seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Niekedy sa stavim :)

edit: +1den
vcera som hodil po crossfite druhy krat striedavo teplu/studenu sprchu a efekt je naozaj vyrazny. Mimo brucha a prdele ktoru mam na srot, ma nic neboli, ani klby ani kolena (jak keby to nebol tiez klb heh). Je to dost haluz ale vyzera ze to na regeneraciu naozaj funguje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench:
8x40
8x60
5x80
7x100
7x90
7x90
7x80

mrtvola:
5x60
5x110
3x140 - potialto nadhmat
4x160
5x140
5x140
5x140

jednorucky na sikmej:
5x29.5 (x2)
5x32 (x2)
5x37 (x2)
5x42 (x2)
5x37 (x2)
5x32 (x2)
5x29.5 (x2)

zhyby sternum:
5,5,5,4

extenzie v stoji s kotucom:
4 serie

Uz viem kde je ten core, viem to presne lebo ho prave dokonale citim. Smradlavy crossfit :) Nakoniec nepomohla ani studena sprcha hehe. Bench nehorazne tazky, mrtvola tiez ale radsej sa budem tyrat chvilu teraz akoby som mal dalej rozvyjat nejake svalove disbalancie. V strednodobom horizonte sa mi dobry core urcite zuroci.
seeya

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench:
8x40
8x60
5x80
7x100
7x90
7x90
7x80

mrtvola:
5x60
5x110
3x140 - potialto nadhmat
4x160
5x140
5x140
5x140

jednorucky na sikmej:
5x29.5 (x2)
5x32 (x2)
5x37 (x2)
5x42 (x2)
5x37 (x2)
5x32 (x2)
5x29.5 (x2)

zhyby sternum:
5,5,5,4

extenzie v stoji s kotucom:
4 serie

Uz viem kde je ten core, viem to presne lebo ho prave dokonale citim. Napriklad spodna cast brucha ma boli jak ruptura. Smradlavy crossfit :) Nakoniec nepomohla ani studena sprcha hehe. Bench nehorazne tazky, mrtvola tiez ale radsej sa budem tyrat chvilu teraz akoby som mal dalej rozvyjat nejake svalove disbalancie. V strednodobom horizonte sa mi dobry core urcite zuroci. Chcel som dat doma este par serii brusakov na prekrvenie ale nedal som ani jeden, tak som sa na to pochopitelne vyprdol.
Dnes dnes som zistil ze studensia voda sa uz na sprche nastavit neda.

Vaha +-85
seeya

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dalsi den, dalsi stravovaci experiment - bezlepkova dieta . Par tyzdnov potiahnem tymto sposobom a potom vyhodnotim. Je dost mozne ze zasa silovo padnem na hubu ale ja si proste pokoj nedam. Strava bude vyzerat podobne ako dnes

dnes:
ranajky 08:00 vlocky + protein wpc 80 s mliekom
desiata 10:00 jogurt holandia 500ml + 50g prazene mandle
obed 13:00 kura s ryzou
olovrant 17:00 liter polotucneho mlieka + par lyzic arasidove maslo
vecera 21:00 kura s ryzou + salat

Pred spanim neviem co si dam, asi nic. Ta holandia bol dost boj, strasne tazky jogurt, ale zvyknem si. Arasidove maslo som jedol prvy krat v zivote..mno, jedol som uz aj horsie veci.
Na vecer som si dal silne piccolo, skoro ma otocilo, doteraz vidim hviezdicky.
seeya

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench:
8x40
8x60
5x80
7x100
5x100 - vydrete

mrtvola:
5x60
5x100
3x130
1x150 - nadhmat
3x3x160

hangclean+military:
3x5x60

zhyby sternum:
5,5,5,4

hm..dost zle, od rana sa mi nechcelo ani pohnut rukou, je celkom zrejme ze tato uroven sachrov je pre mna UPLNE nedostatocna.

je to take zle??!

dnes:
8:00 vlocky - ktore mimochodom aj tak obsahuju lepok
10:00 jogurt holandia 500ml + 5 deka orechov
13:00 500g salat+kuracie maso (tu mali byt nejake zemiaky alebo ryza to priznavam)
16:00 liter mlieka + dakych 5-6 cajovych lyzic burakoveho masla.
vecera1: in progress - nejake vajca a asi dam aj vlocky este.
vecera2: in progress - asi daky proteinovy koktail s banannom

Neviem ci je to na bezne pomery dostatocne mnozstvo cukru alebo nie, nechapem jak moze z toho niekto vyzit (vid niektori krosfitaci :) ) a este sa aj silovo zlepsit. Ja potrebujem jednoducho ovela viac jednoduchych cukrov alebo co. Trochu sa bojim aby som si neuhnal cukrovku zasa. Rozmyslam ze pred par tyzdnami co som zacal vidiet nejaky progress som kazdy den zral hrozno. Asi zacnem pojedat ovocie....bol by som rad keby sa mi niekto kto tomu rozumie vyjadril. DIK!
secret78

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tie vločky vyhoď, už sa ich ani ja nedotknem :) A keď potrebuješ cukry tak ovocie môžeš koľko chceš :)
Luster

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prepokladam, ze to ma bejt ve stylu paleo diet, tam je potreba ten mensi prijem sacharidu (pokud je) nahradit tukem, ze kteryho prave ziskas energii, co ti ted chybi.. telu ten prechod na "jinou stravu" vetsinou nejakej cas trva, takze to chce trochu trpelivosti a nebat se tuku
seeya

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem ci je to paleo alebo nie, oficialne to volame "bezlepkova dieta" Ja sa tuku nebojim, preto zerem to arasidove maslo. Staci ked najdem nejaky sposob jak pribrat a budem spokojny. Momentalne nech robim co robim tak nepriberem ani deko. Navyse som aj bez energie kedze som vypustil cestoviny a chleba (a lepok vseobecne). Vela si od toho neslubujem ale som vo faze ze som ochotny skusit hocico..
Luster

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no na tyhle paleolike strave tezko neco priberes, to spis naopak.. kdyby ti ale slo jenom o bezlepkovou dietu, tak prece neni problem se vyzrat treba hromadou rejze, brambor nebo jinym zdrojem sacharidu (dneska uz se dela gluten free skoro vsechno)
seeya

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi potrebujem niekoho kto mi proste napise: budes zrat toto, toto a toto, tolko tolko tolko => priberes. Fakt uz netusim kde je problem... Predtym aj tej ryze bolo az az imho
Magumi

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Asi potrebujem niekoho kto mi proste napise: budes zrat toto, toto a toto, tolko tolko tolko => priberes. Fakt uz netusim kde je problem... Predtym aj tej ryze bolo az az imho

Je to málo - odhadem tak 120-150 gramů sacharidů, na svoji váhu potřebuješ minimálně 250 jenom na údržbu. :-) Pokud chceš nabrat, tak bych spíš doporučoval držet poměr mezi živinami takhle - 25% kalorické hodnoty bílkoviny, 25% tuky, 50% sacharidy. Čtyři jídla denně po čtyřech hodinách, v každém tak 40 gramů bílkovin, sacharidy po cvičení a večer, tuky spíš ráno. Zbytek je jenom věc nastavení kalorické hodnoty, která ti bude vyhovovat a správného načasování kolem tvého denního režimu.
seeya

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench:
8x40
8x60
5x80
8x100

mrtvola:
5x60
5x100
3x140 - nadhmat
5x160
5x160

military:
3x60
3x70
3x75
5x70
8x60

pritahy jednorucky (chrbat):
8x37
8x37

bradla:
5xbw
5xbw+10
5xbw+20
8xbw+30
8xbw+30

goood pridal som ovocie aaaaaaaaaaa - cukor spravil KURVA cely rozdiel. Vsetko fajn, konecne sa citim jak clovek, aj military slo, aj bench, aj mrtvola.

dneska:
8:30 lerdamer 100g
3 banany
11:30 hovadzie s ryzou - chceli ma ojekabatit ze vraj stehno, dobre ja viem ze to bolo plece...
liter mlieka
2 banany
posilka
2 banany
hovadzi gulas so zemakmi.
este planujem proteine
500ml jogurtu
pomaranc
mozno dalsi gulas malu porciu

len banany by mali byt 160g sachrov tak snad k tym 250 nejak prepracujem
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
goood pridal som ovocie aaaaaaaaaaa - cukor spravil KURVA cely rozdiel. Vsetko fajn, konecne sa citim jak clovek, aj military slo, aj bench, aj mrtvola.

Ovoce dela se silou a energii dost, hlavne kdyz ho tam cpes ve velkem. Kdysi jsem tam nekolik tydnu mozna mesicu v kuse rval banany, jablka, pomerance atd (hlavne teda ty banany ) kazdy den v celkem velkem mnozstvi, byl jsem v tezkem objemu, tak jsem neresil zbytecne cukry a minimalne 200-250g jsem z nej denne dostal a musim rict, ze na kvalite treninku se to opravdu velmi vyrazne podepsalo, bohuzel negativum bylo to, ze jsem po nem pri tomhle mnozstvi i dost kynul. Podobnou zkusenost jsem mel i pozdeji pri svem druhem "ovocnem" obdobi :D
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se teď před tréninkem nakopávám BCAA Instant, dvě odměrky před tím, než vyrazím na trénink a mám pocit, že to účinkuje skoro okamžitě :)
Turakam

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme, vzhľadom na obsah bcaa oproti nutnosti tam dávať 10/20 tabliet je to neporovnateľné, a tých 10-15g už fakt cítiť

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - seeya - vseobecna zdatnost - koniec logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: