Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.9. těžká pohoda na chatě v lese :D

úžasná regenerace být s hafany a rodinou konečně někde společně. V lese ani houba ty jo :D divný, ale apson nasát atmošku klidu, pohodičky, baštit konečně něco jinýho..místo hovězího na vodě, hovězí na grilu .. no a přiznam se bez násilí, že jsem zhřešila s domácími tvarohovými koláčky od babičky a racii s domácím medem. Bože to byla slast! Zítra kardio jasný?! :D

hlavu mám uplně vyčištěnou a ready na zítřejší práci, neřešila jsem nic..jen pohodička, klid a čerpání energie. To mi opravdu chybělo.. ted jdu koukat ještě na my little pony, dám enzymy :D a půjdu hají

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.9. Nuda v práci

jen tak na lehko jsem si dala 200 výpadů, prvních 100 jich bylo s 20kg kotoučem
10x 10 serii dřepy s vlastní vahou na procítění :)

8.9. Prsa, ramena, biceps, břicho
Peck deck
20x 36lbs na pohodu zahrivačka :) žasný stres :)
5x 58lbs moc těžké, u 6. fail, tak jsme ubrali a dojela jsem to
10x 48lbs v nejvyšší kontrakci výdrž 2-3 vteřiny, masakr napumpování, nechat ruce pomalu protáhnout do maxima
7x 58lbs už to šlo najednou na pohodu :) nový trenér promluvil do duše a nastřelilo mě to neuvěřitelně..
přiznam se...nevim kolik opakování, ale rozhodně to bylo přes
20x 58lbs psycho, ke konci jsem jela uz jen výdrž v maximu a negativní opakování, trenér hodně pomáhal při tlaku, neustale hecoval, nebyla jsem schopná počítat, neorientovala jsem se kolik toho mam za sebou, věděla jsem, že psycho moc, existovala jen koncentrace, lilo ze mě, pálení ve svalech a chut trhat

Tlaky na šikmé lavici (cca 20stupnů)
1x 40lbs :D :D hahahah chtěla jsem zamachrovat a kulové :D
15x 25lbs na procítění, maximální rozsah dolů, a plynule tahnout nahoru, nádhera bez škubání, užila jsem si každé opáčko
12x 25lbs to samé procítění
zas nevim kolik, trenér pomáhal, ale přišlo mi to nekonečné, brečela jsem tak, že se přišli podívat lidi z vedlejší místnosti co mi to dělá :D takže zas cca
20x 30lbs na krev, pomáhal mi za zápěstí nahoru, dolu jsem brzdila, výdrž a plynule "odpich" a zas pomoc nahoru...šílenost..zbožňuji motivaci kterou nyní mám, myslela jsem, že mi ta prsa prasknou.nalité krví jak blázen

chest press ve sklonu (nevim jak to nazvat je to prostě stroj na tlaky, kde páka je hodně nahoře)
10x 50lbs rozbolel mě loket, ale jela jsem dál
3x 50lbs a fail, levý loket nedává, nestíhá tlačit a bolí jak kráva

změna stroje také na tlaky, ale přirozenější pro mne
15x 70lbs loket pobolíval, ale snažila jsem se soustředit na výkon cviku a na trenérova slova
8x 70lbs v prdeli ten loket...fakt prava ruka by snesla větší váhu uplně na pohodu, ale v lokti bolestivě přeskakovalo nasralo mě to, omlouvam se za ta slova, ale nevim co to sakra je...trenér byl z toho zklamaný, rozhozený..chtěl jet tlaky na ramena, ale radši jsme se na to vykašlali, loket bolel i v klidovem stavu. .

Delty s ez přítahy k bradě
30x osa
15x osa plus 20lbs na pohodu, loket nebolel ale ramínka se krasně plnila krví :)
zas jsem nepočítala ale cca 20x osa plus 25lbs úžasné..miluju jet na krev, do maxima.

Bicepsový zdvih s opíráním o koleno s jč
10x 15lbs
10x 15lbs krásné procítění, pomaličké tahy nahoru, i spouštění dolu, hrála jsem si s uhly, vytáčením, paráda, tohle miluju
8x 20lbs
8x 20lbs
8x 20lbs paráda, úžasně nateklé, hořely

Bicepsový zdvih ve stoje s jč

14x 20lbs lokty uplně u těla, pomaličké tahy
12x 20lbs
hec!! 10x 25lbs jako stroj, jen bicepsy jsem se snažila zapojovat, žadné tahání to ramenem, kroucení se u toho, čistý tah, maximální rozsah pohybu, nahoře 3 vteřiny stop pro brutal prokrvení
achjo fakt když u mě je trenér tak nedokážu počítat, totálně mě rozbíjí tím co mi u toho říká, jeho upřený pohled, napumpovaný bicáček a když když to počítá stylem ještě 10pojd a děvítku řekne pětkrát, osmičku třikrát, sedmičku taky několikrát a tak to pokračuje tak fakt nevím kolik,?!! ale jedu, sval taky neví kolikrát jede, jediné na čem záleží je stimulace a to jakym zpusobem se dodrtí a na tom mi záleží, to je daný prostě, ale sakra jela sjem to s 25lbs! :D :Dmasakr

dodělávka na 21
jen s prazdnou malou osou, prapodivná jednadváca, jeli jsme ji do krve, je jen do jednadvaceti
30x
25x
hec...fakt Martin ví jak na mě, hecoval mě stylem "Takhle trénuješ tak na 5. místo!!! to nechceš víc??!! dělej, budeš okopávat jen spodky beden??!!co to je?! snaž se!! chceš být 1.?? tak mi ukaž jak moc!!!"
a se slzama v očích jsem to napálila snad [color=black]35x
..total v hajzlu :D roce rozklepaný, úchopy v jednom ohni, biceps jsem necítila, nemohla jsem se napít a šlo se na[/color]

plank
měla jsem motivaci vydržet déle než trenér, protože jel se mnou
1minuta 10
1minuta 5

konec..psycho... pak už jen tuna Matrix Growthíku, aminy s glutaminem a nazdar :D
mazec trenink...ale pak když mi bylo řečeno že ze mě cítil, že jsem jela jen na 10-15% a ani ne na 50% tak jsem se málem rozbrečela. nevim asi kvuli tomu lokti to vim, že jsem podělala.. : ( ale dostala jsem Animal flex tak uvidim jak mi zabere :)

a zitra nohy..dvoufázově...umřu, pokud se to pojede timto tempem jako dnes a předtím ta záda...tak se mam na co těšit...a já se těším...jelikož vítězství se nenachází v komfortní zóně...

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne po září 08, 2014 4:44 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotku :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Fotku :-)

čeho? :)

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se tak ptáš, tak Prsa, ramena, biceps, břicho :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Když se tak ptáš, tak Prsa, ramena, biceps, břicho :-)

:) tedka do zimy budu trochu tajnustkařit... :) uz ma "vysekanost" z vln mizi a najiždím na "objem" zkratka naplácávám hmotu na sebe a to neni nic super :D ale pokud se budu cítit super, tak se třeba neudržim a nějakou fotku udělám :)) kdo víííí

Zlata

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.9. DVĚ FÁZE NOHOU!

Dopoledne
Zakopávání v leže
30x 60lbs
25x 60lbs
20x 80lbs už to tuhlo, úžasný pocit
150x 100lbs plus 20x negativní .. psycho, napumpování jak svinucha..
10x 100lbs plus cca 30x negativní opakování s výdrží ... přiznam se, chcípala jsem u toho

Zákopy v sedě
tady se přiznam nevim opakování..nemohla jsem počítat byla jsem v háji z předešlého cviku, soustředění bylo maximální na provedení cviku...omlouvam se..nezvladala jsem kolik čeho
ale
90lbs
135lbs
135lbs
135lbs
150lbs to fakt už bylo na krev, total..nohy se mi klepaly, šílený, jela jsem zas spíš výdrž plus negativní opakování, neskutečná hecovačka. Propocená jsem byla jak myš :D

Lýtka na stroji ve stoje
23x 80kg
20x 100kg
9x 200kg plus asi (zas nevim?) dalších 10 negativních opáček.

DRUHÁ FÁZE VEČER
předkopy
20x 45lbs na pohodičku zahřivacka jen :)
20x 45lbs zas na procítění nahoře 3s stopka :) taky super, pumpička
15x 90lbs začina přituhovat ale stale na pohodu, ale věděla jsem..že ted..to přijde
10x 135lbs sama plus 10 negativních se stopkou
8x 135lbs sama... a asi 15 negativních..už jsem brečela nahlas a hodně, ale Martin mě přeřval "Dělej, snaž se! Víc! Přidej!" :D

už jsem myslela, že chvilku bude oraz, ale hahah No way little girl, we need to work as hard as possible :D

Legpress
20x 90lbs
18x 90lbs
12x 180lbs plus 5 negativních ty kraso au!! můj zadečeek
8x 180lbs sama plus zas netušim cca 12-15 negativních...nohy se mi na legpressu rozklepaly a uz jsem citila při posledních 2, že mě to jen vláčí sebou :D

Dřepy na stroji je to spíš legpress, ale odstrukuje se tělo ne nohy... :Dachjo nevim jsem unavená na to to nějak popisovat lepe, vazně se omluvuji
moje konečná :D (ne kecam ještě 2cviky )
15x 135lbs
12x150 lbs
10x 170lbs plus 8 negativních...na krev pro mě..masakr
8x ted nevim fakt nevim jestli zas 170 nebo 200lbs netusim ...ale pak bylo asi dalších 9 negativích...nemohla jsem už, ale hecla, to.

Výpady
bez propínání nohou do stoje, stále v podřepu
18x
18x

A pak dřepy s vlastní vahou , nejhorší mordor na konec
20x sama plus 19 kdy mě Martin držel za ruce, neudržela jsem stabilitu sama...hec neskutečný...konec u 19. opáčka zhroucení..tras v celym těle, srdce na max..nepopadala jsem dech

ale naprosto nepopsatelný pocit po treninku.
Jooo a ještě abyste měli představu o tom, že to fakt neflákám a mám minimální pauzy mezi seriemi, tak každý trenink trval cca 35-40minut :D víc ani tuk

Mám vás ráda (bože ja jsem hrozně ubrečená dneska, bych všechny jen objímala), tak že jo...tak krásný sníky a hezky se vyspinkejte pá

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brutalita !!! Tuhne mi v zilach krev, kdyz to ctu :D
Mentzerovo heavy duty by pro vas dva byly zahrivaci serie
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je? Doufam, ze te Martin tema brutalnima doufazovkama nezrakvil
Venduli

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Co je? Doufam, ze te Martin tema brutalnima doufazovkama nezrakvil

Presne tohle jsem mela na mysli harleenkoooo kde jsiiiii, oba potrebujeme Trosku toho adrenalinu v zilach
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Srdíčka moje krásná, jsem zpátky
Mocko se omluvuji, že jsem se odmlčela na takovou dobu, ROZHODNĚ TO NEZNAMENÁ, ŽE JSEM ZA TU DOBU NECVIČILA, DRTIM SE POŘÁD! Jen jsem měla nějaké starosti sama se sebou, na treninky se nemohla moc soustředit, prostě odešla hlava kamsi.... Pak jsem byla podpořit Jardu Paseku a další naše skvělé závodníky na pohárovku do Rakouska a zas nebyla na netu :D Ale hej..mazec, byla jsem se za Jardou podívat do Sypatch gymu a naprostý luxus!! doporučuji navštívit. Nádherná "dizajnovka" tak velký a útulný fitko jsem v takových končinách nečekala. Pecička.
Ještě ke všemu mi nyní rostou dva moudráky, mám oteklou levou tvář, bolí to jak prasopes a ke všemu jsem v Rakousku prasila a tláskala pátý přes devátý...achjooo..musim se sebrat hej...jdu si pročíst vaše logy at se zas namotivuju...nějak jsem emočně fakt spadla.
But.. I´ll be back!

mirus

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Srdíčka moje krásná, jsem zpátky
Mocko se omluvuji, že jsem se odmlčela na takovou dobu, ROZHODNĚ TO NEZNAMENÁ, ŽE JSEM ZA TU DOBU NECVIČILA, DRTIM SE POŘÁD! Jen jsem měla nějaké starosti sama se sebou, na treninky se nemohla moc soustředit, prostě odešla hlava kamsi.... Pak jsem byla podpořit Jardu Paseku a další naše skvělé závodníky na pohárovku do Rakouska a zas nebyla na netu :D Ale hej..mazec, byla jsem se za Jardou podívat do Sypatch gymu a naprostý luxus!! doporučuji navštívit. Nádherná "dizajnovka" tak velký a útulný fitko jsem v takových končinách nečekala. Pecička.
Ještě ke všemu mi nyní rostou dva moudráky, mám oteklou levou tvář, bolí to jak prasopes a ke všemu jsem v Rakousku prasila a tláskala pátý přes devátý...achjooo..musim se sebrat hej...jdu si pročíst vaše logy at se zas namotivuju...nějak jsem emočně fakt spadla.
But.. I´ll be back!

Jednodenní prasení čímkoliv ti formu nezničí, ani nestloustneš. Jen se trochu zatáhne. Pár tréninků a kardio na dietnějším režimu a jsi do týdne zpět, znám ze své zkušenosti. A za Jardou jedeme opět v sobotu na trénink. Pak zveřejním report a fotky.
Draper

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No uff... to se nam ulevilo :D
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.9. kardio, nohy, záda
dneska na pohodu, jela jsem sama, bez Marťase, .chtěla jsem trochu vypnout od všeho zas, tak sluchátka na uši a jde se na to

15min zahřívačka kardio na kole

Čelní dřepíky na multáku
15x 30kg
12x 30kg
11x 30kg
téměř bez pauzky, na procítění, dole 2vteřiny stopka, jelaa jsem s prdelkou uplně až na zem :)

Klasické dřepy
15x 35kg
13x 40kg
13x 40kg
to samé co u čelních :) bavilo mě hrát si se zapojováním hýždových svalů, fakt jsem jela na pocit, takový dá se říct jemný trénink

Shyby na hrazdě s dopomocí
10x
9x
8x
7x
6x
5x
nahoře stopka a pomaloučké spouštění dolů :)

Pullover
17x 25kg
14x 30kg
11x 30kg
zase procítěně, mysl se soustředila pouze na laty :) skvělý pocit to prokrvení :)

a pak zas 20 min kardio tentokrát na páse, střídání běhu, sklonu, ostré chůze

ted...už se pojede jedině na krev. Chtěla jsem i dnes zabejčit, ale vazne me ten moudrák drtí. Bolí mě hlava z toho, leva tvář až na mandle...ale..něco tak pitomýho jako je bolest mě od dřiny neodradí

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Venduli

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Harlynko, ne*er prasoden neva, pokud jich nemas 10 za sebou hlava je debil, zvlast u nas holek, vim o cem mluvis :)) ale taky si uvedom, ze tu mooc ctenarum davas motivaci do cviceni, vcetne me a ty prece nechces abych kvuli TOBE snedla tu zatracenou cokoladu doma ze neeeeee takze, sup nasad cvicky a bez makat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: