|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
Já bych rád viděl ta lýtka  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
Myslíš 39cm lýta? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Myslíš 39cm lýta? :-) |
Přesně,lýta. Ta holka nemá o moc menší než já se 100kg a to ne ze bych lytka necvicil
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | daymoon napsal: | | Myslíš 39cm lýta? :-) |
Přesně,lýta. Ta holka nemá o moc menší než já se 100kg a to ne ze bych lytka necvicil |
Az prijdu na zpusob jak je vyfotit tak poslu :D :D :D ze nekecam! Je v nich ale hodne vody :/ _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne út srpen 19, 2014 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
ja mám 34 tak ticho, má megalýtka _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
Turakam: 34?  A ja som myslel, ze ja mam chude lytka. Ale fakt je, ze Zlata ma len o nieco tensie lytka, nez ja, takze ano, chcem foto tych noh! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
já mám 36cm a přijde mi to jako malý lýtko, takže 39cm nezní špatně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
|
No pěkně sem to tu rozproudil, takže čekáme foto těch lýtek  . Však ať ti to vyfotí Darkkiller nebo ti, co s tebou trénují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
|
| Turakam napsal: | ja mám 34 tak ticho, má megalýtka |
Taky chci foto Turakame
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
jak je libo:
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
Promiň Turakame, nemohl jsem si pomoct  Já na tom samozřejmě nejsem o moc líp.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
Ježiši  , chudák holka ta se to sem teď bude bát dat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
...hehehe trefné, niekde príroda ubrala no _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|