Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta Zsuzanna vypadá pravdu parádně. Třeba jí rozhodčí chtěli jasně dát najevo, že do téhle kategorie už taková forma nepatří.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. 9. ZÁDA, ZADNÍ DELTY 1. fáze

hehe všeříkající pocit, naprosto mi hoří vše a svěřím se s něčím, na konci tréninku mi nervová soustava zapracovala tak, že jsem se rozbrečela, normálně na férovku mi tekly slzy vyčerpáním, bolestí, odhodláním...ale ke všemu se dostanem

tak 10minutové rozcvičení máme za sebou tak na to můžeme vlítnooot :D

Pullover na úzko na kladce
20x 50lbs na pohodu lehká
13x 70lbs to už jsem cítila moc pěkně
7x 80lbs sama + 13x negativní no už to pěkně tuhlo, fuška, ale ten pravý brutal mě teprve čekal
Shazovaná
9x 80lbs, 8x 60lbs, 10x 40lbs a 30x 20lbs !!!! Ty kráso u pátý se 40 jsem už nemohla Laty napumpovaný krví jak šílenec a jak nikdy dřív, Pitomých 20liber bylo to nejtěžší co jsem snad kdy zvedla :D mazec..nemohla jsem dát pak ruce k sobě a chodila jak ten největší rambič

Stahování kladky uzšim úchopem na hrudník
9x 90lbs rozcvičujem se prej lehce s těžkou váhou :D
13x 90lbs au au au au !!! sama ale! No teda poslední 2 mi bylo pomoženo
shazovaná
10x 90lbs kurňa au! 10x 60lbs fuuuuaaark , 30x 30lbs totálně pomalu, procítěně, vše hořelo, total, třásla jsem se jak prvorodička ale dala jsem to! tim nejpomalejším tempem co jsem dokázala!

Přítahy velké činky k hrudníku (konstrukce) s opěrkou hrudi
10x konstrukce + 10kg na pohodu
13x konstrukce + 10kg tady uz u 5. opáčka bolelo neskutečně
shazovačka/nahazovačka :D
12x 10kg (Mates uznal, že u toho naříkám málo a nahodil + 5kg ) 7x 15kg, 20x prázdná konstrukce.. .ty kráso!!! rozklepaná totálně, ztráta periferního vidění a málem , ale ustála jsem to

Hyper extenze
13x ja
13x ja

Mrtvolky
Všechno je to v hlavě..
15x 40kg čumim kolikrát jsem to z vedla
14x 50kg.. nějaký lehký to bylo... fakt jsem se divila
13x 60kg neskutečný, úchop vydržel, technika t aky nebyla špatná, a síla byla neskutečná (normálně jinak jsem před tim jela mrtvolu asi před rokem a totálně na hovno)

Pak to začlo

Delt deck
12x 72lbs dobrý, to už bolelo jak pes
11x 85lbs počátek třasu, bolest neskutečná
shazovačka
9x 85lbs, 8x 72lbs au au au !!! 15x 65lbs slzy, fakt slzy a hlasité vzlyky, na férovku jsem brečela, 20x 40lbs třásla jsem se !! hodně!! neviděla jsem přes slzy, periferní vidění nikde...pocit na zvracení. .. .nevzdam se !!! NIKDY! 30x 20lbs.. RADĚJI CHCÍPNOUT než přestat. .. nevnímala jsem nic okolo...jen tu bolest a krev v ramenou, nádherný...byla jsem jak zbavena smyslů, čím víc to bolelo, tím víc jsem chtěla jet...možná jich bylo víc jak 30 s touto vahou..netušim..

chvíle na rozdýchání..utření slz

Zadní delty v izolaci o lavičku s durazem na to nepouštět ruce dolu, stále držet pod napětím
12x 4kg sama.... 15x negativní 17x sama jen ruce (zase slzy!!! zase třas...zamilovala jsem si tu bolest!! vim, že něco dělám, hlasité vzlyky 20x negativní opakování vlastní ruce .. zhroucení... přestávala jsem slyšet, zas zmizelo periferní vidění, třas se zhoršil...slzy jedna za druhou, třásly se mi i nohy,
Hodně emotivní trénink...a to je teprve 1. fáze..večer potrápíme tricepsy, břicho a uvidíme co ještě. každopádně.. wow. Nevim kdo všechno mě viděl brečet jak malou holku...ale slyšet mě museli všichni

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sa v gyme ostatní normálne musia hanbiť, ked ťa vidia makať s takou intenzitou, pecka no
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
To sa v gyme ostatní normálne musia hanbiť, ked ťa vidia makať s takou intenzitou, pecka no

To si rikam taky kdyz to ctu. S Zlatou by si mel zacvicit Č174 nebo jak se jmenoval a byl by to myslim jeho posledni trenink v zivote
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Turakam napsal:

To si rikam taky kdyz to ctu. S Zlatou by si mel zacvicit Č174 nebo jak se jmenoval a byl by to myslim jeho posledni trenink v zivote

hahahaha, tak to si trafil!
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

hahahaha, tak to si trafil!

Kdepak je mu konec, ze uz si nepise log? Typl bych, ze se pretrenoval a ma ted odpocinkovou fazi :D

(promin Zlato za spam :D )
Zlata

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cože to bylo za pána? :D a vůbec netřeba se omlouvat za spam :D vždycky jsem ráda, že se něco dozvím a trochu se to tu rozproudí :D

A k mým tréninkum.. snažím se nu

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. fáze TRICÁČEK, BŘÍŠKOO

už jsem utahaná jak miniponík, ale dopíšu to!

Kladka provaz
20x 40lbs
20x 40lbs
jen na zahřátííí

Bench na úzko
20x osa a zkoušení při jakém úhlu bolí loket a při kterém je to v cajkuu
13x 30kg
9x 44kg + 3x 44kg negativní to se přiznam už byla fuška
7x 44kg, + 5x 44kg negativní + 7x osa už mě pálila i ramena z toho :D peckáá, ale loket držel

Francouzský tlaky
30x malá osička
17x osička + 5kg
13x osička plus 10kg
10x osička + 10kg
necítila jsem tolik tric, nemohla jsem se moc soustředit, bála jsem se o loket, mi u nějakého 5. opáčka v něm škublo a od tý chvíle koncentrace byla v hájíčku

Nooo a oblíbená Matesova sedmička (7 serií, 12opakování, 25-30s pauzy)
30lbs
40lbs
40lbs
40lbs
40lbs
40lbs
40lbs
:D :D uplně v klidu na pohodu, stíhala jsem mezi seriemi v pauzičkách tancovat na Gym radio :D prostě endorfiny jsou neskutečná věc a konečně jsem cítila tric jak měl být a loket vůbec nebolel, takže radost neskutečná noooo a bez přestávky jsem jela shazovačku
60lbs , 50lbs, 40lbs, 30lbs, 20lbs dohromady 100 opakování v 1 serii!!!!
ffffuuuuuuuaaaark opět třas, opět jiný svět, zas masakr...ty kráso tohle miluju

Bříško
100x crunch na bosu
50x crunch na bosu
50x šikmáče na bosuuuuuuuuuu

tak a jdu spát, krásné sny všem hodným lidem přeji

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.9. Rychlo bicepsy

Kdo zná Matese tak ví, že si na nějaké dlouhé tréninky nepotrpí. Vše na na krev na maximum brutal über jauvajs masakrozně šílená intenzita! :D Ale dnešek byl fakt psycho, v podstatě jsme trenal měli hotovej za 15minut oba :D :D a ja byla v hájíčku jako obvykle :D
Kladiva
20x 10lbs jen na zahřátí
18x 15lbs taky lehká
tak jdeme na pracovní serie
18x 20lbs
16x 20lbs + 8 negativní
12x 25lbs + 6 negativní no ty kokso :D chtěla jsem to už vzdát, ale neeeeee to se přeci nedělá
10x 25lbs + 30x 10lbs + 10 neg tak tohle byl naprostý LUXUS !!! nemohla jsem už u 9. opáčka s 25librama...pak jsem je zahodila, v domění že je konec už, pak jsem dostala do ruky 10librovky a jedem....u 15. jsem už zas nemohla.. (opět to co na mě působí jak Nitro do žíly "kolikátá chceš bejt hm?? jak moc to chceš? čtvrta? hm?? nebo vítěz? TAK MAKEJ!!!! "...

Matesova sedmička (šestka)na spodní kladce
12x 30lbs
12x 50lbs fuf to už i očima jsem to tlačila :D Mates se smál, že mi dal moc
12x 40lbs
12x 40lbs každé 3. opáčko mrtě pomalu dolu a výdrž v kontrakcii
12x 40lbs to samé
Shazovačka
10x 50lbs, 8x 40lbs, 20x 30lbs, 20x 20lbs, bžilionkrát 10lbs a záchvat smíchu s desetilibrovkami, hej ruce už zatvvrdlý, nechtěly se hýbat...a fakt jsem pak už nepohnula ani tou jednou cihličkou...mě to v tu chvíli jak jsem byla vyčerpaná mohlo smíchy zbourat.

A rychlo bříškoooo
1minutka plank a hurááááááááááááááááááááááá na masááááááááááááááááááááááááááááž

hahah mám naprosto skvělou fyzioterapeutko masážistku, taková nuchninka roztomilá hodná, má 155cm, tak je ze mě vždycky orvaná. Chudinka, dneska mi ji bylo líto, celou hodinu si na mě udělala čas...funěly jsme obě, obě zpocené, bolavé...ale super. Záda mám sice ještě bolavější, ale je to přechodnýý stáv

Naposledy upravil Zlata dne pá listopad 07, 2014 11:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

joo a vzkazík pro lidičky co se snaží kecat o mě hlouposti za mými zády a culit se na mě jak na telátko. Je jen málo těch, co mě znají opravdu do hloubi duše a Ti vědí, že nejsem žádná levota, křivisko, či plazoprdeláč. To jak tu vedu log je odraz toho jak vystupuji v reálu :D na jednu stranu chápu, že mě mají za divňouse, puberťačku, mentálně pozadu a mé jednání si vykládají všeljak. Ale pravdou je, že tenhle životní styl miluji, stejně jako kulturistiku jako takovou a dobré lidi okolo ní, a když o někom řeknu, že je skvelý, skvělá, báječný, báječná, užasňoucný, úžasňoucná..takk to tak prostě myslím, cítím a všecko...žádné vedlejší úmysly. Nemíním být neustále naprdnutá, znuděná, nepříjemná, blá blá jen pro to, abych splynula s davem...hahah..nééé to by mě nebavilo. Ále, nepotřebuji se tu jakkoli obhajovat. Mé svědomí, úmysly a ručník jsou čisté hihi

Draper

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to ma neco spolecneho s tvym logem a s tim, jak tu vystupujes, tak na to si zvykej, ja jsem si tu za ty roky taky vytvoril pekny zastup "hejtrs" jen proto, ze jsem se trochu vymykal normalu , coz ty delas taky :)

edit: a byt tebou, tak pridam vic poniku
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jestli to ma neco spolecneho s tvym logem a s tim, jak tu vystupujes, tak na to si zvykej, ja jsem si tu za ty roky taky vytvoril pekny zastup "hejtrs" jen proto, ze jsem se trochu vymykal normalu , coz ty delas taky :)

edit: a byt tebou, tak pridam vic poniku

:D :D boože ted se vážně směju akorát jsem na to myslela, jestli jich tu neni moc... (btw.. včera jsem byla nakupovat v Tescu s nááhodou jsem zabrousila do oddělení hraček a byl tam uplně mega velký plyšák Pinkie Pie - poníka co se mi tu objevuje nejčastěji a uplně jsem zapomněla co jsem chtěla koupit). Už i s Matesem jsme probírali množství poníků na trénink..a při tréninku už mi pomalu ani jinak neřekne... tak to zkrotim na chvíli.
Joo a máš pravdu nu, lidi se budou vždycky "bát" toho co je jiný...kór když jsme ultra jiný..a ještě navíc když se skupinka ultra jiných podporuje Ach Drapere, děkuji žes mě rozesmál.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty by sis určitě rozuměla s Micusem
Zlata

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

kdo je to a kde ho najdu? :D

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
DiamonD123 napsal:

kdo je to a kde ho najdu? :D

No neříkej, že jsi se ještě tady na foru nesetkala s místním poníkem

To, že by sis s ním rozuměla bylo samozřejmě ze srandy, jde o to, že to je oficiálně jmenovaný poník fora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: