Na benci som hromzil lebo som mal ruky natrete mastnym kremom a rozpadaval sa mi uchop. Inak tazkeeeeeeeeee. Zasa som malo spal. Mam podozrenie ze malo spanku nejak ovplyvnuje moj metabolizmus sacharidov alebo co. Legpress strasne tazky, total nadoraz co ma fakt zarazilo, par dni dozadu som isiel 15ky
Dnes som isiel viac "westside barbell" style..milion doplnkov. Ked tak nad tym uvazujem, na mrtvole sa nechcem nejak zlepsovat teraz, na drepe sa neviem zlepsovat takze budem chvilu cvicit s prioritou na bench ako doteraz a skusim vela doplnkov na nohy. Mozno posilnim slaby clanok nech je to uz cokolvek. Po case sa vratim k drepom ako priorite nr.1
scotovka s ez bic:
8x28
8x38
2x48 (3 fail heh)
8x38
goodmorning:
8x40
8x40
hyperextenzie:
8xbw
8xbw+10
8xbw+20
hangclean:
up to 5x70
vcera najebavka
s tou mrtvolou to ide uplne do sracky, neviem ci je to tym ze ju nedavam ako prvy cvik alebo len tym ze sa mi ju moc nechce a potom som mentalne nastaveny na neuspech. Ani by ma nesralo ze som slaby jak mucha, v skutocnosti nejakych 200 by som stale zatiahol. Horsie je ze technicky je to uplne zle. V krizoch ma uplne lame..to tretie opacko so 170 fakt pomaly na ortopeda. Predtym som dokazal ist az do maxima ako doska rovno. Mozno je to tym ze teraz toho moc nenadrepujem...
goodmorning nenormalne tazky..som myslel ze aspon so 60 by slo ale som rad ze som to neskusal lebo dost zle by som dopadol
poznamka pre mna, ad mrtvola:
ked som bol spokojny s technikou a aj vahy boli celkom ok, robieval som mrtvolu ako dva pohyby, najprv extenzia noh a az po dokonceni extenzie, extenzia trupu. K to to u mna v praxy videl vravel ze to idem prilis cez chrbat, ale mne to vyhovovalo. Teraz sa to uz dlhsiu dobu snazim chodit ako jeden pohyb, prva faza extenzia drepu a zaroven pokus o extenziu trupu.
!NABUDUCE VYSKUSAT ZNOVA PRVU METODU!
na 3x8x100 si este musim pockat. Drepy v multiprese sa mi pacili, mozem v nom ist fakt ass to grass. Isiel som na uzko a tyc na trapezoch. Zhyby poslednu seriu som sa uplne zbytocne jebal s 20, kludne som mohol nechat 30. Dozral som dnes animal flex, este mam ten protein co taham uz neviem od kedy, musim pozret expiraciu.
behanie na lafku, zhruba 7 km mal som toho plne kecky. Mam ale radost ze sa mi darilo trafit tempo a hlavne dychanie do ustalenej formy t.j ze som nemusel ani zrychlovat ani spomalovat a bolo to akurat. Mam z toho dobry pocit.
Ajaj dalsi transformace na crossfit, takze dalsi log, co asi prestavam cist
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Draper jj je mi to jasne, popravde doteraz som tiez crossfitakov moc necital a pochybujem z s tym zacnem ale nejak citim ze by mi prospelo taketo komplexne ponatie treningu. Cinkaren neplanujem nikdy uplne vyhodit.
Secret red royal na trnavskej, da sa tam objednat aj na samostane lekcie nacviku vzpieracskych technik. Ty cvicis stale na vlastne triko? Existuje v BA aj nieco ine?
Naposledy upravil seeya dne pá říjen 26, 2012 10:29 pm, celkově upraveno 2 krát
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Gabo čo trénuje vzpieranie v RR ma trénoval vzpieranie, odborník :) A cvičím stále v škole, aj som bol parkrát v RR cez Open gym, ale po tom čo sa tam zakázalo búchať s činkami som prestal.
Ja s kamošom mávame na lafku pod mostom utorok a štvrtok 18:00 také kondičné tréningy. Tak sa niekedy zastav :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru