|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
20.12.2012 - BG
Tak včera testování paty na basketu. Levá je v pohodě, ale na pravou jsem se už večer nemohl pořádně postavit a ráno to bylo celkem peklíčko. Jako by mi tělo za poslední rok říkalo, vyser se už na něj. V lednu to vidím na návštěvu doktora.
Dnes pomalejší, bez dynamiky.
Ložisková za 10.
veslo
powerclean
do 3x5x80
dosed
...
6x5x155
bp
...
6x5x90
Stopky.
shyby podhmat
4x5x15
břuch + lýtka
trocha strečinku, včera na basketu ho bylo dost a celkem to ještě táhlo _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
Na tech zadech je jasnej pokrok, nebo jo mas jen jinak vytoceny , roztahly a zatnuty
BTW, necitis nejaky negativni vliv na basket, diky posilovani a pridavani hmoty ? Ja driv hraval zavodne, za nasi vesnickou/okresni ligu, jak se zacal cvicit tak sem nejak zpomalil, dokonce sem prestal hrat rozehravace a presunul se dozadu )
Naposledy upravil Judson dne čt prosinec 20, 2012 9:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
fakt pěkný :-) _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Judson: Jinak roztáhlý/zatnutý je to určitě, protože na té první fotce mám ramena stažený dolů a jsou víc vidět trapézy, který jakoby na druhé fotce úplně chybí a ještě to bude o nějakej cenťák blíž k zrcadlu než minule, takže to taky zkresluje. Váha bych řekl, že je furt stejná, takže z těhle důvodů to prostě nedokážu posoudit.
U rychlosti to podle mě moc vliv nemá, naopak kila na vrch mají jistou výhodu při hře na tělo :)), ale výskok jde s kilama hore hodně do háje, což mě sere a kvůli čemu by mi ani nevadilo mít o 10kg míň. Ale teď je to celkem jedno, protože basket stejně teď kvůli nohám stojí za houby.
Bazzy: Nešplhej  , stejně teda asi nakonec tě budu asi na leden chodit hlídat do SPC, když basket nejde.
Pavel: Díky, ale radši bych bral sílu tvých ramen. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Ja se na basket hlavne vykaslal, pac je to kolektivni sport, spolihat na spoluhrace, to neni ono. A z cviceni mam vetsi pozitek.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
To to bereš ze špatné stránky. Nikdo není dokonalej a ty taky neuděláš všechno nejlíp. Někomu jde líp jedna věc a druhýmu zase jiná. Spoluhráči ti pomůžou a vyhecujou tě. To je to nejlepší na kolektivních sportech. Ta rozmanitost a parta. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
Asi ho hajzlíci dali i do těch nových. No nic, už se těším, až tě zas budu někdy jistit na bp. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
23.12.2012 - BG
Nový vesla, takže je musel prubnout i DMS.
veslo
nějaký dřepy
dl
...
8x5x160+gumová osa
Dobrý, celkem lehký a relativně dynamický.
vč v sedě před
málo síly, ale ramena pálily
francie
ještě míň síly
spodní kladka + břuch
lehce strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | mický.[/i]
vč v sedě před
málo síly, ale ramena pálily
|
Jezis, tak to napis konkretne ne? Chci mit radost z toho, ze mam silnejsi tlaky na ramena nez ty
Btw ten mrtvy tah s tema krivejma osama ti nevadi? S tim uz se vubec neda cvicit, protoze jakmile se to zacne v ruce protacet, tak je po serii. U jinych cviku mne to nevadi, tam si to vzdy nejak sikovne chytnu, ale u DL se mne to vzdy protaci. Mohli by koupit nove...hlavne ze koupily novy vesla _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Že jseš to teda ty, první dvě pracovní bylo 45+ložisková osa, ale nějak to nešlo, tak jsem to shodil na 40+osu a byly to +-pětky, na hovno váha, ale ramena to celkem a kupodivu bralo.
Ani francie nešla, se stejnou váhou jako minule šlo skoro 5op.
Obě osy byly obsazený, u ložiskové Marek nadával, jak je na bp na hovno a já s ním souhlasím, ale už jsem zvykl, ligo taky obsazená.
Na dl jsem se snažil vybrat tu nejrovnější a tohle zas není nějak extra těžká váha. Tyhle osy, když byly rovný, se mně držely hodně dobře, takže úchop v pohodě. Kdyby byly rovný, tak se mi drží tak o 100% líp než ta ložisková, u té mám problém nadhmat s cca se 160, protože jak se protáčí, tak mi vypadává z ruk.
Tak 3 nový osy a 200kg oly závaží by nevadilo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
26.12.2012 - BG
Večer před spaním cca 1/4kg rýže + 2 kotlety, ráno nebyl hlad, takže víceméně na lačno.
Po mrtvolách z neděle rozsekaný trapézy a spodní záda, který ještě tahaly i dneska u sedlehů, jako kdybych ji dlouho necvičil. Kupodivu i rozbitý tricy.
Ložisková za 10.
veslo
powerclean
Na rozhejbání do 3x85, víc dnes nehrozilo.
dosed
...
3/ 135 - 145 - 155 - 165 - 175 - 185 - 195
Ještě že byly jenom 3ky, nevím jak by to záda dávaly při větším objemu. 195ka dneska už celkem ztěžkla. 205ka bude chtít jištění.
bp
20/ 10
5/ 50 - 60 - 70 - stopky
3/ 80 - 85 - 90 - 95 - 100 - 105 - 110 - stopky
12x "drejprovská 100ka" (osa za 20 :)) ), bez stopek, s rezervou na nějaký vydřený opakování, aby věděl, že má ještě co dohánět a neprudil tady s nějakýma ramenama
shyby podhmat
5/ 0
5x5x15
břuch + lýtka
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
Hele ty retarde  ,ja si na tu osu davam jeste "fidorky" navic (kdyz je v tom bordelu najdu), ktery nepocitam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|