|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nabuko

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 12:43 pm Předmět: |
|
|
@deCarabas Asi ti dam ban alebo nieco take
Nedelnajsi Kruhac
Dneska 10 stanovist, ale 6 kolecok. 20 sekund praca 5 sekund na presun. 2 minuty pauza medzi koleckami.
Stanovistia prve tri kolecka
Swing s kettlebellom 14 kg
Nadhod 30kg
Zdvihanie medicinbalu 15kg nad hlavu a hadzanie ho o zem
Vyskoky na bednu (bedna vo vyske panvy)
Svihanie lanami
Tlacenie sani 85 kg
Prehadzovanie pneumatiky 100 kg.
Australian pull ups
Tlaky na ramen s t osou 30kg.
Drepy 40kg
Stanovistia druhe tri kola
Trch s jednoruckou 17.5
Biceps s velkou cinkou 30kg
Kliky na jednoruckach s pritahmi 12.5kg
Vyskoky na bednu (bedna vo vyske panvy)
Svihanie lanami
Tlacenie sani 85 kg
Buchanie kladivom do pneumatiky
Australian pull ups
Pretacanie T ocy zo strany na stranu 30kg
Drepy 40kg
Ano uz to tak vyzera najblizsie tyzdne budu pre mna jedno velke kardio. Ked nebudem na treningu trenovat sprinty tak ma caka crossfit v posilke. Vcera mi to deCarabas nezabudol kazdu chvilu vyhadzovat na oci ze som crosfitak
Uz sa tesim kedy si dam zase tazky mrtvy tah _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: po únor 15, 2016 6:31 pm Předmět: |
|
|
2. Trening 1. Tyzden vyskumu
Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza, vsetko v supersetoch. 2 minuty medzi supersetmi
Benchpress / Skracovacky
32x30 / 27x
26x30 / 27x
15x40 / 25x
Tlaky na Ramena s JR / Tricepsove kliky
19x10 / 20x
10x10 / 20x
10x10 / 21x
Anglicaky / Biceps s Velkou cinkou
9x / 21x18
10x / 19x18
9x / 17x18
Svihanie Lanami / Preskakovane Vypady
Bohvie / 28x
Bohvie / 28x
Bohvie / 24x
Benchpress som dost vyrazne podcenil s tou 30-tkou, nastastie tam bol kamarat ktory mi prihodil na 40 kym som robil skracovacky. Sam by som to nestihol za tych 15 sekund. Potom to uz bolo citit.
Tlaky s JR som zase precenil. Tie tricepsove kliky tak prepumpovali triceps ze som mal problem dotlacit tie JR nad hlavu. Stalo to strasne vela sili. Uvidim ako to pojde nabuduce snad sa chytim aby som spravil tych planovaych 15 - 20 opakovani za 30 sekund.
Anglicaky neznasam neviem ako ich robit poriadne takze mi to strasne dlho trva vsak o tom hovori aj tich smesnych 9 opakovani. Budem musiet popozerat nejake videa.
Posledny super set bol uz len o vydrzi. Bicepsi prepumpovane takze sa svihalo trosku tazsie ale tie vypady boli pohoda.
Celkovo lahsi trening ako ten prvy, aspon co sa kysliku tyka. Teraz som nemal vacsi problem to udychat ... asi tomu pomohli aj tie moje spomalene anglicaky .... _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po únor 15, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: po únor 15, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
No praveze nerobi  Preto som sa podcenil ... mal som tam dat viac _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po únor 15, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Nabuko napsal: | No praveze nerobi Preto som sa podcenil ... mal som tam dat viac |
Tak to jo - už jsem si říkal, protože 32x30 by dost možná dala i Káťa :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: út únor 16, 2016 10:17 am Předmět: |
|
|
o tom nepochybujem ze by to dala.  Na to ako utlo posobi ma neskutocnu silu. _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:15 pm Předmět: |
|
|
Vcera Americky Futbal
Skvely trening. Najprv hodina behania. potom tacklovacie drilly na vysalenie a anakoniec instalacia hier. Taketo treningy su super. Konecne to malo aj hlavu aj patu
Dneska
Mal som prednasku o americkom futbale, takze mi to zozralo cele poobedie. Do posilky som sa nedostal a pravdepodobne sa tam nedostanem ani zajtra, lebo mi volali od doktora ze sa im uvolnil termin na zajtra poobede takze nemusim cakat dalsi tyzden a pojdem na konzultaciu uz zajtra.
Poznamka autora> ti co ma videli vedia ze moj chrup ma medzeri*a20* , takze idem na konzultacie ohladne zubnych implantatov a snad po sezone aj na samotny zakrok ... _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:23 pm Předmět: |
|
|
3. Trening 1. Tyzden vyskumu
Tentokrat bez super serii. 20 sekund praca 10 sekund pauza . 8 serii z kazdeho cviku. Medzi kazdym cvikom 1 minuta pauza.
Drepy s vyskokom bez zataze
17xNabuko
17xNabuko
15xNabuko
13xNabuko
12xNabuko
12xNabuko
13xNabuko
12xNabuko
Kliky
16x
11x
9x
9x
7x
7x
6x
7x
Boxovanie do vreca
8x20 sek.
Brucho - Bicykel
30x
35x
31x
29x
27x
30x
25x
22x
Clean and Jerk
6x30
5x30
5x30
6x30
6x30
6x30
6x30
5x30
5x30
Buchanie kladivom do kolesa
7x11x10 - vaha kladiva (teda myslim, na kladive bolo vyrazene cislo 10 tak predpokladam ze to bola vaha i ked kladivo mi prislo tazsie ... mozno je to len vaha hlavice kladiva  )
12x10
Kettelebell swing
11x8
11x8
12x8
12x8
12x8
11x8
12x8
12x8
Svihanie lanami
8x20 sek
Musim uznat ze celkom vyyzerpavajuce. V podstate je to vkuse celych osem serii. Tich 10 sekund je akurat na to aby sa clovek nadychol a zase sa pripravil robit cvik. Preto zacali tak rapide klesat opakovania v pribudajucimi seriami. Svaly prepumpovane a palili. S vahami to uz bolo trosku ine ten clean and jerk trva cely dost dlho takze je dost tazke tam nasekat vacsi pocet opakovani. Nabuduce to skusim z vacsou vahou aspon.
Kazdopadne to nie je take leharo ako som cakal... ale prvy tyzden za mnou uz len 5. _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: so únor 20, 2016 2:26 pm Předmět: |
|
|
1. Trening 2. Tyzden vyskumu
Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza. Vsetko v supersetoch. Medzi supersetmi 2 minuty pauza.
Premiestnenie / Celny drep s vyhadzovanim medincinbalu nad hlavu
15x40 / 18x10
12x40 / 17x10
10x40 / 15x10
Kettlebell Swing / Vyskoky na bednu
18x10 / 17
16x10 / 15
16x10 / 17
Pushpress / Brucho - bicykel
10x40 / 56
11x40 / 54
10x40 / 52
Drepy s vahou a kyskokom / Kliky
10x40 / 17
9x40 / 17
10x40 / 17
20 minut foam roller
Takz som si to trosku stazil. Prihodil som vahu a aj bednicka na vyskakovanie bola vyssia. Zhruba do polky stehien. Ale slo sa lepsie. nemal som az taky deficit kysliku, celkom dobre som to udychaval.
Na konci foam roller bol peklo. Niekedy to dokaze neskutocne boliet _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 1:08 pm Předmět: |
|
|
Nedelnajsi Kruhac
14 stanovist 30 sekund prace 10 sekund na presun. Isli sme len dva kolecka, lebo potom sme pokracovali inym cvicenim.
Stanovistia
Hadzanie medicinbalu 15kg o zem
Pritahy na TRX
Vyskoky na bednicku (benicka priblizne vo vyske kouli  )
Premiestnovanie medincinablu 10 kg zo strany na stranu
Svihanie lanami
Vypady s 20 kg
Tlacenie sani 80 kg
Buchanie kladivom do pneumatiky (kladivo s 10kg hlavicou)
Kliky na jednoruckach s pritahom 12.5 kg
Australian pullups
Pretacanie t tycce z jednej strany na druhu 25 kg
Brusaky na sikmej lavicke
Premiestnenie 40kg
Kettlebell swing 14kg
Po dvoch kolach sme sli sutaz. 4 discipliny na kazdu 3 minuty cas a urobit co najviac opakovani.
Premiestnenie
46x40
Buchanie kladivom do pneumatiky (kladivo s 10kg hlavicou)
91x
Vyskoky na bednicku (benicka priblizne vo vyske kouli)
65x
Hadzanie medicinbalu o zem
64x15
Mala zmena v treningu, ale potesilo to  je faj to z casu na cas osviezit niecim trosku inym a hlavne zasutazit si s inymi vzdy potesi
BTW v premiestneniach som sa delil o prve miesto este s jednym, lebo obaja sme dali rovnako 46. V buchani do pneumatiky som skoncil 4. Najlepsi dal 109.
Vo vyskokoch na bednu 2. Prekonal ma ten isty typek s ktorym som sa predtym delil o prve miesto on dal 67 vyskokov.
Ale v hadzani medincbalu som bol smutny .. tam som skoncil 5. abo 6. ... _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: po únor 22, 2016 8:08 pm Předmět: |
|
|
2. Trening 2. Tyzden vyskumu
Zase 30 sekund praca 15 sekund pauza, vsetko v supersetoch. 2 minuty medzi supersetmi
Benchpress / Skracovacky
24x40 / 23x
21x40 / 28x
16x40 / 26x
Tlaky na Ramena s JR / Tricepsove kliky
20x10 / 24x
13x10 / 21x
12x10 / 21x
Anglicaky / Biceps s Velkou cinkou
10x / 21x20
10x / 18x20
10x / 15x20
Svihanie Lanami / Preskakovane Vypady
Bohvie / 27x
Bohvie / 27x
Bohvie / 29x
Po dokonceni treningu som este ostal s kamaratom, ktory akurat robil mrtvy tah. hmmm neodolal som
Mrtvy Tah
10x80
8x100
6x120
4x140
2x150
1x160
Trening bol fajn uz to slo lepsie. Telo si pomaly zvyka na iny princip. Ale aj tak dneska najviac potesil ten mrtvy tah. Trosku som vydychal asi tak 5 - 7 minut a potom to slo. A celkom dobre. Cakal som ze to bude ovela horsie ale dvihalo sa to s rezervou vsetko. Obycajna pyramidka. Rozmyslam ze po kazdom treningu vazne zaradim este jeden cvik z trojboja takymto pyramidovym sposobom. Uvidime ako to pojde. _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: st únor 24, 2016 8:00 am Předmět: |
|
|
Americky Futbal
Zase vesele tri hodinky kardia. Zo zaciatku behanie a behanie, ale zase som sa nedostal k rebriku, lebo mi to cele prekazilo nacvicovanie preberania hracov v zone. Ok to ma svoj zmysel ale na kondicnom treningu? To uz mohli vydrzat ten tyzden na travnik ... ale neva bola to zabava :)
Nakoniec sme si trosku zahrali asi tak 20 minut. Tomi zdvihlo naladu uplne najviac... i ked som tam pokazil jednu hru, ale zato zopar dalsich zachranil  Sebavedomie je dolezite _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:59 pm Předmět: |
|
|
3. Trening 2. Tyzden vyskumu
Takze 20 sekund praca 10 sekund pauza. 8 serii z kazdeho cviku. Medzi kazdym cvikom 1 minuta pauza.
Drepy s vyskokom bez zataze
17xNabuko
17xNabuko
16xNabuko
16xNabuko
14xNabuko
14xNabuko
14xNabuko
13xNabuko
Kliky
17x
14x
12x
11x
7x
8x
7x
8x
Boxovanie do vreca
8x20 sek.
Brucho - Bicykel
39x
42x
40x
36x
30x
34x
32x
33x
Premiestnenie a pushpress
5x40
6x40
5x5x40
4x40
Buchanie kladivom do kolesa
4x12x10
11x10
3x12x10
Kettelebell swing
3x15x10
13x10 - som sa pozabudol
16x10
2x15x10
16x10
Svihanie lanami
8x20 sek
A nazaver ako som spomynal jeden cvik z trojboja
Drepy
10x80
8x90
6x100
4x110
2x115
1x120
Trening dost narocny a vycerpavajuci. Hlavne od zaciatku ma chytali krce do laveho lytka. Cely trening som udychaval i ked na hranici moznosti a potil som sa ako v saune.
Potom som si siel prezut botasky na drepovacie topanky. Po ich zaviazani a postaveni sa mi prvykrat zakrutila hlava, ale som to nejak ustal. Drepy sli zo zaciatku lepsie ako som cakal ale potom uz podla ocakavania. 80 som na chrbte ani necitil. prva serioznejsia vaha ktoru som uz citil bola 100 a tam to zacalo ... 110 ma uz kus potrapila ... 115 u nieco viac az tak ze som zavahal ci to bol dobry napad ... ale nakoniec padla i 120, ale musim sa priznat ze pri druhej 115 a pri 120 mi usli kus kolena dovnutra
Osobne som to cakal o dost horsie kedze som spal len 3 hodiny potom ma zobudili na pohotovost z roboty a potom zase 3 hodiny pred pracou. Proste na hovno a malo.
Divny pocit :A teraz mam nejaky zvlastny stav, neviem ci som to neprepalil sa citim strasne nabudeny, pobehujem sem tam ako vevericka na kokse... priatelka vravi ze ma takeho naficaneho este nevidela a mam aj zvlastny pocit v hlave ako ked som prvykrat pil kavu... Som z toho trosku nesvoj takto som sa po treningu este necitil ... snad dneska nebudu volat na pohotovost aby som sa vyspal poriadne. _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|