Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je skvělé zlepšení. Čtyři kotouče už na ose vypadají dobře, viď? :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak konecne uz to video funguje . Je vidiet ze pracujem ako administrator

@Magumi: Dakujem Ano ta cinka uz nezyzerala ako hrackarska , ale mal som tam 5 kotucov 25,20,20,10,5. Cheli sme si trosku precvict aj matiku
ryvaru

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulace dvoukilo bude co nevidět
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluji k dosažené metě! to už je chlapská váha na čince ;) tak ať Tě to motivuje k dalšímu zlepšování.
Nabuko

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky vsetkym . Motivacia tam je hlavne preto ze ta 200 uz zacina tvarit ako realny ciel. A hlavne preto ze mrtvy tah je proste moj najoblubenejsi cvik
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokus o osobak na Drepy

Drepy
20x20
5x50
5x70
1x100
1x110
1x120 - prepocitanie kotucov. Slo to fakt tazko mal som pocit ze je to 130.
1x130 - okej tu som sa natrapil ako pri maximalke
2x0x135 - tak 130 bola fakt moja maximalka

Uz pri 120 som citil ze dneska na to nie je den na drepy, aspon nie na maxko. Snazil som sa dostat do nalady z utorka,ale nejak to neslo. Som z toho hrozne sklamany, lebo inokedy som dal 130 s ovela vacsou lahkostou a pred dvoma tyzdnami som tu 140 neuspesnu skoro dal. Keby som vtedy mohol skusit 135 tak by padla.

Cele poobedie som stravil behanim po lekaroch a tak sa mi podarilo dostat do posilky az neskoro takze po drepoch mi vela casu nesotavalo tak som si povedal ze to dorazim a pridal som sa k drepujucemu deCarabasovi

Dalsie Drepy
10x20
10x70
10x100 - PR na opakovania .

Osobak na opakovanie je sice fajn, ale vobec som z toho nemal radost skor mi slo len o to rozbit nohy lebo som bol nasraty na seba. Potom som si uvedomil ze som 100 vlastne nikdy 10x nedal. Chcel som dat viac serii ale cas uz pokrocil tak som uz musel letiet na trening americkeho futbalu takze nic viac som nestihal.

Americky Futbal
Trening defensivebackov vediem ja takze som sa rozhodol dat tym noham zabrat. Nech sa aspon vybeham. A so mnou i ostatnym
Takze vela kratkych sprintov, sprinty dozadu, sprinty so zmenou smeru. Potom 20 minut dril na reflexi kvoli vydychaniu a ukoncene seriou zabakov s nasledujucim sprintom.
Vsetko dost vysoka intenzita takze nohy boli znicene a spalo sa celkom dobre, len kratko ... Tie nocne treningy nie su bohvieco. Ale mesiac to nejak vydrzime
Nabuko

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2016 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokus o maximalny Benchpress

Benchpress
2x10x20
3x40
3x50
3x60
1x70
1x80
1x90
0x92.5 -
1x92.5 - PR! -Najvytrapenejsi tlak aky som v zivote zazil. Ale je tam
2x3x80
2x80 - dopomoc
13x60+3x50+30x20

Incline Benchpress - pre mna premiera.
10x20
5x5x50

Rozpazovacky v lahu
5x6x12

Bicepsove zdvihy po sediacky v zaklone (toto sialenstvo vymyslel deCarabas) /Biceps nadhmatom
5x6x15/5x6x25

Dneska Benchpress. Poviem to na rovinu moje tlakove schopnosti boli a asi stale budu tak nejak mizerne. Tahanie mi ide celkom dobre aj ma bavi, ale tlacenie je na houby. Som z toho trosku nestastny.
Ale kazdopadne maximlaka sa podarila i ked nie tak presvecivo ako som dufam. Cely tento cyklus som pokaslal vypadol som z neho pre chorobu a chybalo mi vyse tyzdna treningov.
No ale stacilo vyhovoriek Benchoval som dneska v tom novom stojane. Tam sa da robit fakt vsetko a super sa z tamat bere tycka aj lavicka je super akurat som si mal vymenit asi tycku lebo som mal tu co na drepy a ta je kus ohnuta. Ked som si ju blbo natocil tak sa drzala fakt mizerne. Kazdopadne vsetko slo fajn aj 90 vyslo hore pomerne lahko. Az potom prisiel prvy pokus o maxko a i napriek snahe to nevyslo zastavil som sa na jednom bode a nedokazl to pretlacit dalej. Nechcel som to vzdat to fiasko na drepoch ma uz dost sralo na Benchi som to nechcel opakovat. deCarabas mi pozical svoje sluchatka kde na mna zacalo kricat 15 nasratycg Maurov co celkom nakoplo a potom sa pustil Mortal Combat. To uz som lezal pod cinkou a zacal druhy pokus. Vsetko pekne az po ten bod ako predtym, len teraz som ju dokazal pomaly milimeter po milimetri posuvat hore az kym nedosla. Trvalo to tak dlho ze nahodny okoloiduci by si myslel ze som tam zamrzol v case, dal by si kavu a odchadzal s tym ze nepohla sa ta tycka o centimeter?
No nastastie sa to nakoniec skoncilo. Potom este trosku dopumpovat a na zaver vypalovacka az kym ma cinka nezadlavila.
Benchpress hore hlavou s velkou cinkou pre mna novinka nikdy som to nerobil, takze som sa trosku hladal ale bolo to zaujimave.
Nakoniec zverstva na biceps aby som zabil cas cakanim na deCarabasa. Biceps bol v soku vobec necakal ze dneska bude cvicit
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2016 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kruhac

Takze uz typicky 14 stanovist 20 sekund vysokaintenzita 5 sekund na premiestnenie medzi stanovistiami a 5 minut oddych medzi koleckami.
Celkovo sme dali dneska 5 kol.

Stanovistia
Nieco ako trh, ale s jednoruckou 17.5kg
Zdvihanie a hadzanie medicinbalu 15kg o zem
Swing s Kettlebellom 14 kg
Pritahy na TRX
Vyskoky na bednicku zo zatazou 15kg.
Svihanie lanami
Vypady s kotucom 10kg nad hlavou
Tlacenie sani 80 kg
Mlatenie do kolesa kladivom
Premiestnenie zo zeme s vyrazom nad hlavu 30 kg
Australian pullups
Pretacanie tyce zo strany na stranu (20 kg)
Zadne drepy s vyskokom 40 kg
Kliky na jednoruckach s pritahom 12.5

Trening fajny. Celkom kardio na vysalenie. Na konci som potom skusal cvik na spevnenie rotatorov. Vola sa to Turecky vstyk. Dost narocna vec na koordinaciu a techniku. Mozno to zaradim ku treningom. A uplne nazaver benchpress so 40 kg ale s gumou co mi isla pozachrbat a bola uchytena o tyc. Takz e cim vysie to clovek tlacil tym vacsi odpor to robilo. Par dynamickych serii da celkom zabrat
Nabuko

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Meranie

Dneska som sa zucastnil merania kompozicie tela. Vysiel som z toho viak ako smutny. Okrem toho ze od posledneho merania mojej vysky som o 3 cm nizsitak je na case poriadne zabrat. Vedel som ze to nebude ziadna slava ale osobne, ale aj tak ma to neprijemne prekvapilo.
Kto z toho vie daco vycitat tak tu su vysledky:

Je to za ucelom vyskumu teraz by som sa mal nejaku dobu drzat cvicebneho planu ktory nam zostavi trener a na konci sa prejde znova meranim aby sa zistilo ako sa mi zmenila kompozicia. Tak davam do toho velke nadeje teraz ...
Nabuko

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americky futbal
Vcera zase trening americkeho futbalu. Kondicna priprava takze zase hlavne vela behania a drilov na pracu noh akoordinaciu.

Chrbat a Hrudnik
Zajtra by som uz mal mat treningovy plan ktoreho by som sa mal drzat kvoli tomu testovaniu, ale cakat sa mi nechelo tak som si siel trosku zacvicit uz dneska len tak.

Mrtvy tah
10x70
6x100
4x130
2x140
1x150
1x160
1x170
1x180 - prizerajuci potvrdil ze bola techncky lepsie zvladnuta ako ta na videu.
3x3x160

Musel som si trosku spravit trosku radost po tych smutnych vykonoch poslednu dobu. Mrtvy tah je proste mrtvy tah

Benchpress
15x20
10x40
4x60
2x80 - iniciativny kamarat zhodnitil ze to je na mna tazke tak mi pocas zdvihu stiahol tycku do stojanu ... neskutocne ma vytocil
4x5x80
3x80 + 2x80 s dopomocou

Podarilo sa mi sa dobre setnut a slo to ovela lepsie ako som cakal. Aj lavicka bola super. Moct mat obe lopatky cele na lavicke proste pri benchi pomoze.

Foam Roller
20 min.
Ukoncil som to strecingom a masirovanim svalou na foam rolleri. Na to aka je to jednoducha vec to vie sposobovat vela bolesti
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Amricky futbal
Dneska nas bolo pomenej, tak sa trener rozhodol ze miesto typickeho kondicnejsie ladenenho treningu sa budeme ucit tacklevat (Skladka) ... v telocvicni. Minuly rok sme mali kvoli tomu par zraneni, ale tak nastastie to tetntoraz slo bez nejakych vaznejsich nasledkov.
Mozeme to ratat ako kardio predsa len hodina a pol buchania s ludmi o zem je celkom drina. A pri jednej zrazke sa mi odtrhol pant na prilbe, takze som z toho nestatny. Tazko sa zhanaju nove.

Poslednu polhodinu sme sa uz nahanali s receivermi za loptou jeden proti jednemu. Celkom zabava.

Celkovo trening dobry, len sa mi uplne napacilo to padanie na palubovku. Trava je proste trava. Uz sa tesim ked pojdeme na ihrisko tam sa poriadne vysalime
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daj porovnavacky s tymi fotkami spred par rokov, co som ti poslal

Fitnesska.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale nemam terajsie fotky
Dajak sa nefotim bez tricka ... neviem preco som divny asi
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sermball

Zase hodinka a pol slusneho kardia. Dneska mi islo dal som viac golov ako za celu sezonu ... ale i tak som ich este viac minul . Za cely zapas sme dali dokopy 43 golov co je na hodinu a pol celkom slusne

Kazdopadne som vybehany. Byt brankar a zaroven utocnik cloveka celkom utaha
Nabuko

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Trening 1. Tyzden vyskumu

Ako som spomynal zucastnujem sa vyskumu. Moj spoluhrac pracuje na diplomovke o zmene kompozicii tela. Tak som sa podujal mu robit pokusnu mys. Teraz by som sa mal 6 tyzdnov drzat jeho treningu a nakonci bude dalsie meranie ako sa mi zmenila kompozicia tela.
Z treningu som neostal velmi nadseny. Jedna sa o intervalovy trening s malou vahou, ale velkou intenzitou .... no ano Crossfit
Ale tak co uz, slubil som sa, tak to mienim dodrzat.

Takze trening v superseriach 30 sekund prace 15 sekund oddych a takto 6 krat za sebou

Premiestnenie / Celny drep s vyhadzovanim medicinbalu
15x30kg / 18x8kg
15x30kg / 16x8kg
16x30kg / 18x8kg

2 min. pauza

Swing s Kettlebellom / Vyskoky na bednu (Bedna vo vyske kolien)
18x8 kg / 22
18x8kg / 22
17x8kg / 22

2 min. pauza

Pushpress / Brucho - Bicykel
14x30kg / 50
14x30kg / 52
11x30kg / 50

2 min. pauza

Drep s vyskokom / Kliky
14x30kg / 19
12x30kg / 20
14x30kg / 15

Uprimne som necakal ze to bude take narocne. Sila z toho sice neporastie, ale kondicia a vybusnost urcite. 15 sekundova prestavka medzi cvikmi je tak akurat na to aby som vzal do ruky druhe naradie. Cez tu dvojminutovu pauzu si clovek stihne pripravit dalsiu superseriu a ako tak vydycha, ale ziadna slava. pri vyskokoch na bednu som zacal pocitovat problemi s kyslikom a pri Pushpresse som uz mal slusny deficit. No a drep s vyskokom s klikmi ma uplne zabili. Na poslednom superserii som snazil hecnut a podarilo sa mi spravit 14 drepov s vyskokom miesto predoslich 12, ale spalil som vsetok vzduch v okoli a tak sa mi uz pri klikoch zacalo zatemnovat. Nakoniec som bol rad ze je koniec ... chvilku som si polezat snaziac sa chytit dych a presvedcit cottage cheese co som mal na ranajky aby ma neopustal.
Po 5 minutach sa nechal presvecit ze ostane a siel som sa trochu zrelaxovat s foam rollerom. Co bolo sakra narocne. Mal som problem sa udrzat na rukach ked som masiroval nohy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: