no vidíš, jak jsi šikovný ;) hned budeš mít větší sledovanost - stačilo párkrát kliknout a viděl jsem všechna videa... i s komentáři té slečny s příjemným hlasem ;)
dřep dost z dálky, ale hloubka i výkon pěkný, benč - to jsem koukal, jak si vás s tou stopkou vychutnává... to bych tu váhu už asi nerozjel, i kdybych měl natrénováno ;) a mrtvola poslední pokus hezky vydřená... ta první váha byla dost opatrná, ale to nevadilo, když jsi dal tu třetí.
no, na dvacetiletého juniora, který dá 600+, doufám, že zůstaneš soutěžím věrný, ať je komu fandit ;)
no vidíš, jak jsi šikovný ;) hned budeš mít větší sledovanost - stačilo párkrát kliknout a viděl jsem všechna videa... i s komentáři té slečny s příjemným hlasem ;)
dřep dost z dálky, ale hloubka i výkon pěkný, benč - to jsem koukal, jak si vás s tou stopkou vychutnává... to bych tu váhu už asi nerozjel, i kdybych měl natrénováno ;) a mrtvola poslední pokus hezky vydřená... ta první váha byla dost opatrná, ale to nevadilo, když jsi dal tu třetí.
no, na dvacetiletého juniora, který dá 600+, doufám, že zůstaneš soutěžím věrný, ať je komu fandit ;)
Hehe, díky
ano ano slečna má velmi příjemný hlas
hloubka ti přijde pěkná možná proto, že je to z takové dálky s těma benčema je to zvláštní no ono obecně mám i u dřepu pomalou negativku neumím do toho tak ''spadnout'' jak to vidím u spousty lidí a podzvedy no prostě jsem chtěl zatáhnout co nejvíc
tak dalším cílem je republika tak uvidíme jinak díky moc!!
Uff riadny balik si nadvihal, congratz. Ze si borec uz davno vieme ale aj tak ten rozdiel treningovych a sutaznych vah je pomerne velky :D Asi je na sutaziach vseobecne priazniva gravitacia hehe
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Uff riadny balik si nadvihal, congratz. Ze si borec uz davno vieme ale aj tak ten rozdiel treningovych a sutaznych vah je pomerne velky :D Asi je na sutaziach vseobecne priazniva gravitacia hehe
Hehe díky moc že borec díky moc. Nevím jestli gravitace, ale určitě adrenalin a určitý tlak, že musím zvednout to co si tam napíšu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru