SimsonCZ-getting back from the hospital to the cage

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SimsonCZ-getting back from the hospital to the cage  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> SimsonCZ-getting back from the hospital to the cage
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Koutňa

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Ahoj, hele ty jedeš 5.2 do Zbýšova?
jaký plánuješ soutěžní maxima?
Díky

No to určitě nejede, oni mají Čechy někde jinde... ale já do Zbýšova jedu
grogy

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
grogy napsal:
Ahoj, hele ty jedeš 5.2 do Zbýšova?
jaký plánuješ soutěžní maxima?
Díky

No to určitě nejede, oni mají Čechy někde jinde... ale já do Zbýšova jedu

on napsal " Vrchol přípravy na Oblastní mistrovství v trojboji "a oblast je jen jedna (myšleno v názvu), tak proto se ptám...
btw. já tam taky jedu.

Ale nebudeme mu tady dělat bordel..a počkáme až napíše

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oblasti je samozrejme vic :)
Jsem teplicak, ale aby se to nepletlo, jedeme si to odzvedat na zapad do Sokolova :)

kdyz to vyjde, uvidime se na MCR ;)
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mimochodem aktualni predsoutezni MAXIPRASECI VAHA je 103 kilo. Vic uz vazit nechci, nechci to popoustet ani mimo sezonu a do oblasti jeste tak kilo dve sundam..
grogy

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je jich víc.. ale jen jedna má tu "oblast" v názvu
jo, když to vyjde, tak se na MČR uvidíme.
ještě prosím ty maximálky kdybys napsal

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 2:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uvidime, nechme se prekvapit. u mt to vidim snad na 215, bench 140, mozna vic. a u drepu bude nejvetsi prekvapeni-podle toho, jak se vyporadam s dresem...
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na základě dnešního měření a vážení jsem dospěl k závěru, že nejsem se svým postupem, alespoň co se vizuální stránky týče, spokojen, a musím ho pozměnit. Kila nabírám krásně, sílím poměrně rychle, ale váha se mi ukládá do míst, kam nechci a hlavně tam, kde jsou naprosto zbytečná. Pro příklad uvedu, že mám metr přes břicho , což už je pneumatika slušných rozměrů...

V tuhle cvhíli si nedovolím experimentovat s váhou, trojbojařská sezóna začíná za necelé dva týdny, ale po jejím skončení trochu shodím.

Momentálně mám:
103kg - cílem je srazit to do oblasti na 101 (v pohodě) a po sezóně na 97
40 přes biceps ... uf... málo... ruce sílí, ale nerostou, tak je zkusím procvičovat víc
100!!! přes břicho ... chci minimálně 5 čísel sundat...
71 přes stehno ... no taky docela hustý...
118 přes hrudník , což se mi i líbí :)
a k tomu prdel jak valach...

Aktuálka zde:

Cílem k umírnění těchto rozměrů mi bude (kromě tréninku viz níže) omezení jídla - základní kámen úrazu. Poslední cca 4 měsíce dělám samý noční a protože se tam pekelně nudím, zaháním nudu žrádlem. A že se nudím dost...
Takže si začnu trošku hlídat, co do tý huby vsunu ať už jde o skladbu, nebo, a to primárně, množství. Naprostou prioritu vidím v omezení sacharidů ve dny, kdy netrénuju ani neregeneruju těžkou silovku z předchozího dne. Dál začít zase se suplemetací (což už jsem teda udělal), a tím nahrazovat některá jídla, protože v poslední době jsem přijímal jen pevnou (a nedá se říct, že nejvybranější) stravu (důsledek stěhování, kdy suplementy zůstaly v původním místě pobytu :) )

V létě nebudu špičkovat trojbojové cviky do extrémů tolik, jako teď, ale pojedu spíš 6x4, 5x5 atp. a přitlačím u ostatních cviků - objem i intenzitu.

Partie, které chci primárně zlepšit:

RUCE!
břicho
latisimy
ramena

když si to sám po sobě přečtu, zdá se mi to naprosto nerealizovatelné (a nebo realizovatelné na úkor trojboje), ale i za cenu, že ve fitku strávím o nějakou tu cvhilku víc a budu odcházet po čtyřech, se o to pokusím a věřím, že to nějak půjde...

fuj, to sem si tady zas jednou plácal játra... :)
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink z pondělí 24.1.

Zkracovačky na šikmý
5x10

Biceps-kladiva s jč
1x8x20
5x8x cca25

Bench
osa
1x8x60
1x5x80
1x1x100
1x1x115
Dres
135 a nic moc...
140 PR! luxusní výstřel, Patrik mi skvěle nasadil dres
Dres dolu, dotlaky na fošnu
2x3x120
1x2x120

Tahy
1x5x90
1x3x140
3x3x160
1x2x160
bylo to nějaký těžký...

teď si jdu dát nějakou kulturu, jinak to tam asi nejde - jdu cvičit do tělocvičny pro lázeňský rekreanty, kde je jeden multifunkční stroj, pár rotopedů a běhačů a nejtěžší jednoručka má kilo... Spíš trochu z nudy :)
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro úplnost logu bych zde mohl napsat taky něco o jídle, takže uvedu mojí modelovou stravu během DENNÍ 12ti hodinové šichty.

Co jsem dnes snědl

- Ráno, cca 6:00 cca 150g mixu vloček, cornflaků, rozinek a ořechů + 1 jogurt
- cca v 10:00 5 rohlíků a balíček plátk.sýra
- ve 13:00 1 tvaroh smíchaný s 1 jogurtem
- 17:00 proteiňák z cca 40ti g proteinu
- teď si v 7 dám balíček (250g) tortellin s kostkou sýra (koukám 12dkg)

to odpovídá circa 150-170g bílkovin (vč.rostlinných)

Jindy toho sním i o něco víc během šichty. Po nějaký noční uvedu jídelníček znovu.

Jinak jsem si před pár dny udělal radost a donesl si od Matochy tyhle krasavice:
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink z pátka 28.1.
předposlední trénink před oblastí, příprava vrcholí

Dřep
osa
1x5x70
1x5x100
1x2x120
1x1x150
Dres LEHKÝ!mám radost, konečně se do něj nasoukám bez cizí pomoci (věšet se ale musím a zrovna tak pytlíky) a svlíknu ho bez toho divadla, co jsem předváděl vloni na lize u 42ky)
170 Sice hloubka prý sice na hraně, ale byla... podle mě to bylo hluboký jak prase :) Dostanu se hloubš hlavně kvůli těm botkám. A mimochodem po pokusu hvězdičky jak prase :)

Lehsedy na šikmý
5x15

Military press
osa
1x8x50
5x6x55

Tahy
1x5x70
1x5x100
1x3x140
1x1x170
1x1x200
1x1x210
v pohodě... sice těžký, ale vvím, že forma neutekla a jsem pořád tam, kde jsem byl v dobách, kdy jsem těžce tahal 2x týdně

Kliky na bradlech
5x8

Těším se na 5.2.! [/b]
Koutňa

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Sice hloubka prý sice na hraně, ale byla... podle mě to bylo hluboký jak prase :) Dostanu se hloubš hlavně kvůli těm botkám. A mimochodem po pokusu hvězdičky jak prase :)

Pěkně ty. Neboj, na závodech budeš odpočatý a nahecovaný daleko víc než na tréninku, takže to tam padne i s pořádnou hloubkou. Akorát mě nikdy nenapadlo, že by ty botky měly až takový vliv, myslela jsem, že u nich jde spíš o to, že jsou pevnější než botasky. Musím to nějak prozkoumat...

Vyhlašuji Ti soukromou válku na dřepu. Nepředpokládám, že teď na oblasti bych dala víc jak Ty, v dresu jsem byla dvakrát, ale do republiky je ještě spousta času na tom zamakat. Bereš?
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so leden 29, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:

Vyhlašuji Ti soukromou válku na dřepu. Nepředpokládám, že teď na oblasti bych dala víc jak Ty, v dresu jsem byla dvakrát, ale do republiky je ještě spousta času na tom zamakat. Bereš?

To je v p*deli :) Pokud se pořádně doučím v dresu, zvládnu ho nasadit bez pytlíků a bude správná konstelace hvězd, mám potenciál i na dvoustovku, ale to by byla moc velká náhoda, takže se nebojím, že bys mě neporazila.

Mimochodem přesně vím, jak se budu cítit - asi jako když v Řepích Pavla Kladivová tahala víc, než já... při tý její "váze"... :))
Koutňa

PříspěvekZaslal: so leden 29, 2011 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Koutňa napsal:

To je v p*deli :) Pokud se pořádně doučím v dresu, zvládnu ho nasadit bez pytlíků a bude správná konstelace hvězd, mám potenciál i na dvoustovku, ale to by byla moc velká náhoda, takže se nebojím, že bys mě neporazila.

Mimochodem přesně vím, jak se budu cítit - asi jako když v Řepích Pavla Kladivová tahala víc, než já... při tý její "váze"... :))

Aha, tak to nic, 200 nedám ani kdyby já nevím co. Dneska jsem se dostala na 160kg, nahoře mě sice kámoš musel trošku popostrčit, ale odspoda dobry... Ale bez boje se nevzdám!

S Kulichem se nesrovnávej, je to jeden z nejsilnějších chlapů v republice.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink z neděle 30.1.

Tréninku předcházelo brutální porušení životosprávy ze sobotní noci, takže jsem si nedělal iluze, že by jít cvičit mělo nějakej smysl. Nakonec jsem ale překvapil sám sebe...

Bench
osa
1x10x55
1x10x75
2x3x105
2x3x95
1x5x95
chtěl jsem jet lehce, ale moc mi to nejde...

Biceps na Scottově lavici-stroj
1x8x35
2x6x45
1x6x40
1x5x35

Lehsedy na šikmý
4x15

Silové přemístění
1x5x55
5x3x75
občas jsem do toho šťouchnul a dostal to nad hlavu pushpressem, nebo imitoval nadhoz

Tlaky JČ nad hlavu
1x12x20
2x8x27,5
1x3x27,5 další opáčko už nešlo
2x6x22,5
1x5x22,5

Stahování horní kladky - triceps - rovný adaptér
5x15x55 au

Kladivové zvihy JČ
1x8x20
4x8x22,5

celkově skvělej trénink, jen jsem z něj a z pátka úplně rozlámanej a netuším, co dneska budu dělat na Letný, kam teď jedu...
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink z pondělí 31.1.

Dřep
osa
1x5x70
1x5x100
1x3x120
1x1x150
1x5x130 supr...
1x3x120
1x5x100

Kliky na bradlech
5x8

Lehsedy na šikmý
4x10

a do soboty odpočívám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SimsonCZ-getting back from the hospital to the cage Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: