MB? :D Cau! Dik za radu, su tam sice len 3 zarazky, ale asi myslis, aby som to prelozil popod tu strednu este.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Smrdlanie na treningu s Turakamom. Prakticky som nic nerobil, len som bol pokecat :D
P.S.: Turakam je monstrum :P
Power Snatch:
3x20kg
3x40kg
2x60kg
2x60kg + 3 x OH squat
2x60kg <-- Tu ma to druhe opacko pekne stiahlo az k zemi, cize full snatch :D
3x60kg
2x60kg
2x60kg
Power Clean:
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
2x90kg
2x90kg
Drep dozadu na low box:
5x20kg
5x40kg
5x40kg
3x60kg
3x80kg
3x100kg <-- pocitovo najtazsia seria
3x110kg
3x120kg
Drep:
8x100kg
8x100kg
<-- kolena sa zdali byt v pohode.
superseria
Glute Ham Raises / long jump z low boxu:
8 x Racheljak (ruky za chrbtom) / 3 skoky
6 x Racheljak (ruky skrizene na hrudi) / 4 skoky
6 x Racheljak + 5kg na hrudi / 4 skoky
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Plyo Push Ups na step-up boxy:
6xRacheljak
6xRacheljak
6xRacheljak
Bench Press:
3x20kg
3x20kg
3x40kg
3x60kg
1x80kg
1x90kg
1x100kg <-- toto slo pekne hore, plynule ako nikdy, veril som si dnes teda na PR
0x105kg <-- bohuzial, dnes to este vo mne nebolo. Nabuduce, ked pojdem BP, tak to urcite dam
0x105kg
- vo vseobecnosti som ale spokojny, sice 105 nepadlo, ale pri mojej nemoznej tlakovej sile aj tak plynula stovecka pekny pokrok, ved len pred tyzdnom som 100 zatlacil poprvykrat.
Floor Press:
6x60kg
4x80kg
2x90kg
3x90kg
Rozpazovanie s JC:
10x14kg
10x14kg
10x14kg
Superserie
Pritahy VC v predklone s pokladanim / Push ups na ose v racku:
8x60kg / 20xRacheljak
6x100kg / 12xRacheljak + purple band
6x110kg / 12xRacheljak + purple band
6x120kg / 12xRacheljak + purple band
Pritahy VC v predklone podhmatom / upazovanie s JC:
10x80kg / 8x8kg
10x80kg / 8x8kg
10x80kg / 8x8kg
- rehab work (triceps pushdowns, scap push-ups... )
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak ano, pomaly, ale pojde to. Ja sa nikam s tym benchom neponahlam
Uz sa tesim na sobotu, musime sa riadne vyhecovat :D
Aj ked mi hrozi, ze sa nevyspim, lebo idem v piatok do divadla, ale aj tak bude hej ^^
22. 10. 2011
Kde: Niekde v centre :), TT
Cas: 15:00 - 16:40
Dnes som bol napol pracovne/napol zo zaujmu na konferencii Unicamp v Trnave, a tak som sa dohodol na treningu s Jankom (Turakam), ze si trochu spolocne potahame a hecneme sa.
Trening bol naozaj fasa, v takej malej zastrcenej posilke, ako to ma byt! Minulu noc som toho sice vela nenaspal, no naladicka bola fajna.
Deadlift (mrtvy tah):
3x60kg
3x60kg
3x100kg
3x120kg
3x140kg
1x160kg
1x180kg <-- Piece of piss!
1x200kg <-- Uplne lahucka mi prisla, zacal som byt celkom sebavedomy :D
1x215kg <-- Noo, slo to plynule, mal som radost a rozhodol som sa skusit 225
0x230kg <-- Moj drahy sparring (zravim Turakama... :D) mi potajomky prihodil na os na 230 a tvrdil, ze je tam 225. Pohol som tym asi 5 centi a prisla mi nehorazne tazka, bol som deprimovany.
1x220kg <-- PR . Noo nakoniec predsa aspon takto.
Spokojnost! Mozno by som mal v sebe dnes aj 225, neviem to s urcitostou povedat, budem ale radsej zit v tom, ze nie. Som vcelku spokojny.
Turakam dnes tiez pekne makol, zatiahol 3x200. Snazim sa na youtube upnut video :D
superserie
Power Clean / Stahovanie hornej kladky:
3x80kg / 10x11 policok :D
5x80kg / 10x11 policok
3x80kg / 10x11 policok
Good Morning / Bic. zdvihy s JC:
10x60kg / 8x20kg
10x60kg / 8x20kg
10x60kg / 8x20kg
Trapezy s JC:
10x40kg
10x40kg
10x40kg
P.S. do buducna si musim pamatat, ze tocit video radsej z vacsej vzdialenosti, vzdy sa to da prizoomovat a vzdy tocit bud navysku alebo nasirku a nestriedat to
Čtu to tu až teď, gratulace, moc pěkně a ještě s rezervou! Jen tak dál.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Dal som si dva dni volna, bol som pekne rozlamany a teraz pekne deloadove treningy.
- rozcvicka
Hang Clean + Push Press:
5+5 x 60kg
5+5 x 60kg
7+7 x 60kg
Dumbell bench press:
15x28kg
15x28kg
12x28kg
Zdvihy JC za hlavou:
20x20kg
30x20kg
25x20kg
superserie
Hang Snatch / Kliky na ose v racku:
3x40kg / 12xRacheljak + purple band
Pritahy VC v predklone / Bic. zdvihy s JC:
15x60kg / 6x18kg
15x60kg / 6x18kg
15x60kg / 5x14kg
Face pulls / Tric. extenzie:
15x30kg / 30xPurple band
15x30kg / 30xPurple band
15x30kg / 30xPurple band
Morico, Spekoun: Dik chlapi! Ci tam bola rezerva, to neviem, ale je fakt, ze pokus s 230 ma trochu unavil. Nic sa nedeje, teraz by som sa mal pustit do drepov, lebo tam mate velmi navrch, ja ani netusim, ako s drepmi vlastne stojim.
No a jo, s videjkom som sa trochu pohral, moj prvy pokus.
Dzousif: Fuuuu, rad by som ti pomohol, ale bohuzial netusim, co to je za miesto. Vzal ma tam Turakam, on je tam takmer doma, viem len, ze to bolo hned vedla trojicneho namestia.
Volá sa to Tirnavia, či tak nejak, ale keď si chceš dobre zacvičiť, tak musíš si tam strážiť 20kilové kotúče ako ostriež, bo ich tam je asi 4-5 párov použiteľných na osy,ostatné s úzkym priemerom si hodíš akurát tak na mulťák či legpress, večer (alebo od 16 - 19) je to dosť plné, bo to je menšie fitko ale zas ľudia v pohode, obsluha pri bare kamarátska, magnézko si možeš nosiť, aj pitie nie je problém vlastné alebo ti napustiano problémo vodu, vstup 2 evri:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru