10. 12. 2011 - DE Upper body
Kde: Bodyworld fitness Mlyny, NR
Cas: 11:30 - 12:30
Dnes silovo nanic, cize len take smrdlanie... Ale zas, v celkom rychlom tempe dnes.
- rozcvicka
DE Bench Press:
3x20kg
3x20kg+purple band
3x40kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
3x50kg+purple band
pozn. no neviem, dnes mi to nejak nesadlo.
Close Grip Bench Press:
5x80kg
4x90kg
3x90kg
nulova sila dnes :D
Push Press:
10x60kg
10x60kg
10x60kg
Stahovanie hornej kladky nadhmat:
10x190lbs
10x190lbs
10x190lbs
Tric. extenzie za hlavou / Pritahy JC v predklone:
10x30kg / 8x40kg
10x30kg / 8x40kg
10x30kg / 8x40kg
Face pulls:
10xpurple band
10xpurple band
10xpurple band
- shoulder rehab work
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
12. 12. 2011 - DE Lower body
Cas: 19:25 - 20:45
Este vcera ma bolel spodny chrbat, no dnes to uz bolo uplne v pohode (zeby pomohol foam rolling?) a tak sa slo na vec. Aj tak som nesiel dnes nic tazke, len power cleany, ktore maju u mna nulovu odozvu na dalsi den a zlahka zvysok.
- rozcvicka
Power Clean:
5x20kg
5x40kg
5x60kg
2x80kg
2x90kg
2x100kg
1x105kg <-- piece of piss
0x110kg <-- No... mam zmiesane pocity. Silovo to tam urcite bolo, no technicky som to nezvladol, ako to pri vyssich vahach byva. Cinka vyletela vysoko, az niekam po sternum, no pokrcit kolena? Ani bohovi , ale nevadi, aj tak som dnes spokojny
0x110kg <-- psychicky blok. A to pri PC obvykle znamena koniec vsetkym PC :D
1x100kg <-- tak predsa este trochu
0x100kg <-- psychicky blok :D the end.
DE Low Box Squat (40cm):
2x60kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
<-- Mala vaha, no uplne dole aj tak problem s dynamikou. Od paralelu ide vsetko rychlostou svetla (:P), no uplne "in the hole" je to strasne pomale.
Glute Ham Raises:
8xRacheljak
8xRacheljak
8xRacheljak
8xRacheljak
pozn. ruky za chrbtom
Box Jump:
2x60cm
2x80cm
2x80cm
2x80cm
<-- trochu unava, po takom objeme sa uz neda skakat.
Nutricne hodnoty dokopy neviem, viem vsak, ze pri takomto objeme stravy si cca udrzujem hmotnost na tych 98kg. Po novom som trochu preusporiadal poradie jedal, trochu s tym experimentujem. Takisto niekedy mavam poobede tuniaka s rohlikom namiesto proteinu.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Tak ako veľa toho nezješ, to je fakt, ale teraz k tréningu: presne aj ja pri premkách boje s tým psych. blokomto sa nezdá. Inak parádiška, opäť si sa o kus posunul.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Power clean je jako třeba skok do výšky s místa... jsou váhy, které dáš v pohodě a najednou psychickej blok. Docela mi u toho pomohlo, že mi jednou kluci zalhali, dali mi laťku o 5cm výš, než jsem měl skočit a "gratulka, právě si skočil svůj novej osobák" ... u přemístění by to taky mohlo fungovat. Jakkoliv ignorovat váhu a soustředit se prostě jen na to, že to dáš...
btw, trénuješ někde, kde můžeš činku pustit z výšky?
Tak ako veľa toho nezješ, to je fakt, ale teraz k tréningu: presne aj ja pri premkách boje s tým psych. blokomto sa nezdá. Inak parádiška, opäť si sa o kus posunul.
Ja viem, ja som to tu aj minule pisal nejakemu typkovi do logu (iLikeBike?).
On tam postol jedalnicek, v ktorom jedol viac nez ja a vazi 70 kilo A to mi este bude tvrdit, ze je endomorf. Ale prd
Kazdopadne, u mna je teraz ten zaklad rano 5 vajec, obed nejake maso s ryzou alebo cestovinami a vecer 150g vlociek. Medzi to napccham nejake sejky, obcas tuniak. A snazim sa do seba dostat vitaminy, nejake orechy a rybi olej. Tadaaa xD
btw, trénuješ někde, kde můžeš činku pustit z výšky?
No v posilke mame platformu, cize by to bolo super, ale je to mega komercna posilka, tak nie aby si si bol hlucny!!!
Dnes ked sa mi tych 110kg zjebalo z tych 150cm vysky, tak to dost zahucalo a na mna sa divalo 10 "I FUCKING HATE YOU, YOU LITTLE FISTFUCKING FUCK" pohladov.
- Dnes som strasne malo spal na mna (cca 5 hodin) a na treningu to bolo znat. Nie rano, tam som silu mal, ale vecer to bolo dost nanic.
Ráno
Cas: 07:15 - 08:10
- rozcvicka
Close Grip Bench Press:
5x20kg
5x20kg
5x20kg
5x40kg
3x60kg
1x80kg
1x90kg
1x100kg
0x110kg 3x100kg <-- PR hah, no ten bench 110 tam musi byt, aj keby neviem co. Este keby som sa tej vahy nezlakol :'- (
Ale aj tak, pre mna je toto pomaly neuveritelny vykon :D:D
Večer
Cas: 18:50 - 20:20
3 board bench press:
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
<-- no, slabota. vobec mi tie boardy nejdu, asi sa na ne vyseriem
Push Press:
6x60kg
6x70kg
4x80kg
<-- a zas slabota. Uz mi bolo jasne, ze vecer nic nebude, tak len odsmrdlat a ist domov
Pendlay Rows:
8x60kg
8x80kg
6x100kg
Pritahy kladky v sede:
10x190lbs
8x190lbs
8x190lbs
Pritahy VC k brade:
8x40kg
8x40kg
8x40kg
8x40kg
- shoulder rehab work
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
15. 12. 2011 - ME Lower body
Cas: 18:40 - 20:20
- rozcvicka
Squat:
5x20kg
5x20kg
3x40kg
3x60kg
3x80kg
1x100kg
1x120kg
1x140kg
1x160kg
0x170kg
10x100kg
Uplne nanic. Strasne mi odchadzala forma s vyssimi vahami, kolena mi zbiehali k sebe a potom som sa strasne predklanal.
Drepy pred dvoma tyzdnami misli omnoho lepsie. No nic, musim makat na technike free squatov, asi budem nejaku dobu chodit len trojecky alebo co.
Kazdopadne po faile na 170 nemalo vyznam to tlacit dalej, nic sa nedeje :)
Deficit Deadlift (beltless):
2x60kg
2x100kg
2x140kg
2x160kg
2x180kg
2x200kg
pozn. stal som na 20kg kotuci
Este rezerva
Deadlift:
15x140kg
Sily som mal este kopec, ale udychat som to nezvladal. Chcelo by to viac multiple reps :P
Good Mornings:
8x60kg
8x60kg
8x60kg
pozn. siroky postoj
Banded ab work / Bic. zdvihy s VC:
15xgreen band / 8x40kg
15xgreen band / 4x50kg
15xgreen band / 4x50kg
Naposledy upravil Rachela dne čt prosinec 15, 2011 10:03 pm, celkově upraveno 1 krát
kde je chyba? zůstaneš u toho dřepu dole.... nebo mrtvej bod -> brutální předklon... nebo mrtvej bod a prostě to nejde...
Bys mohl upravit trenál podle toho
Jezis, ty si rychly
Dnes bol problem skor s formou, cize tazko by som postrehol z dnesneho pokusu, ake mam slabiny.
Kazdopadne kolena mi zbiehaju k sebe -> dominantne kvadricepsy. Je to citit aj pri low boxoch, uplne dole som strasne slaby, velmi mi zaostava sila glutealov a hamstringov. A na tom uz nejaku dobu pracujem, snazim sa vacsinu doplnkov venovat tomuto, GMs, GHRs atd
Ja neviem, podľa mňa na to, že objektívne, si toho zas posledné mesiace nejak extra veľa nenadrepoval, tak čakať ešte niečo viac, neviem, aj tak je to perfektný výkon a hlavne, že kolená držia a už ťa nelimitujú.
"Conor Bless"
Jezis, ty si rychly
Dnes bol problem skor s formou, cize tazko by som postrehol z dnesneho pokusu, ake mam slabiny.
Kazdopadne kolena mi zbiehaju k sebe -> dominantne kvadricepsy. Je to citit aj pri low boxoch, uplne dole som strasne slaby, velmi mi zaostava sila glutealov a hamstringov. A na tom uz nejaku dobu pracujem, snazim sa vacsinu doplnkov venovat tomuto, GMs, GHRs atd
Já teď s Tetsuem na tréningu zjistil, že při čelních dřepech mám asi taky dominantní quads - konečně mi někdo fakt při tréningu řekl, že ta technika je v něčem špatná. Zajímavý ale bylo, že čím vyšší váha, tím víc se soustředím a tahám to technicky líp. Na 90ce ty kolena sbíhala k sobě a pak na vyšších to bylo lepší a lepší. Ty to máš naopak? S těžší váhou se technika zhoršuje?
Jinak je to zajímavé, protože u mrtvoly máš podle mě parádní techniku a podle toho bych i řekl, že glutes a hams budou tvojí předností.
Srry, bol som par dni strasne lenivy sem nieco pisat. Mam v praci velke zhony, do konca tyzdna mam mat hotovu novu verziu fitmagazin.sk (ak to poznate) a ten termin mi dost hori teda
Takisto cez vikend som bol brutalne lenivy, len som sedel za PC cely cas a hral sa AoC... Zabity cas.
Takze dnes len trochu skrateny zapis troch treningov:
17. 12. 2011 - DE Upper body
Cas: 11:00 - 12:10
- rozcvicka
DE Bench Press:
8x3x60kg + purple band
DB Bench Press:
12x30kg, 10x30kg, 8x30kg
- nejake doplnky na lats, delts.
19. 12. 2011 - DE Lower body
Cas: 18:40 - 20:20
Power Snatch:
up to 1x70kg, potom fail na 75kg, potom zase 70ka OK
DE Squat:
6x2x80kg
Speed Deadlift:
1x100kg
1x120kg
1x140kg
1x160kg
Glute Ham Raises:
3x8xRacheljak
- nejake brucho
20. 12. 2011 - ME Upper body
Cas: 18:55 - 20:20
22. 12. 2011 - ME Lower body
Cas: 19:00 - 20:10
Dnes bol velmi stresujuci den, mam prace vyse hlavy a od rana nezastanem, trochu som sa bal, ze to ovplyvni trening, no dosiel ma podporit kamarat a staly sparring, zmenil temu na lift a hned som sa vedel sustredit.
Prislo mi to lahsie nez 225 minule, od zeme to slo fakt lahko, bol som milo prekvapeny.
Samozrejme technika odisla, moja najcastejsia chyba. Zadol vystrelil hned hore a ja som to tahal ceh chrbat
Front Squat na box (40cm):
5x60kg
5x80kg
5x100kg
5x110kg
Glute Ham Raises:
8xRacheljak
8xRacheljak
8xRacheljak
pozn. ruky za chrbtom
Goodmorning (wide stance):
8x60kg
8x60kg
8x60kg
Ab Pulldowns:
12xgreen band
12xgreen band
12xgreen band
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru