A Marecek jinak dobry, krome toho, ze jste si dali bench? Jak se ma? Jsem ho dlouho nevidel.
Brzy si tam na jeden trenink prijdu zatahat, at vim, jaka je realita, i kdyz trochu se ji bojim
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Byl vysmátej a vypadal spokojeně, trošku jsme tě pomluvili a bylo nám hned ještě líp.
V SPC ti bude stačit jedno triko, tam se tak nespotíš.
S tou váhou opravdu nevím, mně to jako nějakej extra rozdíl nepřijde. To spíš víc vnímám, když kurvím techniku nebo jsem unavenej apod.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Paráda, skoro prázdno. Viva la alkohol. :))
Jednoduchej, ale dostatečnej trénink. Až natěžký dosedy dobrý.
Ložisková za 15.
veslo
powerclean 5/ 55 - 65
3/ 75 - 85 - 95
1/ 105
dosed ...
8x5x175
Mělo bejt přidávání, ale bylo to kurva nějaký těžký, tak bez, ale aspoň +2 sérky. Asi budu muset trochu zredukovat objem na nohy v 1. tréninku v týdnu.
mrtvola ...
8x5x175
Tohle naopak celkem gut a to většinou bývají dosedy pocitově lehčí. Klidně se mohlo přidat, ale nechtěl jsem kvůli stejné váze u dosedů. Poslední sérka už celkem ztěžkla.
břuch
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
A to jsem si myslel, že už jsem se přestal tak zaklánět. :/
Člověk se u takovýho trenálu nějak moc nevypotí. 92.4kg.
veslo
bp ...
8x5x100
5x5 stopky, zbytek bez, ligo osa za 15.
spodní kladka 15/ 65
10/ 75 - 85
8/ 95
6/ 105 - 115
Nebo tak nějak.
vč v sedě před 5/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65
asi 3/ 70 - nevím radši jsem to zapomněl, protože jsem to pak nedotlačil
Ložisková za 15.
shyby podhmat 5/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20
3/ 25
upažování v sedě v předklonu
rolování s činkou Ramena KO, tricály skoro KO.
ahoj Madballe. Teď jsem koukal na video. Neber to prosím, že tě tady chci nějak poučovat co děláš blbě atd. To co ti teď napíšu je myšleno v dobrém, dělal jsem dřív tu samou chybu.
Takhle z boku je to hezky vidět. Všimni si jak jsi v první fázi tahu ramenama před činkou. Jsi tam už když se připravuješ, ale jakmile zabereš, jdeš ještě víc před ní. Tohle ti strašně ubírá na výkonu. Vsadím boty, že když táhneš, cítíš, že se opíráš do špiček. Mám pravdu? Musíš dostat při začátku tahu ramena do osy s činkou, prostě být přímo nad ní, pak přesuneš celou váhu do pat a zapojíš mnohem víc nohy. Dost to taháš jen zádama. Tohle když jsem se naučil, tak mě to posunulo strašně kupředu. Taky jsem si toho sám dřív nevšiml, až pod dohledem trenéra jsme to odstranili. Ještě takovou drobnost k položení činky, spíš jako prevence. Činku vytáhneš nahoru a pak jdeš se skoro nataženýma nohama dolů jen do předklonu, až když jí položíš, přidřepneš si. Následuj činku zase celým tělem rovnou do dřepu. Já to takhle položit, tak se mi hned splaší plotýnka. :-)
Jenže momentálně mám nějaký domrdaný paty a vůbec nevím z čeho a nejhorší je to po basketu druhej den ráno, že skoro nemůžu chodit. Po posilce to nevadí, takže jsem si řekl, že na měsíc na basket seru a budu chodit jen cvičit.
Vím o tom, že teď netlačím do pat, ale on je to celkem problém, když to trochu pobolívá, když člověk došlápně jen svou váhou na patu.
I dosedů teď bohužel přenáším váhu víc na přední chodidlo.
Každopádně dík za koment, až to bude lepší, tak to budu určitě zas víc tahat přes paty.
edit: každopádně je vidět, že zkušený oko to pozná, takhle napi*u bez noh tahám tak měsíc, co s tím mám problém.
dl ...
3/ 140 - 150 - 160 - 170 - 180 - 190 - 200
2 kila už teda těžký, ale aspoň jsem se snažil jít víc dozadu, ikdyž ne přes paty.
dosed 10/ 60 - 100 - 140
3/ 150 - 160 - 170
2/180
2. op se 180, nějak ztěžklo, takže konec. Kdyby to šlo do 3x200, tak bych byl dneska maximálně spokojenej.
břuch + lýtka + protahování
Dnes narváno, včetně pana majitele cvičilo v průběhu 7 lidí :).
Zbytečně narvaný 2 cviky, co vůbec bejt neměly, tak se to trochu protáhlo.
švihadlo
bp 6x3x110
stopky
powerclean do 1x100
pendlay 4x6x70
powerclean + pushjerk / press 5x5x70
shyby podhmat cca 4x8
vč v sedě před snad jich bylo 5x3x70
kolečko + zadní ramena
Tak a jelikož mě ten holomek, co půl roku necvičil a teď byl dohromady i s cestou 3x v posilovně začíná pomalu štvát , tak jsem si musel vymyslet asi milón důvodů k uznání PRek, takže +10kg hore.
Jak u dosedů, tak u mrtvol je to PR na +1 sérii, těžší a tvrdší osu počítanou za stejnou váhu a na čisto (rozuměj bez anabolických proteinů ). Lehký to teda nebylo.
A protože se pata zatím nelepší, tak nemám důvod nějak ubírat na váze a občas tam zase dám protein s maltou, ať nejsou moc velký prodlevy mezi jídly a doma se mi tak zbytečně neválí dohromady cca 15kg.
Ložisková za 15.
dl ...
6x5x185
Poslední sérka už teda odfláklá, ale furt se utěšuju, že Draper, používá tu stejnou osu a počítá ji s uzávěrama za 20. A ještě taky tím, že už mám unavenej spodek z dosedů.
břuch + lýtka v sedě
lehký protáhnutí spodku a zad
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru