|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 18, 2023 8:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po prosinec 18, 2023 7:38 pm Předmět: |
|
|
No vidiš to je pěkná náhoda
Popravdě to je poprvé v životě co jsem se dokopal k tomu spočítat si roční kilometráž jinak nemám ponětí kolik to bývá (hodinky mi to bohužel nepočítají),ale myslím si že víc než letos jsem možná ještě nedal a když jo, tak určitě ne nějak o moc.
Cohen:a s touto roční kilometráží zvládla maraton?
cvičení
kliky/shyby
kliky-170x (51,31,31,28,29x)
shyby-45x (nadhmat-7,6,5,5,4x paralel-6,6,6x)
spodní záda planky balon-7 sérií
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 18, 2023 7:57 pm Předmět: |
|
|
1500km rocne je asi o 500 km viac, nez potrebujes na pohodove odbehnutie maratonu. Len potrebujes telo postupne pripravit na zvysenu kilometraz. Tebe by som tipol tak 3 - 4 mesiace, aby si natrenoval na maraton a odbehol ho pod 4 hodiny. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 19, 2023 11:41 am Předmět: |
|
|
Me letos cinkne 2000 km a myslim, ze rocni nabeh kilometru neni uplne ukazatel jestli nekdo ubehne nebo neubehne maraton :))
Jak pise panko Cohen, je to hlavne o nabehany kilometrazi (hlavne teda vcelku, ne deleny treninky pauzou na kafco…) ja kdybych letos bezel maraton nekdy v pulce srpna, tak ho mam urcite pod 3:15 … jenze cely zari jsem behal sice 5x tejdne, ale max tech 15-18km a to je proste malo - dobehlo me to uz na nejakym 27.km … a pak od 38. to bylo ciry utrpeni :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út prosinec 19, 2023 5:32 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Havřice- Drslavice benzinka- Havřice- cyklo Pepčín- Tempex-Kolem Zbrojovky domů
Tak trošku se bojím že bájná patnáctistovka je v ohrožení (ikdyž po dnešku už mi chybí jenom blbé 4 kiláky)  Ráno jsem se vzbudil a cítil počáteční příznaky nastupujícího nachlazení (oteklé sliznice v nose, mírný tlak na dutinách atd-) No vydržel jsem zdraý týden paráda no, ale holt je toho všude plno tak jsem to asi zas někde chytil  Měl jsem velké dilema jestli to risknout a vyběhout nebo se na to radši vysrat.Nakonec vyhrála první varianta, tak zítra uvidíme jestli to byl blbý nebo dobrý nápad..  Řekl jsem si že to půjdu protě zkusit pomalým výklusem vypotit..Snažil jsem se fakt o pomalý běh, jenom tak cupitat..Ve finále se běželo celkem dobře.Ted to vidím tak 50 na 50 jestli mě to zlomí nebo ne..doufám že ne!!
Navíc máme zítra večírek na konec roku takže jít tam zlomený by nebylo úplně dobré, snad to tam vypálím
Jinak díy kluci za komentáře, mě teda přijde 1500 ročně na maraton taky hodně málo, zvlášť když se všude píše že minimum by měly být 4 ale radši 5 běhů týdně (já mám v naprosté většině jenom 3).Ale je fakt že cohen měl zatím vždycky pravdu tak nevím  Možná fakt prostě hlavně zaléží na těch poslední 3-4 měsících před závodem, tam to chce navýšit..
Ale 1000km ročně mě na maraton teda přijde fakt strašně málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st prosinec 27, 2023 7:10 pm Předmět: |
|
|
[color=cyan] cvičení /color]
kliky/shyby
kliky-183x (48,32,30,28,27,23x)
shyby-45x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-5,5,5x)
spodní záda planky balon-7x
Tak po posledním běhu jsem bohužel oopravdu znovu dostal rýmu a to dost - poučení pro příště, když se cítím že na mě něco leze, jít běhat je blbost, neppmůže to a spíš ještě srazí na kolena - takže musel a být zase pauza  .Kažpoádně už jsem OK takže zase začínáma těch 1500 přece jenom stihnu  .No když už jsem nemhl sporotovat tak jsem holt popíjel skoro každý den, když jsou ty vánoce, takže to i tak bylo celkem náročné, vína palo dost, ale bylo to příjemné  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2023 8:16 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-183x (50,32,30,26,26,22x)
shyby-43x (nadhmat-7,6,5,5,4x paralel-6,5,5x)
břicho - zkracovačky balon-5x10
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st leden 03, 2024 7:26 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby
bradla-63x (12,10,8,7,6,6,5,5x)
shyby-45x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,5,5,4x)
spodní záda planky balon-7 sérií
ráno:
shyby: nadhmat-8x, paralel-9x
kliky-48x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt leden 04, 2024 7:59 pm Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|