|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martule

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
3x 6 nadhmatem
3x 7 podhmatem
|
ty nadhmatovy dobrej job na ty já su eště křivák musím víc trénovat... na podhmatový ale,to je jiná liga
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
Spojistost mezi produkci endorfinu po treninku a velikosti poniku je ve svete asi (asi urcite) zcela unikatni jev :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Martule napsal: | | Zlata napsal: |
3x 6 nadhmatem
3x 7 podhmatem
|
ty nadhmatovy dobrej job na ty já su eště křivák musím víc trénovat... na podhmatový ale,to je jiná liga |
Ale zatim jen s tou pomocnou gumou nu...bez ni udelam ubrečenej jeden :D narostla jsem nejako do šířky za poslední dobu |
aha...ja dam pet nadhmatovejch chcipaku s vlastni vahou a jsem za to ráda ..podhmatový lítaj, to je vpoho... mám marný středy zad repsektive celý záda, akorát strředy sou na tom mírně hůř... bych si tu gumu měla asi pořídit taky a nebo kvalitního sparinga
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po září 29, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
29.9. Legday
Zákopy v leže
25x 40lbs zííívačkaaaaa chrrpš chrrpšš :D
20x 60lbs
12x 80lbs
12x 90lbs Auvaj!!!!!
12x 90lbs Haha nalitý krví jako blázen!!! Moc pěkný
Shazovací 10x 100lbs, 10x 80lbs, 10x 60lbs, 3x 40lbs FAIL fffffffuuuuuuuuu!!!!!!!! se 40lbs jen tři protože pak začla tahat a zlobit podkolenní šlacha a už jsem to neudržela prostě...vyčerpání, hamík nateklý, šlacha bolavá, psycháček. Pauzičky jen na odjetí Matese.
Zákopy v sedě
12x 105lbs pohodičkaa
12x 150 !!!!!!!!!! íííííhááááááááááá taková radost, že jsem to zvedla? neskutečný
12x 135lbs tak se zas uklidníme a vrátíme na zem :D
Shazovací 12x 135, 12x 105, 12x 75, 12x 60... Moooooc todleto, to už jsem to tlačila jen silou vůle, hamíky jsem necítila už taková bolest v nich....fuuuuuuha pocit naprostý nesmrtelnosti
Předkopy
18x 60lbs brnkačka
5x 150lbs plus 12x 105lbs  Masakr, těch 150 tam nechal Mates, tak jsem si zakravila jestli to dam :D a dala jsem, ale pak jsem plakala při dojetí serie :D Nateklý zas kvadry
12x 135lbs
12x 135lbs
12x 135lbs
Shazvovací 12x 135lbs, 12x 90lbs, 12x 45lbs  !! PSYCHO HEJ! Každé třetí opakování ve vše po*... seriích bylo s podržením v max. kontrakci..tohle mě rozbíjí totálně! Já utáhnu váhy, ale jak mám něco jet bžilionkrát tak umírám a brečim u toho  Nemám ráda vysoký opáčka hej, raději ty váhy
Ale brutální tempíčko dneska, tlačil mě čas, takže pauzy byly minimální... Pěkná intenzita...ikdyž vim, že to umím líp.. Ale ty 150librovky mi na obou strojích udělaly radost :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 29, 2014 11:57 pm Předmět: |
|
|
Nebojis se, ze se u takovyhleho silenstvi zranis? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 30, 2014 1:36 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Nebojis se, ze se u takovyhleho silenstvi zranis? |
Nu, abych byla uplne uprimna...tak nebojim. Jednak trenerovi absolutne verim, druhak posloucham sve telo..nebo se o to ze vsech sil snazim ho vnimat tak vim, ze to co jedu je jeste v poho :) a za treti nevim nu..nejak si zraneni nepripoustim :)) Jsem moc rada, zes napsal a mas starost _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:38 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | smetak napsal: | | Nebojis se, ze se u takovyhleho silenstvi zranis? |
Nu, abych byla uplne uprimna...tak nebojim. Jednak trenerovi absolutne verim, druhak posloucham sve telo..nebo se o to ze vsech sil snazim ho vnimat tak vim, ze to co jedu je jeste v poho :) a za treti nevim nu..nejak si zraneni nepripoustim :)) Jsem moc rada, zes napsal a mas starost |
Haha presne tak. Zraneni nezraneni..dulezity a hlavni je to poradne zrusit a napumpovat!!:-D Podle me pokud trenink neboli (ve spravnym slova smyslu - nemluvime o zraneni-coz pokud spravne ctu krome bebinka u kolene nikde nevidim) tak trenink proste neni trenink. Bez potu, kriku a krve to neni ono:-D At si to prebere kazdy jak chce ale ja jsem.se Zlatkou!! Xo jinak mam obcas podobny problem, vyresila jsem to tak, ze u zakopavani nejdu do uplnyho propnuti a pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 30, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
30.9. První fáze Záda, zadní delty
Pullover
20x 40lbs
15x 50lbs
12x 60lbs
12x 70lbs
8x 70lbs plus 4x 60lbs nemohla jsem už...
Shazovaná 12x 70lbs, 12x 50lbs, 12x 30lbs pěkně nateklý laty :D :)
Stahování kladky na hrudník
12x 75lbs lehký
10x 90lbs
11x 90lbs
10x 90lbs
Vždy s dotekem až k hrudníku
Za hlavu
12x 75lbs strasne lehky :D
10x 90lbs
8x 105lbs
Jako dneska jsem zjistila, že mam silnější záda na stahování za hlavu, než na hrudník? wtf? :D Je to normální? Prosím o názory jestli to mate taky tak... ?
Lat Pulldown
20x 45lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
Deltdeck
10x 84lbs....fuha....no teda pekne tezky na rozehrati..
6x 96lbs !!!!!!!!!!!!!
8x 84lbs
10x 72lbs
15x 48lbs
Zas taknějak na pohodu nu..večer tricáček a pak regeneračka _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 30, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
30.9. Druhá fáze Tricáček
na zahřátí 30 úzkých kliků
Kladka
20x 40lbs
18x 50lbs
12x 80lbs !!!!!! Moc těžký
10x 90lbs !!!!!!!!!!!!!!! Brutálně moc těžký!
Shazovací, Nahazovací 8x 90lbs, 10x 60lbs, 20x 30lbs, 8x 60lbs  Zabijárna šílenýho kalibru, teprve první cvik za námi a já měla tricáčky nalitý jak blázen
Francouzský tlak
10x 20kg
12x 20kg hecovačka
12x 20kg....
Loket zas zlobil, vlastně zlobí pořád...bolí jak přeskakuje, ale co...oddřít se to musí :) A dokud to jde tak se to pojede. :) žádný výmluvy
Kliky o lavičku
15x
15x
15x
Opět stahování kladky na tric.
pouze jedna serie, pumpovačka...ale neskutečně mi to nandalo teda :D zas jsem řvala přes pulku gymu tuhlo to nepředstavitelně.
10x 90lbs , 15x 60lbs, 50x 30lbs , 13x 60lbs, 6x 90lbs
Neskutečný normálně! nemohla jsem už po tý první desítce....pak těch padesát opáček mě dobilo...a pak zas nahození vah a jet to silově....psycho...prostě psycho.. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Naposledy upravil Zlata dne út září 30, 2014 11:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 30, 2014 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Venduli napsal: | | Zlata napsal: | | smetak napsal: | | Nebojis se, ze se u takovyhleho silenstvi zranis? |
Nu, abych byla uplne uprimna...tak nebojim. Jednak trenerovi absolutne verim, druhak posloucham sve telo..nebo se o to ze vsech sil snazim ho vnimat tak vim, ze to co jedu je jeste v poho :) a za treti nevim nu..nejak si zraneni nepripoustim :)) Jsem moc rada, zes napsal a mas starost |
Haha presne tak. Zraneni nezraneni..dulezity a hlavni je to poradne zrusit a napumpovat!!:-D Podle me pokud trenink neboli (ve spravnym slova smyslu - nemluvime o zraneni-coz pokud spravne ctu krome bebinka u kolene nikde nevidim) tak trenink proste neni trenink. Bez potu, kriku a krve to neni ono:-D At si to prebere kazdy jak chce ale ja jsem.se Zlatkou!! Xo jinak mam obcas podobny problem, vyresila jsem to tak, ze u zakopavani nejdu do uplnyho propnuti a pohoda. |
Děkuju srdíčko :D Jede se na krev, všechno nebo nic, jedině tak to má smysl :D a dát do toho všechno. Jo tak v podstatě krom tý podkolenní šlachy a lokte mi nic neni...fyzicky :D psychicky jsem na tom nikdy nebyla uplně v pořádku Jo a u těch zákopů to můžu vyzkoušet, děkuji mocko...mě to bolí prostě v obou extrémech, při kontrakci i natažení..tak zkusim zatlačit víc kloubní výživy, minerálů, vitamínů, amin a všeho možnýho a snad se to umoudří a začne spolupracovat :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 5:16 am Předmět: |
|
|
Proč vlastně cvičíš dvoufázově, když jsou závody v nedohlednu? Kdyby to byl log Drapera, vůbec bych se neptal a bylo by mi to jasný, ale tady a u matese, který je dost možná autor tohoto přístupu, to nechápu a proto se ptám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Proč vlastně cvičíš dvoufázově, když jsou závody v nedohlednu? Kdyby to byl log Drapera, vůbec bych se neptal a bylo by mi to jasný, ale tady a u matese, který je dost možná autor tohoto přístupu, to nechápu a proto se ptám. |
No, on by Ti to Martin vysvětlil mnohem lépe než já, ale z mého pohledu jak to vnímám tak mě ty dvoufázáky prostě baví Miluju to fitko a ty lidi tam a když můžu dřít tak jsem šťastná. Zapomínám pak na starosti kolem a jsem ve svym světě kde existuje jen koncentrace na provedení cviku a spojování mysli se svalem. Dál bych řekla, že to má vliv na regeneraci a lepší soustředení, že pak ke konci nejsem unavená, ale neustále nabuzená. Ale určitě to má i další smysl :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|