Rachela | Fake it till you make it!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rachela | Fake it till you make it!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Rachela | Fake it till you make it!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napsal jsem to ne zrovna dobre. Kdyz clovek cinku neodlepi, tak je samozrejme lepsi sundat kila, ale pokud je problem v dolni fazi DL, tak je to dobrej zpusob.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasne, to snad kazdy pochopil, ze kdyz clovek cinku neodlepi vubec, tak si jeste nebude davat pod nohy podlozku, aby to tahal z deficitu
Rachela

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. 11. 2011 - DE Upper body
Kde: Bodyworld fitness Mlyny, NR
Cas: 19:00 - 20:00

DE Bench Press:
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg
3x60kg

Incline DB Bench Press:
6x28.5kg
6x32.5kg
6x37.5kg
6x40kg

Pendlay Rows:
6x60kg
6x80kg
6x100kg
6x110kg

superserie
Upazovanie s JC / Bic. zdvihy s JC:
10x10kg / 8x18kg
10x10kg / 6x18kg
10x10kg / 6x18kg

Upright Rows / Tric. extenzie:
8x20kg / 15xpurple band
8x40kg / 15xpurple band
8x40kg / 15xpurple band
8x40kg / 15xpurple band

Draper napsal:
Jinak mam otazku, videl jsem, ze cvicis i DL z deficitu, myslis ze to ma vliv na spodni fazi cviku, kdyz ma nekde problem odlepit cinku od zeme. Nedavno jsem to s nekym resil, ale jisty jsem si tim nebyl.

Urcite, Deficit DL je najlepsi sposob, ako ziskat silu v spodnej faze od zeme. Takisto velmi dolezita od zeme je aj rychlost, ja som take fakt pomale a vydrete opakovanie na DL este nikdy nespravil, rychlost od zeme pomaha skvele prekonal sticking point a na to je Speed DL :P
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Rachela

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. 11. 2011 - ME Upper body
Cas: 18:30 - 20:15

- Dnes som nesiel DE lower body, ale ME upper body. Tento tyzden si to prehodim, snad sa tym nic neposerie.
Spravil som tak preto, lebo dnes som mal slubenu pomoc od Tomasa Bugana, ktory mi slubil, ze ma nauci spravny setup, mostovanie a leg drive na bench press, a to je ponuka, ktora sa pri trapnom tlaku aky mam, urcite neodmieta
Cize by som dnes rad podakoval Bugesovi za jeho pomoc, a takisto Mariuszovi, aj ked len jeden z nich to tu cita :)

Bench Press:
10x20kg
8x40kg
<-- tie divne a entradicne pocty opakovani preto, lebo sme robili pri tom na technike
8x60kg <-- tu mas uz Tomas setupol, prazvlastny pocit :D
3x80kg
1x105kg <-- PR , no a aha, slo to uplne hladko, dokonca chcel odo mna Tomas dalsie opakovanie, no uz to povedal neskoro, ja som uz zlozil zbrane xD
0x110kg <-- dostal som to od hrude a slo to pomaly hore, potom som totalne zosral setup, vyskocili mi nohy a slo to do cudu. Nemam na tu vahu este, ale nebolo to uplne marne, rozhodne realny ciel najblizsieho treningu klasickeho BP (asi o 3 tyzdne, o tyzden floor press)

DB Bench Press:
10x32.5kg
8x32.5kg
8x32.5kg

Upazovanie s JC:
12x8kg
12x8kg
12x8kg

Pendlay Rows:
8x60kg
8x80kg
6x100kg
6x100kg

Cable pushdowns:
16x50lbs
16x50lbs
16x50lbs

+ na zaver nacvicovanie noveho setupu, brutalne ma pri tom bolia vnutorne stehna a tlaci spodny chrbat. trochu to potrva, nez to do seba dostanem
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace k benchi
Ted uz jsi se prehoupnul pres psychologickou hranici 100kg a půjdeš nahoru jako raketa

Jinak jestli smím poradit (jako rozený antitalent na tlaky), mě u benche objektivně pomohl velký objem tréninku, trénink až 3xtýdně se střídání intenzity, 99% sérií odjetých bez selhání a se snahou o dobrou techniku.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Gratulace k benchi
Ted uz jsi se prehoupnul pres psychologickou hranici 100kg a půjdeš nahoru jako raketa

Jinak jestli smím poradit (jako rozený antitalent na tlaky), mě u benche objektivně pomohl velký objem tréninku, trénink až 3xtýdně se střídání intenzity, 99% sérií odjetých bez selhání a se snahou o dobrou techniku.

jn, teď už to půjde pomalu :D já se zlepšil z 100kg na 112kg asi za rok cvičení tak si užij těch 105kg =)

SpekounP: dobrá technika = dynamické opakování, takže třeba u vyšších počtů reps 2 opakování před selháním apod?
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

benč
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
spekounP napsal:
Gratulace k benchi

jn, teď už to půjde pomalu :D já se zlepšil z 100kg na 112kg asi za rok cvičení tak si užij těch 105kg =)

SpekounP: dobrá technika = dynamické opakování, takže třeba u vyšších počtů reps 2 opakování před selháním apod?

Většinou se snažím o stop tlaky, tzn. negativní fáze pomalá se zastavením na hrudníku, nahoru maximálně výbušně s optimální dráhou pohybu bez různého dotlačování a jiného prznění techniky. Pozor si dávám na celkovou stabilitu celého těla a maximální využití legdrive (pořádné zapření do nohou )
V trénincích střídám série po 3, 5 nebo 8-10 opakování. Většinou končím 1-2 opakování před selháním. Do selhání (ale bez dopomoci, většinou cvičím bez sparinga) jezdím maximálně jednu jedinou poslední sérii v tréninku benche.
Rachela

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. 11. 2011 - DE Lower body
Cas: 18:40 - 19:50

- rozcvicka

Power Clean:
2x20kg
2x40kg
2x60kg
2x70kg
2x80kg
2x90kg

DE Low Box Squat (40cm):
2x20kg
2x20kg + green band
2x40kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band
2x60kg + green band

pozn. band cez 4 zarazky.
zvysil som box, takto to budem robit odteraz :P

Squat:
10x100kg
Pointou si bolo len vyskusat normalny drep, ze ci ho vobec este viem, a aby som si osahal paralel a tak. Niesom velmi spokojny s technikou, teraz som trochu neisty, co sa piatkoveho treningu tyka :|

Glute Ham Raises:
8xRacheljak
10xRacheljak
10xRacheljak
10xRacheljak

pozn. striedal som ruky, raz pred, potom za. Dost ma vsak bolel lavy hamstring, neviem co sa deje

Predkopavanie:
30x42kg
30x42kg
30x42kg

superseria
Goodmornings / Bic. zdvihy s JC:
10x60kg / 6x22kg
10x60kg / 6x22kg
10x60kg / 6x22kg

Banded ab work:
10xgreen band
10xgreen band
10xgreen band

Spekoun: Ja som si uz vyskusal na bench vselico, a to aj ked ma este sila vobec nezaujimala a robil som v posilke len take kardio, tak bench som si vzdy chcel zlepsit a skusal som rozne veci, 3xtyzdenne, 1xtyzdenne, rozne uchopy, roznu periodizaciu. Ja na to proste nemam talent, teraz som sa rozhodol pre WSB, ktory povazujem za moju poslednu nadej, aj ked raw lifteri asi nepotrebuju speed work az tak velmi, no ja verim, ze rychlost je klucom k sile , to je moje nabozenstvo XD

Guru: 12 kg za rok je podla mna astronomicka rychlost :D Teda, ja som doteraz taku rychlost este na svojom BP nezaznamenal. Ale teraz to planujem vdaka WSB zmenit! snad
CookieMonster

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paradoxne rawkarom sa odporuca robit dynamicky benc ked maju problem na spodku :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

četl si i nějaký Thibsovi rady (T-Nation) ohledně benchování? já až budu mít krizi a bude mě fakt můj tragickej bench vadit, tak zkusím pár principů podle něj
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
četl si i nějaký Thibsovi rady (T-Nation) ohledně benchování? já až budu mít krizi a bude mě fakt můj tragickej bench vadit, tak zkusím pár principů podle něj

Promin, ale kolik ze je tve maxko po 2 letech cviceni (nebo ani tolik ne?), ze to nazyvas tragickym benchem?
Rachela

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Nieje nic, co Thibs napisal a ja by som to neprecital U mna problem v benchi je v psychike, bojim sa ist tazke vahy, tazke serie, myslim, ze WSB je prave pre mna, nauci ma to maxovat :D
No a tebe zachvilu zakazem sa tu vyjadrovat, bench 112.5kg po dvoch rokoch cvicenia pri BW 86kg je nadpriemerny! kurva

Cookie: To som raaaad! prevelmi :D
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:

No a tebe zachvilu zakazem sa tu vyjadrovat, bench 112.5kg po dvoch rokoch cvicenia pri BW 86kg je nadpriemerny! kurva

Ja myslim, ze ma 115-120kg ne? Takze trochu objektivity by to chtelo.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám ani 112,5 =)
Mám 112, nejspíš s podváženým železem při BW 89kg... a to sem dal někdy v únoru. Takže fakt žádný zlepšení... a je to tím, že mě prostě nebaví ležet a zvedat něco. Jsem na to štřevo =)

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=687623&page=1
=) četl si všechno?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rachela | Fake it till you make it! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: