Poníku respekt. Spousta lidí o svých snech jen mektá a kecá o tom, co by kdyby a nic pro to neudělají a ty jsi pravý opak...o svých snech nemektáš, prostě jdeš na stop a užiješ si to na max. Tak se to dělá.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Dnes jsem mela neobycejneho sparinga.. nekoho, ke komu mam platonickou citovou vazbu... a i pres to ze crossfit je pro me sproste slovo a shyby a jakykoli cviky s vlastni vahou jsou pro me utrpeni tak dnes jsem si to opravdu uzila... uz i pro to..ze on pretrpel mou polovinu treninku...
No...a co ted? (Pitoma otazka Zlati....pitoma...vedela jsem co prijde za odpoved... a prisla... "Pujdeme ven na shyby" ... ne. Ne. Ne proste. Ne proste ten psim ocim a nevinnymu vyrazu neodolam...nesnasim te :D ..)
Shyby S VLASTNI VAHOU! ale stale jeste s dopomoci
Nepamatuji si presne kolik bylo serii :D ale vzdy jsem udelala jen 2 :D a spis obdivovala s jakou lehkosti kolega dokaze vysvihnout Muscle Upy...
Po shybech prisly kliky doprovazene mym nepretrzitym tlemenim se
Parada...endorfiny.... skvely trenink za ktery moc dekuji :D :)))) a slibuji ze na shybech zapracuji ;)))
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
A moc dekuju za tak nadherny reakce na muj kraticky report z FIBO ... mohla bych o tom napsat seminarku :D
Bylo to kouzelny. Necekala jsem , ze.to pujde tak hladce. Bud opravdu u me stali vsichni svati i nesvati a nebo je to ukazka toho, ze kdyz si nekdo neco opravdu celym srdcem preje, dost tomu obetuje, je ochotnej risknout to a proste skocit po hlave :D a duveruje svymu snu...tak si to muze splnit. Se vsi laskou, uctou a pokorou.
Nadherny pocit. A za tu sebeduveru vdecim i vam.... jsme tu jak rodina.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
musim rict žedneska jsem uz pekne utahana..cely tyden spanek pod 4 hodiny denne, dneska v praci zas uz na 8 rano a až ted jsem se dostala domu :) s tim, že mi prijde holcina jeste na plavky a par slov :D k zavodum
rano 40min kardio
večer, utahanost a demoral , mela jsem chut se na to dneska uz vykaslat, ale vzpomnela jsem si na PU, nasadila sluchatka a šla NA HRAZDU! s tím, že se dneska prostě hecnu...uplne jsem si živěpředstavovala jak mi zlehka dopomáhá a stojí za mnou...neskutečná pomoc na dálku hihi...děkuju zlato
shyby
nebyly perfektni, nebyly dokonaly, ale snažila jsem se ze všech sil
10serii po 3 opáčkách
16.4. nohy, kardio
sileny
Eagle se predelava, pristavuje, kope, boura, natahuji se kabely, vsude spousta ramusu a a veskere rekonstrukce probihaji za plneho provozu tomu rikam hard core nejak me to inspirovalo k dnesnimu treinku nohou.... uplna devastace
legpress
20x plosina (cca 70kg)
10x 70+ 25kg
10x 70+50kg
10x 70+75kg
8x 70+100kg
8x 70+100kg
pomale procitene tempicko
kdyz jsem se vymotala ze stroje, zamirila jsem k hackenum, nenapadla me pekelnejsi kombinace v tu chvili
předkopy znovu
12x 150lbs
10x 150lbs
10x 150lbs
10x 150lbs
10x 150lbs
vypla mi noha, valela jsem se smichy na zemi a prelezla jsem na dalsi muceni
hamstringy a hyzde na hyperextenzi
samotne polozeni se na to, mi vrhkloo slzicky do oci
20x
20x
20x
20x
20x
zacly me brnet rty, studeny pot a videni rozostrene...haha...nejvyssi cas na zakopy
zakopy
12x 95lbs
10x 95lbs
10x 95lbs
10x 95lbs
strasny, po schodech nahoru mi vyply nohy jeste 2x
kardio vypadalo velice komicky
40minut kardio
prisla jsem domu a probehlo dvou hodinove koma..ve kterem jdu pokracovat, dobroou
musim rict žedneska jsem uz pekne utahana..cely tyden spanek pod 4 hodiny
kazani je v tomhle pripade asi tak stejne ucinne jako v mem coz?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
zadní delty v předklonu na protismerkach
10x 20lbs
10x 20lbs
10x 20lbvs
10x 20lbs
předpažování s lanem na spodní kladce v předklonu
12x 40lbs
12x 50lbs
12x 50lbs
10x 50lbs
Francouzsky tlak hlavou dolu
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
krasne procitene pomalicku
spodní kladka v předklonu (kick back)
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
stahování horní kladky, s jč adapterem na strídačku nadhmatem a podhmatem
10x 20lbs/10x 20lbs
10x 20lbs/10x 20lbs
10x 20lbs/10x 20lbs
Jinak koho by to zajimalo, jsem zapojená do programu "Ženy v pohybu" a tady je mala ukazka http://www.zenyvpohybu.cz/zeny rozhovor se mnou a plus v eshopu jsem jako modelka hihi
zajímala by mně tahle otázka:
Co bych si vzala na opuštěný ostrov - černocha nebo zpáteční letenky do Prahy?
je
a/ rasistická - černocha jako sluhu?
b/ přisprostlá - černocha jako ------?
každopádně vím, že bys ho nechtěla ani v jednom případě
zajímala by mně tahle otázka:
Co bych si vzala na opuštěný ostrov - černocha nebo zpáteční letenky do Prahy?
je
a/ rasistická - černocha jako sluhu?
b/ přisprostlá - černocha jako ------?
každopádně vím, že bys ho nechtěla ani v jednom případě
no, věř mi, že jsem chtěla odoivědět podobně jako ty :D ale v rámci své diplomacie :D jsem svou odpoved proste ořízla :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru