přemístění od stehen + výraz vpředu + výraz vzadu (no belt)
2+1+1/120-130- 140 PR pro výraz vzadu a celé kombo!-140-140-140-140 všechno v pohodě
Super! Nové PR pro výraz za hlavou. Jinak mi to fakt přišlo celkem lehké, 150 by šlo.
nadhoz
2/100-100-100-100
na projetí techniky, ale stejně to moc nešlo po těch přemkách od pasu... nezvyk po tolika sériích
výtahy n. od stehen
3/150-150-160-160-160
dobrý, lehký
Pak honem jídlo a další trénink k večeru.
II. fáze - xfitness
dřepy vzadu (no belt)
3-4/60-100-140-180
6/200 PR (bez pásku)
2/200 (jsem podcenil, druhé mě hodně předklonilo, tak jsem se na to vykašlal a ubral)
4/180 lehký
4/190 gut, rozhodně ne na krev
Pak jsem končil, 4x200 bych sice asi ještě dal, ale bylo těch dřepů dnes dost (viz ta přemístění).
bar mu
plank
Hezké, příjemné tréninky. Hrozně mě potěšily ta přemístění od stehen a výraz za hlavou, protože mi nikdy nešel. O 140 jsem ani nesnil. Další věc, na kterou jsem přišel je ta, že mi moc nedělají dobře trhy a přemístění z bedýnek... nevím proč, ale vždycky to vypadá hrozně. Asi je to v hlavě, kdo ví.
Nejspíš udělám nějakou mini kompilaci z dnešních tréninků. Uvidíme...
Gratuluju, rád si čtu, jak dáváš jedno PR za druhým. Jsou to všechno neskutečné výkony. Budu držet palce, ať to vydrží.
Ahoj.
Díky za sledování logu a jsem rád za každou podporu, kterou od někoho slyším. Člověk má hrozně velkou chuť se stále někam posouvat. ;) Já koukal k tobě do logu a ty počty pracovních sérií na dřepy jsou brutální!
dřep vpředu
5/100-100-100-100-100
rakety, ale stejně mám utavené nohy ze včera... a i z raních trhů
striktní tlak silou vpředu
4/60-80
5/80 (vyrovnání PR tuším)
4/60-60
kdybych se neoslabil čtverkou s 80, tak bych nejspíš ještě šestku v další sérii vydřel, ale nechtěl jsem jít do sehání, kdyby to nevyšlo, raději vždy s malou rezervou
kliky na bradlech se zátěží
5/20-40-60- 80 PR?
5/60
Nejsem si jist, ale asi PR pro 5 opakování. Dlouho jsem to nejel, ale síla tam pořád je.
V podstatě tohle byla druhá fáze. Flákačka, malej objem, ale stačí to. Zítra dám lehce trh a nadhoz na projetí techniky a pak "akrobacii".
Přestal jsem používat neopreny na kolena, začal víc protahovat kvadricepsy a světe div se... úpony pod koleny začínají bolet méně a méně. V zápěstí mám asi nějaký zánět nebo co, protože to stále bolí, tak jsem nasadil diclofenac. Snad pomůže.
"akrobacie, gymnastika" :lol: v mém podání spíše válení a padání na zem
Jel jsem to s kamarádkou, co jí trénuju, tak jsme si dali nějaký stojky, kotouly a nácvik přemetu dozadu, který jsem dnes mimo jiné zkoušel úplně poprvé v životě a naučil jsem se ho za 5 minut. :lol: Sice ne jako gymnasta, ale řekněme, že se o tom dá říci, že to přemet je. První jsem šel na duchně a potom i normálně na zemi. Když tak hodím video. Jsem na sebe dost pyšný. :lol:
Trénink mi trval tak půl hodinky, spíš jsem se soustředil na kamarádku, aby se naučila co nejvíce.
To je paráda. To bych chtěl taky umět, takhle hezky si s tou činkou hrát.
opravdu paráda... ta fáze, kdy po prvním čelňáku činka letí vzduchem a pak ji zachytíš a zabrzdíš u kolen... i když je tam 140 :) a ty dřepy 200... pořád krásná dynamika.
ps: youtube videa můžeš vkládat do tagu [ youtube ] XPMF9Ge13T8 [/ youtube ] (mezery jsou schválně, aby se to nezpracovalo), v případě toho přemetu pak kód 34BK5Ou-kVk.
To je paráda. To bych chtěl taky umět, takhle hezky si s tou činkou hrát.
opravdu paráda... ta fáze, kdy po prvním čelňáku činka letí vzduchem a pak ji zachytíš a zabrzdíš u kolen... i když je tam 140 :) a ty dřepy 200... pořád krásná dynamika.
ps: youtube videa můžeš vkládat do tagu [ youtube ] XPMF9Ge13T8 [/ youtube ] (mezery jsou schválně, aby se to nezpracovalo), v případě toho přemetu pak kód 34BK5Ou-kVk.
Děkuji. :)
To brždění docela hobluje palce, ale dá se zvyknout. Bez trhaček je to fakt humus. Dynamiku se snažím poslední dobou hodně trénovat, vždy pozitivní fáze co nejrychleji, jakákoliv váha, jakýkoliv cvik, ale to je asi normální. :D
Ano, vezmu si z toho příklad. Jsem ještě naučený z IF. ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru