|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 20, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
20. 3.
Funkční zdravotní trénink _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | ... 1:35 ... |
Ty je tam rozšviháš:) Gratulace, vzhledem k tomu, že jsou přijímačky nějak v květnu, tak myslím, že určitě těch 9b. vymáčkneš z plavání. Hlavně bacha na zranění, to je jediný, co by tě teď mohlo ve tvém cílu ohrozit, tak to nepodceňuj ,) Budu držet palce :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
No zranění, teď mě postihl zase bolekrk. Ale už mám velký podezření, že mi to dělá Stafal (lék proti stafylokovovi, který mi imunoložka diagnostikovala). Pokaždý, když jsem ho vynechal tak na 2 - 3 dny (musí být pořád v lednici, tak u delších cest mimo domov jej nemůžu s sebou vzít), tak se mi ozval krk. Akorát se necítím nijak nemocnej, prostě mám jen bolení v krku, ale s fyzickou aktivitou se zhoršuje, takže musim zvolnit. Beztak jsem měl teď docela dost aktivit bez odpočinku, včera jsem byl na super masáži, tak si dám do soboty voraz, nemá smysl to uspěchat a pak se zas 14 dní kurýrovat.
Dík za podporu. Těch 1:25 je reálných, ale pak už každá sekunda je zatraceně těžká, takže 9 bodů je zatím těžkej surrealismus. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
25. 3.
2 hodiny Florbal
Záhada s krkem vyřešena - udělal se mi na uvule pěkně skrytej aft, což vše vysvětluje. Takže od pondělí zas normální režim. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 26, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
26. 3.
FITKO - VRCH
Od minulého týdne divná bolest v rameni (mívám ji často), takže jsem dnes nevolil vysoké váhy. Hledám šikovného fyzioterapeuta v mém okolí, možná dostanu pár tipů od P. Weinlicha, tak pak zajdu na vyšetření - to rameno mě zlobí už několik let.
Bench s JČ - 3x12x15 kg
Pullover - 3x12x10 kg
Shyby - 2x8xjá, 6xjá + dojezd na stroji
MT - 3x12x40 kg
Ramena upažování - 20x2 kg, 2x15x3 kg
Zapažování protisměrný peck-deck - 3x12x10 kg
Zapažování JČ v předklonu vsedě - 2xmax
Už se nemůžu dočkat, až budu mít přijímačky za sebou a zas se budu moc více věnovat fitku a zvedat váhy a nabírat nový maso. Kdybych šel teď do toho naplno (při 2 nepravidelných tréninkých týdně), tak si okamžitě oddělám ramena, viz dřívější zkušenost při začátku plavání. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 27, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
27. 3.
30 minut inline - intervaly _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
28. 3.
PLAVÁNÍ - 45 minut
Po týdenní pauze těžké těžké, ale rozplaval jsem tu ztuhlost, ale vzápětí jsem zas vytuhl po několika stovkách v rychlejším tempu.
Plavecký kemp jsem nakonec odhlásil, díky němu bych stáhl čas max o 10 vteřin, víc určitě ne a to je rozdíl jen jednoho bodu, který u přijímaček nehraje takovou roli. Větší roli hrajou teoretické přijímačky (TSP a biologie), za kterých je nejvíce bodů. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
31. 3.
PLAVÁNÍ - 45 minut
Opět nějaké to rozplavání, zahřátí a pak jsem si zkusil stovku. Pořád to není úplně to tempo naplno, ale čas 1:30 mě hoodně potěšil, protože to bylo opět bez startovního skoku a s vtipným zakuckáním na první obrátce, na které jsem ty 2 vteřinky ztratil. Takže do 1:25 to zaplavu, jen nesmím na začátku tempo přepálit. Další bod navíc je až v rozmězí 1:05 - 1:15 a tam se nedostanu, to bych musel nějakým zázračným způsobem získat závodní plaveckou techniku a pár čísel navíc na VO2 max. Každopádně spokojenost a teď jen neusnout na vavřínech a dál trénovat plavání, začít Jacíka a vrhnout se opět na zkušební TSP. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 02, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
2. 4.
FITKO - NOHY, RAMENA
Dřep - 10x40 kg, 10x45 kg, 8x47,5 kg, 6x50 kg, 6x55 kg
Zákop jednonož vestoje - 10x5 kg, 2x8x7,5 kg
Oslí výpony - 3x10x30 kg
Výpony vsedě - 3x10x10 kg
Ramena upažování - 15x2 kg, 2x15x3 kg
Zapažování stroj - 10x10 kg, 2x10x15 kg, dojezd s 10 kg
Zapažování vsedě - 2xMAX _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
3. 4.
FUNKČNÍ ZDRAVOTNÍ TRÉNINK - 60 minut _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
6. 4.
PLAVÁNÍ - 60 minut _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 09, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
8. 4.
FITKO VRCH
JČ bench - 2x12x15 kg, 8x17,5 kg, 8x20 kg
Pullover - 3x12x12,5 kg
Shyby - 10X8X7xjá + dojezd stroj
MT - 10x45 kg, 10x50 kg, 2x6x60 kg
Triceps kladka - 3x10x35 kg
Biceps JČ - 3x8x10 kg _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
10. 4.
FUNKČNÍ ZDRAVOTNÍ TRÉNINK _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
ten "funkcni trenink" cvicis pod nejakym trenerem (individ./skupina)? mohl bys mi to trochu priblizit, pripadne i strucne popsat jeho obsah atd., docela by me to zajimalo, dik _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Jedná se o cvičení převážně na bosu. Používáme například overball, gumy, koule plněné pískem... Soustředíme se hlavně na HSS, celkový střed těla, fixátory lopatek a protahování partií náchylné ke zkracování. Pak se procvičujou i ruce, nohy a "balanční" svalstvo. Je to pod vedením odborné lektorky.
Jestli se dostanu do Brna, tak asi právě tyhle cvičení mi budou chybět nejvíc. Od té doby, co na ně chodím (třeba i na Pilates), tak cítím, že když už se vrhnu na činky, tak na dřepu mám pěknou jistotu ve středu těla, to samé u MT. Pozoruji také lepší držení těla, i když z hokeje jsem dost "zkřivenej" a u mě je to běh na dlouhou trať. Nemůžu nezmínit ani lepší stabilitu v ramenou při tlaku (zřejmě efekt silnějších fixátorů lopatek).
EDIT: A ještě k tomu nás vede moc hezká Kačka Pavlová (své doby Miss aerobik media v r. 2005) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/561831_337310912994942_163571637035538_955174_1996334938_n.jpg _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|