|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | ja mám 34 tak ticho, má megalýtka |
No to kecáš, 34 má moje sestřenice přes bicák
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
To chtelo samostatny vlakno, za sebe se pridavam s 44cm, to bude tim jak jsem vyzranej, temer je necvicim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Turakam napsal: | ja mám 34 tak ticho, má megalýtka |
No to kecáš, 34 má moje sestřenice přes bicák |
nekecám, mal som 31, otec má rovnaké, starký detto, ale ver, že svet sa mi kvôli tomu nerúca _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Já to nemyslel nijak posměšně nebo zle, jen jsem si myslel že si děláš legraci |
ver, že to ani nijak v zlom neberiem, ved si z toho sám roky-rokúce uťahujem, ale prvý kto ma nato upozornil bola pred rokmi priateľka, dovtedy som si žil v sladkej nevedomosti, že však športujem, musím mať perfektné nohy hehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
Turakame, jsem na tom podobně a včera jsem se dokonce dozvěděl, že jsem debil co bere bobky jen na vršek :D.
Každopadně musím pochválit formu Zlaty, dobrá práce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Fuha :D no pěkně rozjetá konverzace :D jen dodám, že těch mých 39cm přes lýtko je v klidovém stavu, když zatnu, to číslo vyskočí výše :D ale fakt brzo dám fotku ať se pobavíte nad mými "megalýtky" :D a děkuju moc za vaši podporu, vážně mě vaše návštěvnost hřeje u srdce.
Dnešní trénink 19.8. Záda/bicáček
Lat pull down
16x 70lbs
8x 120lbs !!
14x 90lbs
13x 90lbs
Přítahy velké osy s opěrkou hrudníku v předklonu
11x konstrukce (cca 20kg) + 20kg
15x + 15kg
14x + 15kg
14x + 15kg
Přítahy k hrudníku na stroji v sedě
15x 70lbs
13x 90lbs
13x 90lbs
13x 90lbs
Naprosto procítěně, želví tempíčko...
Stahování horní kladky s V adaptérem
16x 60lbs
13x 75lbs
12x 90lbs
13x 75lbs
Pullover
15x 30lbs
15x 30lbs
15x 30lbs
15x 30lbs
Arm curl
18x 30lbs
10x 50lbs
15x 30lbs
15x 30lbs
Kladiva
20x 15lbs
18x 20lbs
18x 20lbs
18x 20lbs
Mordor brutal cvik na bicáček, brečela jsem u toho základ vychází s Arnoldovo Jednadváci, akorát s tim rozdílem, že se jede do půlky tam 2vteřiny stop, nahoru 2vteřiny stop a dolů
7x 20kg lezly mi oči z důlků jak první opakování už bolelo !!! trenér se tim bavil
8x 15kg vůbec mi nepřišlo, že to má být lehčí :D křeče snad uplně do všeho
10x 10kg
10x 10kg zahodila jsem to a utikala za Tomem Burešem si poplakat :D
Fuf, dnešek byl velmi vyčerpávající, ale se 350g, asi je zřejmé, že jsem byla zas v Olympii v Mecce mého srdce a konečně zas s trenérem... když jsem mu volala před pár dny, kdy ho uvidím, tak mi odpověděl "V úterý...a shoříš" tak jsem zpočátku byla rozjuchaná, že tedy v úterý konečně :D ale pak mi došlo...že ze mě sedře kůži :D ale tak mi to vyhovuje. :) Minimální pauzy, brutální procítění a opravdu hoření... Pořád mě neskutečně bolí zadek a kvadricepsy a za chvíli mě čekají znovu..hej :D miluju bolest _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
Blbá fotka  . Ať ti je někdo vyfotí zezadu při výponu na špičky  . Děkujeme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
Me pripadnou uplne normalni a v pohode, ale te fotce chyby vrsek (
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
(...) Fakt tu fotku dávám jen pro budoucí srovnání... |
To je samozrejmy, my se sem na ty fotky chodime divat taky jen ciste kvuli srovnavani . Ne, ted vazne, takhle ma vypadat zenska postava a spousta "zdechlych", nezdravych holek, co si mysli, ze hezke postavy dosahnou hladovenim nebo jinyma nestastnyma zpusobama, by si z tohoto mela vzit priklad.
(To stejny bych mohl psat do logu dalsich holek z fora, co na sobe makaj - napr. e-witch atd. - ale jednak uz tam podobnych komentaru nekolik maji a jednak by tady o mne zas nekdo prohlasil, ze jsem nadrzenej a kdesi cosi, ackoli jsem na foru naprosto anonymne a nemam v umyslu nic jinyho nez dat zpetnou vazbu tem, co si to zaslouzi za tu drinu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: |
To je samozrejmy, my se sem na ty fotky chodime divat taky jen ciste kvuli srovnavani . Ne, ted vazne, takhle ma vypadat zenska postava a spousta "zdechlych", nezdravych holek, co si mysli, ze hezke postavy dosahnou hladovenim nebo jinyma nestastnyma zpusobama, by si z tohoto mela vzit priklad.
(To stejny bych mohl psat do logu dalsich holek z fora, co na sobe makaj - napr. e-witch atd. - ale jednak uz tam podobnych komentaru nekolik maji a jednak by tady o mne zas nekdo prohlasil, ze jsem nadrzenej a kdesi cosi, ackoli jsem na foru naprosto anonymne a nemam v umyslu nic jinyho nez dat zpetnou vazbu tem, co si to zaslouzi za tu drinu ) |
Děkuju moc, opravdu :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
Ehm, len tak na okraj, to je priam ideálne pozadie, nie je dôvod tam lepiť viac tuku/vody, ozaj pekné, Darkiller sa musí usmievať hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Darkkiller dne ne listopad 02, 2014 10:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|