|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 11, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
11. 4.
PLAVÁNÍ - 60 minut
Dnes tři zadky lidí v bazénu. Občas se fakt nedalo plavat, natož trénovat. Později asi někteří lidé pochopili z mého, mírně řečeného, nesympatického výrazu, že jsem přišel trénovat a ne jako oni plavat ala "rekreační prsa a pokec s Mařkou vedle mě". A to jsem ty středy zbožňoval, protože je to jedinej den, kdy se rozšiřuje plavecká dráha. Každopádně aspoň 2x se mi podařilo dát si svižnějí 100 m. Opět čas 1:30, bez startovního skoku a tempa na krev. Vzhledem k tomu, že na přijímačky budu odpočatej, plnej glykogenu a o něco půjde, tak jestli mě nečapne nějakej žralok, tak do 1:25 to tam bude bez debat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: st duben 11, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
proto nesnasim bazeny, clovek zrovna vzdycky kdyz si chce zaplavat, tak bud tam plavou velryby nebo si tam dve panicky povidaj a plavou vedle sebe ...
jinak cas suprovej :) myslim, ze mas postup jistej ;) gratuluju ... ja porad premyslim jak to udelat, ta technika mne docela ubiji a prace, kterou bych rad delal momentalne neni :/ mit aspon nekde budouci flek kvuli kteremu bych to mohl delat a kde bych treba mohl aspon pri studiu makat, hned bych po ty skole sahnul :/ _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem minule v bazénu v Plzni na Lochotíně a paráda - 2 plavecký dráhy. Byl tam i plavčík, takovej starší pán a věděl o plavání dost, tak jsem se s ním bavil co a jak, co mám za cíl atd. Vypadal tak na 70 let, ale záda a nohy měl takový, který tu nemá tak 80 % fóra včetně mě.
Ale škoda, že to máš takový, jaký to máš. Mohl by ses zas někam posunout, ale někdy je ta situace prostě na prd a chápu tě. A k ničemu mi negratuluj, oni ty fyzický zas tolik bodů dohromady nedají, jak ty teoretický. Takže bod sem, bod tam, jen neposrat TSP a bižuli, to si pak můžu plavat třeba rekordy a v Jacíkovi lítat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
FSpS MU - Regenerace a výživa ve sportu
Vzhledem k tomu, že budu mít za sebou VOŠ nutričního terapeuta, tak by pro mě měly být některé předměty víceméně procházka ordinací v růžový zahradě. Chci i při stdudiu totiž možná začít něco dělat jako OSVČ, nebo aspoň pod někým, ale to je jen taková idea zatím. Hlavně se mi líbí ta fakulta, zázemí a pozitivní ohlasy, který se ke mně dostaly. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne st duben 11, 2012 8:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Já se chtěl vydat směrem kinantropologa, třeba se tam za 2 roky potkáme :)
Držim palce u přijímaček
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Budu rád, když se uvidím s kýmkoliv zde z fóra, takže zamakej a dostaň se.  Díky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
12. 4.
Dnes trochu v časovém presu, na trénink jsem měl 50 minut i s rozcvičením, takže to bylo ve svižném tempu a musel jsem trochu improvizovat.
FITKO - NOHY, RAMENA
Dřep - 10x40 kg, 10x45 kg, 8x50 kg, 8x55 kg, 6x60 kg
Zákop horizontal - 3x8x15 kg, dojezd s 10 kg
Oslí výpony v supersérii s výpony vsedě - 2x10x30 kg vs. 2x10x10 kg
Zapažování stroj - 3x15x10 kg
Zapažování JČ - 3x10x2 kg _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 16, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
16. 4.
Minimálně do pátku zdravotní pauza. Otec tu od minulého týdne pěkně prskal bacily a i přes veškerou snahu se jim vyhnout se nepodařilo, takže od pátka škrábání v krku, rýma atd. Bylo toho dost na jednu stranu, tak si odpočinu, naplním zásoby a pak až do přijímaček přímá jízda bez zastávek. Teď konečně aspoň dodělám abs. práci, začnu se připravovat zas na TSP a bižuli. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 24, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
22. 4.
Florbal - 2 hodiny
Přežil jsem ve zdraví a nepociťuju recidivu nemoci a to jsem tam běhal jak pošuk, takže jdu opět do toho naplno. Dnes funkční zdravotní trénink a zítra plavání. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út duben 24, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Byl jsem minule v bazénu v Plzni na Lochotíně a paráda - 2 plavecký dráhy. Byl tam i plavčík, takovej starší pán a věděl o plavání dost, tak jsem se s ním bavil co a jak, co mám za cíl atd. Vypadal tak na 70 let, ale záda a nohy měl takový, který tu nemá tak 80 % fóra včetně mě. |
Tam chodim pravidelně každou středu :) jsem nevěděl, že tu máme víc Plzeňáků (kromě mě a Morica) :) To jsi byl od školy? nebo jen tak odpoledne, protože jestli od školy, tak vim o kom mluvíš, dává nám slušně do těla :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 24, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | eSko napsal: | | Byl jsem minule v bazénu v Plzni na Lochotíně a paráda - 2 plavecký dráhy. Byl tam i plavčík, takovej starší pán a věděl o plavání dost, tak jsem se s ním bavil co a jak, co mám za cíl atd. Vypadal tak na 70 let, ale záda a nohy měl takový, který tu nemá tak 80 % fóra včetně mě. |
Tam chodim pravidelně každou středu :) jsem nevěděl, že tu máme víc Plzeňáků (kromě mě a Morica) :) To jsi byl od školy? nebo jen tak odpoledne, protože jestli od školy, tak vim o kom mluvíš, dává nám slušně do těla :) |
Nejsem Plzeňák, stačí prolistovat pár stránek dozadu. Byl jsem tam za přítelkyní, tak jsem spojil hezký s užitečným. Akorát je tam trochu kosa, jsem zvyklej ze sokolovského bazénu na vyšší teplotu vzduchu, takže stačilo být chvíli mimo vodu a za chvíli jsem se klepal jak osika. Každopádně je to tam skvělý, bohatě postačuje na potřeby běžného plavce. A navíc se tam dá koukat vedle do tělocvičny na cvičící baby _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 24, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
24. 4.
Funkční zdravotní trénink - 60 minut
Po té pauze docela makačka a ochablost partií, které tak rády ochabují. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
25. 4.
Plavání - 45 minut _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
27. 4.
Plavání - 60 minut
Jo vole! Ta dřina se vyplatila. Včera jsem si dal odpočinkovej den, nabral síly, trochu "nacukroval" a dneska se rozplava a rovnou si dal ostrou stovku se vším všudy. Klasicky jsem u těch cca 60 m vyflusanej a tahal to pak seč mi síly stačily, dneska jsem cítil, že těch 75 m bylo luxusním tempem a na mé poměry výbornou technikou... posledních 25 m prostě bolí a jede se na krev, tam už není co vymýšlet. Dneškem jsem si opět dokázal, že když člověk chce a má vůli, tak to prostě půjde.
Čas: 1:21!
Mít na to další půlrok, tak věřím, že do 1:15 bych to stáhl. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|