Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Na jake zavody se chystas?:-) Budu sledovat a fandit! A chceme videt formu!:-)))

Děkuju moc holky za podporu <3
No závodit bych začla od příštího roku a uvidím jestli už jaro, nebo až podzim..výběr soutěží nechám asi na Tomovi Burešovi..rozhodně ale do kategorie Bodyfitnessek :) Chtěla bych se dostat do Figure stejně jako Vendulka <3 ale na to mam mraky a mraky času a především brutal moc práce přede mnou.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Venduli

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Venduli napsal:
Na jake zavody se chystas?:-) Budu sledovat a fandit! A chceme videt formu!:-)))

Děkuju moc holky za podporu <3
No závodit bych začla od příštího roku a uvidím jestli už jaro, nebo až podzim..výběr soutěží nechám asi na Tomovi Burešovi..rozhodně ale do kategorie Bodyfitnessek :) Chtěla bych se dostat do Figure stejně jako Vendulka <3 ale na to mam mraky a mraky času a především brutal moc práce přede mnou.

Ano ano urcite jdi do bodyfitnessek! Na Tvem miste bych sla uz na jaro a moc se nerozmyslela. Uz jen ta cesta a zkusenost ti da strasne moc. Ja jsem zacla soutezit poprve letos na jare a kdybys videla moje fotky pred 9 mesicema tak bys fakt brecela! Mas na to a do jara je spoustu casu, pri kterem verim, ze bys udelala a udelas spoustu prace a bude z toho krasna forma. Ja jsem toho trosku dukazem, na konci listopadu jsem se rozhodla soutezit a v breznu jsem uz stala na podiu a za ty 4 mesice diety a treninku se moje telo promenilo neuveritelne. Takze mas moji podporu a budu ti moc fandit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc moc moc děkuji! Dobře, jsem pevně rozhodnutá, že to jaro napálím! :D Můj problém, je moje sebevědomí. Když makam, nebo jsem doma, tak v poho, vim, že si jdu za svym a že chci být dobrá, ale jakmile jsem v Olympii a vidim tam Káťu Kyptovou, Verunku Šmardovou, Verču Žižkovou, Marušku Turkovou a další úžasný ženy..jak vypadaj brutálně nařachaně :D a pak se kouknu na svoje rozklepaný nohy, no zaplakala bych. Ale přesně jak říkáš Ty, do jara mam hodně času a tělo se umí formovat hodně rychle, když má správnej stimul a odhodlání. Inu Vedulko, Tys mi dala ten impulz, na Tvůj log chodím denně pro inspiraci a šíleně moc ráda, bych jednou šla na závody s Tebou a podporovala Tě. Jsi úžasná, naprosto a pro mě velká inspirace.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Venduli

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Moc moc moc děkuji! Dobře, jsem pevně rozhodnutá, že to jaro napálím! :D Můj problém, je moje sebevědomí. Když makam, nebo jsem doma, tak v poho, vim, že si jdu za svym a že chci být dobrá, ale jakmile jsem v Olympii a vidim tam Káťu Kyptovou, Verunku Šmardovou, Verču Žižkovou, Marušku Turkovou a další úžasný ženy..jak vypadaj brutálně nařachaně :D a pak se kouknu na svoje rozklepaný nohy, no zaplakala bych. Ale přesně jak říkáš Ty, do jara mam hodně času a tělo se umí formovat hodně rychle, když má správnej stimul a odhodlání. Inu Vedulko, Tys mi dala ten impulz, na Tvůj log chodím denně pro inspiraci a šíleně moc ráda, bych jednou šla na závody s Tebou a podporovala Tě. Jsi úžasná, naprosto a pro mě velká inspirace.

To je aspoň řeč! :))
Co se týče holek, kromě Katky ostatní moc neznám ale s Káťou se nemůžeš moc srovnávat,...spíš by Tě ty holky mely motivovat!! Já když vidím, nebo cvičím s někým takovým tak naopak mě motivují a dodávají strašně sílu. I když vím, že k nim mám daleko tak prostě věřím, že když to dokázaly ony tak já taky...a především by jsi měla být Ty sama svojí motivací
Zlata

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je bez pochyb pravda. Už jen přítomnost takových lidí neskutečně dodává sílu a odhodlání. Je úžasné co lidské tělo dokáže. A lidská mysl ještě víc. Děkuju opravdu za milá slova :)) Všechno jde, a ne že ne :) A kdy Ty máš závody?

Zlata

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.8. Hahah

Můj výraz, když mi ráno trenér oznámil, co se pojede a couvnout už jsem nemohla....třeba...že mi je špatně nebo takněco, pojistil si mě a přijel přímo před barák a slíbil Olympii :D

ale tak co nejsem slečinka

Výpony na stroji
17x 80kg
18x 80kg
17x 60kg
17x 60kg
16x 60kg

Zákopy v sedě

18x 105lbs
15x 120lbs !!
15x 120lbs
15x 105lbs
15x 105lbs
18x 90lbs
18x 90lbs
17x 75lbs

ano čtete správně 8 serii zákopů..ano brečela jsem..a ano Roman se mi smál :D ale vše jel se mnou a taky brečel :D tak jsem si nepřipadala trapně

Předkopy
13x 75lbs
13x 90lbs
10x 135lbs OSOBNÍ REKORD JAKO PRASE!
10x 120lbs
10x 105lbs
10x 90lbs

Legpress
8x 180lbs
8x 180lbs
8x 180lbs
10x 180lbs

Donkey kicks
40
30
20
20
10

fuf no myslela jsem, že tento trenink bude marnej, protože jsem v noci špatně spala, mam malo regenerace a poslední dobou jsem jela nohy nějak až moc často :D ale prostě zamilovala jsem si tu bolest několik dní potom. Ale super, novy osobáčky..z čehož jsem nadšená. A vůbec..na nohách musím makat nejvíc, v příštím týdnu se hodně zaměřím na záda a ramena...ty taky potřebuji podpořit v rozvoji.
Jinak dneska k jídlu jsem si místo vloček dopřála 4bílky, 3 rácia a lžičku medu hihi
na celý den 500g hovězího a k tomu odpovídající podíl zeleniny, na dopolední svačinku kousky ananasu. doma mě pak po práci čeká ještě hovězí vývárek se zeleninkou, tak se těším.
Edit a zhřešila jsem s oříškama...můžu je...ale 30g max...a ja sežrala celý 100g pytlíček mandlí a pár lískáčků : ( ukamenujte mě !Nemohla jsem přestat takže zitra napálim ramena, bicak, tricak a rozšmelcuju se na kardiůůů

Venduli

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Haha uplne s tebou s tema oriskama soucitim! Ja pokazde kdyz mela nejaky povoleny denni limit, ktery jsem si napocitala do posledniho gramu, vzdy jsem to cely sezrala naraz a odpoledne se jeste dozirala!! Takze te uuplne chapu

Dobrej leg day, dneska ho mam taky, tak se necham inspirovat a dam tezke predkopy a zakopy tez, ty jsem dlouho nejela tezce. Zavody mam za 6 tydnu no jako, ze by byla forma se rict neda ale pevne verim, ze se stane zazrak ale musime v to verit
smik

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děvčata, obě dvě máte zajímavé logy. Přeju super formy a ať se daří. Sleduju.
Zlata

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Haha uplne s tebou s tema oriskama soucitim! Ja pokazde kdyz mela nejaky povoleny denni limit, ktery jsem si napocitala do posledniho gramu, vzdy jsem to cely sezrala naraz a odpoledne se jeste dozirala!! Takze te uuplne chapu

Dobrej leg day, dneska ho mam taky, tak se necham inspirovat a dam tezke predkopy a zakopy tez, ty jsem dlouho nejela tezce. Zavody mam za 6 tydnu no jako, ze by byla forma se rict neda ale pevne verim, ze se stane zazrak ale musime v to verit

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama jako žroutík :D Co se týče tréninků tak mám nezlomnou vůli, ale jak jde o oříšky, nebo počet racio chlebíků, tak jsem v háji
Děkuju, děkuju...mě ty nohy prostě těžce bavěj, cítím to druhý den i třetí den uplně monstrózně a ten pocit je báječný.
Tak 6 týdnů je pořád spousta času a věř tomu, že za dva týdny se zas brutálně posuneš a s každým týdnem to bude ještě lepší. Já tomu věřím, jsi skvělá..máš nádherná ramena, záda, úzký pas, rýsnuté paže a ty nožky taky budou dokonalý až odvodníš

Zlata

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Děvčata, obě dvě máte zajímavé logy. Přeju super formy a ať se daří. Sleduju.

Děkuji, jsi velmi milý

Zlata

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.8. Ramena, biceps, triceps

Hihi :D moje nožičky auvíí, moje prdelka auvíí tak jsme rozbili pro změnu ramena.wohoa

Upažování s uplně nataženýma pažema
11x 5kg
13x 5kg
15x 5kg
13x 5kg

Zadky ramen na horních protisměrných kladkách
17x 5kg
11x 10kg
13x 10kg
16x 5kg
20x 5kg do shořeníííí

Tlaky na ramena na stroji
17x 20kg
15x 25kg
14x 30kg poslední 4 pomáhal Roman
13x 30 kg
15x 20kg FFFUUUUAAAARK z posledních sil

Předpažování spodní kladky v leže
11x 20kg
15x 15kg
15x 15kg
17x 15kg

Trapézky a ramena s provazy na spodní kladce , styl Larissa Reis a Zsuzsanna Toldi
17x 15kg
15x 20kg
13x 25kg
20k 15kg do shoření

Superserie Biceps/triceps
Biceps na spodní kladce s provazem versus horní kladka tricacek

15x 25kg / 15x 25kg
15x 25kg / 15x 25kg
15x 20kg / 15x 30kg
10x 30kg / 10x 35kg

Po příjezdu do práce 30 min kolo

Masakroň trénink, počítám s tím, že se nebudu moci zítra pořádně oblíknout, jinak se mi zdá co mám tyto upravené sach vlny, tak mam mnohem víc síly, nadšení, energie a vubec všeho a to jsem na tom 50g, 50g, 50g, zítra dám 100g a uplně pohodička ty jo :D jsem čekala jak budu v hájíčku a vůbec. Asi taky je to tim, že jsem každý den v milé společnosti svého trenéra, lidí z Olympie jako je Tom Bureš a úžasné dámy. Zítra ráno se jedu zničit do Olympie s Danielem Minsterem, je to úžasný chlapík, který mi v začátcích dosti pomáhal a velmi mě podporuje do dneška. Nemůžu se ho dočkat. Je tak inspirativní...mám ho ráda, chlapa jednoho!

Zlata

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlouho jsem váhala..jestli se s touto myšlenkou s vámi podělit jak jste si mohli všimnout, jsem tak trochu ne uplně normální. Kdysi jsem někde slyšela, že hroší mlíko je růžové. A hned mě napadlo jaké má výživové hodnoty a jestli by se z toho dal udělat tvaroh, jak by chutnal a kde se to dá sehnat! :D pochybuji, že by se hroši někdy chovali pro mlíčko a plížit se do Zoo za účelem podojit hrocha, se mi moc nechce..tuším, že by mě hrošice nemálo počochnila . A nejen hroší...ale všemožných savců :D Fakt nechci naštvat nějakého ochránce zvířat, jen je to má zvědavost. Když už se pestují klokani na maso, tak proč ne na mlíčko...

Darkkiller

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 1:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi nebude pink, je to zajímavá otázka ale

http://www.jimmo.org/hippopotamus-milk-is-not-pink/
Zlata

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Asi nebude pink, je to zajímavá otázka ale

http://www.jimmo.org/hippopotamus-milk-is-not-pink/

Hej ty jo nevim, jako je jasný, že na netu může každej napsat co chce :) a podobnejch "kachen" bylo víc, ale pokud to řikali na National Geographic....tak bych tomu věřila :D Ale tak růžový nerůžový..pokud to má brutalně mega giganticky moc bílkovin tak ho ochunat chci

Zlata

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.8. Záda, triceps, kardio

Stahování horní kladky na hrudník
17x 60lbs
14x 75lbs
13x 75lbs
8x 90lbs
13x 75lbs

Přítahy k hrudníku na stroji podhmatem
15x 70lbs
12x 90lbs
11x 90lbs
15x 70lbs
15x 70lbs

Lat pull down
15x 70lbs
11x 90lbs
11x 90lbs
10x 90lbs
15x 70lbs

Přítahy spodní kladky (veslo?)
15x 30kg
11x 40kg
14x 30kg
15x 30kg

Triceps Horní kladka
20x 50lbs
16x 60lbs
15x 70lbs
13x 60lbs
17x 50lbs
16x 50lbs podhmatem
20x 50lbs podhmatem

po příjezdu do práce hodinový treadmill s 15% sklonem

Dneska trenal v Olympii, kam za nama přijel i náš úžasný Daniel Minster (až budu mít sním fotky tak hned přidáááám) a jsem z něj nadšená, je to tak skvělá zářivá osobnost. Dojal mě tím co mi napsal...opravdu jsem v práci uronila slzu "Jsi moc fajn holka a já jsem rád, že mám takovou kamarádku v bodyfitnes. Dneska jsem tak po očku sledoval jak cvičíš a musím uznat, že nádhera, sledoval jsem tě při přítazích shora a u spodní kladky. Mezi lopatkové svaly a to jak jsi je pěkně stahovala k sobě, vyložená paráda. Radost se dívat když někdo cvičí technicky .Ten můj kamarád, co nás fotil byl zas unešen z tvých ramen, cestou domu tě vzpoměl asi 5x " í íííííííííííkkkkk nikdy mě nikdo moc nechválil, vždy jsem spíš byla ta divná co má málo kamarádů..tak mě tahle slova hřejí na srdci, na duši a opravdu jsem z dnešního dne tak happy, že mě vůbec netrápí, že mi roste moudrák

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: