Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2016 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Par dni som sa nedostal na internet tak to m tu napisem do jedneho prispevku. Aj tak toho az tak nebolo

Stvrtok Americky Futbal
V podstate dost podobny trening tomu z utorka akurat ze sme plhodiny stravili behanim po rebriku miesto sprintov. Ja to mam celkom rad takze som sa bavil, ale vacsina nejak moje nadsenie nezdielala

Piatkovy sermball
Ucel to splnilo. Vybehal som sa zase, ale vobec sa mi nedarilo. Vsetko co som chcel urobit nevyslo, branku som skoro vobec netrafil a ak aj hej tak tycku ... nahraky nikam, lopta mi utekala a odrazala sa odomna no proste hroza. Jedine co bolo pozitivne boli nadludske vykony brankarov tim to vcera fakt slo
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2016 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcerajsi trennin som nestihal zapisat tak ho pisem dnes

1. Trening 3. Tyzden vyskumu

Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza. Vsetko v supersetoch. Medzi supersetmi 2 minuty pauza.

Premiestnenie / Celny drep s vyhadzovanim medincinbalu nad hlavu
16x40 / 17x10
15x40 / 17x10
15x40 / 18x10

Kettlebell Swing / Vyskoky na bednu
23x10 / 18
22x10 / 19
22x10 / 16 - tu som asi 10-tu nedoskocil a som sa rozbil, takze mi to zobralo cas

Pushpress / Brucho - bicykel
13x40 / 60
14x40 / 65
11x40 / 66

Drepy s vahou a kyskokom / Kliky
12x40 / 20
13x40 / 18
13x40 / 18

Benchpress
10x50
8x60
6x70
4x75
2x80
1x85

20 minut foam roller

Uz to zacina trochu vyzerat. Kupodivu sa mi kazdy trening dary zvysit vahu alebo pocet opakovani. Cize progres tam je citit. I ked po tich pushpressoch a klikoch som mal celkom bolel laket na pravej ruke a vobec trplo mi predlaktie az po malicek . Po 15 minutach som dal bench. Prve dve serie so strpnutou rukou. To bolo divne som cinku nesitil poriadne v ruke, ale potom to nastatie preslo a zbytok bol relaticne fajn az na tu poslednu 85 ... na tej som sa vytrapil strasne. Dal som ju ale chybala mi uz energia[/b]
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2016 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedelnajsi kruhac+vsetko mozne

Zacali sme kruhacom 20 sekund prace 10 sekund pauza na presun. 2 minuty oddych.
Celkovo 10 stanovisti po 4 kola

Stanovistia
Svihanie lanami
Beh so sankami 65kg
Buchanie kladivom do pneumatiky
Tlaky na ramena s t-tycou 25kg
Drepy 50kg
Zdvihanie medicinbalu 15kg nad hlavu a hadzanie ho o zem
Kettelbell swing 14kg
Premiestnenie+pushpress 40kg
Vyskoky na bednicku (benicka priblizne vo vyske kouli) so zatazou 15 kg
Premiestnovanie medincbalu 10 kg zo strany na stranu

Potom nasledovala sutaz Benchpress so 60kg + drepy hned s 80kg za sebou

Benchpress
16x60

Drepy
21x80

Ziadne slavne vykony. Nejak somcakal ze tich 20 so 60kg na Bench dam , ale tak vcera som sa s tym uz potrapil tak snad kvoli tomu. Drepy isli v pohode celkom lahko az na to ze po Benchi to uz slo s dychanim trochu tazsie.

Potom sme chvilku ucili robit drepy tich co mali prisernu techniku, aby sa pri tom nezmrzacili, tak som si pri tom dal x (citaj ako neznami pocet) drepov s mensimi vahami a nakoniec to zabil s 3x110

Na to som siel s kamaratom (co prenho robim to saskovanie s vyskukom) robit trh. Chcel som sa to naucit tak sme tomu venovali asi polhodinu. Velmi zababvne a velmi narocne na prevedenie. najprv sme sli ten trh rozkuskovane. Najprv len to premiestnenie zhora nad ramena potom drepy s cinkou hore a potom cele dokopy. A potom som dal trh aj s malou vahou.

Trh
5x20
5x30

Dost narocne ale som rad ze som to zacal skusat je to fajn
Nabuko

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. Trening 3. Tyzden vyskumu

Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza, vsetko v supersetoch. 2 minuty medzi supersetmi

Benchpress / Skracovacky
25x40 / 27x
22x40 / 27x
16x40 / 25x

Tlaky na Ramena s JR / Tricepsove kliky
19x10 / 24x
14x10 / 22x
11x10 / 21x

Anglicaky / Biceps s Velkou cinkou
11x / 25x20
11x / 18x20
11x / 17x20

Svihanie Lanami / Preskakovane Vypady
Bohvie / 29x
Bohvie / 29x
Bohvie / 30x - ked uz som urobil dve po 29 som si vravel ze ten 30. stihnut musim. Takze 1 vypad za sekundu

No a pridavok:

Mrtvy Tah
12x70
10x100
8x120
6x140
4x150
2x160
1x165

Ufff dneska to bolo tazke. Progres sa mi nejak spomaluje, uz nie je tak vyrazny. Je to lepsie ako minuly tyzden ale priemerne o jedno opakovanie v serii. Ale vypady ma velmi potesili ze som ich tam tolko stihol nasekat

Potom mrtvola .... no bola fakt tazka ... asi som to trosku prepalil s tymi opakovaniami. Po 140 to slo v pohode potom som uz citil problemi ... stale dlhsie pauzy na vydychanie a bojoval som s CNS. Nakoniec som to doklepal ale uz by som nezdvihol zo zeme asi ani pero. Nastastie mi nespadlo a bezpecne som ho ulozil do batohu
Magumi

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych taky na pozvedech odpadnul, kdybych se předtím tahle zničil při intervalovém tréninku. Musíš mít parádní odhodlání, když jsi do toho vůbec šel.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tie intervalove su celkom vycerpavajuce, ale myslim ze uz kondicne ich vladzem utiahnut lepsie. Citim ze kondicka ide hore, len sa bojim ze na sile upadnem za ten cas kym sa skonci tento vyskum tak kvoli tomu sa hecujem do tych trochu vacsich vah nazaver. Aby som sa ako tak udrziaval a nezabudol ake je to s takou vahou. Kedze som talent nikdy na nic nemal odhodlanie a vytrvalost bolo to co ma vzdy posuvalo
Nabuko

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky Futbal

Tesil som sa tento tyzden na travnik, ale bohuzial este sa nekona. Stale sme v hadzanarskej hale a travnik NAJSKOR az buduci tyzden. V hale to je na houby. Beriem tie treningy viac kondicne aby sa dalo aspon na niecom pracovat, v hale proste nie je priestor na akukolvek vacsiu akciu. Ci uz len obycajne trenovanie rout ... co je proste nevyhnutnost. A este k tomu ten cas .. to nocne treningy mi na regeneraciu vobec nepridavaju, kedze do roboty casto vstavam o 5:30 a prist o polnoci z treningu nie je bohvieco.
Kazdopadne trening fajn (z toho kondicneho hladiska) a za dobru pracu sme sa potom vysalili na driloch na reflexi. Je to zabavnejsie. Posledna polhodinka nacvicovanie akcii, co mi vobec neslo ... zahral som len jednu dobru hru
Nabuko

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. Trening 3. Tyzden vyskumu

Takze 20 sekund praca 10 sekund pauza. 8 serii z kazdeho cviku. Medzi kazdym cvikom 1 minuta pauza.

Drepy s vyskokom bez zataze
18xNabuko
16xNabuko - nestihol som zacat na cas
18xNabuko
17xNabuko
16xNabuko
16xNabuko
15xNabuko
15xNabuko

Kliky
20x - som sa hecol
17x
15x
12x
11x
8x
10x
9x

Boxovanie do vreca
8x20 sek.

Brucho - Bicykel
42x
42x
42x
40x
32x - dostal som krc do stehna
29x - no za 10 sekund som ho neroztahal
34x - uz povoloval
35x - snazil som sa zachranit co sa dalo

Premiestnenie a pushpress
5x40
5x40
6x40
6x40
6x40
6x40
5x40
5x40

Buchanie kladivom do kolesa
12x10
12x10
11x10
12x10
13x10 - ou jeeee
12x10
12x10
13x10 - tak zas ou jeeee

Kettelebell swing
16x10
16x10
17x10
17x10
17x10
18x10 - uz som si myslel ze sa mi to dneska nepodari dostat na 18
17x10
18x10

Svihanie lanami
8x20 sek - uz sa mi fakt chcelo lahnut

A nazaver

Drepy
10x80
8x90
6x100
4x110
2x115
2x120

Mal som cez tento trening salene tempo. Skoda ze ten krc v stehne mi pokazil bicykel ... ale inak v kazdom cviku dneska osobaky ak sa to tak da povazovat. A aj vdaka mojmu pocarbanemu kamaratovi, ktory ma povzbudzoval a hecoval ma ... nedovolil mi spomalit, takze som ho nenavidel vtedy , ale teraz som rad celkom pekne cisla tam uz dokazem nasekat.
Co sa tyka drepov. Nebola to sranda, uz ked som mal na chrbte 110 som si vravel: :sakra tak 4 asi nedam, ale dpojdem kolko to da". No nakoniec ale sla celkom dobre, len ta vaha ma neviem preco strasne tazila.
Vsetky drepy boli hlboko a podarilo sa mi postrazit chrbat aj kolena ... az na tu bonusovu druhu 120 ...vravel som si ze dam aj na drepe nieco navyse..... ale tou som to asi prehnal. Dotlacil som ju silou vole a nie ziadnou technikou
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2016 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal
Tentokrat to nebolo velmi kardio. Na zaciatku apr rychlich drilov a potom sme uz len nacvicovali akcie na nedelnajsi prvy pripravny zapas za ktorym si pocestujeme do Niregyhazy Trvalo mi kym som sa to naucil napisat.
Tak sa snad vybeham zajtra na sermbale.
Nabuko

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2016 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sermball

Tak sermbal zase splnil svoj ucel a bol som dokonale vybehany a vystaveny. I ked sme prehrali bavil som sa dobre. A spal som ako zarezany. taky spanok som potreboval. Dneska sa citim uplne oddychnuty
Nabuko

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2016 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Trening 4. Tyzden vyskumu

Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza. Vsetko v supersetoch. Medzi supersetmi 2 minuty pauza.
Rozhodol som sa trosku prihodit vahy takze miesto 40 som dal 45, kettlebell o 2 kg tazsi, medicinbal o 5 kg a bednicku o cca 20 cm vysiu.

Premiestnenie / Celny drep s vyhadzovanim medincinbalu nad hlavu
17x45 / 17x15
15x45 / 16x15
15x45 / 16x15

Kettlebell Swing / Vyskoky na bednu
23x12 / 14
22x12 / 13
22x12 / 14

Pushpress / Brucho - bicykel
12x45 / 63
11x45 / 62
9x45 / 62

Drepy s vahou a kyskokom / Kliky
13x45 / 26
12x45 / 23
13x45 / 13 - proste mi nejak dosiel dych a nevedel som sa smapmatat.

Dneska trening zacal uz nie velmi dobre. Zistil som, ze som zabudol kratasy doma, takze som vybehol do obchodneho centra oproti posilke a cudus sa svetu v zime je celkom problem zohnat kratasy . Zabil som tym polhodinu ale nakoniec som sa uspesne vratil s nakupom do posilky. Ta polhodina mi na konci dost chybala, lebo som bol dohodnuty s bratrancom ze si k nemu dojdem po auto a cakal na mna takze som nakoniec nestihol Benchpress.
Moje trapenie dalej pokracovalo tym ze sa mi usla jedina taka hruba tycka. Jej priemer je o asi o cm vacsi ako u beznej cinky. Na drepy je fajn ale ked s nou mate robit premiestnenia alebo pushpress je fakt na hovno a este k tomu tych 5 kil navyse bolo vazne citit
Zajtra cestujeme skoro rano do Niregyhazy an ten pripravny zapas, tak som vazne zvedavy ci sa daco zlepsilo od minuleho roka ..
Nabuko

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedelnajsi treningovy vyjazd do Nyiregyhazi

Vstavacka rano o piatej aby sme tam stihli uz o desiatej byt pripraveny prezleceny a rozcviceny. Kazdopadne sa to oplatilo. Najprv dve hodinky drillov pre jednotlive pozicie, kde sa mi konecne darilo a bola prijemna skusenost si porovnat sily v inymi defensive backmi.
Potom sme mali hodinu pauzu, tak som si dal dva jablka , lebo nas cakal priatelsky zapas proti Nyiregyhaze, aby som nemal plny zaludok to by sa zle behalo a .
Samozrejme po dvoch hodinach treningu sme nehrali plny hraci cas len prvy polcas, co nam ale aj tak bohate stacilo a zabralo to skoro hodinku a pol. Kazdopadne sa mi dost darilo. Svoju stranu som stale zavrel a moj receiver bol stale pokryty. Zblokoval som niekolko prihravok raz vytlacil behovu hru do autu a skoro som chytil interseptiom (nahravka zachytena a spracovana obrancom), ale receiverovy sa na posledny chvilu podarilo mi loptu vyrazit .
Celkovo obrana zahrala peknu hru, len skoda ze sme zase pohoreli na utoku. Je pravda ze ch chybalo zopar ludi a dost dolezitych ludi, ale i tak s tym treba daco urobit ... inak sa bude zaciatok minulorcnej sezony opakovat

Kazdopadne na ten treningovy zapas prisiel povzbudit funclub Nyiregyhazi Tigers. Je pekne , ze je tento sport v Madarsku na takej urovni. Je vidiet priepastne rozdieli medzi ich podmienkami a fanusimi a nasimi. Tak ci tak fanusikovia po zapase pre nas pripravili pohostenie za to, ze sme prisli zahrat treningovy zapas z ich timom a tim im pomoct v priprave na sezonu. Uvarili nam uplne vynikajuci gulas (co bolo moje prve normalne jedlo v ten den), bol iny na aky som zvyknuty ale bol vynikajuci a pre tich co neboli soferi doniesli aj domacu palenku a pivo ... Ja som soferoval
Ale kazdopadne to bolo od nich fakt mile
Nabuko

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. Trening 4. Tyzden vyskumu

Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza, vsetko v supersetoch. 2 minuty medzi supersetmi

Benchpress / Skracovacky
22x45 / 34x
21x45 / 32x
17x45 / 32x

Tlaky na Ramena s JR / Tricepsove kliky
23x10 / 25x
14x10 / 21x
12x10 / 19x

Anglicaky / Biceps s Velkou cinkou
11x / 28x25
11x / 16x25
11x / 12x25

Svihanie Lanami / Preskakovane Vypady
Bohvie / 30x
Bohvie / 30x
Bohvie / 29x

Zase som trosku prihodil na vahy a tie cisla o nieco klesli, ale to sa dalo cakat. Nijake velke prekvapenie akurat ma prekvapil biceps ze som ich tam nasekal v prvej serii 28, ale potom som to uz citil a ta cinka proste nechcela ist hore
Po treningu som uz len postrecovala poroloval. po nedelnajsom zapase a pomerne mizernoom jedeni (az na ten gulas ) som uz mal fakt dost.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky Futbal

Konecne sme na trening uz vybehli na travnik. Teda v dnesnom pocasi to bolo skor blato s travou, ale hned to bolo lepsie. 2 hodinky kardia a potom hodinka drilly plus nacvicovanie hier. Dobre sa mi dneska trenovalo, vonku je to proste o niecom inom
Dostal som dneska dalsich dvoch novacikov co dosli. Jeden florbalista,a le pohybove navyky nema nejak ziadne a druhy si doniesol na trening halovky V podstate bol viac na zemi ako na nohach
Nabuko

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Navsteva u fyzioterapeuta

Ti co ma niekedy poculi drepovat (ano poculi ) vedia, ze moje kolena a clenky dokazu vydavat popri tejto bohumilej cinnosti aj krasne zvukove efekty ako hlavne dost hlasne pukanie. Zacalo sa to okolo 10 roku zivota (mojho), z casu na cas ale postupne sa to zhorsovalo a pukalo stale castejsie a halsnejsie. Az to doslo do stadia ze co drep to hromobitie. Nepocitujem pri tom sice ziadnu bolest, len je to neprijemny pocit ako ked tam nieco skoci a samozrejme zvuk.
Nie, necakal som stym az to bude v takom stadiu. Riesil som to niekolkorat s roznimi ortopedmi, pravidelne beriem klbovu vyzivu a zacal som praktikovat nejake cvicenia ako napriklad drepenie. Co trosku pomohlo.
Moje navstevy u doktorov dopadli vzdy rovnako ...
Doktor: Boli vas to?
Nabuko: Nie.
Doktor: Obmedzuje vas to nejak v pohybe?
Nabuko: Nie, len je to neprijemne a puka to vkuse.
Doktor: Ked vas to neboli ani neobmedzuje tak nemame co riesit. Dalsi ...

Tymto ich vsetkych pozdravujem o urovni zdravotnickej startoslivosti na Slovensku sa rozpisovat nebudem.

Nastastie som sa dsotal ku chlapikovi, ktory mi dokazal dat dokopy natiahnute slachy v ramene v celkovo rekordnom case pocas offseason. To ze povodne doktor na traumacke to diagnostikoval ako narazene a mam si to chladit zase rozoberat nemienim ....
Kazdopadne sa mi konecne niekto na tie kolena a clenky pozrel poriadne a vysledok je taky ze:
V oboch kolenach mam natiahnute krizove vazy, plus na lavom je natiahnuty vaz aj z vnutornej strany kolena a na pravej pre zmenu zase vaz na vonkajsej strane kolena. (Aj mi hovoril ako sa volaju, ale moja schopnost zapamatat si dlhe latinske nazvy sa vycerpala v siestich rokoch ked som sa naucil nazvy niekolkych dynosaurov). Co sa tyka kotnikov pravy je celkom ok, ale lavy je na srot su v nom natiahnute asi kopletne vsetky vazy. Dokaze sa mi hybat v neuveritelnom rosahu a do uhlov do ktorich by nemal ...
Kazdopadne zhrnutie : Mam nohy na sracky , ale to som tak nejak tusil ... tie vazy, ale nie su nasledkom zranenie, ale ciastocnou vrodenou hyperflexibilitou a plus postupnym natahovanim (pravdepodbne pri vodnom pole, ktore som hral 7 rokov) a neriesenim sytuacie.

Vysledok: Potrebujem tie vazy spevnit, takze ku treningom zaradujem cviky na spevnovanie tichto mojich problemovych partii ... zatial do konca vyskumu vynecham tie dobrovolne tazke serie na zaver a nahradim ich timi cvikmi co by mi mali pomoct.
Neviem preco som sa tu tak rozpisal, ale potreboval som sa niekde vyrozpravat ....
A hura zit a cvicit dalej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: