nadhoz (no belt)
2/80-100-120-130-140
3/150 PR
2/150-150-150 hmmm
2+1/130-130
přemko od stehen + výraz
90-110-110
dřepy vzadu
4/120-120-120-120-120
III. fáze (ojebávka)
výtahy n.
up to 6x110
Pak jsem se na to vysral a šel domů, protože jsem si já blbec zapomněl doma jídlo... :D Achjo..
Nadhozy jsem měl dneska v plánu fakt lehce, ale zas hec + byla nálada, tak jsem to tam narval tu trojku se 150. Výrazy byly paradoxně lehčí než přemístění...myslím, že ještě jedno op. by se tam vlezlo. Také bez pásku, což potěší a další 3 sérky po 2op. se 150kg byly taktéž velmi pěkné. Bohužel nemám ani jedno video. To až bude nějaká vyšší váha.
lehký trénink, nešlo moc trhat, bolest pod koleny zas.. málo jsem se protáhl
bench, shyby, biceps, břicho...
Včera 26/9/2015 jsem se byl s kamarády, kteří tam i soutěžili, podívat na no excuse v Hradci Králové a paráda. Hrozně mě svrběly prsty při některých wodkách. :D Těším se na to, až to rozjedu.
nadhoz
2/80-100-120-140
1/150- 160 PR pro nadhoz bez pásku
0/170-170-170 dvakrát mě to vzalo dozadu u přemístění a potřetí jsem to nevstal z dřepu (to se mi nikdy nestalo , hold už to bylo kurva těžký)... Chtěl jsem buď 170 nebo nic... až dám 2x160, tak 170 jistě půjde. Každopádně mám radost, že vím, že to dostanu na ty ramena. Teď už to jen vstát a vyrazit (drobnost ). Výkonnost pěkně roste. Mám z toho radost.
výtahy n.
3/170-170-170-170-160-160
II. fáze
dřepy vzadu
2/100-140-180-200
3/ 210 PR pro dřepy bez pásku -200
Unavený neskutečně. I z těch výtahů jsem měl odrovnaný záda, takže u dřepů to bylo znát. Pak už jsem to zabalil. Byl to dost náročný trénink, přestože jsem šel minimální objem. Vysoká intenzita mi nedělá dobře. Neměl bych vzpírat a raději se už dát na ten crossfit.
trh od stehen do polo
musel jsem skončit po pár sériích, hrozně mě bolelo zápěstí...
dřepy vpředu s pauzama
zvedání ramen s osou
kliky na bradlech+shyby
ttb
plank
Nemám chuť rozepisovat váhy. Nešlo o žádné výkony. Po včerejšku jsem byl tak rozbitý, jak si to za celé 4 roky nepamatuju. Záda úplně v háji. Jak kdybych tahal 10x200 na mrtvolu.
Za zmínku stojí akorát 4x50kg PR na klicích na bradlech. Zopakoval jsem to ve 3 sériích.
rozpadám se, začlo mě dnes bolet rameno... a to u trhu s 50kg... musím dát pauzu, jinak to nejde... Nemám ta maxima rád. Vždycky mě to poznamená na hodně dlouho. Záda cítím ještě dneska z těch pondělních ptákovin.
Napíšu to, jak to je. Po tří denní práci to stálo pěkně za piču. Bolí mě zápěstí i rameno, takže jsem fakt happy, na to, že za 5 dní mám závody, kde jsem chtěl předvést PRka... Kurva.
Nejhorší je, že moc nevím z čeho mě to bolí a táhne se to už delší dobu. No uvidíme. Dám ještě jeden tren asi ve středu up to 50% a seru na to. Možná ve čtvrtek s kámošem, ale to se budu asi spíš jen dívat...
Měl jsem jít závodit na tu ligu v Sokolově, to bych byl ready, teď už jsem bestak zas přetažený a tělo si potřebuje odpočinout. Ne ani tak svaly. S těmi nemívám moc problémy, jako šlachy, vazy, klouby... Ty musí trpět extrémně při takových zátěžích, kór s mými omezenými prostředky. Na závody nebudu stahovat ani vodu, i když jsem chtěl...chtěl bych překročit aspoň hranici 300sb. To by mohlo vyjít. No uvidíme. Každopádně jsem velmi znechucen. Trhat budu asi do polo... fakt to nejde si pod tu osu dřepnout. Nadhoz je poměrně v klidu.
Jakoze silnej urcite jsi, ze nejedes negativni cast opakovani, to je asi finta ze vzpirani, ale proc ani jedno opakovani nedotahnes? Posledne to kombo se 140 kg na mne teda udelalo vetsi dojem:)
Kazdopadne zdravim do Kopru, mam tam provdanou segru:)
Možná sis ta maxka měl nechat až na závody. Ale s těmi klouby a pojivovým aparátem dobře vím, o čem mluvíš, taky s tím bojuju, i když ve srovnání s tebou zvedám pidiváhy. Nepomohla by rehabilitace a pár dní klid? Každopádně budu držet palce. A kdyby to nevyšlo tyhle závody, nic se neděje, budou další. Hlavně ať jsi zdravý.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Jakoze silnej urcite jsi, ze nejedes negativni cast opakovani, to je asi finta ze vzpirani, ale proc ani jedno opakovani nedotahnes? Posledne to kombo se 140 kg na mne teda udelalo vetsi dojem:)
Kazdopadne zdravim do Kopru, mam tam provdanou segru:)
Ahoj, no negativní moc nejezdím, není to moc třeba u vzpírání si myslím. A těch nedotažených opáček jsem si vědom, ale s dotahy nemám problém. Je to asi tím, že tahám jednou za čas a spíš nadhazuju, takže při mrtvolách to zastavím jakoby před výtahem a už to nedotahuju. Ale vím, že s takovou technikou bych na závodech dostal všechno no rep.
Magumi napsal:
Možná sis ta maxka měl nechat až na závody. Ale s těmi klouby a pojivovým aparátem dobře vím, o čem mluvíš, taky s tím bojuju, i když ve srovnání s tebou zvedám pidiváhy. Nepomohla by rehabilitace a pár dní klid? Každopádně budu držet palce. A kdyby to nevyšlo tyhle závody, nic se neděje, budou další. Hlavně ať jsi zdravý.
Dám závody a pak týden lehce. Pak zas najedu na něco těžšího. Že by už crossfit? :) Uvidíme. Rád bych další rok zkusil crossfitové, strongman, lifterské a vzpěračské závody.
vlk# napsal:
do závodů spočni, ono to třeba půjde, jak se říká, těžko na cvičišti...
a vkládám to video, aby nebylo nutné nikam odcházet - pěkná "zahřívačka" :)
Tak tak, ve středu lehce a pak závody. Díky, příště už to tam hodím správně.
Váha: 88,1kg
Vůbec nic jsem nestahoval, ani vodu, ani si nehlídal jídlo apod. což je super, protože věřím, že pod 85kg by to šlo, kdybych zkrouhnul vodu a večer před závody nejedl.
Před trhem proběhla důkladná masáž hřejivkou jako vždy. Záda, ramena, nohy, zápěstí. Vždy to dost pomůže.
Základy jsem hodně podsekl, protože jsem nevěděl, co udělá zápěstí a rameno, takže jsem navolil 100+130 s tím, že navýším, když bude třeba.
Trh - rozcvičovna
Zápěstí i rameno jsem cítil opravdu minimálně, což mě příjemně potěšilo, takže jsem postupně přidával, až jsem došel na 115 velmi lehce. Základ tedy 115.
Trh - place
115 OK
120 OK
125 OK + soutěžní PR
Třetí trh paradoxně nejlepší i nejlehčí. Technika byla na moje poměry dost dobrá. Trefil jsem to hezky a pěkně pod to podskočil. Mám velkou radost. Konečně jsem tu 125ku udolal i na prkně.
Nadhoz - rozcvičovna
Lehce do 120, ale u 140 se mi začla hrozně motat hlava (uspával jsem se). Všechno vyřešila alpa, kterou mi kamarád rozprašoval na obličej, takže se velmi dobře dýchalo a cítil jsem se víc svěží. V rozcvičovně pak ještě up to 150kg a šlo se na věc. Základ jsem tudíž zvýšil ze 130 na 150, poněvadž nic nebolelo. Ani zápěstí, ani rameno a dokonce ani vazy pod koleny. Pásek jsem nechal v tašce. Všechno bylo no belt .
Nadhoz - place
150 NO :lol: moc jsem to stáhl a vzalo mě to dozadu, tak jsem se s tím pěkně natáhl...
150 OK dobrý, lehký (docela)
160 OK + soutěžní PR
Nadhoz mě opravdu překvapil. Vstávačky easy, výrazy byly sice oba dva dopředu, ale doběhnul jsem to a udržel, i když jsem se třepal jak osika. Žádný hlavomoták, což bylo možná způsobené absencí pásku a také tou alpou pod nosem.
Dvojboj: 285kg PR (o 10kg)
Body: 334.74sb. PR tuším
Tatra Kopřivnice, za kterou jsem startoval se umístila na 5. místě z 6 družstev. Dlouho jsem kluky neviděl, takže to byl i příjemně strávený den s přáteli (mimo ty nervy před trhem ).
Na soutěž jsem jel s opravdu malými vyhlídkami na nějaké dobré váhy a nakonec jsem si dal 2 osobáky. Opravdu se nestačím divit. Paráda. Videa třetích pokusů dodám k večeru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru