Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za tip, zkusím to taky. Je vidět, že už to děláš nějakou chvíli, umíš to dobře maskovat, protože jsem si ho u tebe vůbec nevšiml. Já myslel, že mluvíš na mě a ono to by do něj.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to taky ale ja to dělám spíš během samotne serie a malokdo vi, ze ve skutecnosti cvicim zatim co si vsichni mysli ze mam pauzu a hodne sleduju jiny cvicence.... vlastne tu tajne vedu treninkovy logy vsech co chodi do BG aniz by o tom vedeli, proto je tu tolik novych divnych uzivatelu
madball

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

08.09.2012

veslo
na zahřátí

powerclean
3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100
na probuzení, obsazenej stojan na dřepy

dosed s výskokem
3/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115 - 125 - 135 - 145
na nabuzení cnsky

dl
5/ 75 - 115 - 135 - 155 - 175 - 185 - 205 - 5RM PR
1/ 215 - 225
na hovno, težký jako prase :)))
.
.
.
ne, na to, že je to vyjetý z nulovýho objemu, tak celkem dobrý. za poslední 3 sérky by mě asi nikdo moc nepochválil, nevím, alespoň pocitově jsem si tak připadal, ale na konci tak 10s podržený nahoře. uvidím, co příští týden, jestli ještě 5x210 nebo už jebat na to.

military
velmi lehce

hangpowerclean + pushjerk
nácvik techniky

kliky na bradlech
asi 6x10
místama dobrý, místama se ramena trochy ozývaly. zkusím to pomalinku a snad to nějak vychytám.

břuch + trocha protahování
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco z mladších let. :))

11.09.2012

Ale jo, celkem dobré dnes, čekal jsem to horší.

veslo

powerclean

5/ 60 - 70
3/ 80 - 90 - 100
1/ 110
5x5x90
První 2 pětky spíš z visu. Dnes spíš na techniku, na výkony to nebylo.

dosed
5/ 65 - 105 - 135 - 165
4x3x195
4x195
Mini PR na počet sérií se 195kou, v noci lehká svalovka na nohách po basketu, takže z tohoto pohledu celkem spokojenost, ale 5x3x205 bude fuška a budu určitě potřebovat jištění, který jsem měl naštěstí i dnes.

bp
8/ 55 - 75
4x8x95
10x95
Relativně lehce, někdy i s pidi stopkama.

shyby podhmat
5/ 0 - 10 - 20
3x3x30
Ale jo.

břuch + dvojitá kladka tric + nějaký protažení
3x20 + 20+20+14
madball

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.09.2012

Další středeční šmrdling. Nějak nešlo se ani pořádně rozběhnout na šalinu, takže nakonec Cizovo ramena+ruce. Ramena jsou slabina, takže to je vlastně jen dobře, akorát to asi nebudu moct cvičit u smajla.
Předtréninkové jídlo: svíčková s pěti za stravenku (bez hypoglykémie). PTN 60g 80% proteinu (27,60) + 90g malty (6,70) = cca 48gB + 102gS za 35 (hypoglykémie se pomalu dostavuje).

veslo

tlaky v sedě vč, druhá zarážka

...
5x8x60
Lockout papír, mrtvej bod nic moc, njn, slabý ramena. Dobrej cvik.

upažování ve stoje

upažování v sedě v předklonu

tric + bic ez

asi -> 10x40+ez + ->6x40ez

tric + bic kladka, rovná

spodní kladka

Na protažení ztuhlých latů.

břuch + protahování
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem myslel, ze jsme se preklikl, kdyz jsem to cetl. To vypada jak pozvolny a "nenapadny" prechod na fitness
madball

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po pondělním basketu, úterní posilce a středečním basketu už jsem se "spodkem" tak v hajzlu, že musím najít nějakej šmrdlink na čtvrtek. A ramena jsou velká slabina i problém zároveň + ruce bude asi jediný, co má smysl k tomu přidat, takže jsem to zkusil a bylo to celkem ok. Bál jsem se, že to bude málo, ale nakonec to bylo akorát. Ale připadal jsem si tak nějak divně.
Tos myslel vážně s tím, že bys chodil ke smajlovi nebos to napsal jenom tak?

Naposledy upravil madball dne čt září 13, 2012 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdyby tam mel Misa ty 2 kundostroje, ktere jsem si vyzadoval, tak bych tam jiste chodit :D . Ne delam si prdel samozrejme, je to sice hezky gym ale ne pro me ucely. Asi brzo zacnu , mozna uz zitra mozna za pul roku, co ja vim , ale pravdepodobne z duvodu lenosti zase tam jak vzdycky.
madball

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, už se těším, až se s tebou budu přetahovat o svou minutu a půl na vesle.
madball

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.09.2012

Takovej průměr dnes.

veslo

fsq

5/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95
3/ 105

dl
5/ 100 - 120
3/ 140 - 160 - 180 - 200
1/ 220
20+8x10x100
Původně jsem chtěl jít do 3x220, ale už se mi nechcou tahat váhy, takže to zas příště podseknu a půjdu do většího objemu práce, klidně jen na 5-6x8x135. Nějaký PRko padlo, takže můžu pokračovat v klidu dál.
U 100op. se stovkou jsem hodně mylně předpokládal, že to dám v 5ti sérkách.
Ligo osa, mám s ní kupodivu horší úchop než s těma starýma křivýma.

hang powerclean
3x5x60
3x5x70
3, 2, 3 x 80
Spíš na techniku.

kliky na bradlech
...
asi 5x8x+10
Možná bych ještě neměl přidávat a víc se soustředit na ty ramena, ale těžký to zas tak moc nebylo.

břuch + nějaký protažení
madball

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.09.2012

Po sobotě svalovka na řiti a trapézách jako už dlouho ne.

zákop + předkop

powerclean

3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100
5x1x110
U jedniček pauzy 15-60 sekund.

dosed
5/ 75 - 105 - 135 - 165 - 195
5x3x205
Čekal jsem to horší a byla tam i pidi rezerva. Mini PR na série s 205kou. Příště ale lehká váha a víc reps.

bp na multipressu
8, 8, 8, 7, 6 x 80 + osa mulťáku
Lavice na bench obsazený a tohle byl proti dosedům porod, těžký.

shyby podhmat
5/ 0 - 10 - 20
3x3x30
Na vyvěšení páteře, ale malinko těžší než minule.

břicho a nějaký lehký protažení (příště pořádně!!!)
madball

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.09.2012

"Regenerační" trénink ramena+ruce.

veslo

tlaky v sedě vč, druhá zarážka

...
5x8x60
Budu přidávat pomalinku podle pocitu. Takže opravdu hodně pomalu.

powerclean + výraz
asi -> 3x80
Jen na protažení s Pomanem. Pomalý a ztuhlý, ale s tím se počítalo, takže v klidu.

upažovaní ve stoje

upažování v sedě v předklonu

tric + bic ez

->6x45+ez a ->6x40+ez (poslední cheating)

kladka rovná tric + bic

břuch a malinko protahování
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ramena nejedes v plnym rozsahu ze zdravotnich duvodu (prinos je pochybny), nebo se snazis aspon trochu zamaskovat realnou silu ramen? nebo snad kulturisticke pojeti treninku?
madball

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ramena nejedes v plnym rozsahu ze zdravotnich duvodu (prinos je pochybny), nebo se snazis aspon trochu zamaskovat realnou silu ramen? nebo snad kulturisticke pojeti treninku?

Ani jedno, prostě mám slabý ramena.
madball

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku z jinýho soudku teda.

22.09.2012

veslo

zákop + předkop

Nohy slušně napumpovaný, ale taky pěkně vytuhly na mrtvolu, takže super rozcvičení. :))

dl
...
5x10x135
2 minutový pauzy, abych to udýchal.

hangpowerclean
...
asi 10x1x90
Na techniku, když se povedlo, tak to šlo lehce a vypadalo i lehce, ale dvojku bych s tím nedal, bude potřeba ještě hodně potrénovat.

kliky na bradlech + spodní kladka
5x8x+10
+
8/ 75 - 85 - 95 - 105
5/ 115
Tricály ještě unavený z předvčerejška a záda taky už unavený, takže trošku trápení.

břuch + protahování

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: