Tak doufám, že tam budeš chodit i v úterý, protože samotnej cvičit je taky blbý, ale lepší, než být nasranej v BG.
Taky bych tam chodil, ale zase vam nechci brat moc zavazi, abyste se nemuseli nejak omezovat
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Draper: pokud tam budu v úterý sám, tak se nedostatku závaží nebojím ani s tím, když tam budeš ty . Navíc Michal říkal, že mu mají dojít brzo další kotouče.
Guru: jo, jenže on tam pospával, když jsem došel. Pak tam prdnul nějakej semtex, vyhecoval se a práskl to tam. Blázen v dobrým slova smyslu. Jo a prej ho už vytáčíš, jak se pořád ptáš na jednoručky, protože on nemůže za to, že se dodavatel zpozdil s dodávkou.
JJ, úterý je ultra mini sraz Ronnie ve dvou. Doufám, že příště už to tak nebude a snad tam bude i někdo ve čtvrtek, protože se asi taky půjdu nějak lehce protáhnout.
Poman: jsem rád, že už na směny nemusím, na druhou stranu dopoledne v BG bývalo dřív vždycky v pohodě. Alespoň podle toho, co si pamatuju. Po 5té je to tragédie.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper: pokud tam budu v úterý sám, tak se nedostatku závaží nebojím ani s tím, když tam budeš ty . Navíc Michal říkal, že mu mají dojít brzo další kotouče .
Misa znejistel, kdyz videl, ze jsem zase zacal cvicit co?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ložisková osa počítaná za 15, kterou jsem používal jen na přemka a počítal za 20... Síla celkem byla, technika taky jakžtakž, ale nějak jsem u toho dnes moc "kroutil".
veslo Už jen necelý 2 minuty. Ale stačilo.
powerclean asi
3/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95
1/ 100 - 105 (zatím asi nejlíp provedený op. s touto váhou)
0/ 110 (pokus o PR, kdybych osu počítal za 20, tak 115, ale vůbec jsem to nekopl, a tak to vyletělo sotva nad pupek)
5x5x90
Po přemkách v SPCku, který stály technicky za houby to bylo dnes lepší, ale furt jsou tam rezervy. :/
dl ...
4x10x145
Pauzy samozřejmě furt dlouhý, ale už tam snad byla rezerva a příští víkend by se mohlo přihodit 10kg a zkusit 8ky. Podle nálady.
bp ...
3x10x85
8x85
S touhle osou se benchuje hodně blbě, protože se člověk musí mnohem víc soutředit na to, aby mu nevypadla z ruk, ale to bude taky k něčemu dobrý. Slabej dotlak.
dosed ...
4x8x165
Zase ztuhlý boky, budu muset před dosedama víc rozhejbat a zahřát, protože asi stihnou u bp rychle ztuhnout. Příště nepřidávat.
břuch + protahování
V úterý SPC. Asi zkusím řetězy, lehčí váhy, málo opakování, hodně sérií a o pauzách švihadlo. Uvidím, jak budu rozbitej.
Draper už má větší žíly, než ruce :)).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Po jednodenní pauze na basketu podobnej trenál. Mělo to být lehčeji, no moc lehký to nebylo. Hraní s řetězama, takže váhy jsou orientačne (cca dole - cca nahoře). Mají prej necelých 16kg a nikdy úplně neležely a nebyly úplně ze země.
dl ...
5x5x140-170
powerclean ->3x90
bp ...
5x2x95-120
dosed ...
5x5x150-170
V průběhu lehce břicho, shyby a nějaký protažení.
floorpress ...
3x3x110
Technicky na hovno, ale aspoň se to krásně bralo z racku oproti lavičce.
pendlay Učení se. Krásně u toho vidím, jak slabý laty jsou, technika bleee.
ez v leže
upažování v sedě / v sedě v překlonu / břuch
A zdar.
Naposledy upravil madball dne so říjen 20, 2012 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
powerclean Na začátku trhy silou, asi něco přes 10 serií do 0x110 , kurva. Ložisková osa.
dosed ...
4x10x165
Dnes bez uzávěrů, takže lehčí než minule , o 2op. v sérii navíc. Gut, i snějakou rezervou a ani nic nebolelo :)). Ložisková osa.
bp ...
5/ 85 - 95 - 105
3/ 115 - 125
Technika jakžtakž, tricály ještě trochu bolely. Měkká osa.
mrtvola ...
3/ 155 - 165 - 175 - 185 - 195 - 205
Nechtělo se mi do desítek. Nějaký těžký to bylo, jak člověk není zvyklej na těžší činku. Poslední 2 sérky už teda nic moc. Desítky bavily určitě víc. Měkká osa.
spodní kladka
břuch + protahování
Naposledy upravil madball dne so říjen 20, 2012 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Jinak aby teda muj post nemel uple charakter spamu, tak ty si ty mekke krive osy beres schvalne? Ja uz jen na BP, protoze vetsinou dojde sila u 2. opakovani a pak jsem rad, jak to jde pekne odrazit od hrudniku Jen teda je hrozne, kdyz se to protaci v rukach.
Na mrtvolu jsem si ji chtěl po dlouhé době vyzkoušet, ale řekl bych, že už se asi bude líp tahat s těma nekřivýma.
Na bp je ta ložisková blbá. Už se mi málem jednou stalo, že se mi protočila v rukách a Michal snad říkal, že mu dokonce i vypadla. Na přemko je super, protože se točí fakt rychle, ale u bp se mi to moc nelíbí.
Opět řetězy, takže váhy dole spíš orientačně, nahoře snad přesně. Celkem dobrý až na bench, u kterýho si v poslední době nějak začínám vzpomínat na Drapera a nevím proč.
dl ...
5x5x145-175
O pauzách lehce břuch a shyby podhmat.
bp ...
5x5x80-110
Snad jenom jedno opáčko technicky dobře. :/
dosed ...
cca 10x5x145-175
Mělo bejt jen 5x5, ale trocha vykecávání s Guruhonzou, tak nějakej bonus. Zkusím do konce roku dát 10x200 v BG. Tohle je jediný, co v poslední době jakžtakž jde, pokud nic nebolí. Tak to snad půjde.
hexa dl Na zkoužšku do 5x130, pokud má osa 20.
trochu břicha a protahování
Random zápis, protože nějak není co zapisovat :)).
Možná zkusím nějakou chvíli jen pevnou stravu a uvidím, jestli to půjde, protože už jsem z těch proteinů tak přeslazenej, že jsem ho dneska ani nedopil a vylil do umyvadla a radší po cestě snědl krekry, který jsem dostal na baru.
Ložisková osa za 15.
Čas klasicky asi 2 hoďky, tzn. tak akorát, pauzy kolem 1-3 min. Celkově celkem v pohodě, žádný trápení.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru