|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
13.10. Kardio, záda
Po snídaní HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁ do Olympie na kardiječkooo na schodečky
40min schody plus 25min pás Měla jsem propocený i ponožky!! :D
Odpoledne
Pullover
18x 60lbs nějaký těžký na začítek! :D :D pak jsem si všimla že normálně to jezdím se 40librama
13x 70lbs
10x 70lbs maximální rozsah pohybu, vysazování ramen
13x 60lbs
13x 60lbs
13x 50lbs
15x 40lbs nateklý už po prvním cviku, užasně napumpovaná záda
minimální pauzy, jen na zapsání a napití se :) rychlovečka
Stahování horní kladky na hrudník
17x 60lbs
15x 60lbs
12x 75lbs
12x 75lbs
Nějaký těžký dneska..asi unavený ruce ze včera...ale krásně to tahalo
Za hlavu
16x 60lbs
11x 90lbs
13x 75lbs
15x 60lbs
13x 60lbs
Přítahy k hrudníku na stroji
10x 50lbs nadhmatem ... 10x 50lbs podhmatem
10x 60lbs nadhmatem ... 10x 60lbs podhmatem
8x 70lbs nadhmatem ... 8x 70lbs podhmatem
15x 50lbs nadhmatem ... 15x 50lbs podhmatem
Hecovačka moc pěkná!! Tenhle cvik mě dneska moc moc moc bavil, užívala jsem si spouštění dolu, v polovině stopka, maximální protažení a držení v kontrakci..uplně hlava v jinym světě
Hyperextenze
15x
13x
10x
10x
Dneska supeer, po kardiu pěkně solárečko, bašta, pak procházka aby mi slehlo a bejčiiiiiiiit :))) Minimální pauzy mezi seriemi a mezi jednotlivými cviky... Dneska mě to celkově v Olympii bavilo víc než normálně :D a to normálně jsem tam přešťastná! Byl se tam kouknout i Fredy Krígl, což jsem docela čučela....Je to skvělé místo <3 [/img] _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
Zaujal mě ten pullover - to byla jednoručka nebo stroj? :) Protože by to odpovídalo asi 35kg jednoručce, s čímž by u nás v posilovně mělo problémy i většina chlapů/kluků tak jsem zvědavá :) a kardio schody by mě asi zabilo, já bych ho zvládla jedině tak výtahem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Zaujal mě ten pullover - to byla jednoručka nebo stroj? :) Protože by to odpovídalo asi 35kg jednoručce, s čímž by u nás v posilovně mělo problémy i většina chlapů/kluků tak jsem zvědavá :) a kardio schody by mě asi zabilo, já bych ho zvládla jedině tak výtahem :D |
hihihi :D ten muj pullover budu muset nekdy nechat nafotit :D kdykoli to sem napíšu tak je dotaz :D jedu ho na horní kladce, uzkym uchopem, nevím jak ten cvik nazvat jinak, je to zkratka uplně stejný pohyb jako kdybych jela klasicky pullover na prsa s jednoručkou s operkou zad o lavičku....jenže to jedu v mírnym předklonu ve stoje s tou kladkou :)
Joo a ty schody jsou zabijácký:D ale neskuteečně mě to baví :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 4:29 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Tsunami napsal: | | Zaujal mě ten pullover - to byla jednoručka nebo stroj? :) Protože by to odpovídalo asi 35kg jednoručce, s čímž by u nás v posilovně mělo problémy i většina chlapů/kluků tak jsem zvědavá :) a kardio schody by mě asi zabilo, já bych ho zvládla jedině tak výtahem :D |
hihihi :D ten muj pullover budu muset nekdy nechat nafotit :D kdykoli to sem napíšu tak je dotaz :D jedu ho na horní kladce, uzkym uchopem, nevím jak ten cvik nazvat jinak, je to zkratka uplně stejný pohyb jako kdybych jela klasicky pullover na prsa s jednoručkou s operkou zad o lavičku....jenže to jedu v mírnym předklonu ve stoje s tou kladkou :)
Joo a ty schody jsou zabijácký:D ale neskuteečně mě to baví :) |
Ahá, díky za vysvětlení :-) já cviky s kladkama moc nejedu, tak by mě to nenapadlo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 7:34 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Tsunami napsal: | | Zaujal mě ten pullover - to byla jednoručka nebo stroj? :) Protože by to odpovídalo asi 35kg jednoručce, s čímž by u nás v posilovně mělo problémy i většina chlapů/kluků tak jsem zvědavá :) a kardio schody by mě asi zabilo, já bych ho zvládla jedině tak výtahem :D |
hihihi :D ten muj pullover budu muset nekdy nechat nafotit :D kdykoli to sem napíšu tak je dotaz :D jedu ho na horní kladce, uzkym uchopem, nevím jak ten cvik nazvat jinak, je to zkratka uplně stejný pohyb jako kdybych jela klasicky pullover na prsa s jednoručkou s operkou zad o lavičku....jenže to jedu v mírnym předklonu ve stoje s tou kladkou :) |
V čechách se tomu řiká stahování horní kladky napnutými pažemi, tedy pokud jsem ten dlouhej popis pochopil dobře :) Taky to jezdim na záda a neni to špatný, ale není to zrovna technicky nejlehčí cvik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
Juuuu dekuji!! Joo tenhle nazev uz sedi krasne :D :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
To zní strašně. Prostě pullover s kladkou/lanem. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
14.10. Nohyyyyyyyyy !!
Hihi téměř po celou dobu treninku jsem měla v hlavě jak vždycky dře Rainbow Dash :D a dřív by raději vypustila duši než aby se vzdala! Tak jsem jela v jejím stylu!!
Zákopy v sedě
20x 105lbs
15x 120lbs každé třetí opáčko s podržením v kontrakci
15x 135lbs
13x 150lbs dynamicky dolu, pomalinku nahoru
12x 150lbs v polovině stopka !!!!ty kráso to už bylo moc
Shazovačka 10x 150lbs, 10x 120lbs 20x 60lbs
minimální pauzičky
Mrtvý tah s proplýma nohama
15x 30kg
14x 40kg
13x 40kg
Předkopy
17x 105lbs
12x 150lbs !!!!!!OSOBNÍ REKORD (cca 68kg !!!!) fffuuuuu!!!!!!
10x 150lbs !!! poslední 3 opakování jsem držela v horní pozici co nejdele to šlo...brečela jsem u toho jak děcko, ale neskutečný pocit totálního prokrvení, zatuhnutí, bolesti...uuuuaaaa!!!
12x 135lbs víc to už nešlo...ty kraso, jsem nerozdejchala jeste ani predchozi serii
11x 135lbs
10x 105lbs plus 8x 75lbs poslední opakování byly ty nejhorší, nešlo vubec ty nohy zvednout..a sbirala jsem se ze stroje pěkně dlouho :D
Dřepolegpress
30x 115lbs
20x 175lbs
15x 215lbs
11x 275lbs !!!!!
Shazovací 10x 255lbs, 10x 175lbs, 15x 90lbs uplně do shoření, nohy se mi klepaly jak blazen, zadek v jednom ohni, už po první desítce jsem nemohla a přemlouvala se do dalšího opáčka....pak jsem se jen podívala vedle sebe a hned na vedlejším stroji dřel Tom Bureš a hrozně mě to nakoplo!!!! Tak jsem jela dál přes bolest!
Výpady po Olympii
30x
30x
30x
zhroucení
Výpony
40x
30x
30x
20x
20x
DOnkey kicks
30x
30x
20x
pak 15minut schody a 30minut pásovec
masakr trénink...vysoká intenzita, nahecovávání se, minimální pauzy....Neskutečnou motivací mi fakt bylo dívat se jak trénuje Tomáš Bureš, je neuvěřitelný....jak se dokonale soustředí, dokonaly provedení cviku...netřeba slov jako....kdo ho zná, tak ví.
Pak mě přakvapilo, že tam byl zas Fredy Krígl spolu s Antonínem Hodanem.. :D koho všechno tam člověk nepotká :D :)) každopádně jsem s dnešním treninkem spokojena, dala jsem do toho všechno... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Naposledy upravil Zlata dne út říjen 14, 2014 7:25 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Uz me to neda, to je normal, ze neco v posilce mate v kg a neco v librach, nemuzu si pomoct, ale ty libry me docela bezduvodne stvou |
Omlouvám se, opravdu...Je to tak nu jsou tam stroje v librach, kotouče v librách i kilech, ale tech je hodně málo :D Jako mohla bych to přepočítávat, ale když dorazim domu jsem vždy totálně vyflusaná :D :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Uz me to neda, to je normal, ze neco v posilce mate v kg a neco v librach, nemuzu si pomoct, ale ty libry me docela bezduvodne stvou |
Každej necvičí doma ve sklepě Judsone. Si to vyděl dvěma, odečti pár kilo a máš váhu v kg, to snad zvládneš ne .
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út říjen 14, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Judson napsal: | Uz me to neda, to je normal, ze neco v posilce mate v kg a neco v librach, nemuzu si pomoct, ale ty libry me docela bezduvodne stvou |
Každej necvičí doma ve sklepě Judsone. Si to vyděl dvěma, odečti pár kilo a máš váhu v kg, to snad zvládneš ne . |
O to nejde, proste jakekoliv jine jednotky nez SI by nemeli existovat.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soustava_SI
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
Wohou co to?? Dva dny jsem nezapsala trénink? co je to se mnou hihi? :D Noooo tak vyřešíme resty, pustíme Řezníka a dopíšem hmm hmm
16. 10. Deltíky plus kardio
Tlaky na Hammeru
20x 20lbs
12x 40lbs
12x 40lbs
7x 60lbs, plus 10x20lbs
Maličké pauzy, vždy nahoru dynamicky, dolu spouštět pomalinku
Upažování s jednoručkama
15x 10lbs
14x 10lbs
12x 15lbs
12x 15lbs
12x 15lbs
7x 15lbs, plus 10x 10lbs
Nahoře pokaždé 2s stopka, proto menší váhy, ale absolutní soustředení na provedení cviku
Přítahy EZ k braděěě
15x ez plus 20lbs
13x ez plus 20lbs
10x ez plus 40lbs těžkýý...ale jedeeeeeem!!!
10x ez plus 40lbs ty kráso jo!! :D :D :D :D
12x ez plus 20lbs
10x 20lbs plus 20x prázdná ez
neskutečný pump!!!! nateklý ramena jako blázínek! Fakt jsem cítila jak mi tam pulzuje ta krev, úúžasnýý!!!
Předpažování s jednoručkama (uchop nastřídačku, kladivo, dlaní vzhůru, hřbetem ruky vzhůru)
20x 10lbs
14x 15lns TĚŽKÝÝ!!!!!!
18x 10lbs
18x 10lbs
16x 10lbs bolest neuvěřítelná, ale přes to jsem dotáhla stopku nahoře :D jsem se začla až smát jak to tahalo
Deltdeck
20x 48lbs
15x 60lbs
12x 72lbs
7x 84lbs, 7x 60lbs, 7x 48lbs
z posledních sil...celý trenál odjetý do 25 minut, takže tempo vážně zběsilééé, téměř bez pauziček :D dneska mě to bavilo neskutečně, těšila jsem se na ta ramena jak malá holka....
Jooo a pak 45minut kardiječkoo (15 minut schody, 30minut pásovéééc do kopcee) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
17. 10. .. 1. fáze Záda
Dneska jsem měla mít den off, volno, prasečák, cheat day, rest day..... ALE HOUBELEC!!!! Dala jsem si dvoufázovečku !! Sice na pohodu (teda mělo to být na pohodu, ale pak jsem to zas napálila, síla byla jako býýýk!) Po delší době jsem byla zas v mém prvním fitečku a ve druhý fázi dokonce s mým prvním sparingem :D takže jsme si připomněli starý hecovací časy, fuha..činky lítaly vzduchem.
první fázička byla na pohodu, s klienťasem jsem odjela maximálně technický trenink..chtěl mě vidět jak cvičim, tak jsem se protáhla aspon :)
Stahování horní kladky na hrudník paralelním chopem
20x 25kg
18x 30kg
15x 35kg
12x 40kg
10x 45kg
pauzy delší..vysvětlovala jsem techniku, odpovídala na dotazy...znate to..
Veslo
20x 30kg
18x 35kg
15x 40kg
15x 45kg
10x 50kg plus 12x 30kg
Přítahy velké osy v předklonu
20x 30kg
18x 40kg
18x 40kg
18x 40kg
18x 40kg
deltdeck
20x 10kg
18x 15kg
18x 15kg
15x 15kg
nepřeháněla jsem to po včerejšku :) jen kvuli tonusu
Biceps triceps v superserii
21 a kliky o lavičku
21x 15kg ... 15x
21x 15kg ... 15x
21x 15kg ... 15x
21x 15kg ... 15x
2. fáze večer PRSA plus břicho, plus kardio
Klikování na začátek...rozbitý prsn svaly už z kliků :D :D no.... to bude vydatný trenink
Tlaky na šikmý lavici s jč
20x 10kg
15x 12,5kg
10x 15kg
12x 12,5kg
nahoru dynamicky, dolu brzda, pumpička, držet kontrakci maximálně po celý dráze pohybu...dlouho jsem nejela prsa ty jo :D tohle mě zas nakoplo, že je mam šíleně ráda! :D
Transformeeeeeeeer
18x 10kg
15x 20kg
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
fffuuuuuuhaaa!!! při posledních 3 sparoš pomáhal a hecoval :)
Motýlek s opěrkami loktů
15x 15kg
13x 20kg
12x 25kg
12x 25kg
maximální procítění, podržení loktů u sebe...šíleně to páliloooooooo !!!! fffffuuuuu
protisměrné kladky "Hulk Smash"
18x 10kg moc lehoučký zdá se, ale na tak nateklý a naproužkovaný hrudník to stačilo
15x 15kg !!!!
15x 15kg!!!
15x 10kg
masakr!
Bříško
Nějaký crunche...
zvedání nohou
plank
a hodně..hodně smíchu
30minut pásoveeec _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|