Psal jsem, že uvedu i jídelníček z noční, tak tady je. Dnešek je ale trošku specifickej, prtože jsem vstával ve 12, teď sedím na šichtě, ale ráno bohužel nejdu spát a musím jet dva dny nonstop. Uvedu tedy stravu do cca 6:00, kdy bych normálně lehal do postele.
12:00 (chvilku po probuzení) plná miska cereálií, 200g jogurtu
cca 15:00 půl balíku špaget, kečup, 13dkg sýra
17:00 proteiňák v mlíce
20:00 druhá půlka balíku špaget, kečup, 13dkg sýra
a teď jsem v řiti,protože až do 6ti mám v lednici poslední kus "jídla" - další proteiňák. Nějak jsem to dnes podcenil.
Když budu počítat i bílkoviny v těstovinách a protein, co do rána vypiju, tak jsem na zhruba 240ti gramech, což je na moje střeva zřejmě dost, podle toho, jak teď začínaj hrozit :)
odteď si chci držet proteiny kolem tý dvoustovky, abych to mezi soutěžema uregeneroval, protože to bude zápřah...
Tak a je po oblasti. Celkově převládá spokojenost z naší veleúspěšné výpravy, kterou jsem ale bohužel medailově nedoplnil, což mě mrzí...
dorazili jsme brzo ráno, navážili jsme se jako jedni z prvních. Moje váha byla 101,9
Výkony se mi oproti podzimní lize dost posunuly, ale stále to není ono...
Dřep strach z vypadnutí obrovskej, nervozita maximální... 160 2:1 platný, i když hloubka podle mě bez diskuze. Lehký. A soutěžní rekord...
175 MISS nezpevněný záda, špatně umístěná činka, nějak to nešlo... 175 MISS teď jsem se zastavil strašně brzo, bylo to mělký, o tom žádná... poznatky ke dřepu: Moje bandáže mi nedávaj nic, protože jsou na hovno. THP nebo nic, musím si je pořídit
Dres oblečenej s pytlíkama moc nepřidá, chce to oblíkat bez nich - řeší to "slip on" z goodliftu
Dokud moje raw technika nebude učebnicová, nikdy nebudu dobrej ani ve dresu...
Bench už uvolněnější atmosféra - věděl jsem, že nevypadnu a docela jsem se těšil 135 lehký 140 těžší, ale v pohodě 142,5 MISS Před pokusem jsem si HODNĚ stáhl dres, málem jsem nespustil a od toho se odvíjel i výstřel, který byl obrovský, ale špatným směrem. Výsledek byl, že mi činka vystoupala vysoko nad obličej a pak tam taky začla padat. Děkuji spotterům :) Poznatky na benchi: Moje triko je na hranici životnosti
Chce to SuperKatanu
Benche mě baví víc a víc :)
Mrtvý tah maximální klídek...
stačilo mi dát základ a cíl (a taky nutnost) - III.VT byla hotová 195 trošku nejistej start, ale lehký 205 už těžších, ale v pohodě 215 čpavek, pár facek a jedem. Překvapivě snadný, rezerva 5 kilo a obrovská radost
Celkově 515kg, 311,131 Wilkse Skončil jsem na 4.místě v kategorii do 105kg a na 5.místě absolutně v juniorech
Zbytek Sokola Bořislav dopadl nad očekávání dobře
[b]Katka Türbová slušnými výkony obvsadila 2.místo v ženách absolutně i své ženské kategorii
náš nový přírustek Matouš Hrubeš předvedl nad očekávání skvělé výkony, obsadil 6.místo v kategorii 83 a 3.v juniorech absolutně. A nejít RAW bench a dřep, vypadalo by to úplně jinak...
Zdeněk Trnka předvedl svůj nejlepší trojboj a umístil se 3.v mužích nad 120kg
Pavel Čurda ... no to snad nemá ani cenu komentovat :) Nejlepší muž nad 120, nejlepší muž absolutně, nejvyšší trojboj a největší pozved soutěže...
no a můj sparing a kamarád Patrik Navara i přes svou nízkou váhu předvedl perfektní výkony a skončil 2.v kategorii do 93kg a vyhrál juniory v přepočtu na Wilkse
I když moje výkony zatím nestačí na bednu, mám radost, že jsem trojbojař a že patřím do Bořislavského oddílu!
a to bylo pro dnešek vše, jsem ze soboty ještě celej rozlámanej - bedra už se lepší, prsa úplně v pohodě, ale berou mě křeče do stehen a v lýtkách cítím, jako by ta křeč měla přijít každou vteřinou. Trojboj zas od středy...
v poslední době jsem docela pyšnej na svojí stravu, která začíná přinášet své první výsledky v podobě rychlejší regenerace, nižší váhy a dokonce trochu splaskl i bachor :)
Dneska jsem po noční vstal v půl páty, zabalil jídlo do tašky a jel na další, takže strava, kterou zde uvededu, bude cca od dnešní půl šesté do zítřejší půl šesté - tedy spánku.
sežral jsem, nebo ještě sežeru:
jogurt, plná miska vloček s cornflaky, mléko
300g toustového chleba
300g cily
rajče :)
velký proteiňák v mléce
celkem to hodí asi 180g bílkovin , když teda počítám i rostlinné...
Ta cihla tě zaplácne slušně, hladu se nebojím...
Dřív by tohle taky nepřipadalo v úvahu, ale taky mi z těch dob zůstalo břicho jak těhuli, takže to musím trošku zkvalitnit a ubrat sachry a tuky :) Navíc jsem najel na crea a musím si na závody ohlídat váhu do 105ti kil...
Ale mimochodem ano, když to po sobě čtu, tak si taky říkám, že do rána pojdu :)
ja si treba do skoly na 5-6 hodin nosim 240g sacek piskotu,120g baleni racio,mix ovoce 2x banan,3x kiwi,1x pomeranc,1x jablko , mix 30g protein+120-150g vlocek a k tomu jeste neco sladkeho co najdu doma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru