Že ramena jsou velká slabina, to vím, ale že mě budou bolet po včerejšku nejspíš z jedné sérky military 10x45, to už je tragédie. :)
Takže tlaky slabší a záda den po mrtvole taky nic moc, ale jinak dobrý.
veslo
nějaký military + pendlay než se uvolní lavka na bp na rozhejbání asi 2x10x45 + 2x15x45
bp 20/ 45
10/ 75
6x5x105
Bez stopek, těžký.
spodní kladka do 6x105
vč v sedě před 10/ 45
8/ 55
5, 4, 5, 5, 4/ 60
zadní ramena
shyby podhmat 5/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20
4/ 25
břuch + protáhnutí
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dl
...
6x5x185
Poslední sérka už teda odfláklá, ale furt se utěšuju, že Draper, používá tu stejnou osu a počítá ji s uzávěrama za 20. A ještě taky tím, že už mám unavenej spodek z dosedů.
Od priste si na ni budu automaticky davat +5kg, ktere nebudu pocitat A rikal jsem si, ze az dam v BG 5x210kg (a do toho nebudu pocitat tech 5kg navic na ose), tak si zkusim v SPC 5x200.
Jinak nechci byt zlej, ale ty tvy pomerne tragicky tlaky na ramene me celkem tesi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Pokud to bude 5x210 (+5) v BG, tak v SPC dáš 5x200 podle mě v pohodě.
Aspoň mně z těch tlaků zůstává ve výhodě bp, prozatím. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Aspoň mně z těch tlaků zůstává ve výhodě bp, prozatím . :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Krásných a příjemných 5 stupňů Celsia.
Jednoduchej a celkem pohodovej trenálek.
švihadlo
"oly bsq" ...
5/ 105 - 115 - 125 - 130
dl 10/ 105
3/ 145 - 155 - 165 - 175 - 185 - 195 - 205
Čekal jsem to horší, protože záda ještě rozbitý, nakonec celkem OK. Poslední sérka podržená 10-20s.
dosed 5/ 60 - 100 - 140
3/ 150 - 160 - 170
2/ 180 - 3 op. negativní GM do racku :)
3/ 180
1/ 190
Tady nevím, jestli jsou nohy už unavený, ale podle mě by tam těch 3x200 mělo jít. No nic, holt pomalinku to tam časem narvu.
břuch + lýtka
protáhnutí
Pro fandy "tmavýho pečiva". Domácí chléb půl na půl žitná a pšeničná mouka (+ špek a cibulka )
U benche se rozhodlo (samo), že dnes bude trénink na krásu a pro krásu. Naštěstí jsem v tom taky nebyl sám.
Budu muset "vrch" upravit, protože tam toho na sebe asi mám zbytečně moc, spodek bych řekl, že je teď akorát.
bp
jč mírně hore + shyby na široko nadhmat
military + přítahy v předklonu
ez tric v leže + bic jč ve stoje
+ ještě něco
Hovado, špek si nechám ráno do míchaných vajíček, ne pro tebe. Já jen, aby bylo vidět, jak by měl vypadat žitnej chleba v obchodě, protože ten bývá míchanej v podobným poměru a celozrnej je taky hodně světlej, aby si někteří uvědomili, co kupujou.
Jo a tady máš teda ten špek.
spodní kladka asi
8/ 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95 - 100
vč v sedě před ...
5/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65
4/ 70
shyby podhmat 5/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20
3/ 25
břicho + strečink
Tak to by bylo vše a velmi rád zakončím tenhle nesmyslně poskládanej pokus o vršek/ spodek 2x týdně a vrátím se ke svýmu oblíbenýmu FB 3x týdně, kde by to mělo bejt hodně podseklý, protože ramena nestíhaj, záda už taky ne a nohy asi protestovat nebudou. Pro jistotu jsem si to radši všechno rozepsal a rozhodně nebudu dávat žádný bonusový série u základních cviků.
A na závěr na přání a pro velký ohlas jedno foto pro Toma.
100% celozrnný domácí chléb. Čerstej by se dal sežrat celej jen s máslem.
Teplota: 0, po příchodu domů ukazoval venkovní teploměr +1,7.
To už je teda celkem málo a Shamrock si tam nahej do půl těla háže 125kg atlasy na podstavec.
Podseklý celkem dobře, akorát u dosedů trochu tahaly vzpřimovače, takže byl opravdu nejvyšší čas shodit váhu zas trochu dolů. Odcvičený v tempu a relativně rychle a spocenej i při té nule.
švihadlo
powerclean ze země + z visu 5+5/ 50 - 60 - 70
3x5x75
Lehká váha a s technikou celkem spokojenost.
dosed 5/ 60 - 100 - 130
6x5x150
bp + shyby 10/ 50
5/ 70 - 70
6x5x85 + 6x5
Pracovní stopky.
břicho + lýtka
strečink
Dnes jsem viděl v SPC poprvé slečnu, aniž by to byla přítelkyně od kluků.
švihadlo
oly bsq do 3x5x105
Kua, bylo to těžší než posledně 5x130.
dl 6x5x160
Tohle mělo bejt teda pocitově taky lehčí, takže to ještě malinko podseknu, ať je to skoro papírový.
vč v sedě před 6x5x55
Gut, v pohodě, lehounký, se stopkama.
přítahy vč 4x6x85
tricák Na ten jsem si vzpomněl až ve sprše.
břuchanec + švihadlo Po dlouhý době trochu víc DU, mohlo to bejt lepší, kolem dvacítky se to vždycky zaseklo, ale mám celkem hodně zkrácený švihadlo kvůli rychlosti.
Návrat oživlých mrtvol.
V novým cyklu se budu snažit používat jen ložiskovou osu nebo ligo, kterou budu počítat za 10kg, takže odhadem by to do 100kg mohlo být v reálu o něco víc a do 200kg snad šulnul.
Takže dnes ložisková za 10.
veslo
powerclean ze země + z visu asi
3+3/ 40 - 50 - 60 - 70 - 80
3+1/ 85 - 2.op. z visu miss, velký oči, ale chtěl jsem prubnout PRko.
dosed ...
3/ 125 - 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185
Gut, tak do 175 celkem dynamický opáčka a ta osa je celkem měkká, tak snad se Draperovi nezohne.
oly bsq nějaký lehký trojky na rozhejbání, dokud jsem to nezačal cítit v nohách
dl ...
3/ 125 - 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185
Tak nějak bych si přál, aby ta poslední šla nahoru sama a dynamicky a ona ne svině, člověk se musí snažit.
vč v sedě před ...
3/ 40 - 45 - 50 - 55 - 60 - 65 - 70
Všechno stopky, až na poslední opáčko a poslední sérka byla navíc i tak trochu pro Drapera, aby viděl, že na basketbalistu ty tlaky zas až tak hrozný nejsou, protože on by to počítal za 80. :)
francie ...
3x8-6x40+ez
spodní kladka do škaredých 6x120
břuch + trocha strečinku (nějak to flákám)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru