powerclean 5/ 60 - 70 - z visu
3/ 80 - 90 - 100
0/ 110
Asi jsem se minulý pondělí na basketu flákal víc, než včera. :)
dosed 10/ 95 - 125
4x10x145
16x145
Dalo se.
bp 8/ 60 - 60 - 80
4x8x100
6 nebo 7x100
Pomalý, těžký, líný, občas byly stopky i z lenosti. Bp po 14ti dnech.
powerclean 5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 95
5x3x95
Aspoň něco, abych to tak neodesral.
shyby podhmat + břuch 5x 8 + 20
nějaký protažení
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Včera solidní svalovka v nohách a kvůli únavě už úplně vypuštěná poslední hra na basketu.
veslo
přemko + výraz ...
1+3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 (3op. nedotlačeno) - 90
1+1/ 95 - 100 - mini PR , ale asi už jsem to moc nepodskočil, takže spíš pushpress a v mrtvým bodě tak 2sek. boj.
V technice a unavených nohách bych viděl rezervu tak určitě 10-20kg možná i víc, ale chce to víc zpevnit střed těla a poladit úpony v ramenech.
jč v sedě 8/ 20 - 25
6, 4, 4 x 30
Těch 30 zbytečně moc.
upažování ve stoje
upažovaní v sedě v předklonu
bic + tric ez asi ->4x40+ez + ->5x45+ez
tric + bic rovná na kladce
břuch + protažení ramen a ruk
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Chtělo by to vršek + spodek 2x tejdně, ale nechce se mi tahat 4x týdně do posilky + k tomu 2-3x na basket. Doma se ten nápad taky moc nelíbí...
veslo 500m, 3x200m
powerclean + pushjerk / musclesnatch (clean grip) 3+3/3 / 50 - 55 - 60 - 65 - 70
Nevím jestli tam nebylo ještě 75, na pc+pj možná i 80, ale to je jedno.
powerclean asi 10 sérek, jediný, co stojí za zmínku je na konci 10x90 - asi určitě 10RM PR
Občas fsq nebo pj.
dl ...
10, 10, 7, 8, 8, x 145
Mělo bejt 5x10x145, ale byla malinko těžší osa než minule u 135ti. Příště teda reparát.
zákop+předkop
kliky na bradlech Něco málo s bw, ale už to nešlo, tricák pořád na sračku po čt. Asi to odsuď vykopnu.
břuch + strečink
Já jí to navrhoval, ale nechce se jí. Milión výmluv. Ale je pravda, že by stejně cvičila asi sama, což jí na motivaci moc nepřidá, krom toho končí jinak v práci a ještě pracuje na druhé straně Brna. Ale třeba se jednou zlomí a půjde.
Nic moc, ale aspoň mi udělal radost Poman, protože přede mnou utíkal ze všech stanovišť, kam jsem chtěl. Ale pak si to vynahradil u benche, kde pronesl něco ve smyslu, že jeho mladší sestra zvedá víc, v čemž má sice pravdu, ale naštěstí dává na frak i jemu.
dosed 10/ 75 - 115
5x10x155
Asi nejhorší za poslední 2-3 měsíce (už nepamatuju, kdy to šlo tak blbě), hlavně kvůli spodní zádům, který absolutně nestíhaly a dneska delší pauzy kvůli nim. Asi jsou trochu přetažený. V poslední sérce byl plánovanej bonus, ale dneska nee.
bp ...
5x5x105
Poslední sérka stopky na povel. :)) Ale taky nic moc.
nějaký břicho, protažení, pokecání a zdar
Ve středu se mi podařilo na basketu při výskoku přepadnout přes borca na prdel a záda a v posilce jsem zjistil, že jsou i trochu naražený zápěstí, takže pushjerky, bench, kliky a shyby stály za pikaču, jako ostatně vždy všechno ve čtvrtek. :)) + nějaká rýmička a málo spánku a narvaný BG, zkurvená akce na permanentky.
06.10.2012
Ráno jen protein a malta. U všech cviků osa s kuličkovýma ložiskama počítaná za 15kg.
veslo
powerclean Asi do 3x90, ze začátku i nějaký trhy silou. Na rozhejbání a probuzení.
dl ...
4x10x145
Horní záda ještě pořád nestíhají, takže příští sobota repete, ať je to ukázkový.
bp ...
4x10x85
Po třetí tenhle tejden, malinko širší úchop.
dosed ...
4x10x155
Spodní záda gut.
břuch + protahování Hlavně adduktory a flexory kyčlí jsou tragický u spodku, o vrchu radši nemluvě.
A seru na to, budu asi chodit jen 2x týdně. Základ: pc + dl + bp + dosed. Jeden trenál bude intenzita ramping s polovičním počtem op., jako u objemu, což bude druhej trenál. Na intenzitu ke smajlovi, na objem do BG. Tak snad to dodržím.
nedelej zagorku a chod ke smajlovi na vsechno treba i na pingpong
Já nedělám zagorku, jenom to prostě nemám po cestě jako BG. Ale asi tam teď ve úterý půjdu, protože jsem se v přervaným BG už zas nasral.
edit: jo, a kouám, že tam asi začínáš chytat druhej dech. :)
edit2: (ale to už je asi jedno) ke smajlovi chodit na všechno nemůžu, protože maj o víkendu zavřený...jinak bych tam asi byl už nastěhovanej.
Naposledy upravil madball dne so říjen 06, 2012 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
presne jak rikas, po dlouhe dobe me to zase bavi a dokonce se i tesim den dopredu jak malej kluk az budu cvicit, vahy sice jak holka (nebo jak draper ) ale to je jedno
Když tě to teď baví, tak to půjde nahoru samo, tam není co řešit.
presne jak rikas, po dlouhe dobe me to zase bavi a dokonce se i tesim den dopredu jak malej kluk az budu cvicit, vahy sice jak holka (nebo jak draper ) ale to je jedno
Zmrde
Ale jsem rad, ze ten zapal pro cviceni na nas vsechny prisel taknejak soucasne Uplne prahnu po zeleze, kdyz zrovna nejsem ve fitku :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Po sobotě rozbitej. Ještě dneska v šalině jsem cítil, jak mám ztuhlý vzpřimovače.
První navštěva SPCka. V BG bych se musel rvát o každý místo na cvičení, tady jen sám se smajlem, až mi toho bylo skoro líto, že tam snad budu muset někoho dotáhout za vlasy. :)
Plán byl dneska to nehrotit a taky to tak dopadlo, až si říkám, že jsem to až nějak moc odflákl a asi byly nejvíc odcvičený ruce na konci. Normálně bývám propocenej durch dneska skoro bez kapky. Aspoň bude síla zítra na basketu. Váhy si vůbec nepamtuju, takže hodně orientačně.
Budu muset vymyslet nějakou rozcvičku místo vesla, abych nebyl tak ztuhlej.
Smajlík si hodil nějakej rekord na axle deadliftu. Já bych to na jeho místě zahodil po prvních 20cm, on to dotáhl.
Posilka super. Lavka na bench krásně široká, že jdou dobře opřít lopatky. Klec je obrovská, akorát trošku nezvyk při odkládání činku oproti šikmýnu stojanu. Podia na mrtvolu, trhy a nadhozy super. Smajl na mě hned, že si mám zkusit odhodit činku.
švihadlo
powerclean ...
pár jedniček s 95ti
dl ...
5x175
1x195
bp ...
5x5x100
dosed ...
asi do 1x180, opravdu nevím, absolutně ztuhlý boky, tak jsem na to vysral
ez vleže + shyby podhmat 3x8x40+ez + 4x8xbw
nebo tak nějak, na střídačku s pauzama. Tahle ezeta mně trošku láme zápěstí (málo tvarovaná)
trocha břicha a protahování
Naposledy upravil madball dne so říjen 20, 2012 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak doufám, že tam budeš chodit i v úterý, protože samotnej cvičit je taky blbý, ale lepší, než být nasranej v BG.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru