Rachela | Fake it till you make it!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rachela | Fake it till you make it!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Rachela | Fake it till you make it!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rachela

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=687623&page=1
=) četl si všechno?

Ale ved to nieje vsetko, cital som este jeho knizne publikacie a vsetky livespilly a jeho komentare k nim :D
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Rachela

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. 11. 2011 - Volno

Tak, dnes je den volna, planoval som nejake kardio, ale vyskocili mi rozne tasky, co musim este porobit z domu.
Rozhodol som sa doplnit si fotku do logu, cize tu je moj chrbat, samozrejme nenapumpovany, niesom fake pozer, ale napinal som, ako to len slo, no nie velmi uspesne :D:D Nemam na to nadanie.

Oh a je to fotene "trochu" z boku, pretoze som kkt a neviem sa otocit na objektiv. Asi je to dost vidiet :D
Takze je to trochu skreslene, teraz ma to serie, mohol som vyzerat o dost sirsi, ale nemam cas nacvicovat teraz p**oviny pred fotakom.

Tak, najblizsie asi za rok a uvidim, ci tam bude nejaky progres ^_
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D taky se nerad fotíš zepředu?:D
pěkné vzpřimovače a taky future X-man... jinak tam zařaď nějaký cviky na zadní delty a celkově ramena, ty takhle podle oka zaostávaj docela
Turakam

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dosť slušné
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rachela

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Jano, lepsie to asi velmi nebude, najma na vahe by som chcel ostat pod 100 kilami aspon pol roka.
No a ze nieco opticky zaostava, to ma az tak netrapi, lebo predsa len, to ako to vyzera je pre mna druhorade, viac ma zaujima, ako to funguje.
No ked to tak spominas zadne delty, guru, vzdy som chcel mat velke trapezy a nejak nevydalo , mozno zaradim nejaku hypertrophy work na riadny badass look a casom to pride
Rachela

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01. 12. 2011 - DE Upper body
Kde: Bodyworld fitness Mlyny, NR
Cas: 18:40 - 20:15

DE Bench Press:
3x20kg
3x20kg+green band
3x40kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band
3x50kg+green band

Bench Press:
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x90kg
5x90kg

Pritahy JC v predklone:
8x37.5kg
8x40kg
8x42.5kg
8x45kg

Face pulls:
12x40lbs
10x50lbs
10x50lbs
10x50lbs

superseria
Incline DB Bench Press / Stahovanie hornej kladky nadhmat
8x32.5kg / 10x175lbs
8x32.5kg / 10x175lbs
Rachela

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

02. 12. 2011 - ME Lower body
Cas: 18:30 - 20:20

Squat:
5x20kg
5x20kg
3x60kg
1x80kg
1x100kg
1x120kg
1x140kg
1x160kg
<-- Uplne easy peasy, toto moje max urcite nebolo.
0x180kg <-- Neviem neviem. Dal som to, ale tukol mi do toho nestastny sparring, takisto niesom si isty hlbkou, bol som plny endorfinov v tej chvili. Takze si to urcite nemozem pocitat, a ani nechcem.
0x180kg <-- Uz som bol trochu unaveny, skoncil som asi 4 sekundy v goodmorningu, koniec
0x180kg <-- fuck...
4x140kg
Strategicky som to dnes uplne posral, co viac k tomu povedat... Nevadi, som sracka a to ma motivuje este viac. Ciel je 200 a nic ine! Asi som mal ist najprv 170, alebo pockat so 180 na normalneho sparringa

Glute ham raises:
10xRacheljak
10xRacheljak
8xRacheljak

Bol som z drepov neobycajne unaveny, ku koncu som uz dost cheatoval. omfg.

Farmers Walk s trap barom:
15m+15m x 140kg -> s otockou bez polozenia
15m+15m x 180kg -> s otockou bez polozenia
15m+15m x 200kg -> s polozenim
15m+15m x 220kg -> s polozenim <- PR
, priznam sa, ze ten druhy tah s 220 na polceste bol uz fakt tazky, bol som strasne unaveny a aj udychany XD

Urcite som spokojny dnes s jednou vecou a to je psychika. Obycajne ma psychika blokuje skusat maximalky, vzdy to vzdavam skor psychicky nez fyzicky, no dnes to bolo naopak, sialene som opakovane zlyhaval a tomu trendu sa tesim

Oh a mam uplne odpalene kradricepsy, aj upony, vsetko ma boli, zajtra by to chcel plavaren.
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem obdivuju, ze nemas odjety poradne volny drepy a skaces hned z boxu na zakouseni jejich maximalky.
Pokud si nejses jistej hloubkou, tak si tam dej box a nesedej na nej, tak bude aspon 100% jistota hloubky. A tu 170ku si tam mel soupnout urcite. Jinak parada.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech už to dopadlo akokoľvek, tak aj tak skvelé drepy, 160ka easy peasy a pravdepodobne tam padlo aj 180, no ďakujem pekne, obdiv velký.
Rachela

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky chlopi, ale som sracka. Nevadi. Nebude to tak predsa vecne Snad.

03. 12. 2011 - Regenerácia
Kde: Hotel Astrum Wellness, LV
Cas: 15:25 - 16:45

Wellneeeeeeeesss!!! 4 druhy saaaun, virivky, rimske lavice, ladove sprchy. Mnam
Hned ma vsetko prestalo boliet, tak som sa musel podelit.
Rachela

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

05. 12. 2011 - DE Lower body
Cas: 18:40 - 20:10

- rozcvicka

Power Snatch:
3x20kg
3x40kg
2x50kg
1x60kg
1x65kg
1x70kg
1x70kg
1x70kg

- divne, len jeden tyzden som vynechal trhy a uplne som stratil sebadoveru. A pritom ta 70ka leti hore ako pierko.

DE Low Box Squat (40cm):
2x20kg
2x20kg+green bands
2x40kg+green bands
2x60kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands
2x70kg+green bands

Power Clean:
5x60kg
5x80kg
3x90kg

Dimmel deadlift:
20x80kg
20x80kg

<-- au predlaktia

superserie
Sklapovacky na lavicke / Bic. zdvihy s JC:
15xRacheljak / 8x20kg
15xRacheljak / 8x20kg
20xRacheljak

Banded ab work / Front squat na BOSU (ass to BOSU):
12xgreen band / 5x20kg
12xgreen band / 1x60kg
12xgreen band / 2x60kg

<-- tie FSQ asi privelky challenge zatial na moj core :D
Rachela

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

06. 12. 2011 - ME Upper body

Dnes je Mikulaaas, cize v strave sa vyskytli nejake tie rychle sachre, musel som predsa degustovat mikulassku nadielku

Ráno
Cas: 07:05 - 08:05

- rozcvicka

Floor Press:
6x20kg
6x20kg
6x40kg
3x60kg
3x80kg
1x90kg
1x100kg
1x105kg <-- PR

4x90kg
Video z floor pressov:

nahravka sa dnes nahodou dostala na wall jednej relativne velkej skupiny na Facebooku: http://www.facebook.com/BodyWorld.doplnky.vyzivy?sk=wall , som slavny :D:D:D (btw. velka hanba)

Večer
Cas: 18:45 - 20:20

Rack Lockouts (draha cca 12cm):
8x20kg
8x20kg
6x60kg
6x60kg
6x100kg
6x120kg
6x140kg
6x160kg
7x160kg

Toto som siel poprvykrat v zivote, je to ale uzasny cvik, triceps si fakt zamakal :)

Wide Grip Bench Press:
9x80kg
11x80kg <-- PR

5x90kg
Akoze, uz som bol po tolkych tlakoch fakt unaveny, ale so sparringom sme dnes mali internu competition a dost ma to hecovalo, cize to dnes celkom padalo.

Zhyby (paralelny uchop):
8xRacheljak
8xRacheljak
<-- PR
4xRacheljak

Keby si niekto dal tu namahu a presiel si cely moj log, zistil by, ze naposledy som dal 3 zbyby :D:D
Zhyby vobec nerobievam a je mi aj celkom jedno, kolko ich spravim, no naozaj ma to celkom potesilo dnes. Najma preto, ze zhyby su jednoducho cvik, ktory clovek musi robit, aby v nich bol dobry, no a ja ich vobec nerobim xD Mozno zacnem.

Stahovanie hornej kladky nasiroko:
10x190lbs
10x160lbs
10x160lbs

-- uplne unaveny biceps, nevladal a bolel unavou

Face pulls:
12xpurple band
12xpurple band
12xpurple band
12xpurple band

Upright Rows:
8x40kg
8x40kg
8x40kg

Tricep Band Extensions:
20xpurple band
20xpurple band
20xpurple band

- S dnesnym treningom som fakt velmi spokojny, mam z neho dobry pocit. Vcera a dnes brutalna strava, uplne som napchaty ovsenymi vlockami, az mam pocit, ze prasknem

Naposledy upravil Rachela dne st prosinec 07, 2011 9:41 am, celkově upraveno 2 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skvělej tréning, video na FB liked a du si vyyoutubovat Rack Lockouts =)
Rachela

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

08. 12. 2011 - ME Lower body
Cas: 18:40 - 20:10

- rozcvicka

Low Box Squat (40cm):
6x20kg
3x60kg
3x80kg
3x100kg
3x120kg
3x140kg
3x150kg

<-- uplna unava. Bolo mi to tazke - uplne dole ma pichalo v slabinach, blbe znamenie.

Deadlift:
3x60kg
3x100kg
3x140kg
3x180kg
3x200kg
2x210kg
6x180kg

<-- Povodne som chcel ist 5ku s 200, no po tych boxoch ani napad. Dost som bol vystaveny, ale nakoniec som si aj tak paradne potahal, bavi ma to neskutocne.

Glute Ham Raises / Goodmornings:
8xRacheljak / 8x60kg
8xRacheljak / 8x60kg

<-- Uplne minimum, prehnal som to dnes s main liftami, tak som nechcel robit vela doplnkov, cize len tak akoze xD

Predkopavanie:
20x8 tehliciek
20x8 tehliciek
20x8 tehliciek

Bic. zdvihy / Banded Ab Work:
8x18kg / 12xgreen band
8x18kg / 12xgreen band
12xgreen band

A slo sa domov. Trening nic moc celkovo, nemam z neho take to nadsenie, co niekedy mam, ked idem domov.
Trochu sa bojim, ze som to prehnal s main liftami, tak mozno pojdem DE lower body v pondelok len tak zlahka. Uvidim podla pocitu.
No a teraz ma ospravedlnte, mam pred sebou polozeny plny hrniec ovsenej kase a uz sa neviem dockat
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Trochu sa bojim, ze som to prehnal s main liftami, tak mozno pojdem DE lower body v pondelok len tak zlahka. Uvidim podla pocitu.

Zalezi na tom, jak se citis unavenej. Kazdopadne DE neni v zadnym priapade oddech pro CNSku.
Jeste k tomu floorpressu. Zkus si to se stopkama (obcas tam sice byl naznak, ale to uz mozna bylo kvuli vaze). Uvidis potom vyborny zlepseni na dotlaku.
2x210 mrtvola po boxech je super vykon, jeste k tomu, kdyz pises slovo unava.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rachela | Fake it till you make it! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: