|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
06.11.2012 - SPC GYM
Jakože dynamika s řetězama, váhy jsou tak na hraně, takže přidávat nebudu hodně dlouho, dokud nebudu mít pocit, že to lítá, takže tyhle trenály nemá moc smysl psát.
bp - řetězy
asi 10x3x75-105
dl - řetězy
asi 8x3x140-170
bp jč
3x12x30
dosed - řetězy
asi 10x3x140-170
od 2. poloviny pokusy o po vyskočení, ale bylo to tak 0,0000005mm . S řetězama je trošku větší strach, protože je to náročnější na stabilitu. Dneska kratší pauzy, ne jako minule půl hodiny se Smilem :))
trochu břicha, ještě míň shybů a nějaký protažení _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
08.11.2012 - SPC GYM
Šmrdlačka vrchu.
Po úterý trochu odstřelený ramena ze snahy o max. rozsah při bp s jč, který byly dnes hlavně na řadě.
Když už to nechci teď prolejvat koktejlama, tak bude pro změnu zase pokus o "pseudodietu" o třech jídlech denně (pokud nebude tělo extrémně volat po dalším :)) ) V podobě snídaně o cca 40g B, 170g S, meníčka (včera hranolky, kuřecí prsa se sýrem + tatarka) a večeře (pořádně se nažrat, dnes smetanový brambory s cca 350-400g krkovičky s kostí, ale ještě tam budu muset něco dát, protože je to málo a je furt hlad). Uvidíme jestli se váha konečně trochu pohne dolů.
Na mě celkem rychle dnes.
tlaky s vč v sedě před hlavou
...
5/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70
2/ 75 - 3.op miss - ups , asi měly ramena opravdu dost
upažování v sedě
upažování v sedě v předklonu
bp jč mírně nakloněná + přítahy jč s oporou
...
3x10x30
francie + bic s ez
U francie větší rozsah o cca 25-30 cm, (pěsti skoro na lavce) díky vykrojené části. Sice z toho nemívám tak odstřelený tricály jako normálně, ale zas je to nějaká změna.
kolečko _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
10.11.2012 - BG
Vysušená váha po cvičení bez jídla 92.7. Možná to tímhle způsobem půjde celkem lehce. :))
Klasika, ložisková osa za 15.
veslo
powerclean
3/ 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95
2/ 100 - 2.op. škaredý, tak jsem se na 3. vykašlal, stejně je to jenom taková "rozcvička"
dosed
10/ 100 - 130 - 160
asi 6x5x170
dl
5/ 100 - 130 - 160
asi 6x5x170
Zase míň tahaný přes nohy, ale ani necítím, že bych to tahal nějak moc přes záda, takže je to možná ideální startovní pozice. Za mlácení s činkou se omlouvám, ale asi jsem z řetězů zvyklej, že je to dole lehčí. :)
bp
10/ 55 - 75
asi 10x5x95
Všechno stopky, technika gut řekl bych, tak snad to zas pomalu konečně trochu půjde.
spodní kladka
břicho
trocha protahování _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
Pocitujes u MT (a nebo vlastne i u jinych cviku), ze je to v BG nejak vyrazne lehci nez v SPC? :) I kdyz ty myslim MT v SPC cvicis jen s retezy ne?
edit:
| citace: | | Zase míň tahaný přes nohy, ale ani necítím, že bych to tahal nějak moc přes záda, takže je to možná ideální startovní pozice. |
sice jsem videl asi jen pul jedne serie, ale hned jsem si vsiml, ze to imho vypadalo technicky trosicku jinak nez si pomatuji z drivejska, ale fakt jen trochu, zadny markatni rozdil a mozna se mne to jen zdalo :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
U mrtvoly mám hlavně pocit, že ty dvacky od Grunu mají asi o něco málo menší průměr než v SPC, který by měly mít ofiko 45cm a asi jsem si zvykl k tomu teď tak nedřepat, protože je to pohodlnější a já jsem asi ještě lenivější. :)
Váhově nevím, asi tam něco málo bude, ale nubude to zas tak nic hroznýho. Pokud se člověk nepřipravuje na nějakou soutěž, tak je to úplně jedno. Navíc jsem si to teď poskládal tak, aby mně případný rozdíly nevadily a nemusel jsem řešit jestli je něco lehčí nebo těžší a kolik si mám tam nebo tam naložit, takže opravdu nevím.
edit: ale tak můžu příští sobotu dotáhnout váhu, bílou fixu a můžem v BG všechno počmárat jako Cizo u sebe. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
15.11.2012 - SPC GYM
Šmrdlink vrchu v SPCéčku.
vč v sedě před hlavou
do 1x80 (2. miss)
5x5x65 (1. 4 stopky, poslední bez)
Celkem heavy.
upažování v sedě
upažování v sedě v předklonu
jč mírně hlavou hore + přítahy jč k pasu s oporou
3x12x30 + 3x10x30
tric + bic s ez
3x10
bsq
do 5x110
Nevím, kde se berou ty studie, že hlubokej dřep je lepší na kolena.
kolečko _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Trošku rozdiel tie tvoje večné dosedy a normálne drepy/predné drepy, či tam cítiš veľkú rezervu a nehrotíš/nepreferuješ? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Určitě to nehrotím a myslím, že kdybych se na to zaměřil a nezlobilo by koleno, tak těch cca 5x160 by tam do 2 měsíců bylo.
Dneska to bylo jen tak.
S rovnýma podrážkama se pořádně do hloubky nedostanu, ale s menší podložkou pod nohama to jde celkem komfortně.
Budu si je asi nějakou chvíli dávat na "protažení" a uvidím jestli budu přidávat nebo ne, ale pokud je budu dávat, tak určitě pojedu hodně v klidu a bez hrocení.
Dosedy 4ever. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
hehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 2:56 pm Předmět: |
|
|
17.11.2012 - BG
O5 na lačno, vysušená váha po cvičení 91.4.
Nevím, jestli ta váha nejde dolů zbytečně moc rychle.
veslo
powerclean
dosed
10/ 95 - 125 - 155
6x5x175
Celkem v pohodě se slušnou rezervou řekl bych.
dl
5/ 95 - 125 - 175
6x5x175
Celkem heavy, tak 2 opáčka se mi moc nelíbily.
bp
10/ 60 - 80
6x5x100
První 4 stopky, další dvě bez. Taky celkem těžký. Asi jsem přes týden trochu víc odpálil tricály a ramena.
spodní kladka
břuch + protáhnutí _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
10x3x140-170
Mohlo to bejt lehčí teda.
|
Mel sis ubrat a bylo by... Jak snadne reseni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Mohl, ale to bych se unavil přendáváním kotoučů. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
21.11.2012 - SPC GYM
Asi tam na toho kluka budu muset občas dojít dohlídnout, aby se neflákal. :))
švihadlo
bench s bazzym
...
5x3x110
shyby podhmat
4x8
bp jč mírně hore + přítahy jč P/L
3x10x30 + 3x10x30
vč v sedě před hlavou
...
5x3x70
upažovaní v sedě / ve stoje v předklonu
Naposledy upravil madball dne st listopad 21, 2012 10:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|