Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Venduli

PříspěvekZaslal: út září 02, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Venduli napsal:
Taky hlasuju pro blog s videama!! Co tady na ronnie chybi jsou videa od bodyfitnessky. Pořád jenom kultiši nebo bikinářky Takže je trošku pošťouchni!!

A jestli ty cvičíš jako 30letý zkušený kulturista, tak by mě zajímalo jak cvičím ja . Něco to mít do sebe bude, taky jsem dostala za uši za to, že toho je moc, moc serií do vyšťavení. Achjo, když mě ta bolest a cvičení tak baví

:D :D Děkuji :) Budu se snažit to videjko tlačit :) Daniel jej chce natočit před závody až budeme naproužkovaní pěkně a a mě to trochu zklidní (vážně jsem hyper a nedělá to dobrý dojem ) No a copak Ty Vendulko naše krasna? Kdypak se dočkáme videjka ze Tvého treninku?? A uplně souhlasím, taky miluji pocit kdy nemohu ani dýchat jak už vše bolí a nemohu se pořádně na nohy postavit a jedu třeba 8 serií do shoření :D ale takhle prý nééé....tak se prý necvičí správně :) Mě bylo řečeno, že buď cvičit tak jak mě to baví a nebo cvičit efektivně, že oboje né vždy jde skloubit.

haha prej hyper, ty ses knedla fakt

Popravde jsem nad tim premyslela, chci si koupit Go Pro a zacit neco takoveho delat, jen pro legraci ale k tomu budu potrebovat nekoho jako Harleenku :))

Jen me zajima proc prvni serii na moc opakovani a do shoreni a maxima a pak zbytek tezka vaha a na mensi pocet? Moje vedomosti jsou asi stejne jako tvoje, tak se jen ptam..Nikdy nejedu do shoreni prvni serie, spis tak do 80% a zvysuju vahu az se dostanu k nejake vaze, kdy jsem schopna odjet dane pracovni serie a AZ POTOM zarazuju serie do shoreni a ruzne pumpovacky apod. Ale je pravda, ze na pravidelne druhy a treti den citim svaly, coz znamena, ze se telo adaptovalo a potrebuje nejaky novy stimul...dnes to vyzkousim na nohach..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to drive delala take tak..nejdriv dat velke vahy a pak to uplne dodrtit...ale Tom Bures rika ze svaly potrebuji stale nove stimuly jinak se velmi rychle adaptuji a stagnuji a ze mam v prvni serii nahnat co nejvice krve do tela a pak to proste rozbit se sparingem (trenerem) proste sokovat to telo zas jinak...a musim rict...ze umiram u toho :D jiny partie na pohodu ale ty nohy mi davaj couda :D

Neee go pro neeee ja te chci videt cviciiit musi to byt uzasne te pozorovat.. nu a kdykoli budes potrebovat s cimkoli pomoci a bude to v mych silach..tak na me..se muzes spolehnout :)))

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Venduli

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Ja to drive delala take tak..nejdriv dat velke vahy a pak to uplne dodrtit...ale Tom Bures rika ze svaly potrebuji stale nove stimuly jinak se velmi rychle adaptuji a stagnuji a ze mam v prvni serii nahnat co nejvice krve do tela a pak to proste rozbit se sparingem (trenerem) proste sokovat to telo zas jinak...a musim rict...ze umiram u toho :D jiny partie na pohodu ale ty nohy mi davaj couda :D

Neee go pro neeee ja te chci videt cviciiit musi to byt uzasne te pozorovat.. nu a kdykoli budes potrebovat s cimkoli pomoci a bude to v mych silach..tak na me..se muzes spolehnout :)))

Včera jsem jela nohy podobně a dneska jsem se zmohla jen formu kardia chůzi, no byla jsem ráda, že chodím No nevím, jestli je to správné slovo "úžasné" haha. Zlatěnko, jak jsem psala, snad si po novém roce zacvičíme spolu! a děkuji, nápodobně
Zlata

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:

Včera jsem jela nohy podobně a dneska jsem se zmohla jen formu kardia chůzi, no byla jsem ráda, že chodím No nevím, jestli je to správné slovo "úžasné" haha. Zlatěnko, jak jsem psala, snad si po novém roce zacvičíme spolu! a děkuji, nápodobně

Jsi skvělá vážně, líbí se mi jak dřeš, jak si jdeš hrdě za svým a máš na to. O tom bezpochyb. Nemůžu se dočkat až tu budeš..Můžu Tě hned obejmout? :D Těším se jak malá holka!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.9. ZÁDA, HAMSTRINGY, BICEPS
Stahování horní kladky na hrudník
20x 65lbs
15x 75lbs
11x 90lbs
10x 90lbs

Lat pulldown podhmatem
25x 50lbs
17x 70lbs
12x 90lbs
11x 90lbs
8x 110lbs vše na krev, maximální procítění, uplný pump a hoření svalů už po prvním cviku.

Přítahy velké osy k hrudníku s opěrkou
20x konstrukce plus 10kg
14x konstrukce plus 15kg
8x k. plus 20kg
8x k. plus 20kg
táhlo to pěkně jako blázen..

přítahy k hrudníku na stroji nadhmatem
21x 50lbs už to bylo těžký a záda opravdu natelká
11x 100lbs !! !hec jako blázen, nemohla jsem uvěřit tomu, že jsem to vytáhla
10x 100lbs
10x 100lbs na krev! :D

Zákopy v sedě
25x 90lbs aauuu
17x 120lbs
14x 135lbs
12x 150lbs !!! Ty kraso uz jsem myslela, že neslezu a že mi to praskne všechno :D

Zákopy v leže
neschopna chodim jsem se dobelhala ke stroji :D
20x 60lbs
16x 70lbs
12x 80lbs nepredstavitelná bolest uz
10x 80lbs to už jsem to tlačila snad i očima :D

Arm curl
16x 30lbs
15x 30lbs
9x 50lbs
8x 50lbs víc už nešlo

Bicepsový zdvih s jč

30x 15lbs
26x 20lbs
18x 25lbs ffffuuuuaaark..zuřivost :D
16x 25lbs

konec finito ende šlus :D vše ve vysoké intenzitě, minimální pauzy..

Zlata

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omluvte prosím kalkulačkovou kvalitu fotky :D prostě ten samsung už se nechytá, jinak tohle je poslední fotka "formy" na dlouhou dobu, mám v plánu do zimy zalézt, ve fitku být pouze v mikině, neodhalovat se a fakt jít do sebe a dřít ještě víc. Dát do toho všechno a obětovat veškerý čas je na mě spousta práce co musí být udělána. Takže jedu objem :D

Zlata

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.9. BRUTAL ZÁDA/TRICEPS/BŘICHO

Pullover na kladce co nejužší úchop
20x 50lbs
15x 70lbs
12x 70lbs záda natlakovaná jak blázen, plné krve, duraz na techniku, maximální procítění, každé opakování co největší horní rozsah, duraz na to, aby pohyb vykonávaly pouze zádové svaly a ne triceps.

Stahování kladky na hrudník
20x60lbs
17x 90lbs
15x 105lbs psycho, byla jsem nabuzení jak blázen, trenér nade mnou stál a hecoval

za hlavu
15x 75lbs
14x 90lbs
12x 105lbs to samé, šílený pump.

Přítahy k hrudníku na stroji nadhmatem
25x 70lbs
16x 90lbs ke konci serie mi bylo nečekaně nahozeno na 110lbs a ještě poslední 3 opakování..vyšťavená
12x 110lbs na krev, bylo mi jedno že u toho brečim..trener neustale hecoval, motivoval, povzbuzoval

Mrtvý tah
co nejpomalejší pohyby, naprosté propojení mysli se svaly, koncentrace na maximum..v tu chvili neexistovalo nic jinyho než osa, má mysl, svaly a trenérova slova
20x 20kg
19x 20kg
18x 20kg
měla jsem zakázáno si naložit, jen do procítění. 100% technika

Triceps na kladce jednoruč
20x 50lbs
18x 50lbs
15x 50lbs
15x 50lbs
opět lehká váha, procítění, ohýbat se pouze v lokti, neškubat tělem, maximalní kontrolovanost pohybu, napumpované jak blázen, napuštěné krví k prasknutí. Téměř žádná pauza mezi seriemi jen na vystřídání rukou.

delt deck
18x 36lbs
14x 48lbs
12x 56lbs tu už trenér pomahal dost, cítila jsem že dělám jen negativní opakování a přidržování v kontrakci, ale delty nafouklé jak blázen

Dipy na bradlech

2x já a fail..třetí jsem nedala...zklamání..trenér mi promluvil hodně do duše, namotivoval a ve druhé serii jsem dala 5x
v další 6x

Plank
záda hořela, ruce hořely, necháme shořet i břicho
1min. 30sekund
15vteřin pauza
1minuta 15sekund
psycho, nemohla jsem už u 15ti vteřin a hecla to ještě na minutu. Nemohla jsem trenera zklamat celou dobu u me seděl, fakt motivoval. Dneska mi trenink sedl na maximum, tohle celé jsme měli za 35-40min odjeté, brutal intenzita...takto spocená z treninku zad jsem nebyla snad nikdy, takto rozklepaná také ne. Úžasný trenink, dnes uplně jiný než kdy předtím, jsem nabitá :D trhala bych železo v zubech..aaaaaaaaaaaa

Naposledy upravil Zlata dne pá září 05, 2014 5:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je vazne jeden z nejlepsich a nejctivejsich logu tady na foru. Tolik motivace a nadseni se jen tak nevidi.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

20x 50lbs
15x 70lbs
12x 70lbs záda natlakovaná jak blázen, plné krve, duraz na techniku, maximální procítění, každé opakování co největší horní rozsah, duraz na to, aby pohyb vykonávaly pouze zádové svaly a ne triceps.

Varianty pulloveru jsem viděl různé, ale tohle jsem si nějak nedokázal představit. Musel jsem si to nasimulovat na židli. Někdy z toho co tu čtu začínám mít pocit, že jsem cvikově plochej jako powerlifter.
Jinak ramena na předchozí fotce mě docela překvapily i když sleduji že trénuješ dobře.
smetak

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim. Krasny log.
jnerez

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tohle je vazne jeden z nejlepsich a nejctivejsich logu tady na foru. Tolik motivace a nadseni se jen tak nevidi.

Judson

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opovaz se v obemovce nedavat fotky, jen to sem pekne sazej
Zlata

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Zlata napsal:

20x 50lbs
15x 70lbs

Varianty pulloveru jsem viděl různé, ale tohle jsem si nějak nedokázal představit. Musel jsem si to nasimulovat na židli. Někdy z toho co tu čtu začínám mít pocit, že jsem cvikově plochej jako powerlifter.
Jinak ramena na předchozí fotce mě docela překvapily i když sleduji že trénuješ dobře.

Jako normálně se pullover cvičí na prsa, že? já nevím v Olympii pullover nazývají stahování kladky s nataženýma rukama pod sebe ve stoje.
A..děkuji..jen v čem tě překvapily? :)

Naposledy upravil Zlata dne pá září 05, 2014 7:06 pm, celkově upraveno 2 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Děkuji, děkuji děkujiiiiii, vážně moc <3 snažím se to své nadšení a hyperaktivitu šířit dál :D jsem ráda, že vás to baví číst :)

Venduli

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: