Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapas v Americkom futbale

Dalsi zapas mame za sebou a tentokrat ... sme zase prehrali . Zacinam byt z toho trosku nestatny a hlavne nam uz zacinaju dochadzat vyhovorky, ze preco .... zeby bola chyba v nas?
Ale dost srandy ... vazne sme prehrali .. celkom nechapem preco. Zatial mam najlepsiu sezonu co sa tyka osobnych vykonov a par chlapcov tiez ... ale ocividne to nestaci. Zlyhavame na komunikacii v time ... a vela z nasich to psychycky prehrava ked sa dostaneme pod tlak. Neviem co s tym urobit ... ale to je skor na ine forum .

Co sa tyka mna som zniceny, utahany, dobity, doskriabany, telo mi hraje vsetkymi farbami a dokonca mam aj jednu spaleninu ... co bolo na tom najhorsie hralo sa na umelej trave. Na tom najhorsom povrchu co je tam milion cernych gumenych guliciek a obcas nejaka zelena aby to malo aspon nadych travy. Priserne z toho bolia klby a pady su este vacsi rock n roll.

Ale jedno tam bolo pekne ... sceneria... hralo sa pod hradom. je tam moznost si povsimnut ten skvely povrch na ktorom sa hralo

Nabuko

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2016 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilka

Drepy
20x20
8x50
4x80
4x4x100
4x100+10x80+15x50+20x20 s vyskokom

Military press
4x5x50
3x5x50 - proste to nedalo

Pritahy v predklone
4x5x65

Benchpress s JR
4x5x30

Drepy v pohode. Ziadna velka vaha ale myslim ze sa mi darilo strazit chrbat a techniku. Benchpress s JR siel zase lepsie nabuduce skusim dat 6 opakovani v serii. Jedine co ma vazne sere je to m,ilitary ... nehcapem preco mi to tak nejde, preco to nevladzem dotlacit ..
vlk#

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2016 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten bench-press s jednoručkami je pěkný... ono už pak dá práci si to nahazovat :)

na military je potřeba správný grif... a pak už jenom ta síla. správná šířka úchopu, lokty dopředu, zabrat, hlavu na zlomek sekundy "zatáhnout"/zaklonit, osa těsně kolem brady a nosu směrem za hlavu - bacha na ně, hlava zase dopředu a pak už jenom zabrat v té nejsilnější dráze... ale to už máš asi zmáknuté. na těžkou jedničku pomáhá se před odebráním pořádně nadechnout a tím si "nabít", když osa klesne na hrudník.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diiky vlk teraz ked to citam som si uvedomil ze ja lakte tlacim skor smerom von ako dopredu. Skusim dat na to pozor uvidime co to spravi. Asi si to skusim natocit pozriem co robim zle.
Este raz diky
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2016 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilka

Mrtvy Tah
20x20
10x70
6x110
3x140
5x4x165

Benchpress
20x20
10x40
6x70
4x85
4x85 - 4. mala dopomoc
4x85
2x4x85 - 3. mala dopomoc 4. dopomoc

Drepy so stopkami
10x20
8x50
4x6x80

Co sa tyka vah uz to zacina byt zaujimavejsie. MT siel este celkom dobre. Prve 3. serie s prehladom posledne 2 uz bboli horsie po spusteni cinky dole som potreboval par sekund na skoncentrovanie a samozrejme nakonci sa mi zatmelo na chvilku. Ziaden black out len na chvilku vypadol obraz . Dotahy som robit nemohol bolo nejak vela ludi v posilke a rozobrali mi vsetky kotuce .... vazne som nemal na cinku co prihodit a uz vobec nic co by som pod nu dal aby bola vyssie.
Bench bol smutnejsi ... zacal v pohode prve tri serie sli. Ta jedna mala dopomoc bola od spotera co to nezvladol psychicky a dotkol sa cinky*a09* , ale inak hore sla. Ale ta dopomoc v poslednych dvoch uz bola fakt nutna bez toho by som to nedal, este ten treti by som hore dorval, ale 4. ne.
Drepiky na druhu stranu sli fajne ... vsak aj preco by nesli . 80 neni ziadna velka vaha a tie stopky sa vyplacaju, dari sa mi drzat chrbat cim dalej tym lepsie. Tentokrat nebol vobec ziaden naznak predklanania
Nabuko

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy
20x20
10x60
6x90
2x4x110
3x110
3x6x100
8x90
10x60

Military press
10x20
10x30
6x40
5x4x50

Pritahy s cikou v predklone
4x4x70

Benchpress s JR
4x5x30

Cele zle . Dneska nebol dobry den. Drepy ma trapili od zaciatku a este k tomu som bol v stojane do ktoreho som trochu maly takze si pod cinku musim podkladat kotuc aby som ju vedel dat dole. v tretej serii so 110 som z neho viac spadol ako zisiel, ale nakoniec som to nejak zachranil bez toho aby som sa s cinkou natiahol na zem. Ale tie drepy potom boli fakt mizerne ....naposledy som drepoval v tom stojane ... ked nebude druhy volny tak si to radsej budem nahadzovat zo zeme
Military slo zase o daco lepsie... skusim este ostat na tej 50 a zvysim pocet opakovani.
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tahy předposledně jsou parádní. :)

Mmch, uvažoval jsi někdy, jestli by se ti k americkému fotbalu nehodily výbušné cviky, jako přemístění a push press?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Nabuko

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Magumi. Ano premyslal som nad tym a dokonca som to chvilku pred sezonou aj skusal a ked ukoncime nejak sezonu tak mam v plane sa k tomu vratit. Pocas sezony sa teraz pokusam udrzat ten trening co najjednoduchsi. Premyslal som presne aj nad premiestneniami a pushpresom, ze by som ich teraz zapojil, ale po porade s deCarabasom som ich vypustil a budu musiet pockat na offseason.
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ide o to, že Nabuko má už tak kvôli americkému futbalu málo možností na cvičenie a regeneráciu. Takže sme to museli osekať na nutné minimum, ale tak, aby stále bol nejaký progres A pretože je Nabu obranca a mal by byť schopný niekoho aj zložiť, zameral som sa skôr na základné silové cviky, keďže vcelku pochudol a potrebuje si váhu vynahradiť silou

No a v neposlednom rade má dynamiky dosť v rámci tréningov futbalu.

Ako písal Nabu, potom po sezóne do toho môže vletieť naplno a šaliť sa s premiestnením a podobne.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilka

Mrtvy Tah
20x20
10x80
6x120
3x150
5x4x168

Dotahy
0x190
1x190
0x200 - ale vela nechybalo

Benchpress
20x20
10x40
6x60
5x3x85

Dneska kratsi trening. Zacinam dost znacne citit unavu, 5 tvrdych treningov do tyzdna a jeden full zapas ma celkom vypinaju. Zacinam pocitovat nejaky deficit energie, alebo nieco take. Ale cez sezonu to je vzdy tak.
Kazdopadne Mrtvola sla dneska vyborne. Cely den som sa na nu tesil .... trojky so 168 mi prisli este lahsie ako nedelnajsie 4x165 ... i ked posledna seria ma uz potrapila. Najvacsia chyba bola ale ze som si zabudol svoje magnezko na ruky. Jedina drsna tycka bola okupovana tak mi ostali len tie pomerne hladke a tam je magnezko skoro nutnost.
Hlavne to bolo vidiet na dotahoch. Prva 190 sa mi vysmykla nejak z ruk ... potom mi kamarat pozical trosku kriedy a druha vyleterla v pohode hore. 200 Bohuzial dopadlo podobne sice som ju dostal hore, ale tesne predtym ako som dokazal uplne vystriet mi usla tycka z lavej ruky. Budem musiet popracovat na uchope ... nemozem sa vyhovarat na magnezko . Ale musim priznat ze ma to sakramensky vycerpalo .. na druhu stranu som rad ze som to skusil aspon viem ake je to mat 200 v rukach a myslim ze sila v chrbte bola na to aby som ju dotiahol.
Bench siel tiez fajn nepotreboval som ziadnu dopomoc i ked som siel len trojky miesto stvoriek.
Na drepy som uz vazne nemal sil ... som sa citil ako keby mi po chrbte presiel parny ... uz sa tesim na chvilku volna po sezone
[/b]
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
trojky so 168

stvorky, nie?
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Asi únava

Nabuko: Neboj, o chvíľku konečne nepostúpite zo základnej skupiny a oddýchneš si

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Hej uz ani neviem co pisem

deCarabas: No budes sa divit ale stale mame moznost postupit do play off
Nabuko

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po tyzdnovej pauze zo zdravotnych dovodov som tu opat.

Nedela Zapas v americkom futbale
Teda vcera sme hrali zapas o postup do play-off. A podarilo sa nam ho celkom presvecivo vyhrat. Celkom ma to znicilo kedze som odohral vacsinu zapasu a nebol som uplne este fit ... nedokazal som v sebe udrzat nic co som zjedol a voda mnou tiez len v podstate prechadzala. Ale dolezite je ze ideme dalej

Pondelok
Dneska to uz je lepsie uz viem co to zjest normalne takze som sa rozhodol si ist zacvicit i napriek tomu ze mam energie ako malomocny. Povedal som si ze si aspon dam nejaky lahky dynaicky trening.

premiestnenie + pushpress
6x40
6x4x60
1x80 - obhajene maxok
2x0x85 - nove maxko sa nekona .... no jo vravel som ze to bude lahky trening

Drepy s vyskokom
5x10x50

Benchpress s expanderom
10x20
5x5x50

Popravde ma to vycerpalo viac ako by sa dalo cakat. To premiestnenie s pushpressom slo tak dobre ze som si nakonci povedal ze skusim aspon to maxko a slo to tak som si povedal ze si skusim spravit nove maxko pocas lahkeho treningu ... ale to uz bolo vela bol som na to dost vycerpany po vsetkom tom hadzani cinky hore dole ale nevadi povodne som nemal v plane ani nic podobne skusat.
Drepy so stopkou som sa pre tetokrat rozhodol zmenit za vyskoky ... aj tak to nie je regulerny trening a nech je trocha zmena. Stehna z toho kazdopadne palili slusne. Tempo som dal poctive takze ziadne zbytocne predychavanie
Nakoniec Bench s expanderom (expanzna guma bola omotana okolo tycky pod moj chrbat, takze cim vysie som tlacil cinku tym vacsi odpor kladla), to som predtym cvicil len raz len tak zo srandy. Ale nebolo by to naskodu cvicit castejsie, ked si an to clovek zvykne tak to nie je take zle a dynamika sa na tom da slusne urobit.
Nabuko

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilka

Drepy
20x20
10x50
6x80
4x6x100
10x80

Benchpress
20x20
10x50
4x6x70
10x50

Mrtvy tah
10x20
10x70
6x110
4x6x130

Trening jednoduchy a rychly. Nema zmysel vymyslat nieco komplexnejsie nakolko amem pred sebou este minimalne jeden tyzden sezony. Po sezone potom nabehnem na nejaky ozajstny treningovy plan ... fakt slubujem
K treningu iba tolko ze to bola rychlovka vo vysokom tempe. Netrebalo dlho oddycovat takze som to sipal celkom rychlo. Este stale nie som uplne pri sile kedze normalne som zacal jest v podstate vcera i ked ani vcerajsok nebol prave idealny na kvalitu a mnozstvo stravy. Dneska to uz bolo lepsie ... najblizsi tyden udrzim trening v podobnom duchu ako tento tyzden a uvidim ako sa budem citit na vahy.
V sobotu budeme hrat proti trnave a dneska som si teda pozeral hraca ktoreho budem mat na starosti ten chlapik dokazl zachytit loptu vo vyse trojmetrovej vyske v plnom sprinte a to nehovvorim radsej o jeho telesnych rozmeroch ...len pre predstavu vazi tak o 15 kg viac ako ja a ma tak o 10% menej tuku ... to bude supa v sobotu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: