Rachela | Fake it till you make it!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rachela | Fake it till you make it!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Rachela | Fake it till you make it!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rachela

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minuly tyzden som sa citil ako zbity pes a kazdy den som spal cca 9 hodin, tak som usudil, ze najlepsie asi bude dat si pauzu, cize som potom uz netrenoval, len som sa flakal a ladoval sa jedlom :P

31. 10. 2011 - DE Lower body
Kde: Bodyworld fitness Mlyny, NR
Cas: 19:00 - 20:40

- rozcvicka

Power Clean:
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg

DE Box squat:
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band

pozn.: band cez 2 zarazky

Deficit speed deadlift:
3x20kg + green band
3x60kg + green band
1x100kg + green band
1x120kg + green band
1x140kg + green band
1x140kg + green band
1x140kg + green band
1x140kg + green band
1x140kg + green band

Tu som netusil ako upevnit bandy o power rack, nakoniec som to tam nejak skrutil, najlepsie ako som vedel. V spodnej polohe boli bohuzia volne, no hore pridavali marha vela (no way for double overhand), ale to je dobre, nutilo ma to ist naozaj rychlo v spodnej faze.

Depth jump onto a box:
3 x 75cm
3 x 75cm
3 x 75cm
3 x 75cm

Box jump:
3 x 80cm
3 x 80cm
3 x 80cm

Zakopavanie:
30x6 tehliciek
30x6 tehliciek
30x6 tehliciek

Predkopavania:
25x6 tehliciek
25x6 tehliciek
25x6 tehliciek

Ja kkt som uplne zabudol na brucho, spomenul som si az v sprche...
Inak dnes celkom slusny volume
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Rachela

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01. 11. 2011 - ME Upper body

Ráno
Cas: 10:00 - 11:00

- rozcvicka

Pin Press:
5x20kg
5x20kg
5x40kg
3x60kg
3x80kg
1x90kg
1x100kg
1x110kg
0x115kg
3x100kg

pozn. zarazka 13

Večer
Cas: 18:30 - 20:00

Bench Press:
5x20kg
5x40kg
5x40kg
5x60kg
5x80kg
5x85kg
5x87.5kg
4x87.5kg

Push Press:
8x60kg
8x60kg
8x60kg

superserie
Stahovanie hornej kladky / Upazovanie s JC:
8x175lbs (79kg) / 8x8kg
8x190lbs (86kg) / 8x8kg
8x190lbs (86kg) / 8x8kg

Rozpazovanie s JC dolu hlavou / Pritahy kladky v sede:
8x 16kg / 8x190lbs (86kg)

Tricepsove stahovanie kladky / Skracovacky na lavicke:
30x40lbs (18kg) / 15xRacheljak
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aký pin press si šiel?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rachela

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

03. 11. 2011

Ráno - plávanie
Kde: Mestky kupel, NR
Cas: 07:30 - 07:55

Citil som sa rano uplne dolamany, preto ak som dnes chcel zvladnut vecer drepy, volba bola jasna, vybehol som na plavaren za barakom :P

Prsia, 200+300+500m = 1000m/25min
No pekne na chuja, pred pol rokom som daval kilak pod 20 min s prehladom, ale nevadi, podstatny bol rehabilitacny efekt :D

Večer - ME Lower body
Cas: 18:40 - 20:20

- rozcvicka

Power Snatch:
2x20kg
2x40kg
2x60kg
2x60kg

High box squat:
5x20kg
5x40kg
5x60kg
3x80kg
3x100kg
3x120kg
3x140kg
3x155kg
3x165kg
1x175kg

<-- No tak... Toto som robil poprvy raz a nesiel som taketo tazke drepy uz naozaj velmi davno, vlastne takuto konkretnu vahu som na chrbte este v zivote nemal, a tak som bol dost zvedavy, ako mi to po takej pauze pojde. Musim povedat, ze som vcelku spokojny, ale pri tej 175 este vo mne bolo sil, takze o tyzden reparat !

Deficit deadlift:
3x60kg
3x100kg
3x140kg
3x160kg
3x180kg

pozn. stal som na 20kg kotuci

Glute ham raises:
8xRacheljak
8xRacheljak
8xRacheljak

pozn. ruky za chbrtom

Leg Press:
15x160kg
15x160kg
15x160kg

superseria
Zdvihy noh vo vise / Bic. zdvihy s JC:
12xRacheljak / 8x18kg
12xRacheljak / 8x18kg
12xRacheljak / 8x18kg

Turakam napsal:
aký pin press si šiel?

Vies co? Mal som to cca 10cm nad hrudou, zarazka 13 mi vyhovuje najviac. Snazil som sa pri tom mostovat, co neviem, ci je uplne dobre, flat back by mi pri tomto asi vyhovoval viac, ale musim si na arched back zvykat.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle tréning podle zápisu vypadá absolutně úžasně... a doporučil bych to každýmu... bud by někdo cvičit přestal a nebo by si kvůli tomu posilování zamiloval.

Jinak plavání fuj :D já v životě neuplaval víc jak 50 metrů najednou... mě baví jen freestyle sprint
Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brutus
spekounP

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Racheláku jdi s prominutím do prdele

Tenhle zápis je jenom dalším příkladem toho jak se šmrdláním a osíráním tréninku dostat k velmi kvalitním výkonům.

Člověk dře dřepy víc jak půl roku, krůček po krůčku se zlepšuje a pak přijde borec, co na to stejnou dobu dlabe a lup ho tam naprosto stejnej výsledek.

Já se na to vyseru

Parádní trénink nohou
madball

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Racheláku jdi s prominutím do prdele

Tenhle zápis je jenom dalším příkladem toho jak se šmrdláním a osíráním tréninku dostat k velmi kvalitním výkonům.

Člověk dře dřepy víc jak půl roku, krůček po krůčku se zlepšuje a pak přijde borec, co na to stejnou dobu dlabe a lup ho tam naprosto stejnej výsledek.

Já se na to vyseru

Parádní trénink nohou

Neřekl bych, že Rachela nějakým způsobem osírá trénink. Spíš jen cvičí s nějakým rozumem a přizpůsobuje svým pocitům. Budu citovat:

Cizo napsal:
Kubaz, já myslel že ty už to přece musíš vědět. udělat trénink po kterym se člověk zebleje, to umí absolutně každej. Ale udělat tvrdej trénink kterej k něčemu je (bez blití), no tak to už je jiný umění :)

Za další nemůžeš porovnávat regulerní hlubokej dřep a high box a k tomu ještě říct, že netrénuje nohy. Na high box stačily mrtvoly, trhy, přemístění, kterým dával dost. Řekl bych, že byl víc nervóznější z činky na zádech/ramenech, než z toho, že by to nedaly nohy.

2 rachela: jak vysoko nad paralel máš highbox, případně kolik měříš a jak je vysokej box? Ptám se, abych měl trošku porovnání pro sebe, protože seš bez thomyho asi jedinej, kterej tady na fóru boxy zařadil. Klidně piš výšky do názvu cviku. Jaká výška je u tebe low? Dík.
Btw., dobrej trénink. Do podobnýho splitu bych klidně šel, vlastně jsem i o něčem podobným chvíli přemýšlel.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Rachela

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SpekounP: Ja teda fakt nechapem, what's all the fuzz about
Tak zaprve rozhodne nesmrdlam trening! Vlastne ten vcerajsi mi po dlhej dobe prisiel ako dost velke smrdlanie (bez tazkych tahov to nieje ono dpc.)
Je pravda, ze som velmi dlho poriadne nedrepoval (cca od maja/juna), a to kvoli problemom s kolenami, ktore pri drepoch pravidelne mavam, no uz par mesiacov zaradujem doplnkove cviky ku drepom ako pripravu na to, ze zacnem drepovat a posledny mesiac som uz zacal s drepmi na rozne vysoke boxy s malou vahou a prekopal som techniku.
Preto som teraz zacal s tazkymi drepmi na vysoky box, co ako spravne poznamenal madball sa neda s klasickymi drepmi porovnat, teraz pojdem ME drepy 4 tyzdne na high box a potom budem postupne v kazdom cykle box znizovat.
Takisto ako zase madball dobre poznamenal, ta vaha ako taka mi ani nebola tazka (co som bol prekvapeny), ale mal som problem drzat core pokope, techniku atd, kedze som take vahy este nikdy nesiel : (
Niezeby som nechcel ist hned drepy, ale v minulosti sa mi ukazalo, ze to nieje dobry pristup a hned som si odebal kolena, teraz na to idem postupne a kym ta preseriem na drepoch si este par mesiacov musis pockat
Guruhonza: Ved pockaj, ak sa raz vratim byvat do Brna, tak si to dame spolu v mismasi :D:D Ale mne to dnes okrem drepikov prislo light inak.
Madball: Fuuu, to je dobra otazka, ale na high box nepouzivam step boxy, ale normalne lavicku, takze ti neviem dobre povedat, moze to byt cca 5cm nad paralel, pripadne odfotim alebo zacnem pouzivat step boxy :D
Kazdopadne na lowbox som pouzival posledny mesiac 40cm a na normalny box 45cm.
madball

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně jde jen o nějaký porovnání a v tom i motivaci. :D
Já používám taky lavičku, konkrétně od grunsportu z řady "classic", která má podle ofiko stránek 45cm. Snižovat by v BG šla dáváním si cca 2,5cm gumových podložek pod nohy, ale to už odbočuju...
Při vešjce asi 185cm odhaduju, že hloubka bude paralel až paralel+5cm.
Jo, ještě jsem se chtěl zeptat jestli to jedeš (jak byl zrovna včera článek na t-nation) squat 2 box, tzn. jenom se dotknout zadkem lavičky nebo box squat - regulerní dosed. To jen tak pro pořádek.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Rachela

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sadam si dozadu na lavicku, poriadne dosadnem a posedim pol sekundy
A ty davas trojky so 180kg, tak chod s motivaciou doprdele
edit. pardon, patky

Naposledy upravil Rachela dne pá listopad 04, 2011 10:03 am, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V pořádku, děkuji.

edit: vlastně tam byly i 5ky se 185 , ale jednou jsem si tam zůstal chvíli sedět bez dopomoci, to byla sranda.
Ale to je stejně jedno, když tady borci dávají kolem 200ky čelní dřep.
Rachela

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
ale jednou jsem si tam zůstal chvíli sedět bez dopomoci, to byla sranda.
Ale to je stejně jedno, když tady borci dávají kolem 200ky čelní dřep.

Jojo, to som cital, pozorne ta sledujem
A to nic, co je to 200, jedneho dna ich vsetkych preserieme
madball

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, už jsem se na netu díval po nějakých kybernetických nohách.
Co tady sakra vlatně vypisujueš, nemáš makat?
Šup zpátky do práce, já se flákat můžu, mám dovču.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to nemyslel zle (jakoze flaka trenink)

Ja jsem se jenom pozastavil nad tim, ze delsi dobu nedrepoval a najednou tam dava hnedle 175kg (i kdyz to je na box), coz mi prijde skoro neuveritelny. Kazdopadne ja bych to nedal ani omylem. Navic mi prijde, ze pri dosedu na box je potreba zapojit haksny mnohem vic protoze nahoru to jede clovek uplne z klidu (neco jako stopky u benche)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rachela | Fake it till you make it! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: