Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde jsou poníci?
Zlata

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 1:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D haha

Mocko se omlouvam, že to píšu všechno najednou a ne postupně, ale nějak jsem na sebe navaila víc práce :D než jsem puvodně měla v plánu, ale cvičit stíhám, sice skoro nespim, ale zatim to dávám na pohodu a kupodivu mi vubec nedělá problém být celý dem usměvavá, milá a hodná na všechny a všechno okolo sebe :D :D jááj bože...dneska obzlášť :D ještě než zapíšu tréninky za poslední dva dny, tak se svěřím se střípky mého života :D poslední dny jsem byla tak trochu v takové nějaké letargii....tělo někde..myšlenky zas uplně jinde :D ale dneska...užasný den, kdy lepšejší za poslední měsíc nebyl... Jednak v práci mě neskutečeně potěšil jeden mladý pán... co mi přišel říct, že sleduje můj log a že by rád někdy dal se mnou trénink a mě to uplně vzalo dech. A tak upřímně zahřálo u srdce, že se ještě ted u smívám a myslím, že mi ten usmev dlouho vydrží, je to neuvěřitelně milý a pro mě dál motivující, když vidííím :D že jsem sledována...hihi :D Takže mocko děkuji děkuji
a za druhééééééééééééééé mi jedna osoba udělala tak obrovskou radost!!!! :D tehe že si budu muset vzit aspon na měsíc volno! :D A Budu pařit Elder scrolls online! :D :D Bože tak moc mi chybělo Lineage a Aion a mít Skyrim jako onlinovku? fuha...vrchol blaha...takže až se ze všeho nějak vzpamatuji, tak budu jen trenovat, jíst a pařit! :D :D <3 fuha....omlouvam se, že si zasírám log všim možnym, ale přeci jen je to taky trochu o mě ne? :D Takže děkuji všem z celého srdce, že jste to dočetli až sem :D

4.11. Ramena + kardio

Upažování ve stoje
20x 10lbs
18x 10lbs
13x 15lbs
13x 15lbs
12x 15lbs
5-10vteřin pauza mezi seriemi

Upažování s jč v úklonu
15x 10lbs
15x 10lbs
15x 10lbs
12x 10lbs plus 8x 5lbs
10x 10lbs plus 8x 5lbs
opět minimální pauza, jedna ruka dojela, jela druhá, pak zas první, pak zas druhá..hihi :D :)

Přítahy osy k bradě
20x 20kg
18x 20kg
15x 20kg
15x 20kg
12x 20kg
nějak to hrozně těžklo!!

Delt deck ¨
30x 36lbs
25x 48lbs
20x 48lbs
15x 60lbs
15x 60lbs
12x 60lbs
28x 36lbs
tohle bylo také s minimální pauzičkou, tlačil mě čas, abych se stihla vykardiovat, vysprchovat a převlíknout a huráááá převzít směnu :D jiji

A kardio 15minut z ostra ;)

5.11. KARDIOOOO
70minut (40minut pás, 30minut kolo)
200 crunchů

tááák jo dnešní zážitky napsány :D akorát co mě fakt sere, je že v práci nestíhám jíst...takový frmol lidí....ale já to vychytááááám ;) :D tááák je 1:11 a já bych mohla jít spát né, :D tak dobrou <3 sladké sny a at to roste svaloušové a svaloušky :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.11. Zádíčka plus posing <3
včerejší trenink byl odjetý opět pod dozorem jedné neskutečně nádherné ženy...do tedka jsem opravdu hotová z toho, že se mi věnuje. Ženskostí září na míle daleko

ale ničit umí brutálně

Lat pulldown na Hammeru
30x 20lbs
20x 40lbs
15x 70lbs vždy podržení v kontrakci min 2 sec
12x 80lbs to samé...absolutní vytáhnutí za strojem vs stažení v kontrakci.
Kráska akorát nahazovala kotouče...nebyla pauzička ani vydechnout :D takže opět super intenzita..jako vždy s ní <3

stahování horní kladky na úzko proplýma rukama
25c 40lbs
20x 50lbs
15x 60lbs těžký už, tahala jsem to trapezama a tricákama....tak jsme vsadili na techniku a shodili váhnu do procítění
20x 40lbs
super pumpička

Přítahy osy k pasu ve velmi hlubokém předklonu nadhmatem
20x 20lbs
20x 20lbs
20x 25lbs
20x 20lbs

přítahy jč v předklonu
byla mi opravena technika a uplně luxusní procítění <3
15x 30lbs
15x 30lbs
15x 35lbs
15x 35lbs
kratoučké pauzičky :)

Mrtvolky
20x 20kg
20x 30kg
15x 40kg
12x 60kg
12x 60kg
bože to byla sranda :D teda jakože ne ten cvik, to mě dobře drtilo, ale zjistila jsem, že mam špatnou velikost pásku..opět :D a kdy mi to bylo řečeno tak mě začal rozčilovat, takže prdim na pásky a budu to jezdit na tvrďáka :D :)

No a pak přišla ta těžší věc.... pozování....

takhle ze mě nelilo ani na kardiu :D takhle mě svaly nebolely dlouho... nejhorší je nechytat křeče do nohou, jinak zbytek docela taknějak na pohodu :D podvědomě házim pozy do kazdyho zrcadla co potkam :D at si to co nejvic zaryji do paměti a nešašim pak jak trdlo :D jááj...baví mě to nu, co budu povídat. ale uhlídat to je pěkné psycho, kor když pak na podiu zrcadýlko neníí

a dneska 7.11 jsem chtěla jit na trenal, ale nějak jsem odpadla a nečekaně zvolila cheat meal day...žrala jsem všechno sladký co mi prišlo pod ruku a vubec nic neřešila :D prostě jsem vypla no..ale od zejtra zase striktní odvažovačka <3 za chviličku mě čeká kontrola pokroků, tak at nejsem zas vypraseneček

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Venduli

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chceme vědět co jsi všechno sežrala v cheatu!! Nebo aspoň já ať nemám takový deprese, pomož mi

Jinak by bylo moc a moc fajn a určitě nebudu jediná, kdyby jsi psala i svoji stravu..potřebuju malinkou inspiraci a tak trošku kick do zadku abych to svoje žrádlo začala taky trošku redukovat

mm pozování...bude jaro??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
chceme vědět co jsi všechno sežrala v cheatu!! Nebo aspoň já ať nemám takový deprese, pomož mi

Jinak by bylo moc a moc fajn a určitě nebudu jediná, kdyby jsi psala i svoji stravu..potřebuju malinkou inspiraci a tak trošku kick do zadku abych to svoje žrádlo začala taky trošku redukovat

mm pozování...bude jaro??

fuha..včera ráno jsem se držela...
pěkně 100g vločky, s proteiníkem, skořicí
za celý den 300g hovězího, 5 vaječných bílků, tuna zeleninky a 80g rýže
ale pak k večeru na mě padala nějaká nálada aslias "pí*ou ke zdi " a už to jelo, čtvrtka plechu perníku od babičky :D štrůdl od maminky, všech 5 Oh, Yeah! protein tyčinek co jsem ten den dostala :D a slíbila si, že si dam max 1 za týden :D, hned na to vepřový na smetaně :D pak výčitky, pláč a myšlenky na výplach žaludku a soucítění s bulimičkami, kterej jsem raději zaspala :D

Jinak jídlo je u mě skoro furt to samé

Ale ok ale dnes:
snídaně: 60g ječné vločky se skořicí a jablíčkem
Svačina: 10g mandlí, 3 vajíčka
Oběd 100g mleté zadní hovězí plus žitné těstoviny + zeleninka (hrášek, kukuřička, mrkev)
Svačinka: 20g vlašáků, protein Allmax
druhá svačinka: 100g hovězí, plus těstoviny žitné, plus zeleninka
Večeře: 100g hovězího plus zelenina
2. večeře pulka tvarohu s Longem :)

a jaro? ty jo uvidim...pokud mi vyjde to, co si velmi přeji, tak by se všechno zas mohlo obrátit k tomu nejlepšímu..takže zatim nějaké spekulace nechám...ale posing se učím :) nikdy nevím :D kdy mě co napadne..

Pr!nc

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pojď soutěžit na jaro.
Zlata

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Pojď soutěžit na jaro.

no uvidím jaká na mě bude kritika po kontrole :D ale jako budu to k tomu směřovat :) vždy na max a ani krok zpět :) ale na tebe se přijdu podívat :D

Zlata

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.11. Jen tak zadek na protažení :)

dneska bych nejraději celý den prospala...jsem šileně unavená, ale před směnou jsem byla ty nohy a zadeček trochu protáhnout, abych měla lepší pocit a trochu se probrala :) Trenink v nové Olympii na Opatově, trochu nezvyk některé stroje od Life Fitness...také jsou v librách, ale nějak jinak kladkované, tak se mi to zdálo prostě jiné :D a nezvedala takové váhy jako jsem zvyklá, což mě psychicky štvalo ještě víc...ale aspon jsem jela na procítění :)

Zákopy v sedě
20x 70lbs
20x 70lbs
18x 110lbs
16x 110lbs
14x 110lbs
12x 130lbs

Hackeny
20x 20lbs
20x 20lbs
20x 20lbs
15x 50lbs
12x 50lbs

Dřepolegpress
30x 70lbs
30x 70lbs
20x 90lbs
20x 100lbs
15x 130lbs
20x 80lbs

Abdukce tohle byl hrozně velkej skok, v Olympii ve Vršovicích mě totálně rozbíjí váha 60lbs a tady? :D :D 150lbs ani nemrknu :D
40x 70lbs :D naložila jsem si hrozně málo tak jsem to aspon propumpovala
30x 100lbs furt malo :D
20x 130
20x 150
15x 150 v předklonu plus 10x 130 klasicky
15x 150 v předklonu plus 10x 130 klasicky

15minut schody se zanožováním

dnes jsem to nechtěla tak drtit...ale spíš fakt na pocit. Zas se potřebuji nějak srovnat. Jsem jak na trní :D to znáte ne? Že zazvoní telefon a můžete si jazyk překousnout jak se leknete...asi potřebuju den volna od práce...a prostě vypnout se :) K MOŘI NEJLÉPE! :D :D mimochodem, taky vám tak hrozně utíká čas???
Fakt mi přijde, že se šílene zrychlil ! A ne, fakt nejsem na drogách...jen mi přijde, že odjedu trenink a den je v prdeli :D

DolceGusto

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

more je fajn, ale daleko a financne narocny.. di se opit

smetak

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pockej, jestil nekdy zacnes delat ciste nocni, to nebudes vedet, ktera bije.
Zlata

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodit pit sama je alkoholismus :D a to asi neni moc fajne :D ty jo, ale za ten cca rok a pul nevim co to je byt..na káry. A bojim se, ze bych v tom stavu zacla psat nekterym lidem :D a nasledky by byly snad horsi nez jsou nyni :D takze ja a alkohol neni dobry michat dohromady :D

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Chodit pit sama je alkoholismus :D a to asi neni moc fajne :D ty jo, ale za ten cca rok a pul nevim co to je byt..na káry. A bojim se, ze bych v tom stavu zacla psat nekterym lidem :D a nasledky by byly snad horsi nez jsou nyni :D takze ja a alkohol neni dobry michat dohromady :D

Stačí nechat mobil někde mimo, nebo se dostat do fáze, že poskládat text bude nad Tvoje možnosti
Zlata

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.11. Biceps, triceps kardio

brutal über rychlý trenink.. z odpoledni jsem se vratila pozde večer včera a měla jsem vstát na ranní, tak jsem si vstala o hodinu a pul dřív a jela otevřít gym na pul 7...

zahřátí 15minut

bicepsové zdvihy ve stoje s jč
40x 10lbs
30x 15lbs
30x 20lbs
20x 25bs
20x 25lbs

Triceps kladka lano
30x 40lbs
20x 50lbs
18x 60lbs
16x 60lbs
20x 40lbs

biceps s velkou osou
21x
20x
19x
18x
17x

triceps kladka jednoruč
15x 20lbs
15x 20lbs
15x 20lbs
15x 20lbs

tricepsové kliky o lavičku
20x
15x
15x
12x

plus 20minut iintenzivní kardio :)
rychlý bez přestávek :) super mit cely gym jen pro sebe a vědět, že lidi přijdou nejdříve až si to odjedu :D :D tehehe :D muzika dle mého vyberu :D kravení před zrcadlem před a po :D no na směnu jsem byla rozjařená :D a pěkně nabitá i přes obrovský spánkový deficit.

A pít jsem se rozhodla, že nebudu :D :) sice me o včera lákalo, ale ne :) vim, že by mě to rozhodilo ještě víc. Kdybyste měli nějaké tipy na pěkný výlet, nebo nějakou jinou odreagovačku uvítám nápady :) at už sem nebo do pm :) diky moc :)

Zlata

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, jsem Zlata alias Harley alias Poník,věřím lidem, jsem ostuda a debil..a potřebuji obejmout . napadaly mě dnes myšlenky, že to celé zabalím a na vše se vykáknu..... další cheat day....celý den jsem proležela v posteli...mám počáteční stadium samodiagnostikované paranoie trpim strachem o blízké a mam pocit, že se už nedokážu bavit o nicem jinym nez jen o gymu, komixech, suplementech a o tom jak chci pryč. prosím o čem se baavi normální lidé? :D ja uz totiž nějak s nikym normalním neprichazim do styku :D zitra me ceka vysetreni KONEČNĚ mého brneni a bolesti v obou rukach, :) budu držet pust, abych ze sebe dostala ty hovadiny co jsem za dnešek sežrala...a třeba dojdu Nirvany a klidu konečně zas :D chci slunicko a tlemit se a blbnout a delat veci na pohodu..... aaa ono to zas prijde :) zitřejší hladovka spolu s doktorama a randal treninkem ..asi kardiem a uvidim co k tomu...me probere...zaručeněěě :D :D

Naposledy upravil Zlata dne po listopad 10, 2014 11:23 pm, celkově upraveno 2 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strach o blízké nemám, ale v těch suplementech a gymu se shodneme.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: