|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 11:31 pm Předmět: |
|
|
Naordinovat si po přežrání na druhý den celodenní hladovku abys to napravila je ta největší blbost jakou můžeš udělat. Večer dostaneš zase vlčí hlad, zase se přežereš, zase výčitky, další plánování hladovky druhý den a tak furt dokola. Začarovaný, nikdy nekončící kruh.
Začni normálně, chutně jíst v přiměřeném množství a zítra ráno začni hezky snídaní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Venduli

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 6:18 am Předmět: |
|
|
hezka holka co cvici a miluje komixy ? to existuje ? :D
Naposledy upravil Pokedex dne st listopad 12, 2014 6:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:06 am Předmět: |
|
|
Zlato , jedna z možnách příčin.
D no na směnu jsem byla rozjařená :D a pěkně nabitá i přes obrovský spánkový deficit. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
Tak neviem, nemavam strach o blizkych, ale riesit, ako som koho bodol mecom do ksichtu a tesit sa z toho mi tiez nepride normalne
Inak suhlas s Arkanom - makas ako zviera, potom sa nevyspis, nalada ti lieta hore a dole, to sa nediv, ze si to vynahradist nejakym obzerstvom _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
A čemu říká fitnesska přežírání, prasení a cheat je pro normální necvičící Čechy každodenním chlebem a taky žijou.  Takže klid, pořádně se vyspi, odpočin si, trošku se urovnej a hned bude líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
Děkuju moc všem, opravdu mě to zas nakoplo a zařídila se dle vašich rad....
ráno šla cvičit, 70minut kardio, pak vyšetření, ze kterého jsem se nenechala rozhodit, ikdyž zprávy nebyly nijak moc super, pak šla za svym duchovním guru, meditovala, přemýšlela o všem, dala další super trenink tentokrát změna a dala jsem si TRXka, nádherně se najedla a konečně se vydatně vyspala <3 děkuju za podporu, opravdu tenhle log byl jeden z nejlepších nápadů vůbec, že at už se cítím jakkoli, vím, že zde tu motivaci a podporu vždy najdu. Bych vám nejraději všem něco dobrého upekla či uvařila :D jako poděkování.
12.11. Záda
lateral pulldown Hammer
20x 50lbs pomaličké spouštění, pomaličké přítahy, stopka v max kontrakci, absolutně do protažení v horní pozici
17x 70lbs to samé
15x 75lbs absolutní soustředěnost
14x 80lbs stopka v kontrakci 2 vteřiny, ruce jsem si musela uvazat trhačkami po tom včerejším vyšetření mám ty ruce tak dojebané :D ale tak mysleme pozitivně :) ono se to zlepší :)
15x 70lbs
Stahování horní kladky na úzko s nataženýma rukama
20x 15kg
18x 20kg
15x 25kg
15x 20kg
15x 15kg
Pulldown (Life fitness)
20x 50lbs tohle je naprostá libovka!!! úžasný stroj, pohyb je podobný jako u stahování horní kladky na hrudník, ale posazení a konstrukce nedovolí to tahat ničím jiným než širokým zádovým..především "křídly" naprosto super procítění <3 nikde jinde než v Olympii na Opatově jsem tento stroj neviděla. Pecička. to mě šíleně bavilo
18x 60lbs
15x 65lbs
15x 65lbs
15x 60lbs
přítahy EZ v předklonu
30x 20lbs podhmat
20x 30lbs nadhmat
20x 30lbs podhmat
15x 40lbs nadhmat
15x 40lbs podhmat
12x 50lbs nadhmat
Přítahy jednoručky v předklonu
15x 30lbs
15x 30lbs - psycho bolest, slzy v očích, tak opět přívázání k ruce
13x 35lbs
13x 35lbs
13x 35lbs
parádaa!! :D :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček dneska
6g BCAA, všemožné vitaminy, mineraly, glutamine
Snídaně : 80g ječných vloček, 1 banán, 1 celé vajíčko, 30g Growth Matrix od Reflexu, skořice...horká voda, rozmixovat na srajdičku a podává se :)
Svačina : plátek žitného chleba, 95%krůtí šunka, jablko, 14g mandlí
bcaa, caffeine, testo fusion
Trenink
30g Allmax Iso protein, glutamine, leucin, testo fusion, vitaminy
Oběd: 200g hovězího masa, ledový salát, cherry rajčátka
Svačinka: 100g hovězího mletého, cherry rajčátka, 14g mandlí
Večeře : 100g hovězího, ledový salát
2. večeře Long protein, leucin, glutamin, testo fusion, rybí olej
edit: + 2 proteinové (lean muscle) tyčinky před večeří :D abych nelhala, mluvila pravdu a byla k sobě upřímná! ale fakt..od zejtra to už zas držim!!!
potřebuju aby se někdo na mě kouk a seřval mě jak malou holku :D fakt proč jak kráva držím 14 dní program od Harazima, když to pak během 5ti dnu zas zprasim? :D asi proto že vim, že jsem schopná během týdne shodit 2 kila :) ale to mě neomlouva..takže od zitra...zas na čisto :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
14.11.
Jidlo na dnešek
vstávačky ve 3:35
1. snídaně : 6,5g bcaa, 2 pomeranče
v práci 2. snídaně : odměrka proteinu, 30g vločkové směsi (doma jsem si smíchala ovesné vločky, jáhlové vločky, pohankové, rýžové a ječné), skořice
3. snídaně: 30g vločkové směsi, jablko, všechny možné vitaminy, mineraly
svačina: 1.část zeleninové šílenosti :D (na dnešek skoro 800g zeleniny, různé saláty, rajčata, políček, rukola, kukuřička, okurky) zakápnuté olivovým olejem
Oběd: 135g masa (směs krůtí a hovězí), 40g natural hnědé rýže, taurin, glutamin
svačina: 2 . část zeleniny
před trenalem 50g vločkové směsi se skořicí, glutamin, bcaa, taurin, caffeine
po trenalu, glutamin, bcaa, vitaminy, mineraly
odměrka proteinu
večeře: 135g masové směsi, 40g natural hnede ryže, plus 3. část über zeleninky
2.večeře: 135g masové směsi, 40g natural hnede ryže
před spanim glutamin, Long protein <3
Těšim se až vypadnu z práce a konečně půjdu už na trenink, jsem zvedava jaký bude, měli bychom jet nohy ve stylu Káti Kyptové, tak jsem zvědavá, ale vše záleží na tom jak se dohodnem :) plus bych měla mít konzultaci o tom, co to se mnou bylo posledních pár dní :D...žadnej poník, žadný jupí, nebo ňuňuuu na všechny...a jen přežírání a vztekání se sama na sebe :D takže číhám číhám změny jídelníčku....možná i treninku a odpočinku....zejtra mam dvojsměnu ranní plus odpolední :D tak jsem na sebe zvedava...ale to se zvládne :) někteříí z vás makají o mnoho více, dřou na sobě ještě víc jako koně, plus mají rodinu a další povinnosti a ja tu brečim kvuli par dnum :D tak se zas uklidnim ju? :D :))) [/b] _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
zase na druhou stranu jak delaji ostatní te zajímat nemusim kazdej ne nasranej když musí bejt v praci dyl :D to je asi normalni :-)  snad bude lip
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
Čauvec jak to tak čtu tak ty už pomalu suplementuješ jak Mates
( bcaa, taurin, glutamin, vitaminy, mineraly, caffeine, protein, long protein, testo fusion, leucin,rybí olej ) _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Čauvec jak to tak čtu tak ty už pomalu suplementuješ jak Mates
( bcaa, taurin, glutamin, vitaminy, mineraly, caffeine, protein, long protein, testo fusion, leucin,rybí olej ) |
no kdyby máá výplata byla .. částka x 20 :D tak zasuplementuju uplně stejně jako on...fakt má to nejlepší co se dá najít. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
14. 11. Nohyyyyyyyy
Dnešní trenalek byl opět s tou nejkrásnější ženou co znám. Už jen to, být v její společnosti mě neskutečně uklidňuje a nabíjí :)
A dala mi pěkně zabrat, po přiznání jak "blbnu" poslední dobou.
Rozehřátí kardio schody
Dynamické dřepy na TRX s výkopem
20x pravá, 20x levá, 20x na střídačku ... vysmátá...pohoda :D
Úsměv mi zmrzl ve chvíli, kdy zaznělo " Hmm to co pojedem jsme ještě nejeli...bude to trochu zas intenzivnější" hmmm o.O zatim vše s ní bylo takové, kdy jsem málem každých 5 vteřin házela šavli :D super :D aspon vypálim ty sachry z předešlých dnů
Trisérie :D bez přestávky
Předkopy x Výpady na mp x Kardio schody
30x 60lbs x 20x osa plus 10lbs x Schody 3 minuty velmi svižné tempo
25x 75lbs x 20x osa plus 20lbs x Schody 3 minuty velmi svižné tempo
25x 75lbs x 20x osa plus 20lbs x Schody 3 minuty velmi svižné tempo
Předkopy x Dřepy na úzko na mp x kardio schody
20x 90lbs x 20x osa plus 20lbs x 3 minuty schody se zanožením
15x 90lbs x 20x osa plus 20lbs x 3 minuty schody se zanožením
12x 90lbs x 20x osa plus 20lbs x 3 minuty schody se zanožením
nemluvila jsem :D :D nedýchala jsem :D jen se potila jako prase a klepala se jak ratlík...už žádná čokoláda..slibuju!!!
Triserie Sisi dřepy vs zákopy v sedě vs ham curl (v kleče, nohy chycené za achylovky, "padnout" trupem dopředu a přitahnout bicepsem femoris)
20x vs 30x 75lbs 1x fail a málem vymlácení zubů :D paak mě She Hulk přidržovala dlaněmi a už to šlo O:) 12x
20x vs 20x 90lbs 15x
20x vs 20x 105lbs 15x
20x vs 20x 105lbs 15x
fakt to bylo super ten poslední cvik !! :D :D velká motivace se přitáhnout zpátky jinak bych fakt bolestivě spadla..nedělali jsme to takticky na zemi, ale na sedátku kde se běžně jezdí stahování horní kladky na laty :D takže vcelku vejška :D
Výpady po Olympii s řetězem  už jen uvázání řetězu byl dobrej Quest :D :D :D
tak jo... :D haha zoufalý smích a jdem na to...zasloužim si to! :D
20x tam a hneeeed 20x zpátky  při 15. podlomení nohou.. :D ..už jsem měla myšlenky, že si lehnu a nepozorovaně se odplazím :D někam do bezpečí, ale zaslechla jsem za sebou "Když se dostaneš ke sloupu, tak ti ten řetěz sundám" :D JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ ani nevim jakymi skoky jsem se ke sloupu dostala ..aaaaah uleva
sundání řetězu a hneeeeeeed 20x tam se "zanožením" ZRADA!!! (parodie na zanožení  ) a zase hneeeeeeed 20x zpátky...
5minut schody...ze kterých jsem padala :D tak 25 minut pás :D šnečí tempo...a protažení....bože můj...zase brutalitka :D fakt...sedí mi mnohem víc silové treninky asi proto, že je to "flákárna" oproti cvičení ve stylu Káti Kyptové. Kterou taky uplně miluju... po tomhle trenalu jsem zbožnovala opět uplně všechny :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so listopad 15, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Kdo je ta tajemna nejkrasnejsi zena?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|