|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 11:19 pm Předmět: utery |
|
|
utery
rano prsa
vše přesně pak dopíšu
večer ramena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 11:19 pm Předmět: středa |
|
|
středa
rano Hamy
večer
Zada
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 11:21 pm Předmět: ctvrtek |
|
|
Naposledy upravil Mates-daoc dne pá prosinec 05, 2014 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 1:21 pm Předmět: patek |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
mates nikdo ti to nechce napsat, tak to vezmu na sebe já.
cos to vymyslel za hovadinu s těma odkazama na cviky?
snad každej ví, co je stahování kladky před hlavu a předkopávání
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
já už to chtěl napsat dávno, co to je za kokotinu, ale při představě, že z toho bude hned 10 stránkovej spam, jak by se do mě hned pustili Matesovo fans, co si to dovoluji rýpat do jejich boha, jsem se na to raději vybod. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
tyhle odkazy, pak pridavani kazdyho debilniho videa do novyho prispevku, suplementacni plan jak 90ti leta babka s onemocnenim od a az do z, no mohl bych se z tohoto logu jit odjebat na 100% _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
Nojo Mates, je to tak, neuč orla lítat. Radši by jsi mohl postnout nějaký fotky z té amazonky, to bude pro nás o mnoho více informativní, než to co známe x-let.
Jo a chápu, že tě ta kulturistika asi baví, ale podle mě máš větší šance prorazit v powerliftingu, pokud bys tomu uzpůsobil i trénink. Ale samozřejmě pokud nemáš nějaké velké soutěžní ambice a děláš to pro radost, tak je to cajk a tato poznámka je bezpředmětná. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jo a chápu, že tě ta kulturistika asi baví, ale podle mě máš větší šance prorazit v powerliftingu, |
S tímto naprosto souhlasím.[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Jo a chápu, že tě ta kulturistika asi baví, ale podle mě máš větší šance prorazit v powerliftingu, |
S tímto naprosto souhlasím. |
přidávám se! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
súhlas, tam by to bolo na pekné pódiovky, takto to bude tak na ďalších xyz krabíc reflexu do...ale zas, ktovie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
Boha jeho:-))) .... nechte ho žít! Dělá co ho baví, co ho naplňuje, a dělá to jak nejlíp umí, ale současně tak, jak je přesvědčen že je správné. Já taky občas koukám jak z jara, ale slovy klasika "Neživíš, neřeš!" :-))).
A nebo ho začněte sponzorovat a PAK mu do toho kecejte:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Na sponzoring sú tu iní adepti - Radom a Človek, to sú genetické talenty, ktoré keby niekto skoro podchytil, tak by mohli mať aj reálne v kulturistike peknú budúcnosť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Boha jeho:-))) .... nechte ho žít! Dělá co ho baví, co ho naplňuje, a dělá to jak nejlíp umí, ale současně tak, jak je přesvědčen že je správné. Já taky občas koukám jak z jara, ale slovy klasika "Neživíš, neřeš!" :-))).
A nebo ho začněte sponzorovat a PAK mu do toho kecejte:-))). |
No nekecej, už jsem myslel, že rozumný příspěvky vymřely.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Na sponzoring sú tu iní adepti - Radom a Človek, to sú genetické talenty, ktoré keby niekto skoro podchytil, tak by mohli mať aj reálne v kulturistike peknú budúcnosť. |
Tak na ně udělejte sbírku jak na Národní divadlo:-), zasvěceně jim raďte a kontrolujte tréninkové deníčky a matese nechte žít :-).
S tebou si ty děti asi taky užijou:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|