Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvy tah
10x20
10x70
6x110
4x6x130

Benchpress
20x20
10x50
4x6x70
10x50

Celne Drepy
10x20
10x40
6x60
4x4x80

Povode som mal dneska v plane ist iny trening .. no teda podobny ale pracovne mali by 6x2xcca90% maxima. Bohuzial taky trening vyzaduje viac casu a ja som vdaka kopec blbym okolnostiam mal nieco menej ako hodinu na trening . Nechcel som vynechat tak som dal lahsie vahy a snazil sa to davat v co najrychlejsom tempe. A som este aj celkom dost dolamany z posledneho zapsu co bol tento vikend (BTW sme ho prehrali a tak pre nas sezona na tento rok konci). Teraz budem chvilku robit iba trojboj a tak za dva tyzdne skusim vymysliet nieco naozajstne coho sa bude dat drzat.
Nabuko

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Preco som dneska rano vlastne nestihol trening ako som planoval .... vraj je to zabavna storka a mam sa o nu podelit s celym sirim svetom tak to zapisem do zbierok pribehov, mytoov a legiend ...

Nakolko mam tento tyzden poobednajsie smeny chodievam cvicit z rana, lebo vecer uz nie je velmi kam. Takze som si pekne rozplanoval cas na trening na presun a vsetko (tazka matika nebudem obtazovat vzorcami) ... Ako spravne ekologicky zmyslaci clovek som teda sadol na bicykel a vybral sa smer posilka. Cestou som minal parkovisko na ktorom som mal zaparkovane svoje auto. Velmi sikovny chlapci tam stihli od rana namontovat rampy a vyvesit cedulku sukromny pozemok platene parkovisko . Tak som sa zastavil a skocil za veducim parkoviska, ze co to ma byt ze tam aprkujem od vikendu no a vobec sa to strhlo na celkom vasnivu debatu z ktorej som sa nakoniec vyhadal ze nic platit nebudem a ze idem preparkovat auto.
Tak som sa vratil domov po kluce a bicykel som zamkol dole pri plote. Nebudem ho predsa tahat hore az na tretie poschodie a potom zase dole ... vsak som predsa aj trochu lenivy ..
Auto som po nejakej dobe odparkoval na bezpecne miesto, ktore dufam do vecera nespoplatnia a vydal som sa odniest kluce domov a po bicykel.
No a tam sa to skvele rano uplne vylepsilo ... jak tak si kracam vidim nejakeho cigana ako mi osahava bicykel .. Tak som nanho skrikol.

Ja: Co picu tam robis? (cigan odskocil)
Cigan: Ujo, to je vas bicykel?
Ja: Hej, zmizni od neho kym mozes. (vtedy sa mi to zdalo drsnejsie ) to uz som stal pri nom a skoro ma zlozila omamna vona toulenu co sa okolo neho vznasala.
Ten socialny pripad a chudak ma asi zle pochopil a myslel si ze som nakloneny konverzacii tak
Cigan: Ale mate pekny bicykel. nemohol by som sa na nom povozit?

No to uz mi moja bozska trpezlivost na tento den dosla a videl som ze tu slova nestacia a tak som mu to skusil vysvetlit neverbalne. A kupodivu pochopil hned na prvu ranu ... potom sme sa kamaratsky chvilu nahanali okolo bloku pri com mi este krical: "Ale ujo vsak ja som tiez Kosican". To som sice velmi nechapal a po chvilke kardia som ho nechal behat sameho ... vratil som sa po bicykel a siel si dat smutny rychli trening pred pracou, lebo banda debilov nevie co so sebou. Nadherny start do krasneho rana ... a potom ze nemam rad ludi ...
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilka

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x120
3x150
6x2x165

Benchpress
20x20
10x40
6x60
2x6x85

Drepy
20x20
10x50
6x80
4x6x100

Prekvapilo ma ze to slo celkom lahko ... teda v ramci moznosti cakal som ze sa budem viac trapit, kedze som za posledne dva tyzdne toho vela nenacvicil. Takze v tomto smere som celkom spokojny.
Trosku som zaspal takze ked som dokoncil bench zistil som ze mam 12 minut kym mi bude treba ist do prace tak som radsej miesto tazkych dvojek dal nieco co som schopny dat vo vysokom tempe s minimalnymi pauzami. Takze som tie drepy cele odklepal vazne za 12 minut a na konci som bol aj celkom rad ze je koniec ... zadychany a spoteny ako po behu
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase zaradujem do svojich treningov behy. Tento prvy po dlhej dobe bol priserny . Je to vidiet aj na case. Nevedl som sa poriadne rozbehnut. Nohy ako drevene, nechcelo sa im velmi hybat. A po tretom kilometri, ktory je dokopca to odislo cele uz som sa nevedel vratit do tempa. V podstate som rad ze to bolo okolo 32 minut cakal 34 takze ma to trosku prekvapilo,a el stale je to des. Dufam ze dalsie behy uz budu v lepso, tempe.
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilka

Drepy
20x20
10x50
6x80
3x100
1x110
6x2x120

Benchpress
20x20
10x40
6x60
1x80
6x2x85

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x120
3x150
6x2x165

Po dvopch dnoch stravenych na slniecku to bolo Ufff .... citil som sa uplne vystaveny a vobec som necakal ze to pojde tak dobre ako to slo. Hlavne drepy ma prekvapili ze sli celkom z lahka. Male zavahanie v stvrtej serii ked som neukontroloval kolena ale inak peknych 6 serii
Ostatne slo tiez nad ocakavania dobre ... ocividne som mal energie dost i ked som sa citil akurat tak na spanok
A velka zabava bola so spalenym chrbtom ... na drepoch to este celkom hecovalo, ale na benchi som si uz zaskucal parkrat nastastie na mrtvom tahu sa chrbat zapaja iba pracovne a nic sa onho neopiera
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To som rad, ze apson niekto mal dnes dobry trening

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nabuko: nazdar, to bol lahky, stredne tazky, alebo tazky beh? alebo inac sa opytam: co je cielom 6km behu v tempe 5min/km (co u kazdeho moze znamenat nieco ine, ja v nom behavam intervaly)?
Nabuko

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@deCarabas: Ale vobec to tak nevyzeralo ze to tak bude. Aj pri kazdej serii som mal pocit ze dalsiu uz nedam .. a dajak to slo ...

@cohen: No mojim cielom tohto behu je hlavne zvysit kondicku. Zaradil by som ho asi skor niekde k stredne tazkemu behu. Je tam 1 km do kopca 1km z kopca a 4km po rovinke. A tiez sa chcem trosku pripravit na september, ked pojdem behat 10 km night run. 10 km nie je problematicka vzdialenost, len to chcem zabehnut v lepsom case ako minuly rok .
Uprimne nejaku teoriu k behu vobec nemam zvladnutu. Ani neviem ci to tempo je pomale, alebo ake. Chodievam behat viac menej tak z radosti. Ten okruh ma 6km, lebo to bolo to najrozumnejsie co som dokazal v tej lokalite vymysliet bez toho aby som musel krizovat velke cesty a krizovatky. Ale rad si necham poradit o niekoho kto sa v tom ocividne viac vyzna.
cohen999

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, zlepsit si cas na 10km je v pohode ciel. Pomoct sa da, len potrebujem nejake zasadne vstupne data:
1. Aky mas cas na 10km z minuleho roka?
2. Kolko treningov tyzdenne budes venovat behu?
3. Budes do pretekov behavat aj nejake intervalove behy (sprinty, rychlejsie useky) mimo tieto treningy?
Nabuko

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Minuly rok som to zabehol za 49 minut a 45 sekund
2. Mam v plane behat aspon dvakrat do tyzdna ked obcas vyjde tak z casu na cas trikrat.
3. Ano behove treningy mam v plane striedat jeden taky dlhsi (asi najskor to 6km kolecko) a jeden sprinty, schody a nejaky agility drill na pracu noh. Mal som to v plane striedat, takze asi jeden 6km beh do tyzdna a jeden o tych sprintoch.
cohen999

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, cas slusny, podobny mojmu, takze cca viem poradit tempo. Horsie je, ze dva treningy na nejake zasadne zlepsenie nestacia, zvazil by som tri bezecke treningy.

Najdlhsi beh skus spomalit, tempo nad 6min/km kludne aj pomalsie a postupne ho predlzit aspon na 8km.

Trening intervalov a spol. ma sice podla mna az od nabehu 25km tyzdenne, ale co uz - skus si po sprintoch - intervaloch dat aspon 2km regeneracny vyklus.

Ak zvazis treti beh, tiez pomaly, 6km staci. Ten kilometrovy kopec mozes dat rezkejsie. ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nieeeee, neraď mu ďalšie behy! Kedy bude powerliftiť?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2016 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Nieeeee, neraď mu ďalšie behy! Kedy bude powerliftiť?

A viem ja?

Takto - vela zavisi od cielov. Ak si chce zlepsit cas na 10km, proste musi behat. S powerliftingom sa beh nevylucuje, naopak, ak bude behat behy ktore ma bezat pomaly naozaj pomaly, tak mu len pomozu s regeneraciou. Treti regeneracny beh moze absolvovat po nejakom lahsom silovom treningu.
Nabuko

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2016 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Cohen to je zaujimave .. ako pomale behy napomahaju regeneracii? Alebo som to zle pochopil?

Utorok

Zopar lahkych sprintov nic extra ale stacilo na zaciatok

Streda - Posilka

Drep
20x20
10x50
5x80
2x110
1x125 - to slo lahko pojde to v pohode
0x125 - zabudol som robit drepy? Zosypal som sa pod tym ako domcek z kariet
2x120 - fajn tak nezabudol
4x1x125 - a zase to slo

Mrtvy tah
10x70
5x120
2x150
6x1x170

Bench
20x20
10x40
5x60
2x80
5x1x90
2x90 PR na opakovania

No trening zacal ztuha ... nohy nejake gumene boli. Vobec drepy nesli tak dobre ako v stredu. A ten jeden epic fail so 125 nechapem doteraz
Povodne som chcel ist po dreboch bench, ale benchovatko bolo obsadene tak som musel daat mrtvolu. trosku som sa bal o chrbat , ale zvladal to v pohode
A nakoniec bench ... ten dneska siel paradne .. vysiel mi setup aj sila bola ta 90 lietala hore dole ... dokonca po poslednom som si povedal ze to slo lahko a dal som este jeden
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2016 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkně ten benčík... pomalu, ale jistě se k tomu kilíčku propracováváš ;) a ta intenzita na mrtvole je taky pěkná!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: