ho chodím prinajlepšom raz za mesiac, tak od neho nečakám veľké zázraky. Ale 220 beriem stále!

Dnes ráno som vstal (pripadá mi to ako pred týždňom, ten čas neskutočne letí) a prinútil som sa do veľmi kvalitného tréningu ramien a rúk (a brucha, ale pšššt, cvičiť brucho je fujky). Pumpa hrozitánska, žily všade.

A potom som strávil celý deň na slnku, takže som pekne červenučký

decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2025 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x20x50kg
3x10x100kg
3x20x50kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
3x6x150kg

Legpress:
3x30x130kg

Triset
Lýtka v legpresse:

3x20x130kg
+
Výpony s BW:

3x20
+
Veslo - kladka:

3x10x100kg + 3x10x50kg

Superset
Incline bench press:

1x10x20kg
3x10x70kg
+
Incline rozpažkotlaky:

3x10x22kg + 3x10x15kg

Triset:
3x10

Hodnotenie tréningu: Ah jaj, už to začína byť náročné. Zhodil som váhu na drepoch a napriek tomu som sa necítil o nič lepšie. Už len ten pocit činky na chrbte bol pre mňa utrpenie. Ono asi nepomohlo, že som si dal toľko na predkopávaní. Ale nešlo inak, Erik obsadil stojan a tak som vyplnil čas. Takže neviem, či som už tak vyžmýkaný, alebo som sa zbytočne vyčerpal predkopmi. Tak či tak celkom peklo Nesťažujem sa, ešte som zabojoval a naložil si aspoň trochu viac na legpresse - pridal som 10 kilo a 10 opakovaní.
Aj na chrbát som pridal, fakticky som sa snažil, aj keď telo ma už začína zrádzať

A niet divu. Dnes ráno som navážil 91.5kg, čo znamená, že za necelé dva mesiace som zhodil 6 kilo. Samozrejme, že o váhu ani tak nejde, aj 85kilový som drepoval 150kg, ale som permanentne v kalorickom deficite a to proste ide do hajzlu regenerácia aj zdroje energie v tele
Ale zasa v zrkadle sa na mňa pozerá atletický týpek s (vizuálne) úzkym pásom. Reálne mám pás 85cm, ako som dnes ráno zistil. Čo je 7cm dole od konca objemu. Takže to moje trápenie má aj nejaké pozitíva.

Benche boli fajn, na inclinoch dávam len malé váhy, aby som pošetril ramená. U mňa incline s váhou vyžaduje 100% zdravé ramená a to sa mi nie vždy darí.

Triset na záver super, ten som si naozaj užil.

Nebol to zlý tréning, vzhľadom na okolnosti. Ale už je to len taká nutnosť, aby som podržal svaly do Cypru (ešte 24 dní), viac od toho tela nemôžem chcieť.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 414, 415, 416 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: