Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po půl roce zas nějakej obrázek zad. Pózovat neumím a ani to nedokážu porovnat jestli je tam nějaký zhoršení nebo zlepšení, ale aspoň to tady bude trochu barevný. :)

červen 2012

prosinec 2012

Byl to teda pokus o stejnou pózu, což asi evidentně není. :))
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.12.2012 - BG

Tak včera testování paty na basketu. Levá je v pohodě, ale na pravou jsem se už večer nemohl pořádně postavit a ráno to bylo celkem peklíčko. Jako by mi tělo za poslední rok říkalo, vyser se už na něj. V lednu to vidím na návštěvu doktora.
Dnes pomalejší, bez dynamiky.
Ložisková za 10.

veslo

powerclean

do 3x5x80

dosed
...
6x5x155

bp
...
6x5x90
Stopky.

shyby podhmat
4x5x15

břuch + lýtka

trocha strečinku, včera na basketu ho bylo dost a celkem to ještě táhlo
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

forma je gut
Judson

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tech zadech je jasnej pokrok, nebo jo mas jen jinak vytoceny , roztahly a zatnuty

BTW, necitis nejaky negativni vliv na basket, diky posilovani a pridavani hmoty ? Ja driv hraval zavodne, za nasi vesnickou/okresni ligu, jak se zacal cvicit tak sem nejak zpomalil, dokonce sem prestal hrat rozehravace a presunul se dozadu )

Naposledy upravil Judson dne čt prosinec 20, 2012 9:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt pěkný :-)
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: Jinak roztáhlý/zatnutý je to určitě, protože na té první fotce mám ramena stažený dolů a jsou víc vidět trapézy, který jakoby na druhé fotce úplně chybí a ještě to bude o nějakej cenťák blíž k zrcadlu než minule, takže to taky zkresluje. Váha bych řekl, že je furt stejná, takže z těhle důvodů to prostě nedokážu posoudit.

U rychlosti to podle mě moc vliv nemá, naopak kila na vrch mají jistou výhodu při hře na tělo :)), ale výskok jde s kilama hore hodně do háje, což mě sere a kvůli čemu by mi ani nevadilo mít o 10kg míň. Ale teď je to celkem jedno, protože basket stejně teď kvůli nohám stojí za houby.

Bazzy: Nešplhej , stejně teda asi nakonec tě budu asi na leden chodit hlídat do SPC, když basket nejde.

Pavel: Díky, ale radši bych bral sílu tvých ramen. :)
Judson

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se na basket hlavne vykaslal, pac je to kolektivni sport, spolihat na spoluhrace, to neni ono. A z cviceni mam vetsi pozitek.
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To to bereš ze špatné stránky. Nikdo není dokonalej a ty taky neuděláš všechno nejlíp. Někomu jde líp jedna věc a druhýmu zase jiná. Spoluhráči ti pomůžou a vyhecujou tě. To je to nejlepší na kolektivních sportech. Ta rozmanitost a parta.
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdi do prdele:) jo a napadlo mě jestli treba v bote nemas kaminek
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi ho hajzlíci dali i do těch nových. No nic, už se těším, až tě zas budu někdy jistit na bp.
madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.12.2012 - BG

Nový vesla, takže je musel prubnout i DMS.

veslo

nějaký dřepy

dl

...
8x5x160+gumová osa
Dobrý, celkem lehký a relativně dynamický.

vč v sedě před
málo síly, ale ramena pálily

francie
ještě míň síly

spodní kladka + břuch

lehce strečink
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
mický.[/i]

vč v sedě před
málo síly, ale ramena pálily

Jezis, tak to napis konkretne ne? Chci mit radost z toho, ze mam silnejsi tlaky na ramena nez ty

Btw ten mrtvy tah s tema krivejma osama ti nevadi? S tim uz se vubec neda cvicit, protoze jakmile se to zacne v ruce protacet, tak je po serii. U jinych cviku mne to nevadi, tam si to vzdy nejak sikovne chytnu, ale u DL se mne to vzdy protaci. Mohli by koupit nove...hlavne ze koupily novy vesla
madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že jseš to teda ty, první dvě pracovní bylo 45+ložisková osa, ale nějak to nešlo, tak jsem to shodil na 40+osu a byly to +-pětky, na hovno váha, ale ramena to celkem a kupodivu bralo.
Ani francie nešla, se stejnou váhou jako minule šlo skoro 5op.

Obě osy byly obsazený, u ložiskové Marek nadával, jak je na bp na hovno a já s ním souhlasím, ale už jsem zvykl, ligo taky obsazená.

Na dl jsem se snažil vybrat tu nejrovnější a tohle zas není nějak extra těžká váha. Tyhle osy, když byly rovný, se mně držely hodně dobře, takže úchop v pohodě. Kdyby byly rovný, tak se mi drží tak o 100% líp než ta ložisková, u té mám problém nadhmat s cca se 160, protože jak se protáčí, tak mi vypadává z ruk.

Tak 3 nový osy a 200kg oly závaží by nevadilo.
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26.12.2012 - BG

Večer před spaním cca 1/4kg rýže + 2 kotlety, ráno nebyl hlad, takže víceméně na lačno.
Po mrtvolách z neděle rozsekaný trapézy a spodní záda, který ještě tahaly i dneska u sedlehů, jako kdybych ji dlouho necvičil. Kupodivu i rozbitý tricy.
Ložisková za 10.

veslo

powerclean

Na rozhejbání do 3x85, víc dnes nehrozilo.

dosed
...
3/ 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185 - 195
Ještě že byly jenom 3ky, nevím jak by to záda dávaly při větším objemu. 195ka dneska už celkem ztěžkla. 205ka bude chtít jištění.

bp
20/ 10
5/ 50 - 60 - 70 - stopky
3/ 80 - 85 - 90 - 95 - 100 - 105 - 110 - stopky
12x "drejprovská 100ka" (osa za 20 :)) ), bez stopek, s rezervou na nějaký vydřený opakování, aby věděl, že má ještě co dohánět a neprudil tady s nějakýma ramenama

shyby podhmat
5/ 0
5x5x15

břuch + lýtka

strečink
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ty retarde ,ja si na tu osu davam jeste "fidorky" navic (kdyz je v tom bordelu najdu), ktery nepocitam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: