|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 4:17 pm Předmět: |
|
|
1. 10. LEGDAAAAAAAAAY
Zákopy v leže
18x 60lbs
18x 60lbs jen na zahřátí
12x 80lbs vcelku lehký až mě to překvapilo
12x 90lbs k aždé 3. opáčko s podržením v kontrakci
9x 100lbs !!!!!!! Pokořená stovková hranice :D neskutečná radost! ale vyčerpání....prostě jsem to nahecovala
Shazovačka 8x 90, 9x 70, 12x 50 .... nic moc teda ty opáčka, ale po té stovce jsem asi měla dát delší pauzu, jak jsem byla nadšená z té stovky tak jsem hned chtěla jet dál...fakt skvělé..šlacha sice tahala, ale je to tam!
Zákopy v sedě
20x 90lbs
16x 105lbs zahřívací
12x 135lbs krásně pomalu, procítěně
12x 135lbs každé opáčko v podržením, skvělý pocit napumpování
11x 150lbs !!!!! Neskutečný, síla se mi vrátila. Jela bych víc, ale ta šlacha ...
Mrtvý tah s proplýma nohama
15x osa
15x 30kg
15x 30kg
jen na protažení :)
Dřepověc :D
20x 115lbs polehoučku začíííít, protože pak je to potřeba napálit to tam na krev !
15x 155lbs taky ještě zahřívací, ale už přituhuje
13x 195lbs
12x 235lbs !!!!! ffffuuuuu
10x 255lbs !!! Zadek to bral jako sviňa :D v jednom ohni, nejlepší pocit
30x 115lbs to už jsem ani necítila že jedu, napumpované, bolavé, maximální soustředění na gluteální svalstvo...super...nemohla jsem se zvednout :D
Předkopečky
14x 90lbs
13x 105lbs opět zahřívací dvě serijky
12x 120lbs každé opakování s podržením nahoře
11x 135lbs už to tuhlo jako blázen, ale stále snaha o maximální podržení
15x 75lbs prostě tam nahnat co nejvíc krve...pecička
Abdukce
20x 50lbs
16x 60lbs
16x 60lbs
12x 70lbs
+ 15 minut kardio
No na to, že jsem předtím byla na odběrech krve, jsem spokojená. Jsem ráda, že síla je zpátky a chut dřít zůstává... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
2.10. RAMINKA, BICACKY, LYTECKA
Tlaky na stroji
20x 20lbs zahrivacka
16x 40lbs
10x 60lbs
10x 60lbs dolu co nejpomaleji
8x 40 lbs procitene pomalicku
Pritahy ez k brade
16x 20kg
15x 20kg
10x 25
8x 30!!!! Fuha!!!!!!
7x 30 plus 3negativni
Rozpazovani s jc
15x 10lbs
13x 10lbs
10x 15lbs
10x 15, 6x 10
Predpazeni s jc
18x 10lbs
16x 10lbs
16x 10lbs
Bicepsovy zdvih s jc
30x 10lbs
18x 20lbs
18x 20lbs
14x 25lbs
2x 30lbs Fail moc tezky plus 8x 25lbs
26x 15lbs pumpovacka
Arnoldova 21
10kg
15kg
15kg
15kg
Vypony na stroji
20x 80kg
15x 100kg
12x 140kg
12x 160kg
Na prazdno
50x
Dnesni trenink tak jakoze na pohodu..od rana chraptim a poboliva v krku, ale chtela jsem si to odjet :) na to jak mi bylo jsem spokojena :) tech 30kg na pritahy s ez k brade potesilo...a moc :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 05, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
Všerejší EVLs bylo bezkonkurenční!!!naprosto užasnoucný !! :D užívala jsem si to neskutečně, tolik naprosto baječně skvělých lidí na jednom místě?Nevěděla jsem kam dřív skočit, kam díve koukat a ským se dříve pozdravit:D jak Alice in WOnderland :D uplne !! Naprosto bomba wow!!!a uplně jsem zapomněla na to, že jsem nechcípaná..uplně mě to dostalo, ta atmosfera? avolna sestava Freda Smallse ?? naprosto bomba!!! Neskutečný jak si to užíval a takova energie co z něj sálala no naprosto skvelý...a Dennis byl uzasny a Dexter a Shawn a Winklaar...uplně gigantičtí...achjo, až jsem pak obrečela že i Kai byl nemocný a nenastoupil...a nechci tu slyšet že se schvalne hodil marod, ja mu veřim...<3 fuha byla a jsem uplne tak plna dojmu až mě to dneska sejmulo a je mi fakt žalostně, rýmička teče i z očí :D :D takže cely den čajíčkuji, čučím na všechny Batmany a usínám tehe :D ale dobrá nálada mě neopouští....zas jsem se seznamila s tolika skvelymi lidmi, až mi srdíčko skáče.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
Jako moderátor tě musím napomenout. Porušuješ totiž nastavená pravidla. Tento obří poník měl být po brutálním multiorgasmickém smrtícím tréninku a ne po čajíčkové neděli _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
To se jeden nestaci divit...jdu k doktorce po jake dobe a uz se dozvim, ze maj podezreni na tenisovej loket, mam parestezii v obou hornich koncetinach s nabehem na karpaly...hah..kdyz uz se to sere... :D tak jsem zvedava co mi reknou na neurologii :)) kazdopadne....ukazalo mi to, ze jsou lide co pri me stoji a starost o me maji ti...do kterych bych to nerekla.
Ale nezastavi me to hihi :D tak se budou drtit nohy a zadek :D at mam to nejpevnejsi pozadi co jsem kdy mela! Naladu si zkazit nenecham..takze moji milovani...opatrujte se..davejte na sebe pozor a bacha na zraneni! :* _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
9.10. Záda, nohy, bicáček, kardio
Pullover
20x 15kg
20x 20kg
16x 25kg procítěně neskutečně pomaloučku
15x 25kg to samé, vyvěšování v horní pozici, absolutně na pohodu, pumpovačka
11x 30kg
15x 20kg
válečkový Deltdeck
20x 10kg
14x 15kg
10x 20kg zase vše pomaloučku, maximální podržení v kontrakci
12x 15kg
16x 10kg plus 10x 5kg napumpované k prasknutí
Stahování horní kladky na hrudník
20x 25kg
16x 30kg
13x 40kg každé třetí opáčko bylo s podržením na hrudníku a pomalinké spouštění nahoru s vyvěšením ramen
12x 40kg to samé
Shazovačka 8x 35kg, 8x 25kg, 30x 15kg
SUper pocit mít nateklá napumpovaná záda :))
Zákopy v leže
30x 25kg nějaky moc lehoučký, ale alespon jsem to procítila
17x 30kg
15x 35kg maximální podržení v kontrakci, šlacha nebolela, super!!!
11x 40kg každé opáčko ve velmi pomalém tempu, procítěně
12x 45kg jiný svět absolutně, neskutečně mě to bavilo
9x 50kg psycho, žádná únava, obrovská radost, že odjeto bez bolesti... velmi, velmi spokojená
Předkopy
16x 35kg pomalinku
14x 45kg ještě pomaleji než předtím, skvělý pocit z nateklých nohou...pecka..bože to mi tak chybělo
9x 55kg fffuuuuuaaarrrkk !!!!!!!!!!!!!!!!
15x 40kg do mrtva, víc to nešlo, nohy zatuhlý :D :D
Bicepsová Arnoldova jednadváca
10kg
10kg
10kg
15kg
plus 40min na páse na vypocení a vyplavení kys. mléčné
Když to shrnu, je to první trenink po delší odmlce kvuli nemoci a bolesti, používala jsem trhačky při stahování kladky, měla jsem strach z toho zápěstí, furt bolí a v noci mě to budí a na neurologii mě objednali až na prostředek listopadu, takže fakt super, nevim co do ty doby budu dělat. i na ty jednadváce jsem se bála si naložit, fakt žalostný váhy....uchop hodně nejistý, zas jsem cítila že mi povoluje a šlachy tahaly jak blázen. Ale nohy super. Sice jsem zvyklá na vyšší váhy (je fakt, že v librách a nějak to nepřepočítávám, ale úsilí jsem jela maximální) Navíc byla jsem ve svém prvním fitku, takže nostalgie a ještě k tomu s Maruškou Pavlíčkovou, která mě inspiruje a motivuje už několik let. Chystá se za pár dní na závody do Čelákovic, takže už ted je naprosto nádherná..zapozovaly jsme si spolu, dala mi pár rad a hlavně usměv a slova podpory, stejně jako já jí...juhuu....Furt jsem ještě nachcípaná a to předloktí a zápestí mě drtěj, ale užila jsem si dnešní trénink jako dlouho ne. [/b] _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 5:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zlato,
pěkně makáš, jen co je pravda! Snad už se ti příště nemoc vyhne a nebude tě nic brzdit, je strašně fajn vidět tu na fóru někoho, kdo cvičí s tak obrovským elánem a pozitivním přístupem.. Ať ti tento přístup vydrží co nejdéle!
..teď k mému dotazu - ten pullover 11 x 30kg doufám není s jednoručkou, protože jestli ano, od zítřka se vrhám na hraní kuliček
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Ahoj Zlato,
pěkně makáš, jen co je pravda! Snad už se ti příště nemoc vyhne a nebude tě nic brzdit, je strašně fajn vidět tu na fóru někoho, kdo cvičí s tak obrovským elánem a pozitivním přístupem.. Ať ti tento přístup vydrží co nejdéle!
..teď k mému dotazu - ten pullover 11 x 30kg doufám není s jednoručkou, protože jestli ano, od zítřka se vrhám na hraní kuliček |
Juuuuuuuuuuu dekuji :)))) jsi moc hodny!!! A moc me potesilo a zahralo u srdce cos napsal :) snazim se...
Hihi no to co tu popisujo jako pullover (cvik ktery je znam spise na pektoralni svalstvo) je v mym podani (prevzato od Matese) cvik na zada :D vypada to presne jako klasicky pullover s jednoruckou, ale preklopeny na druhou stranu a na horni kladce co nejuzsim uchopem :D trasa pohybu je stejna...jen je to na zadicka nu. :))) davat 30kg jednorucku na prsa tak jsem tezkej frajer :D :D :D ale priste se o to pokusim :))))) :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so říjen 11, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
11.10. Nohy, Ramena... ráno :)
Na dnešní trénink jsem vytáhla Ondru Cecetku do Olympie, on po angině, já po nachlazení :D a brzy ráno...takže rozlepit oči, vsmrkat, vyhecovat se a jdeme na to !!!
Zakopy v sedě
25x 90lbs
20x 105lbs
15x 135lbs dolu dynamicky, nahoru pouštět každé opakování neskutečně pomalu...dávalo to pěkně!!!
15x 135lbs to samé
15x 135lbs opět pomaličku pouštět s tím rozdílem, že v polovině dráhy byla stopka...napumpovaný psycho způsobem, parádní pocit
Pauzy jen na odjetí Ondry, neskutečné tempo...nebyla jsem ani vydýchaná a už se jelo zas...masakr
Předkopy
20x 90lbs napumpování
20x 105lbs no ty kráso to už jsem nedávala, nesnášim vysoký opáčka na nohy :D :D odervu velký váhy, ale při velkejch opáčkách trpim jak pes :D nadávám a brečim :D a nahlas! :D
15x 105lbs
15x 90lbs pomaličku nahoru, pomaličku dolu...nemohla jsem už u osmého opáčka, ale za hecu Ondry jsem to tam prostě vytáhla!
10x 105lbs plus 10x 75lbs !!!!!!! bolestneskutečná, ta pauza a nemoc mi hodně vzala síly...ale ja to zas dotahnu ;)
Dřepověc :D
20x 175lbs na pohodu
20x 195lbs pomalicku spouštět dolu...koncentrace na zapojování především hýžďového svalstva, úžasné jak to tahalo :)
15x 215lbs už těžší, ale opět snaha o maximální soustředění a provedení cviku, šnečí tempíčko, nohy rozklepaný
15x 275lbs To už bylo moc, to uz jsem to tlačila všim možnym :D ale paráda...byla jsem v háji z toho tempa a intenzity co jsme jeli, lilo ze mě jak blááázeeen :D :D ale super
Zákopy v leže
25x 70lbs pumpička
20x 80lbs dynamicky nahoru, pomalinku spouštět
15x 90lbs každé třetí opáčko stopka v horní kontrakci...
20x 60lbs neskutečný !!!! PSYCHO!!!! nahoru sama, dolu Ondra tlačil proti takže já brzdila...bylo to šíleně težký!!! u sedmýho opakování jsem už nemohla, ale kousla jsem se a vydržela...něco novýho zas do tréninku a super! Dávalo to parádně! :D
Delt deck
20x 65lbs
20x 65lbs pomaličku, vydržení v kontrakci...paráda
20x 65lbs nateklý zadní deltíky
Rozpažky s jč
20x 10lbs pomalinku
18x 10lbs
16x 10lbs
14x 10lbs
První ranní fáze za mnou, tedka jsemv práci měla chviličku, abych zapsala...a vrhnu se na fázi druhou...asi nějaký výpadečky a kardio..uvidím co mě napadne ještě...
Ale jsem utahaná pěkněěěě...nechci to přepálit po nemoci, ale nějak mi to nedá...
edit.:
Večer Kardio, strečink
tak jsem se nakonec zmohla jen na Hodinové kardijko (30min stepper, 30min pás incline 8, speed 6,5)
a následný abs trenink a strečování a jsem absolutně hotová :) achjuu já už chci hajííííí _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
12.10. Bicáčky, tricáčky, bříško, kardio
Dneska jsem první noc spala celou bez probouzení kvuli bolestem!!! Jupíííííííííííí, karpálky vypadají, že se hojí, takže to znamená, že dneska můžu napálit tlapinky hihiiiiii, neskutečná radost :)))))))))
Bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoje, každá pacina zvlášť
30x 5kg napumpování :)
26x 7,5kg
20x 10kg brzdím dolůů
14x 12,5kg !!!! stopka nahoře, podržení v zatnutí a polehounku doluu..
12x 12,5kg cejtila jsem, že bych dala víc, ale zápěstí začlo povolovat a píchlo mě v předloktí tak jsem to raději pustila
16x 10kg pohrála jsem si se spouštěním, stopky uprostřed dráhy, ruzné tempo...nádherný pocit krve v bicánkách :D :)
Biceps na spodní kladce
20x 20kg
16x 25kg
13x 27,5kg opět pomalu dolu jako u všech cviků :D je mi to trapný pořád psát :)
11x 30kg !!!! u posledního opáčkanahoru lehkej cheat :D chtěla jsem dát přes deset prostě..to už bylo docela těžký, ale těžší by bylo se na to vykašlat :)
Shazovací 10x 25kg, 10x 15kg, 10x 10kg
21
s prázdnou osou 5 serií :)
Tricepsová kladka nadhmatem
25x 17,5kg
20x 20kg
15x 25kg
12x 27,5kg
11x 30kg tahalo to a moc...loket přeskakoval :/
Shazovací 10x 25kg, 10x 15kg, 15x 10kg, 10x 15kg
K.O. tricepsy nateklý, nafouklý, úžasný pnutí...
Kladečka jednoruč absolutně bez pauz, jedna ruka dojela, začla druhá, v podstatě jedna velká dlouhá serie :D
10x 10kg
10x 10kg
15x 7,5kg
15x 7,5kg
Tricepsové kliky o lavičku
20x
20x
20x
17x
Plank
3x minuta :)
40 minut kardio pás
Dnešní trénink odjet v práci na Podolí :D jinak pauzy mezi seriemi nebyl ani 30sekund, jela jsem totalka naplno, rudá očka, zatlé zuby a drtímeeee než to zas začne bolet :D ty tricepsové kliky už byly přes bolest v zápěstích jak jsem byla opřená o tu lavičku....ale pohoda...
Nějak ale cejtim, že sama neodjedu takovej trenal jako s někym dalším....kdybyste věděli o slečně nejlepe zavodnici v body nebo physique...co nema sparinga a chodila by do Olympie :D byla bych neskutečně happy... Nebo klidně i chlap.. ale šlo by fakt jen o sparing. :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | 14x 12,5kg !!!! stopka nahoře, podržení v zatnutí a polehounku doluu.. |
s touhle vahou jsem to minuly trenink jel taky, ale jen 12x a uz vubec ne nejaky podrzeni a pomalounku polehounku dolu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
Ze bys byla silnejsi nez ja?
to bude ono _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
Jen tak pro zajímavost
Včera jsme se s kolegama v práci nudili a našli jsme krejčovskej metr :D HAHÁÁÁÁÁ!!!!! Tak jsme se měřili jak trdýlka....docela jsem byla v šoku, že má objemovka :D je asi zástěrka pro prasení či co, že jsem byla zvyklá říkát, že v pase mám 66 a před zadek 96...hmmm tak to jsou čísla dávno minulá :D :D a ve vlnách to taky byla jiná čísilka, moc pěkná čísilka....ale na druhou stranu ramena, packy a stehna mě potěšila :)) měřili jsme se přežraný a nerozcvičený, nenapumpovaný a pozdě odpoledne a oblečený...takže si nakecávám, že to neni snad tak zlý
Biceps 33cm
Obvod ramen 105cm
Prsa 97cm
Pas 69cm (čuně jsem čuně jsem čuněěěěěěěě!! grrr nebudu se už nikdy měřit po jidle!)
Zadek 103cm ale jak jsem řekla v teplácích !!! ne naholo :D tak to je míň!
Stehno 55cm vyhrnuté
Lýtko 42cm
takže včera jakoby na prasáka a za týden se změřím znovu a ráno ! :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|