|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: pá září 23, 2016 8:12 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že si nespomenul, ako si si na jednu stranu činky naložil o jeden 15kilový kotúč viac, expert  To bol luxusný ťah! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nabuko

|
Zaslal: pá září 23, 2016 10:38 pm Předmět: |
|
|
Ach to som uplne vytesnil  Diky ze to pripomynas  ... ano pri prvej pracovnej som mal nalozene o jeden 15kg kotuc viac na pravej strane  .. ten zdvih vyzeral velmi zaujimavo _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: út září 27, 2016 7:14 am Předmět: |
|
|
Nohy
Drepy
20x20
10x50
6x80
2x100
4x4x107
2x2x125 PR na opakovania
10x107 PR na opakovania
Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x3x50
Celne drepy s vytlakom cinky nad hlavu
3x8x52
Zakopavanie / Predkopavanie so stopkou
3x15x40 / 3x15x40
Trening zjazdeny velmi rychlo nakolko som mal strasne naponahlo. Priatelka mala oslavu narodenin a musel som ju vyzdvihnut a vobec som nemohol meskat kvoli civiceniu  Ale nastastie to odsypalo. Zacal som sam, ale na poslednu seriu uz dorazil jaj deCarabass a presvecil ma ze miesto klasickych 8 na konci chcem ist 10  Potom pocas drepov na mna pouzil gesto z madmaxa a to uz sa nedalo to nedat ... i ked tie posledne dva uz boli take vseliake ... ziadna technika. Ostatne potom skoro bez prestavky kym deCarabass stihol vobec dodrepovat svoje uz som bol v sprche a padal prec. Ale vsetko som nakoniec stihol tak ako som mal _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: st září 28, 2016 7:32 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik
Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x75
2x2x85
9.5x75 - poslednu mi uz musel deCarabas pomoct
Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
5x4x65
Pritahy k brade
3x8x42
Kliky na bradlach
15xNabuko
12xNabuko
9xNabuko
9xNabuko
Stahovanie Protismernych kladiek so stopkou
3x15x18
Vcera som sa bol saunovat a na masaz chrbta a krku. Bolo to perfektne a uvolnilo to vsetko co malo, ale dneska som si pripadal ako zo zelatiny. Tak som sa trosku bal, ze to dopadne ako naposledy ked som bol v saune a nic som nevladal. I ked bol start trosku pomaly nakoniec to nejakl islo az na tu poslednu seriu benchu ... fakt som cakal ze tich 10 tam dam sam ... ale zle som trafil drahu a uz to slo do .....
Premiestnenia som si uzil ... kratke pauzy uz skoro kardio  potom rychle pritahy a zase sa trapit na bradlach ...chvilku som si myslel ze sa mi podari uz dat 15 aj v druhej serii ale nakoniec som skoncil na 12 ako vzdy
A nakoniec stahovanie kladiek ... tentokrat som uz bol v tom novom stroji a deCarabass mi poradil zlepsovak ze mam vytacat ruky smerom von aby som viac stlacil cicky ... no a fungovalo to  fraj som vyzeral ze sa pri tom trapim _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: pá září 30, 2016 7:30 pm Předmět: |
|
|
@deCarabass: Este ze ta mam
Chrbat
Mrtvy tah
10x60
6x100
4x140
4x4x152
2x2x170 osobak na opakovania .. ale myslim zeby som to dal aj predtym len som to neskusal
8x152
Premiestnenie
5x4x75
Zhyby
6x4xNabuko
Veslovanie na stroji so stopkou
3x15x40
Biceps s EZ tyckou / Skracovacky
3x15x25 / 3x20
uuufffff ....Mrtvy tah ... slo to fajn az kym sa na cinke neobjavilo 170 .. no popravde cakal som ze to pojde lahsie ... ako nebolo to uplne zle a aj silova rezerva este bol ale uz to nebolo ako doteraz  No raz to muselo prist  ... a ta 8x152 nakonci .. myslim ze toto bola posledna osmicka co sa mi podari urobit ... to uz slo fakt z tuha ... buduci tyzden myslim ze 165 ktora ma caka uz tak nepotiahnem
Ostatne uz len pumpovacky takze nic slavne. Co ale asi stoji za zmienku je to, ze v nedelu idem behat maratovnsku stafetu a na mna pripadol usek 12 km (co bude moj novy osobak na dlzku trate)  uz sa tesim ako si budem cely beh nadavat, ze som do toho siel a neprehlusi to ani hudba, lebo ju NEMOZEM MAT!!!  ... ale na co najviac tesim su pondelkove drepy _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne říjen 02, 2016 3:47 pm Předmět: |
|
|
seš dobrej :) teď jsem od známého četl, že byl na košickém maratónu a vidím, že to byla větší akce :)
a ty mrtvoly Ti jdou pěkně nahoru... 170 s jistotou, ale těch 8x 152 se mi líbí víc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: ne říjen 02, 2016 5:45 pm Předmět: |
|
|
@Vlk: diky. Ked tak nad tym premyslam tak aj tich 8x152 bude osobak na opakovania  ale bol to riadny zahul ... ten osmi som myslel ze ani nedotiahnem
BTW podla updatu nas tim "Sportom k trvalej invalidite" dobehol na celkovom 35. mieste z 213 startujucich timov  To sme necakali take dobre umiestnenie, takze mame z toho trochu dost radost _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne říjen 02, 2016 7:26 pm Předmět: |
|
|
Si vajčák vytrvalecký
Mama sa ma pýtala, kto ide s Kubom behať a ja že Nabuko. A ona "Nabuko behá?" A ja, že či na to nevyzeráš. A ona že vôbec nie
Možno preto, že konečne vyzeráš ako brutálny nabušený powerlifter!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po říjen 03, 2016 8:00 am Předmět: |
|
|
Mnoo, dat takyto cas bez poriadneho bezeckeho treningu, klobuk dole. ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: po říjen 03, 2016 8:34 am Předmět: |
|
|
@deCarabass: Je pravda ze nemam prave maratonsku postavu  ale taketo hluposti uz skusat nebudem pokial nebudem vazit menej  Ale ze mamke dakujem za odhad
@Cohen999: Diky ... nepripravoval som sa velmi lebo som dufal do poslednej chvile ze sa z toho vykrutim  ale nevyslo  ... Troska som to zobral nezodpovedne moja priprava vyzerala tak ze som za cely september zabehol 3 behy z toho jeden bol ten stafetovy ... keby som potrenoval tak myslim ze by som to stlacil pod hodinu a to by uz bola parada _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: út říjen 04, 2016 9:10 am Předmět: |
|
|
Nohy
Drepy
20x20
4x60
4x90
2x110
4x4x117
2x2x130 PR na opakovania
6x117 PR na opakovania
Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x4x50
Celne drepy s vytlakom cinky nad hlavu
3x8x52
Zakopavanie / Predkopavanie so stopkou
3x15x47 / 3x15x47
Vcerajsi trening noh ma celkom desil. Nevedel som ako sa k tomu nohy postavia po tych 12km hlavne som citil kolena ze sa im tie narazy co dostavali nepacili. Nastastie ma deCarabass ponukol svojou mastou na kolena (podla mojich doterajsich skusenosti to asi bude lava ...). Tak som si namazal kolena obliekol svoje elegantne leginy aby kolena boli v teple a siel na plac. Po dvoch minutach na kardio stroji som si povedal ze mam dost a idem domov  . Ale deCarabass ma nepustil a nahnal ma pod cinku a tak sa zacalo drepovacie utrpenie. Zozaciatku sa mi zdalo ze to ide fajn, ale kolena pobolievali a ked to doslo k pracovnym seriam tak ... no povedat, ze to bolo zle by bolo prilis slabe. Bal som sa o kolena tak som siel pomaly dole co am vycerpavalo este viac ... ale nakoniec som to nejak docukal a konecne som mohol skusim 130  ... myslel som ze ma to zadlavi a konecne budem mat pokoj, ale nakoniec to slo a dvakrat co je jednoznacne osobak a nakoplo ma to do dalsieho treningu. Bez deCarabassa by som to ale nedal paradne ma namotivoval a tak to muselo padnut. Nakoniec seria do zlyhania s predoslou vahou .. teda v tomto pripade len 6. ale myslim ze aj tak mozem byt spokojny. Zbytok treningu len rychla pumpovacka palenie svalou a pomedzi to palenie lavovej masti na kolenach. Bez tej by to tiez neslo jedine vyslobodenie z jej palenia boli drepy ked to vsetko bolelo tak ze som ncitil ako mi roztapa kolena  zazracna zahranicna medicina
Po predkopavani a zakopavani som uz ledva stal na nohach ale siel som spotovat este deCarabassa na vyvesene podium kde benchoval, tak som sa tam elegantne vyplazil po stvornozky a psychyscky ho podporil, lebo fyzicky to uz neslo _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: st říjen 05, 2016 7:50 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik
Benchpress
20x20
10x50
6x70
4x4x82
2x2x92 - jednu som zvladol sam druhy tahal uz deCarabas
2x1x92 - vsetko s dopomocou
3x82 - to uz proste neslo
6x60 - skusal som inak chytit cinku, lebo deCarabas si vsimol, ze ju drzim zle .. respektive zapastia mam zarovno s predlaktim a mali by byt trochu ohnute.
Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
5x4x65
Pritahy k brade
3x8x42
Kliky na bradlach
3x15xNabuko - iny pristup proste udrzat mnozstvo a ked to nejde na chvilku zoskocit a pokracovat.
Stahovanie Protismernych kladiek so stopkou
15x18
2x15x22
Neviem co na to povedat. deCarabas vravi ze nemam byt sklamany, ale ja som ... cakal som ze to dneska pojde ... i ked je pravda ze som dneska jedol strasne slabo ... kazdopadne dneska bol prvytrening ked som nezvladol dodrzat plan. Vedel som ze to raz pride toto sa nedalo tahat donekonecna  . Len to nemalo byt este dneska ... dneska som sa citil strasne slaby, ale snad je to len pocasim a strasne mizernou stravou, ktora sa v podstate skladala len z jedneho jedla za cely den ... buduci tyzden sa mi opakuje, takze tam dam reparat a tentokrat to uz pojde  . Inak aj zbytok treningu som zo sebou bojoval, mozno konecne dosla unava z poslednych dni _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 1:27 pm Předmět: |
|
|
Treba sa nažrať a cez víkend oddýchnuť.
A hlavne nestrácať bojovnosť. Ono sa to poddá, ale proste po maratóne a osobákoch v drepoch by som sa čudoval, keby si to zvládol bez problémov, keď obaja vieme, ako válčiš s benchom.
Budúci týždeň bude lepší.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|