Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2016 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kosice Night Run

Beh na, ktory som sa mal v plane pripravovat, ale nejak nevyslo .. zabehol som za posledny mesiac len 4 ozajstne treningove behy. Zo zaciatku to slo fajn az do momentu ked som sa okolo siesteho kilometra nenapil a neoblial vodou. Potom to z nejakeho dovodu slo strasne mizerne. Nakoniec som ale este pridal a nejak som sa hecol ale to uz bolo z poslednych sil ... nakoniec som so spotenymi rukami bojoval asi 18 sekund s aplikaciou kym som ju vypol takze presny cas neviem ale i s tym je to o 2 sekundy (49:43) lepsi cas a ked len spocitam cas na kilometre tak to vychadza zhruba 49:25 .... , takze niekde medzi tym je moj skutocny cas povedzme ze to bude priemer 49:34 kazdopadne zlepsenie o par sekund (asi 11 sekund) aj ked som sa na to velmi nepripravoval. TA celkovo osobaky popadali novy osobak na 3km, na 5km aj 10km plus osobak na 12 minutovku ta aplikacia meria asi vsetko
Som spokojny vycerpany a idem spat .
Za mesiac idem behat stafetu kde ma usek 12km tak dufam ze uz sa pripravym zodpovednejsie.

A fotka nazaver s kamarato, ktory si tiez dneska zabehol osobak
https://www.instagram.com/p/BJ3e5JEBS0N/?taken-by=james_fox66
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2016 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x110
4x4x132
2x2x152
8x132

Premiestnenie
5x3x75

Zhyby
8x3xNabuko

Pritahy velkej cinky v predklobne
3x15x40

Biceps s EZ tyckou / Skracovacky
3x15x22 / 3x20

Rychly trening v nedelu pred obedom Ziadne velke trapenie az na tie zhyby ... uz ma to trochu zlosti ze sa to vobec nezlepsuje. Skusim to teraz trosku inym systemom 8x3 snad sa to chyti a nebudem tam len vysiet ako slanina v komore.
Nabuko

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy

Drepy

20x20
10x50
6x80
4x4x95
2x2x110
8x95

Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x3x45

Celne drepy s vytlakom cinky nad hlavu
3x8x50

Predklony
3x15x50

Predkopavanie so stopkou
3x15x??

Zavazia na predkovapacom stropji su oznacene poradovymi cislami a to, kolko jednotlive vazia je uz davno v rovinach mytov a legiend. Niektory vravia ze jedno ma 5kg dalsi ze 5lb a niektory tvrdia ze skutocna vaha bude zjavena az v sudny den. Kazdopadne som ich tam dal 5 co verim bolo 25kg. Nozky pekne palili a ja som sa z toho tepla zapotil ta stopka vie aj z mensej vahy spravit zabavu
Inak to islo dneska cele fajn. Nohy konecne pochopili ze to nie je este tazke vaha a tak sa nemaju cim trapit, akurat ta 110 uz trosicku potrapila . Dobru trening, dobra nalada a este som stihol nasrat par Brazilcov Uspesny den
Nabuko

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x67
2x2x77
13x67

Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
5x4x60

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
11xNabuko
9xNabuko
7xNabuko
5xNabukko

Stahovanie Protismernych kladiek so stopkou
3x15x20

Dneska som sa na trening tesil a slo to celkom fajn. I ked na Benchi mi dosla para v poslednej serii o trosku skor ako naposledy. Premiestnenia som si paradne uzil. Mam rad ten cvik . Akurat kliky sli dneska nejak ztuha ... akosi som mal pocit ze som nejak prepumpovany a proste to neslo A nakoniec len prekrvenie na kladkach a hura do sprchy.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út září 13, 2016 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vylet

Zaver minuleho tyzdna a uvod tohto som stravil na vylete. Alebo skor na vyletoch. Treba este vypadnut do prirody kym sa da. Tak sme sa vybrali na Velky Rozsutec, potom na Lietavsky hrad a nakoniec na Oravsky hrad. Paradny vylet. Odporucam kazdemu hocico z toho. Nadherna priroda a pamiatky.
Na Rozsutci sme sli 13.2 km a prekonali 1100 vyskovych metrov ... miestami trebalo aj liezt po skalach ale vsetko to nakoniec za ten pohlad stalo.
Lietavsky hrad sme navstivili, lebo sa vyskytol v zabere vo filme Tajemstvi hradu v Karpatech
A Oravsky preto, lebo som tam este nikdy nebol a ten hrad treba proste vidiet

A mala ochutnavka :

A nazaver pozovacka bez tricka pred Lietavskym hradom Len sa mi tam nahrnula aj cela partia

Ano uz som oficialne tucny mam cez 90 kg
vlk#

PříspěvekZaslal: út září 13, 2016 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné tipy na výlet, pěkné fotky!

taky bych teď bral 90 kg, ale budu si to muset odvičit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 13, 2016 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevadí, Nabu, stále ťa máme radi, ako ty máš rád bábovku a kakao

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: út září 13, 2016 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@vlk: Tak budem rad ak niekoho inspirujem k vyletu . Ja to budem musiet zosekat teraz na nejakych 85 : (

@deCarabas: Nekecaj mi do diety ... mal by si ju tiez skusit ... babovkovo kakaova dieta ... ztoho sa paradne pribera
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy

Drepy
20x20
10x50
6x80
4x4x105
2x2x117
8x105

Mrtvy tah s JR
5x4x45

3x8x50

Predklony
3x15x50

Predkopavanie so stopkou
3x15xasi 30

Trening sa odohral vcera rano a mal som z neho zly pocit ... ani neviem preco bol som presveceny, ze to nepojde a ze sa budem trapit. Rano sa mi nechelo ani stat z postele
Ale nastastie som sa mylil slo to paradne. Dobre tempo, sila sa tiez dostavila takze to nebol vacsi problem. jedna trosku potrepena seria so 117, ale to som sa nejak zle poskladal pod cinkou. Aj ta posledna osmicka sla pomerne jednoducho. Dufam ze to tak ostane i nadalej
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2016 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x72
2x2x82
11x72

5x5x60

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
12xNabuko
9xNabuko
9xNabuko

3x15x20

Zo zaciatku to slo nejak z tuha, ale nastastie na druhej pracovnej sa to uz rozbehlo a vsetko slo fajn. Kliky na bradlach nie nie spravit aspon 2x15 po sebe ... nejak som uz prepumpovany tam alebo co Myslim ze to ide zatial dobre, ale uvidime za par tyzdnov ... to uz mi tak do smiechu nebude

Naposledy upravil Nabuko dne st září 21, 2016 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2016 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlpat

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x110
4x4x147
2x2x165
8x147

Premiestnenie
5x3x75

Zhyby
8x3xNabuko

Pritahy velkej cinky v predklobne (snaha o stopky)
3x15x40

Biceps s EZ tyckou / Skracovacky /Lytkostroj
3x15x22 / 3x20 / 10x100

Tak tento trening bol utrpenim. Nejak mi chybala sila na MT sa to ako tak rozbehlo az pri 165 a potom to uz nejak slo aj premiestnenia, ale zhyby horsie ako inokedy. Tam som sa trapil asi najviac. Dalej som to uz nejak odsmidlikal, lebo sa mi uz nechelo a padal som domov sa pripravit na poobednajsi vylet do strateneho sveta. Fotky a podrbnejsi opis asi bude v blizsie nemenovanom logu miestneho zabavaca
decarabas

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2016 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabuko napsal:
Fotky a podrbnejsi opis asi bude v blizsie nemenovanom logu miestneho zabavaca [/b]
.

No to by som radšej nesľuboval. Každopádne aspoň jedna Nabukova fotka

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: út září 20, 2016 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy

Drepy
20x20
10x50
6x80
4x4x105
2x2x120
8x105

Mrtvy tah s JR
5x5x45

3x8x50

Predklony
3x15x50

Predkopavanie so stopkou
3x15x35

Trening spolocne s deCarabasom a monstroznym Vadikom Perfektna atmosfera, kopec srandy a paradny trening. Drepy sme sli spolocne a musim povedat ze uz dlho ma tak trening nebavil. Oproti cviceniu sam je cvicenie s partiou ovela lepsie, ludia pomozu, hecnu a clovek sa zasmeje a hlavne dobra nalada. Potom sa trenuje fakt s radostou. Aj tie vykony su potom o nieco lepsie. Kedze sme drepovali s jednou cinkou a bez prestavky sme sa na nej tocili tak to malo dobre tempo a ked chlapci isli do vacsich vah a ja som tam mal stale svoje (prihadzovali si a ja som zhadzoval) tak ta cinka vyzerala vazne komicky . Zbytok treningu si potom odjazdil kazdy po svojom, ale to uz slo rychlo. Pim-pam a ziadne flakanie. Na zaver som stehna vypalil na predkopoch ... stopky su svinstvo
Nabuko

PříspěvekZaslal: st září 21, 2016 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik

Benchpress
20x20
10x40
6x60
4x4x72
2x2x82
12x72 PR na opakovania

5x3x65

Pritahy k brade
3x8x40

Kliky na bradlach
15xNabuko
12xNabuko
9xNabuko
9xNabuko

2x15x20
15x15

Zase paradny trening. Nebolo sice tolko hecovacky, ale ani nebolo velmi k comu tie vahy su zatial v malych cislach. Vsetko slo ako vzdy az na to stahovanie kladiek. V tej deCarabasovej posilke maju dve kladky na jednej smidlikal biceps decarabas a ta horsia pripadla mne za prve strasne dreli takze 20 v skutocnosti nebola 20 preto som nakoniec zhodil na 15, lebo by som s tou "20" uz nedal dalsich 15 so stopkou. Ale c bolo horsia jedna kladka drela viac ako ta druha takze to bolo totalne priserne a rozladene ... nabuduce vykopnem deCarabasa z tej jeho novej krasnej nalestenej kladky
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2016 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
10x60
6x100
2x140
4x4x145
2x2x167
8x145

Premiestnenie
5x4x75

Zhyby
8x3xNabuko

Pritahy na kladke
3x15x40

Biceps s EZ tyckou / Skracovacky / lytkostroj
3x15x25 / 3x20 / 3x10x100

Dalsi paradny trening . Trenovat v partii sa vazne oplati. Uplne ina atmosfera vladne. Hlavne nalada je super a potom sa vsetko zda lahsie . Dneska to vazne odsypalo jedna seria za druhou ... dokonca aj zhyby uz zbehli ako nic takze to zmenim a nabuduce zaradaim 6x4. Taktiez som si nechal poradit od deCarabassa, ze davam v tom treningu riadne zabrat krizom a tak som aj pritahy v predklone vymenil za pritahy na kladke plus predklony v treningu noh vymenim za zakop. Tak by to malo byt fajn

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: