|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
To je fakt moc hezky, moc ti to preju. Je super, ze mas kolem sebe lidi, kteri te podporuji a motivuji te v praci dal! Bez nich by to snad ani neslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
To je fakt moc hezky, moc ti to preju. Je super, ze mas kolem sebe lidi, kteri te podporuji a motivuji te v praci dal! Bez nich by to snad ani neslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po září 01, 2014 11:04 pm Předmět: |
|
|
1.9. Prsa, ramena, triceps 200g sachrů a 170g bílkovin
Bench press
30x 20kg
15x 30kg
7x 40kg
6x 40kg
Rozpažky na šikmé lavici
30x 4kg
20x 10lbs
15x 15lbs
9x 20lbs !
Chest press
20x 50lbs
15x 70lbs
10x 90lbs
7x 110lbs !!! Jela jsem jak zuřivý býk
¨
Tlaky na ramena na stroji
20x 20lbs
15x 30lbs
10x 40lbs
6x 60lbs !to už pálilo jako svinucha :D volala jsem všechny svaty i nesvaty :D
Delt deck
20x 36lbs
15x 58lbs
7x 60lbs !!!!!!
9x 48lbs
Přítahy spodní kladky k bradě širokým úchopem
20x 50lbs
15x 60lbs pali
9x 80lbs fffuuuuuuuu
8x 80lbs
Triceps horní kladka
30x 50lbs na pohodu pumpovačka
15x 70lbs
6x 90lbs !!! + 10x 60lbs
10x 70lbs
Arm extension stroj
16x 30lbs
15x 30lbs
8x 50lbs
7x 50lbs
břicho zkracovačky
40x se zdvihnutýma nohama v pravém uhlu
40x klasicky
Tak jsem měla další sezení s Tomáškem Burešem a nechala jsem si zkritizovat svůj předešlý styl cvičení a dostala jsem pěkně za uši :D haha prej jsem trenovala jak kulturista s 30lety zkušeností a ne jako holčinka co chce trochu objemu, zbytečně přepalované svaly, tak mi tělo rozdělil do tří partií, zkrátil serie...atd A mám k tomu znova změněný jídelníček :D ale jsem za to štastná. Jinak byla jsem v Makru a zkoupila snad všechno hovězí co měli :D hahah jsem nikdy neplatila 2 500 jen za masínko...to bylo to naporcovat, nasáčkovat a narvat do mrazáku :D hihi ale aspon mam do konce měsíce vystaráno.
Joooooo a Daniel Minster mi nabídl, že bych mohla s ním natočit videolog :D haha koukal by na to někdo? Jak tam trdlikuji, tlemim se a poskakuji ? :D Hihi Ale moc si toho vážím.. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne so září 06, 2014 10:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 02, 2014 4:25 am Předmět: |
|
|
Či by to niekto pozeral - všetci _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út září 02, 2014 6:02 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Či by to niekto pozeral - všetci |
Přesně tak,směle do toho! Buduješ si tu solidní fanouškovskou základnu (viděl bych to na vyvtoření připínacích placek i pro tebe,kult kolem Turakama se probíral minule). A po bitvě je každý generál,nicméně na ten trénink jsem narážel už dříve, přišlo mi to zvláštní ,,na holku"
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út září 02, 2014 6:41 am Předmět: |
|
|
Zlato (jezis to zni duverne  ), ja sem myslel, ze ten předchozí trenink uz mas konzultovany a udelany od nejakeho trenéra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 02, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
Turakame ja vim, ze jsem to zaspala...ale Boze!!!!!! Ty mas tak nadhernou slecnu!!  tak roztomily oblicejik a uzasne narachla ramena a ta zada!! A brisko a paze?!..aaawwww je uzasna a zavidim Ti ji :D jste Bozi par!!! _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út září 02, 2014 8:37 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | Turakame ja vim, ze jsem to zaspala...ale Boze!!!!!! Ty mas tak nadhernou slecnu!! tak roztomily oblicejik a uzasne narachla ramena a ta zada!! A brisko a paze?!..aaawwww je uzasna a zavidim Ti ji :D jste Bozi par!!! |
Klasika, sto treneru, sto moznosti .
A kde ji ma tu slecnu, taky chci kouknout, sem v praci a zvedavej .
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 02, 2014 8:41 am Předmět: |
|
|
Ty jo nejaka 180. nebo 190. stranka :D uz nevim..nejak me jeji pohled dostal :D je kouzelna _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út září 02, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Ty jo nejaka 180. nebo 190. stranka :D uz nevim..nejak me jeji pohled dostal :D je kouzelna |
Diky, uz sem koukl .
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 02, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 02, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Venduli napsal: | Taky hlasuju pro blog s videama!! Co tady na ronnie chybi jsou videa od bodyfitnessky. Pořád jenom kultiši nebo bikinářky Takže je trošku pošťouchni!!
A jestli ty cvičíš jako 30letý zkušený kulturista, tak by mě zajímalo jak cvičím ja . Něco to mít do sebe bude, taky jsem dostala za uši za to, že toho je moc, moc serií do vyšťavení. Achjo, když mě ta bolest a cvičení tak baví |
:D :D Děkuji :) Budu se snažit to videjko tlačit :) Daniel jej chce natočit před závody až budeme naproužkovaní pěkně a a mě to trochu zklidní (vážně jsem hyper a nedělá to dobrý dojem ) No a copak Ty Vendulko naše krasna? Kdypak se dočkáme videjka ze Tvého treninku?? A uplně souhlasím, taky miluji pocit kdy nemohu ani dýchat jak už vše bolí a nemohu se pořádně na nohy postavit a jedu třeba 8 serií do shoření :D ale takhle prý nééé....tak se prý necvičí správně :) Mě bylo řečeno, že buď cvičit tak jak mě to baví a nebo cvičit efektivně, že oboje né vždy jde skloubit. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 02, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
2.9. Quadricepsy, lýtka, zadek 200g sachrůůůůůůůůů a 170g bílkovin
Výpony na stroji
25x 60kg
20x 80kg
20x 60kg
20x 60kg
20x 60kg
18x 60kg
Dřepy na mulťáku
30x 20kg
20x 30kg
18x 44kg
15x 44kg Ty kraso už to tuhne :D
11x 44kg Jsem se musela přemlouvat do další serie...nějak mi dneska ty dřepy nesedly :/
Předkopy
20x 60lbs
17x 75lbs
16x 75lbs jááj nenávidim vysoký opáčka na nohy :D na cokoli jiného mi to nevadí
15x 75lbs
15x 75lbs
15x 75lbs
Výpony na stroji v sedě
40x 75lbs
30x 95lbd
25x 115lbs
22x 135lbs
20x 135lbs
20x 135lbs
Zadek na bosu
Nějak takovýmto způsobem ale s olympijskou osou v oblasti kosti stydkéééé
40x osa + 30x já zadek hořel už při 30. opakování ale kousla jsem se :)
35x osa + 30x já
30x osa + 30x já
30x osa + 30x já Psycho myslela jsem, že už to nedam :D
Donkey kicks
30x
30x Brečela jsem .. a nahlas a bylo mi jedno kdo to jak komentuje ! :D Zadek o tvrdosti diamantu byla má jediná vidina :D
30x uuuááááá posledních 5 tam bylo dotlačených snad i očima :D
A rychlé břicho a bosu a už se letět rychle najíst, hlad byl jak kravsoň
60x crunch _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|