Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 153, 154, 155  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Turakam napsal:
Na sponzoring sú tu iní adepti - Radom a Človek, to sú genetické talenty, ktoré keby niekto skoro podchytil, tak by mohli mať aj reálne v kulturistike peknú budúcnosť.

Tak na ně udělejte sbírku jak na Národní divadlo:-), zasvěceně jim raďte a kontrolujte tréninkové deníčky a matese nechte žít :-).
S tebou si ty děti asi taky užijou:-))).

Čo tu zas splietaš odveci?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si tu předchozí stránku přečti ještě jednou, třeba ti to sepne:-).

A chudák mates a jeho log :-).
magion

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu, šak my jsme to mysleli hezky. Žadný negativní rejpání tu nezaznělo. To ty se zbytečně čertíš. Že ty už si v kostýmu čerta a deš na štaci
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Si tu předchozí stránku přečti ještě jednou, třeba ti to sepne:-).

A chudák mates a jeho log :-).

Tebe ale zapína dpostatočne už teraz, chod si radšej prečítať a preopakovať, čo sú to predkopy a príťahy v predklone a nezabudni k tomu pozrieť aj dve inštruktážne videá Matesa z rozcvičovacích sérií, aby s dal telíčku, čo mu treba, dekuji.
ygg

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky mu tu akorát sviníme log:-).

Pojem "na štaci" ve mě evokuje jiné představy než oblbování a strašení nebohých děcek:-).
ygg

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Tebe ale zapína dpostatočne už teraz, chod si radšej prečítať a preopakovať, čo sú to predkopy a príťahy v predklone a nezabudni k tomu pozrieť aj dve inštruktážne videá Matesa z rozcvičovacích sérií, aby s dal telíčku, čo mu treba, dekuji.

Mně by hlavně zajímalo, co je tobě do toho, co si kdo dá do svého logu? Ty jsi fakt poslední dobou takový hodnotitel všech a všeho, co se stará o věci, do kterých mu je ale úplné ....
Žít a nechat žít .... koukám, že pro tebe dost často nepřekonatelný problém.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A dvojka Ironmana už byla

Ronnie napsal:

Chcete to jinak?

Máte-li jakékoliv nápady či náměty, napište mi. Jakmile bude hotová dvojka IRONMANa, udělám, aby si zakladatelé logu mohli tento sami moderovat, do té doby se o pořádek budou důsledně starat moderátoři.
magion

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Turakam napsal:

Mně by hlavně zajímalo, co je tobě do toho, co si kdo dá do svého logu? Ty jsi fakt poslední dobou takový hodnotitel všech a všeho, co se stará o věci, do kterých mu je ale úplné ....
Žít a nechat žít .... koukám, že pro tebe dost často nepřekonatelný problém.

Moc to řešíš. Turakam má sice svérázný způsob, ale ve většině případu má pravdu a velikou. Proto se to né moc dobře poslouchá, člověk se musí přece naučit poslouchat i to co je mu nepříjemné, kór když to prezentuje veřejně a jde o jeden příspěvek na fóru. Neřeknu kdy by tě zastavil na ulici a hodinu do tebe něco hustil. Nevidím v tom problém, prostě buď si ztoho něco vemeš nebo to necháš plavat, tak vo co de?
DolceGusto

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz a Turakam:
marzochi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak, lepší jeden turakam než 10 vlezdoprdelků. Většinou si to ale nikdo neuvědomí a místo toho aby se nad tím zamysleli a hnalo je to dopředu správným směrem, tak se akorát čertěj.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WOW

dík z info, chtěl jsem jen pro lidi co se vubec nevyznaj v cviku ulehčit praci a
post cviku ale vidím že to je asi zbytečná prace , super dost mi to ulehčí psani v logu .
Vubec nevadí když napíšete co vas zajíma a co byste chtěli vidět atd ...
Viz Brazile , tady bude cenzura každa druha footka je do mladeži 18 let nepřistupna .
Ohledně cvičení kultura/lifting . vím že někdo by mně viděl tam a někdo tam ale co tak
se zeptat co mně ted baví . ted mně tahne kultura a to hodně a hlavně když mi Tomáš
předělal uplně vše od základu jak jídelak tak regen , tak trenink uplně vše .
To že chci vylest v 2015/16 na prkna v nej formě je pravda , to že na sebe chci nahazet a vysekat +10 kg je taky pravda , Pokud se mi to podaří tak budu za sebe štastný že
jsem zase něco pro sebe dokázal . Každý musí zustat sám sebou .
Nezatracuji powerlifting a nikdy jsem to neřekl . Osobně nevím jakou mám sílu ja to beru
za sebe že jsem pořad slaby jak moucha a tak to pořad bude . Specializovat se na silovku
nechci i když vím že tím padem bych se mohl prasit a vyprasit na pořadnou váhu ale
kde pořad kupovat nove hadry . už tak paní švadlenky mají se mnou dost práce .

dík že jste to otevřeně napsali .
jachym

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba proti těm videím nic nemám, však co, někomu to třeba pomoct může a pokud ne, tak to jednoduše nečtěte.
Ještě bych ty poznámky pochopil, pokud by to dával třeba do vlákna trénink, ale tohle je právě proto aby si sem psal každý kdo chce. je to jeho deník tak když se vám to nelíbí neni nic jednoduššího než sem nelezt ne?
Jediný s čim souhlasim a musim říct, že mě to i pobavilo, je ten jídelák jak 90letá babka s onemocněními od A do Z :D Tohle jsem ale už myslim Matesovi psal, že mi přijde, že to s tim přehání a spolíhal bych spíš na normální stravu, ale i to je jeho věc, nikomu ten svůj jídelák nenutí.
magion

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates: Jasan, právě proto jsem psal, že pokud tě to baví a máš motivaci tak nemá smysl jít soutěžit v něčem, čím něžiješ (ikdyž by tě to třeba mohlo chytnout víc jak kulturistika).
Jo a nemysli si, že powerlifting znamená vyžrat se na pupkáče a cvičit 3 cviky dokola (podívej se na Petra Petráše, ten by mohl jít z fleku na pódia), v podstatě se to neliší od normalního kulturistického tréninku, prostě základní cviky těžce ale ne bilion opakování a pak kompenzace a doplňky o více opak. Prostě klasika. A vybudovat těch tvých 10kg se na tom dá ješte snáz díky větším použitým vahám. To jen tak mimochodem.

A fotky nahých amazonek klidně napostuj (teda pokud si tím nemyslel něco jiného, to pak radši ne :) )
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele cokoliv je lepší než tvoje vlastní videa předkopávání a zakopávání
jde o to, že pokud má takový chlap jako ty něco natáčet, musí to být s činkou.
jinak je to jak eroťák. dva po sobě lezou, jsou vidět kozy a prdel, ale mr...ka to není
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 8:41 am    Předmět: 90 letá babička Odpovědět s citátem

jídelníček 90 leté babičky

jak babička vstane otevře oči ihned si dá
Aminokyseliny

Oblíkne se vyjde z komůrky do kuchyňky přichystá si na kamenné peci
10 bílku + 2 žloutky , hrst ořechu ( co nazbírala ) a nějake oleje ( ne ty co se dávají do aut atd ... )

pak jde na zahrádku pracovat a ihned jak odloží těžky načíni vypije
aminokyseliny

pak odejde do domečku kde si nachystá
60 gram proteinu , 150 gram jáhlové kaše , banan

když dostane babička hlad připraví si pamlsek
250 gram . hovězí maso . 500 gram brambor co vykopala na zahradce

jako lehkou svacinku si dava za domečkem na lavičce
250 gram tunak , losos . 500 gram brambor si k tomu zakusuje

před další prací na zahradce se musí pořadně posilnit a tak si uvaří
250 gram hovězí ( krutí ) 120 gram rýže

Po těžké praci na zahradce si vytahne z kapsy ... a jde zase do chaloupky kde si ukuchtí
Aminokyseliny

přijde do chaloupky a tam na ni čeka
100 gram jahlove ( pohankove ) kaše , 60 gram proteinu

a k večeru u domacích praci si dava jako zakusek
250 gram hovezi , nebo losos + 150 gram rýže

babička je unavená a chysta se k spanku tak si namicha lektvar na další den , než usne
100 gram one stop extreme , 250 gram tvaroh ,

babička regeneruje ,
psát suplementaci do detailu je zbytečna , babička to bere jako ovoce co si utrhne na
zahradce . a nebo zeleninu ,

Naposledy upravil Mates-daoc dne so prosinec 06, 2014 8:57 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 153, 154, 155  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: