eSko - ektomorf těžký chleba má...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - eSko - ektomorf těžký chleba má...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> eSko - ektomorf těžký chleba má...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. 2.

60 minut plavání - cca 1,5 km
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ostatní aktivity

Musím říct, že ostatní aktivity (pilates, funkční trénink apod.) umí pořádně nahrnout novou krev do žil. Člověk zažije jiný pohyb, procvičí svaly z jiných úhlů a jiným způsobem zatížení a o to větší chuť má poté do ostatních aktivit.
Plavání je pro mě momentálně stěžejním bodem a chci se mu věnovat po plaveckém kempu více, protože ač se to nezdá, 2 měsíce do přijímaček opravdu není mnoho a doteď jsem toho moc nenaplaval, kvůli nemocem. Plánuji, že činky pak opustím úplně a zajdu si semtam na nějaké to "srovnávací" cvičení, viz Pilates atd. a k tomu si přidám své cviky, abych kompenzoval stereotypní pohyb z plavání.

Mimo toho je připraveno další pokračování sportovní výživy a poté ještě plánuji rozhovor čistě o výživě s jedním bývalým úspěšným kulturistou, jehož názory jsou velice poutavé a jeho rady velice fundované. Napovím, že tu s ním nedávno byl velice zajímavý rozhovor.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. 2.

Funkční zdravotní trénink - 60 minut
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. 2.

45 minut plavání - cca 1 km

Zkoušel jsem zatím opět jen 50 m na těch 90 % a tentokrát za 39 s. Sice bez startovního skoku a pořádné obrátky, jak má být, ale víc prostě beztak nejsem schopnej zaplavat, mám podělaný Nike brýle a ty těsní jak se jim zachce. Až mi přijdou nový bomby (Speedo Fastskin3 Elitte Mirror), tak se můžeme teprve bavit a má cenu plavat a skákat šipky. Se stávajícími skočim šipku a jsem rád, že zůstaly vůbec pohromadě.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. 3.

2 hodiny florbal
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. 3.

Funkční zdravotní trénink - 60 minut
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. 3.

60 minut plavání

Zkusil jsem si dnes jen tak 100 m - bez pořádných kvalitních obrátek a startovního skoku. 80% tempo mi vyneslo čas 1:40. Všiml jsem si, že první odcházejí nohy, spotřebují nejvíc kyslíku a rychle se zakyselí, takže budu muset zařadit ještě rotoped, abych na tu stovku vydržel tempo naplno. Věřím, že do těch 1:25 to prostě zaplavu, jinak jsem žabař. Nikdy jsem sice neplaval a naučil mě to táta, kterej o sobě říká, že se spíš topí než plave, ale to by byla pěkná ostuda, když už mám ty závodní brýle.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. 3.

Rotoped - 20 minut

Trénink na zlepšení laktátového metabolismu nohou. Střídavá intenzita.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
bez pořádných kvalitních obrátek a startovního skoku. 80% tempo mi vyneslo čas 1:40. Všiml jsem si, že první odcházejí nohy, ...

Já mám největší problém, že jsem se nikdy nenaučil u kraula pořádně používat nohy, takže je spíš za sebou skoro táhnu chvílema :D Proto mám radši prsa no, ale podle toho vypadal i ten čas :D, ale 1,40 už je pěkná, to už se skoro blížíš k nadprůměru ,)

Btw. v PM máš motivační obrázek, vypracovával jsem si to, když jsem sestavoval taktiku na to jak ty příjímačky dát,)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. 3.

Plavání - 60 minut
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. 3. FITKO

Dlouho jsem necvičil a na síle to jde pomalu ale jistě znát. Záběr při plavání nemá takovou sílu, jakou míval a to by by byla akorát cesta k horším výsledkům, než kdybych jen plaval a plaval a neposiloval, takže budu opět zařazovat tréninky čistě i ve fitku s činkami a vlastní váhou.
Včera jsem šel do fitka s tím, že nemám ani promyšlený tréninkový plán, takže jsem volil cviky za chodu. Mám plno aktivit, takže si nemůžu dovolit cvičit ve stejné dny každý týden, přesto bych měl minimálně jednou za 8 dní procvičit celé tělo. Spodek nebudu nijak výrazně šetřit, ale u vršku se budu snažit zařazovat kvůli ramenům hlavně cviky se svoji vlastní váhou.

VRCH

Shyby - 3xMAX (10, 8, 7) + dojezd na stroji
MT - 4x10x45 kg

Bench - 4x12x40 kg
Triceps/prsa na empiru - 3x10xjá
Biceps JČ - 2x9x10 kg, 1x8x10 kg

Břicho + HSS
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
eSko napsal:
bez pořádných kvalitních obrátek a startovního skoku. 80% tempo mi vyneslo čas 1:40. Všiml jsem si, že první odcházejí nohy, ...

Já mám největší problém, že jsem se nikdy nenaučil u kraula pořádně používat nohy, takže je spíš za sebou skoro táhnu chvílema :D...

Já je začínám táhnout posledních 25 m, tam jede skoro jen vršek a taky to tak vypadá. Ten finiš zatím připomíná "zachraň se kdo můžeš"
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. 3.

PLAVÁNÍ - 60 minut

Dnes jsem si dal stovku hned po rozplavbě, kdy jsem měl ještě síly, protože bez sil na konci tréninku to nemá významu, kdy spíš už lapám po dechu, než abych fakt doopravdy technicky hezky plaval.

Lehce podseknuté závodní tempo, bez startovního skoku, s klidnými obrátkami a důrazem na odraz a dlouhé splývání s vlněním, mi vynesl čas 1:35 a to jsem si ještě na poslední obrátce tak trochu odpočinul. Sám jsem nemohl uvěřit vlastním očím. Věřím, že po dubnovém kempu a se vším všudy naplno to do 1:25 zaplavu.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. 3.

FITKO - SPODEK
Dřep - 1x12x40 kg, 1x10x45 kg, 2x8x50 kg
Zákop jednonož - 3x8x5 kg

Lýtka vsedě - 3x12x10 kg
Oslí výpony - 3x8x30 kg

+

60 minut Pilates
-----------------------------------------------
Náročnej večer, po dlouhé době spodek s činkami. Po něm rychlá konzumace banánu a šup na Pilates, kde jsme se první chvíli hlavně váleli na zádech, takže jsem se modlil, abychom už šli na bosu, protože se mi pomalu ale jistě začal banán tak nějak vracet.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. 3.

Plavání 40 minut

18. 3.

Florbal 2 hodiny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - eSko - ektomorf těžký chleba má... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: