Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Tak doufám, že tam budeš chodit i v úterý, protože samotnej cvičit je taky blbý, ale lepší, než být nasranej v BG.

Taky bych tam chodil, ale zase vam nechci brat moc zavazi, abyste se nemuseli nejak omezovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D smajl ty rekordy dává každej den, včera tam prdnul taky nějakej

Takže v úterý večer bejvá mini ronnie sraz?
Poman

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D smajl ty rekordy dává každej den, včera tam prdnul taky nějakej

Takže v úterý večer bejvá mini ronnie sraz?

SPC bude pravidelnějš až budu chodit do Big1 a hlavně mám problém s odpoledníma...
madball

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2012 5:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: pokud tam budu v úterý sám, tak se nedostatku závaží nebojím ani s tím, když tam budeš ty . Navíc Michal říkal, že mu mají dojít brzo další kotouče.

Guru: jo, jenže on tam pospával, když jsem došel. Pak tam prdnul nějakej semtex, vyhecoval se a práskl to tam. Blázen v dobrým slova smyslu. Jo a prej ho už vytáčíš, jak se pořád ptáš na jednoručky, protože on nemůže za to, že se dodavatel zpozdil s dodávkou.
JJ, úterý je ultra mini sraz Ronnie ve dvou. Doufám, že příště už to tak nebude a snad tam bude i někdo ve čtvrtek, protože se asi taky půjdu nějak lehce protáhnout.

Poman: jsem rád, že už na směny nemusím, na druhou stranu dopoledne v BG bývalo dřív vždycky v pohodě. Alespoň podle toho, co si pamatuju. Po 5té je to tragédie.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper: pokud tam budu v úterý sám, tak se nedostatku závaží nebojím ani s tím, když tam budeš ty . Navíc Michal říkal, že mu mají dojít brzo další kotouče .

Misa znejistel, kdyz videl, ze jsem zase zacal cvicit co?
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.10.2012 - SPC

Nějaký odšmrdlání ramen, zad a ruk.

14.10.2012 - BG

Ložisková osa počítaná za 15, kterou jsem používal jen na přemka a počítal za 20... Síla celkem byla, technika taky jakžtakž, ale nějak jsem u toho dnes moc "kroutil".

veslo
Už jen necelý 2 minuty. Ale stačilo.

powerclean
asi
3/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95
1/ 100 - 105 (zatím asi nejlíp provedený op. s touto váhou)
0/ 110 (pokus o PR, kdybych osu počítal za 20, tak 115, ale vůbec jsem to nekopl, a tak to vyletělo sotva nad pupek)
5x5x90
Po přemkách v SPCku, který stály technicky za houby to bylo dnes lepší, ale furt jsou tam rezervy. :/

dl
...
4x10x145
Pauzy samozřejmě furt dlouhý, ale už tam snad byla rezerva a příští víkend by se mohlo přihodit 10kg a zkusit 8ky. Podle nálady.

bp
...
3x10x85
8x85
S touhle osou se benchuje hodně blbě, protože se člověk musí mnohem víc soutředit na to, aby mu nevypadla z ruk, ale to bude taky k něčemu dobrý. Slabej dotlak.

dosed
...
4x8x165
Zase ztuhlý boky, budu muset před dosedama víc rozhejbat a zahřát, protože asi stihnou u bp rychle ztuhnout. Příště nepřidávat.

břuch + protahování

V úterý SPC. Asi zkusím řetězy, lehčí váhy, málo opakování, hodně sérií a o pauzách švihadlo. Uvidím, jak budu rozbitej.
Draper už má větší žíly, než ruce :)).
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.10.2012 - SPC

Po jednodenní pauze na basketu podobnej trenál. Mělo to být lehčeji, no moc lehký to nebylo. Hraní s řetězama, takže váhy jsou orientačne (cca dole - cca nahoře). Mají prej necelých 16kg a nikdy úplně neležely a nebyly úplně ze země.

dl
...
5x5x140-170

powerclean
->3x90

bp
...
5x2x95-120

dosed
...
5x5x150-170

V průběhu lehce břicho, shyby a nějaký protažení.
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.10.2012 - SPC

Klasický čtvrteční šmrdlink.

vč v sedě před hlavou
...
-> 5x70
Celkem gut.

floorpress
...
3x3x110
Technicky na hovno, ale aspoň se to krásně bralo z racku oproti lavičce.

pendlay
Učení se. Krásně u toho vidím, jak slabý laty jsou, technika bleee.

ez v leže

upažování v sedě / v sedě v překlonu / břuch

A zdar.

Naposledy upravil madball dne so říjen 20, 2012 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.10.2012 - BG

Všechny osy za 15.

veslo

powerclean

Na začátku trhy silou, asi něco přes 10 serií do 0x110 , kurva. Ložisková osa.

dosed
...
4x10x165
Dnes bez uzávěrů, takže lehčí než minule , o 2op. v sérii navíc. Gut, i snějakou rezervou a ani nic nebolelo :)). Ložisková osa.

bp
...
5/ 85 - 95 - 105
3/ 115 - 125
Technika jakžtakž, tricály ještě trochu bolely. Měkká osa.

mrtvola
...
3/ 155 - 165 - 175 - 185 - 195 - 205
Nechtělo se mi do desítek. Nějaký těžký to bylo, jak člověk není zvyklej na těžší činku. Poslední 2 sérky už teda nic moc. Desítky bavily určitě víc. Měkká osa.

spodní kladka

břuch + protahování

Naposledy upravil madball dne so říjen 20, 2012 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc mas posledni dva treninky 08 tedy v Srpnu ?
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože jsem kokot, dík. :)

edit: a protože jsem na tom silově blbě.
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
Proc mas posledni dva treninky 08 tedy v Srpnu ?

Nech Davida byt, on za svoji opozdenost nemuze

Jinak aby teda muj post nemel uple charakter spamu, tak ty si ty mekke krive osy beres schvalne? Ja uz jen na BP, protoze vetsinou dojde sila u 2. opakovani a pak jsem rad, jak to jde pekne odrazit od hrudniku Jen teda je hrozne, kdyz se to protaci v rukach.
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakoubek se snaží zlobit.

Na mrtvolu jsem si ji chtěl po dlouhé době vyzkoušet, ale řekl bych, že už se asi bude líp tahat s těma nekřivýma.
Na bp je ta ložisková blbá. Už se mi málem jednou stalo, že se mi protočila v rukách a Michal snad říkal, že mu dokonce i vypadla. Na přemko je super, protože se točí fakt rychle, ale u bp se mi to moc nelíbí.
madball

PříspěvekZaslal: út říjen 23, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.10. 2012 - SPC

Opět řetězy, takže váhy dole spíš orientačně, nahoře snad přesně. Celkem dobrý až na bench, u kterýho si v poslední době nějak začínám vzpomínat na Drapera a nevím proč.

dl
...
5x5x145-175
O pauzách lehce břuch a shyby podhmat.

bp
...
5x5x80-110
Snad jenom jedno opáčko technicky dobře. :/

dosed
...
cca 10x5x145-175
Mělo bejt jen 5x5, ale trocha vykecávání s Guruhonzou, tak nějakej bonus. Zkusím do konce roku dát 10x200 v BG. Tohle je jediný, co v poslední době jakžtakž jde, pokud nic nebolí. Tak to snad půjde.

hexa dl
Na zkoužšku do 5x130, pokud má osa 20.

trochu břicha a protahování
madball

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

03.11.2012 - BG

Random zápis, protože nějak není co zapisovat :)).
Možná zkusím nějakou chvíli jen pevnou stravu a uvidím, jestli to půjde, protože už jsem z těch proteinů tak přeslazenej, že jsem ho dneska ani nedopil a vylil do umyvadla a radší po cestě snědl krekry, který jsem dostal na baru.
Ložisková osa za 15.
Čas klasicky asi 2 hoďky, tzn. tak akorát, pauzy kolem 1-3 min. Celkově celkem v pohodě, žádný trápení.

veslo

powerclean

3/ 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95

dosed
10/ 95 - 125 - 155
5x5x165
Nejtěžší asi 3. rozcvičovací sérka, jinak celkem v pohodě.

dl
5/ 95 - 125 - 155
5x5x165
Nějak se mi v poslední době nechce moc používat nohy u mrtvoly, ale jinak celkem ok.

bp
10/ 55 - 75
cca 8x5x95
Mělo bejt jen 5x5, ale po dlouhé době technika celkem ok, tak jsem to chtěl trochu fixnout. Asi skoro všude stopky.

spodní kladka
8/ 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 100

břuch + protahování

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: