Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 278, 279, 280  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Nivnice-Brod

Fajn výběh v parádním počasí,tak ještě 20 a jsem tam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2023 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Akurat vcera mi moja maratonska sestra hovorila vtipnu prihodu, ze je presne ako ty, tesne pred nabehom 1500km rocne. A teda ze si ide dorovnat minuly rok, kedy mala tiez 1500km. Aspon tak si to pamatala. Len potom si to pre istotu aj pozrela a zistila, ze minuly rok odbehla 1660km. A to sa uz fakt neda stihnut.
Máča

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2023 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidiš to je pěkná náhoda
Popravdě to je poprvé v životě co jsem se dokopal k tomu spočítat si roční kilometráž jinak nemám ponětí kolik to bývá (hodinky mi to bohužel nepočítají),ale myslím si že víc než letos jsem možná ještě nedal a když jo, tak určitě ne nějak o moc.
Cohen:a s touto roční kilometráží zvládla maraton?

cvičení
kliky/shyby
kliky-170x (51,31,31,28,29x)
shyby-45x (nadhmat-7,6,5,5,4x paralel-6,6,6x)
spodní záda planky balon-7 sérií
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2023 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1500km rocne je asi o 500 km viac, nez potrebujes na pohodove odbehnutie maratonu. Len potrebujes telo postupne pripravit na zvysenu kilometraz. Tebe by som tipol tak 3 - 4 mesiace, aby si natrenoval na maraton a odbehol ho pod 4 hodiny.
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2023 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me letos cinkne 2000 km a myslim, ze rocni nabeh kilometru neni uplne ukazatel jestli nekdo ubehne nebo neubehne maraton :))

Jak pise panko Cohen, je to hlavne o nabehany kilometrazi (hlavne teda vcelku, ne deleny treninky pauzou na kafco…) ja kdybych letos bezel maraton nekdy v pulce srpna, tak ho mam urcite pod 3:15 … jenze cely zari jsem behal sice 5x tejdne, ale max tech 15-18km a to je proste malo - dobehlo me to uz na nejakym 27.km … a pak od 38. to bylo ciry utrpeni :)
Máča

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2023 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Havřice- Drslavice benzinka- Havřice- cyklo Pepčín- Tempex-Kolem Zbrojovky domů

Tak trošku se bojím že bájná patnáctistovka je v ohrožení (ikdyž po dnešku už mi chybí jenom blbé 4 kiláky) Ráno jsem se vzbudil a cítil počáteční příznaky nastupujícího nachlazení (oteklé sliznice v nose, mírný tlak na dutinách atd-) No vydržel jsem zdraý týden paráda no, ale holt je toho všude plno tak jsem to asi zas někde chytil Měl jsem velké dilema jestli to risknout a vyběhout nebo se na to radši vysrat.Nakonec vyhrála první varianta, tak zítra uvidíme jestli to byl blbý nebo dobrý nápad.. Řekl jsem si že to půjdu protě zkusit pomalým výklusem vypotit..Snažil jsem se fakt o pomalý běh, jenom tak cupitat..Ve finále se běželo celkem dobře.Ted to vidím tak 50 na 50 jestli mě to zlomí nebo ne..doufám že ne!!
Navíc máme zítra večírek na konec roku takže jít tam zlomený by nebylo úplně dobré, snad to tam vypálím

Jinak díy kluci za komentáře, mě teda přijde 1500 ročně na maraton taky hodně málo, zvlášť když se všude píše že minimum by měly být 4 ale radši 5 běhů týdně (já mám v naprosté většině jenom 3).Ale je fakt že cohen měl zatím vždycky pravdu tak nevím Možná fakt prostě hlavně zaléží na těch poslední 3-4 měsících před závodem, tam to chce navýšit..
Ale 1000km ročně mě na maraton teda přijde fakt strašně málo.
Máča

PříspěvekZaslal: st prosinec 27, 2023 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[color=cyan] cvičení /color]
kliky/shyby
kliky-183x (48,32,30,28,27,23x)
shyby-45x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-5,5,5x)
spodní záda planky balon-7x

Tak po posledním běhu jsem bohužel oopravdu znovu dostal rýmu a to dost - poučení pro příště, když se cítím že na mě něco leze, jít běhat je blbost, neppmůže to a spíš ještě srazí na kolena - takže musel a být zase pauza .Kažpoádně už jsem OK takže zase začínáma těch 1500 přece jenom stihnu .No když už jsem nemhl sporotovat tak jsem holt popíjel skoro každý den, když jsou ty vánoce, takže to i tak bylo celkem náročné, vína palo dost, ale bylo to příjemné .
Máča

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2023 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

Tak nakonec jsem tu patnáctstovku letos stihnul.Sice to bylo po pauze zase slabší, ale to se čekalo, teď hlavně už zůstat zdravý a ono to půjde, to je základ.Ještě si dám letos poslední závěrečný a bude hotovo.
Všem čtenářům vše nej do 2024 - hlavně to zdraví!
Máča

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2023 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-183x (50,32,30,26,26,22x)
shyby-43x (nadhmat-7,6,5,5,4x paralel-6,5,5x)
břicho - zkracovačky balon-5x10
Máča

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2023 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-Brod

Tak poslední letošní běh, stál za to běželo se super.
Máča

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2023 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
45 minut - 1500metrů 100 prsa/100kraul->6X, 50 prsa/50 kraul ->3x
Tak poslední letošní aktivita.Šlo to dobře tak jsem si dal o něco víc než obvykle at si můžu při silvestrovských oslavách dopřát Tak a du to odšpuntovat
Máča

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2024 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

v průběhu 2x interval 800 metrů
Tak první letošní, šlo to fajn
Máča

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2024 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-63x (12,10,8,7,6,6,5,5x)
shyby-45x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,5,5,4x)
spodní záda planky balon-7 sérií

ráno:
shyby: nadhmat-8x, paralel-9x
kliky-48x
Máča

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2024 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu
Máča

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2024 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Veletiny-Brod

Po asi měsíc a půl pauze 18tka takže jsem byl trochu napjatý jak to půjde ale úplně na pohodu, sil bylo dost i na konci.I přes zimu, vítr a místy náledí fajn výběh, ale aTˇuž je radší jaro a léto toje z toho běhu přece jenom o dost větší radost Ruce na konci promrzlé fest

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 278, 279, 280  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: