Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Harlynko, ne*er prasoden neva, pokud jich nemas 10 za sebou hlava je debil, zvlast u nas holek, vim o cem mluvis :)) ale taky si uvedom, ze tu mooc ctenarum davas motivaci do cviceni, vcetne me a ty prece nechces abych kvuli TOBE snedla tu zatracenou cokoladu doma ze neeeeee takze, sup nasad cvicky a bez makat

Já vím, že jungle jednou za čas nevadí :D ale prostě jak jsem byla psychicky v prdeli přiznam se..tak jsem si vyčítala všechno a celkově jsem prostě byla demotivovaná ke všemu..hej ale jen na dva dny asi :D a jsem zpatky a možná ještě větší magor :D :D Tehehe mě jen tak něco nezastaví :D A prááávě..se mi začlo po vás stejskat a mocko a řekla jsem, si, že takových přátel co mám tu na logu si musím a chci vážit když už mě tak moc podporujete, že se na to nemužu a nechci vykáknout :D mám vás ráda faakt a tebe uplně nejvíc..víc než nejvíc, jsi poklad a moc mě motivuješ. A neeeee čokoládku si pak dáš za odmenuuuu a klidně si jich pak dej 10, si dám symbolicky s Tebou na oslavu! :D hihi ale ted to vydrž, věřím ti. A udělala jsem přesně to, cos napsala... dřu zas jak mezice (slečna od mezka?) :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.9. JUPÍÍÍ ZAS DVĚ FÁZE NOHOU

TEHEHEE :D

1. fáze ránooo Hamy a lýtka
Zákopy v leže
25x 60lbs
20x 60lbs jen rozehřívačka, protahovačka, pohodičkaa
13x 80lbs samaa
11x 80lbs samaaa ale uz taháá
7x 100lbs sama plus 5 negativních opáček
5x 110lbs sama a pak asi dalších 10 vynucených

Zákopy v sedě
18x 90lbs na pohodu, brnkačka
16x 110lbs přituhuje, ale stále na pohodu
12x 120lbs samáááá :D ale napumpované masakrálně teda, jela jsem celý rozsah pohybu, šnečí rychlostí, krve jak blázen v hamíkách tehee :D
8x 135lbs samaaa a dalších 3541687434 (nevim nepočítala jsem, ale přišlo mi to že asi tolik vynucených :D kecam, bylo jich asi 10, ale pro me neskutečné)

Já ještě neměla dost :D tak jsme šlii naaa

Mrtvé tahy s nataženýma nožkama

7x 20kg fail :D :D pustila jsem to, nožky jak vibratorek :D
15x 20kg
20x 20kg heeec

Lýtečka v sedě
16x 50kg auvíí křečák, hodili jsme magnezko a jede se dál tehe
15x 50kg na pomaličké procítění tentokrát, masakráček a mezi tím než to Mates odjel tak jsem bouchala do pytle hihi :D nějak moc endorfinů, že mě konečně nebolí zoubek ale lýtka :D
15x 50kg po skončení záchvat smichu...co to jeee??? cvičit lýtka je pro me neskutečně vtipný :D lochtobolí to :D
10x 50kg plus 10x s 25kg smich prečel, naprostý pump

Výpony na stroji ve stoje
20x 80kg
17x 100kg tehe smích přecházel
12x 120kg
10x 120kg

a na dojetí 30x jááááááááá a už na to prdíím chtěla jsem hned Growíka (Matric Growth - reflex) a jídloooo :D :D konečně mi přišel stolní gril tak mám změnuuuu už nejedu jen vařené hovezí ale dnes poprvé i grilované hovezííí omnomnom kravičky jsou baštaaa a večer mě před prací čekajíííí kvadry a zadek :D budu plakat :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.fáze večer Kvadricepsy a zadeček
přiznam se, zuby me bolely totalně, ale pokud chci být šampion, tak mě nesmí nic zastavit :D nejsem přeci slečinkaaaa
Předkopy
30x 60lbs u prvního opakování jsem si malem ty zuby vyrazila :D ale přední :D jak jsem nečekala, že to bude tak lehoučké :D
25x 60lbs u každého 3. opakování byla stopka nahoře 2 vteřiny
20x 60lbs u každého 5. opakování stopka nahoře tak dlouho jak to jen udržet šlo :D :) hračička jsem nu
17x 80bs
15x 135lbs tahačkýýý pálííí
12x 150lbs ty kráso to už přituhlo :D asi bych si řeči na Matese měla nechat příště :D
okay...masakr nastal...
7x 160lbs !!!! 6x 135lbs 5x 95lbs 5x 60lbs NA KREV !!!!!!

FUF asi 40sekund vydýchačka
Legpress
15x 180lbs
13x 180lbs
12x 180lbs
12x 180lbs
tak jakože na pohodu :D LŽU! brečela jsem jak malá holka u toho :D

Dřepo legpress (furt jsem nezjistila jak se to jmenuje) prostě odstrkování se od plošinky :D
20x 135lbs to šlo nějak lehce
18x 175lbs
15x 190lbs
12x 210lbs !!!

dobrý, hovězí šlo málem ven...ale ustála jsem to

Dřepíky s vlastní vahou
30x
25x u každého 5. opáčka 3vteřiny dole stopka
20x poctivý krásný dřepíky se zatínáním zadečkuu, hezky procítěně v plném rozsahu pohybu, do vyčerpání

donkey kicks nebo spíš zoufalé pokusy :D
20x
15x
no měla jsem dost :D pak se podívám kde je Mates-daoc :D a vidim ho jak leží na zemi a oddechuje
pecka :D utahala jsem ho :D nemožné se stalo možným

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

Dřepo legpress (furt jsem nezjistila jak se to jmenuje) prostě odstrkování se od plošinky :D

Nemyslíš http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/lying-machine-squat ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš hacken dřepy ne?
Zlata

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ne neni to ani jedno..je to jakoby to co posilal Darkkiller, ale sedíš tam normalně..neležíš na zadech :D nevim jak to popsat.. až nebudu líná tak vyfotím :)

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
ne ne neni to ani jedno..je to jakoby to co posilal Darkkiller, ale sedíš tam normalně..neležíš na zadech :D nevim jak to popsat.. až nebudu líná tak vyfotím :)

Normální seated legpress ne?
Zlata

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.9. Ramena, biceps, břicho

asi 10 ti minutové rozehřátí s milionem opakování a pidi váhami (měla jsem mikinu s Batmanem, tak jsem byla najetá už od začátku, nasadit kapuci a jedem! )

Tlaky na stroji
25x 20lbs pumpovačka :)
17x 40lbs nahoru dynamicky, dolu pomaličku, zavřené oči, jiný svět, vychutnávačka každé vteřiny klesání
12x 60lbs to samé ... prodýchávání
7x 60lbs sama plus 10x negativní opakování

Přítahy EZ k bradě na širokooo
18x 20kg
16x 20kg
13x 20kg
12x 20kg
rozčiluje mě moje předloktí a zápěstí, fakt... : ( z důvodu toho, že jsem vždycky používala háky a trhačky uplně na všechno mi ted činky padají z ruky a neunesu v nich nic pak jsem jen vztekla na sebe, a bohužel i na Matese, když mi s durazem řiká a opakuje několikrát, že "to mám držet pevně a pořádně!!!!!!" ale jak, když to prostě pouštim? : ( fakt z tohodle jsem neštastná JO A VČERA JSME JEŠTĚ JELI ZÁDA, ALE ZAPOMNĚLA JSEM TO ZAPSAT A UŽ NEVIM JAKÝ VÁHY KOLIKRÁT JSEM NA CO ZVEDALA, TAK SE OMLOUVAM

Upažování ve stoje
20x 10lbs
17x 15lbs nahoře vždy stopka na 2s
7x 20lbs
13x 15lbs

wooohooaaa to je pocit tohle

Delt deck
12x 75lbs psycho váha
12x 75lbs
7x 95lbs plus 3x 85lbs
5x 85lbs sama plus 8x negativní

Bicepsový zdvih ve stoje
20x 15lbs
16x 20lbs
zas problém se zápěstím : (

Kladiva
18x 15lbs
16x 20lbs

Jednoručky na scotovce
1x 25lbs FAIL zmrdaný zápěstí, nálada na treninku najednou pod bodem mrazu, jsem fakt měla chut se už na to vysrat dneska (nevim co je to se mnou : ( poslední dny jsem fakt demotivovaná, snadno mě vše vyvede z míry, že bych jen brečela. Se musim sebrat už. tohle neni dobry. Musim přestat řešit problémy druhejch nebo mi fakt už mrdne a taky musim už i mezi lidi...a dát si volno a chvíli se fakt zabejvat sebou...tohle jinak dlouho nevydržim...sry že tu veřejně brečim, ale ventilovat se někde musim :))
12x 15lbs
12x 15lbs

Plank na trx
1minuta
1minuta

50x crunch

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Venduli

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatooooo chudaku malej, dej si dva tri dny volno od vseho, a venuj se sama sobe Nema smysl to tak hrotit na silu ( ja mam sama co rikat haha) ale kdyz nejde o zivot a soutez jde o hovno ) Za tri dny ti sila nespadne, ani nenaberes a myslim si, ze lepsi tri dny nic nedelat, nez trenovat a neuzit si to...

S tema trhackama...ja je v zivote nemela - ani nevim jak se spravne pouzivaji*a20* a musim rict, ze s gripem nemam zadny problem..vzdy failnu ne na grip ale na sval ktery cvicim - az na shyby, kdy to je obcas potreba protoze nektery konstrukce moc klouzou.. Taky je dulezity umet uvolnit predlokti a grip a nedrzet cinky a kladky moc krecovite...Takze je zahod a ber je jen fakt na tezke shyby nebo kladky...ale to je jen muj nazor. To stejne s paskem! Taky jsem ho nikdy nenosila, mozna jednou pri maximalkach,...Ted jsem ho zacala pouzivat a citim ze zada uz nejsou tak silna jak byvaly.

tak tfuj tfuj drz se
Zlata

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Zlatooooo chudaku malej, dej si dva tri dny volno od vseho, a venuj se sama sobe Nema smysl to tak hrotit na silu ( ja mam sama co rikat haha) ale kdyz nejde o zivot a soutez jde o hovno ) Za tri dny ti sila nespadne, ani nenaberes a myslim si, ze lepsi tri dny nic nedelat, nez trenovat a neuzit si to...

S tema trhackama...ja je v zivote nemela - ani nevim jak se spravne pouzivaji*a20* a musim rict, ze s gripem nemam zadny problem..vzdy failnu ne na grip ale na sval ktery cvicim - az na shyby, kdy to je obcas potreba protoze nektery konstrukce moc klouzou.. Taky je dulezity umet uvolnit predlokti a grip a nedrzet cinky a kladky moc krecovite...Takze je zahod a ber je jen fakt na tezke shyby nebo kladky...ale to je jen muj nazor. To stejne s paskem! Taky jsem ho nikdy nenosila, mozna jednou pri maximalkach,...Ted jsem ho zacala pouzivat a citim ze zada uz nejsou tak silna jak byvaly.

tak tfuj tfuj drz se

Děkuji moc opravdu, máš pravduuu, je to tak nu. Musim jet podle sebe a svého pocitu..ne pořád dle někoho. Hihi včera jsem si dala tedy rest a dneska už se zas na trenink těším :D Uvidím ještě co pojedu. A je to tak nu, kakám už na trhačky a háčky, pásek jsem nepoužívala nikdy, protože mi nikdy zadny nebyl, vždy jsem to s nim jen zkousela a pak me jen rozčiloval :D Je na čase sílit všude nehrát to jen na estetiku. Hihi všechno přejde, vše se dohoní a bude to paráda. Děkuji ještě jednou Vendy, opravdu, jsi skvělá, uplně nejlepšejší podpora...věř mi, nebýt na druhý straně zeměkoule tak tě objímám furt a pustím jen na jídlo a trenink :Dneee přehánííím, ale víš jak..jsem za Tebe šílně štastná. Držím palečky, každy den at jde vše krásně dle plánu at nastoupíš opravdu v životní formě

Zlata

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.9 Reeest

táák dala jsem na rady svého srdce a rady Vendulky a zařadila trochu odpočinku, nejen abych dala odpočinout tělu, ale především psychice, která dost pokulhávala.
No a po velmi velmi dlouhé době jsem zašla na masáž a k fyzioterapeutce kde jsem dostala pěkně vynadáno přetížený vršky trapézů, něco špatně s lopatkou, natažený triceps, a nedolíhající loketní kloub do jamky, kdy mi silnější svalíky a šlachy na jedné straně ho přetahují k sobě..teda aspon tak jsem to taknějak pochopila... :/ hm už chápu, proč mi tlakový cviky dělaj problém.....ale tak co...zamakam na regeneraci a to by bylo, aby nebylo

Ale mám Joker barvičkyyy..zeleno fialovaaa hihi

Zlata

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmmm dobřeee
jsem naštvaná, zklamaná, nevyspalá z výsledků Mr. O, protože na něj čučím od 4 hodin ráno, aby mi náhodou něco neuteklo

Šíleně jsem vítězství přála Kaiovi, jednak proto, že fakt dřel jak kůň (jako ostatně všichni borci), dělá toho pro kulturistiku nejvíc ze všech, nebo alespon mě se to tak zdá. Byl vysekaný, brutálně obrovský, jeho prezentace byla opět dechberoucí, jeho osobnost, filozofie života, to jak vystupuje, jak podporuje každého, jak reaguje na fanoušky, žije tím celým svým srdcem...a z dalšího subjektivního posouzení..měla jsem tu čest s ním na Amatérské Olympii chvilku pobýt, to co z něj vyzařuje nemá obdoby, až jsem neodolala a dala jsem mu pusu na tvář :D nevim kdo byl pak z toho vykulený víc... Doufám, že to nevzdá a bude bojovat dál...

Okay další věc....jak může být Dennis Wolf až 4. ???? A Big Ramy AŽ 7. ???? do háje cože? Nemám slov!

Vítězství jsem z celýho srdce přála i Daně Bailey, rozhodně na to měla...

A .. haha dostáváme se k dalšímu bodu, kdy mi mohlo puknout srdce

Moje vzorkyně a idolka Zsuzsanna Toldi skončila až na 16. místě
a prosím koukněte se sami... zde je srovnání vítězky Nikol a Zuzany

měla by mezi nimi být ropadlina odpovídající 15ti místum... ale at se koukám na cokoli tak Zuzana je lepší! Hamstringy, zadek, záda VYSEKANĚJŠÍ, bříško naprosto dokonalé...Ty kvadricepsy neskutečný prostě. Nevztekám se proto, že bych ji nadržovala, ale proto, že očividně fakt za ní nezaostává a skončila poslední?

Fuha, dneska dvoufazovej trenink, nezájem, že jsem do pulky celá zatejpovaná, já se prostě musim vybít :D Mates sice celou noc nespal a pracoval už asi 2 dny v kuse,t ak mě bude chtít krotit, ale ja to prostě odřu na krev do shoření..

Božeee jeblá politika v tomto sportu, at shořej všichni komu jde o prachy.

Martule

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mě se sice Nicole líbí, ale souhlasím, že letos prostě vyhrát neměla byly tam lepší kousky
Zlata

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
mě se sice Nicole líbí, ale souhlasím, že letos prostě vyhrát neměla byly tam lepší kousky

Jako o tom žádná :) Nikol je skvělá závodnice, ale prostě nejde mi do hlavy ten rozdíl mezi 1. a posledním místem

Martule

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Martule napsal:

Jako o tom žádná :) Nikol je skvělá závodnice, ale prostě nejde mi do hlavy ten rozdíl mezi 1. a posledním místem

v tomhle sportu strasn erozhoduje politika...a nejen v zahranici..bohuzel,tak to je a bude..od te doby,co sem se s tim smirila, se mi zije lio

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: