|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: út květen 31, 2011 1:03 am Předmět: |
|
|
Od pondělí 23.5 do středy 25.5. jsem absolvoval vysokohorský trek v Německých alpách, konkrétně výstup na Watzmann (2.713). S mojí váhou, chatrnou fyzičkou a naprostým odporem k aerobní aktivitě to byla čistě pudová záležitost - buď to pude, nebo to nepude...
Nakonec jsem vyšlapal na první (ze tří za sebou) vrchol Watzmannu ve 2652mnm a zůstal zde - fyzicky bych to zvládl v pohodě, ale přechod byl opravdu velice, ale velice "vzdušný"... a to mi strach nedovolil :)
Celkově jsem našlapal během pondělního podvečera a úterního dopoledne cca 2000 výškových metrů na 13ti kilometrech a v úterý v podvečer to celé sestoupal. To už bylo ale opravdu na hraně fyzických možností - bolela kolena, nastupovaly křeče, k tomu všemu silný úpal a zimnice od spálenin.
Domů jsem přijel rudej jak spařenej vepř, rozbitej až do víkendu a o 3 kila tekutin lehčí.
Reprezentace Bořislavského trojboje ve výšce, kde asi žádný z gigantů ještě nebyl a asi ani nebude :)
mimochodem ta fotka vypadá jako totální photoshop, já si toho jsem vědom :D Za mnou sníh, já tam v tričku... no, věřte, nebo ne, ale je to reál a přestože jsem se brodil sněhem, šel jsem celou cestu v šortkách :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SimsonCZ

|
Zaslal: út květen 31, 2011 1:13 am Předmět: |
|
|
Trénink z pondělí 30.5.
po výše zmíněném výletu jsem byl fyzicky naprosto na dně, navíc ani předchozí forma nebyla nijak slavná a protože máme za necelé dva týdny naší domácí pohárovku, bál jsem se, jak to dnes dopadne...
nakonec forma lepší, než před téměř dvěma týdny, kdy jsem trénoval naposledy, i když třeba začátkem dubna - na IPFkách - jsem byl o dost silnější. A udělala mi radost i váha - za pomocí dalšího crea cyklu jsem se dostal na lačných 108 a za chvíli budu atakovat 110 kil...
Tahy
1x5x70
1x5x110
1x3x140
1x3x160
1x2x190
1x1x205
1x3x180
1x2x180
1x2x160
Bench
1x10x50
1x5x80
2x5x100
1x3x110
1x2x110
2x3x100
Kladiva biceps
5x8x nevim...
Bradla
4x8
Lehsedy na šikmý
2x15, dvě sérky do obvyklých čtyřech jsem si symbolicky dodělal před chvilkou na noční :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st červen 01, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
Trénink ze středy 1.6.
Dřepy
osa
1x5x70
1x3x110
3x3x130
1x3x140
2x3x130
to bylo slabý, nějak to nešlo, jsem poslední dobou čajíček...
Tlaky ramen před hlavou
osa
1x5x50
1x5x60
1x3x65
1x3x70
výrazy, přemístění ze země (předtím stojany)
1x3x70
1x3x75
1x2x75
to šlo...
Kladiva biceps
1x8x něco lehčího
5x8x něco těžšího
už bych měl konečně zjistit, kolik ty naše činky vážej - je to domácí výroba
Krčení ramen s ketbelly
5x10x32
Lehsedy na šikmý
4x15
Mám nějakou upovídanou, tak tu napíšu i jídelníček
-vstal jsem v 1 a na trénink jsem šel nalačno - já vím, že dělám velkou chybu, ale jinak to dost dobře nešlo...
-před pátou hodinou tabulka čokolády , oblíbil jsem si to po tréninku :)
-a teď sedím na šichtě, kde jsem zatím snědl:
zmrzlou (pak už rozmrzlou) pizzu + 100g eidamu
Míchaná vejce z pěti, 2 housky
a ještě sežeru:
půl balíku špaget + 100g eidamu, kečup
vaničku tvarohu smíchanou s jogurtem
a mám chuť na něco sladkýho, bohužel tu nic nemám...
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Trénink z pátka 3.6.
Mrtvý tah
1x5x60
1x5x110
1x3x160
1x1x190
1x1x210
1x1x220
1x3x190
1x3x160
1x5x160
zkouška fotmy před Gigantem, docela se dá, bude úrok na osobák, ale zřejmě opatrně a rozvážně...
Benchpress
osa
1x8x60
1x5x80
1x5x100
1x2x110
1x1x115
1x1x125 vydřenej PR
2x3x110
1x3x100
1x3x110
Předkopy
5x10x nevím kolik, ale docela těžký :)
biceps s oporou+triceps za hlavou s JČ
14 kilo jednoručka - 10x pravá bic, 10x levá bic, 8x pravá tric, 8x levá tric - bez pauz, to celé 4x
u poslední série už jsem jel jen 5 opáček na bicák, nemohl jsem
chtěl jsem sem postnout jídelníček , ale došlo mi, že je to skoro to samý, co naposledy - jsem opět na noční, téměř stejná jídla.
Odhadem jsem si spočítal nutriční hodnoty a byl jsem docela překvapenej... Celkem mi moje dnešní jídlo dalo cca 230 gramů bílkovin , což je skvělý na to, že v tom není žádnej suplement. Ale špatný zase je, že mám asi jen 400g sachrů , možná o něco míň... to je zase na mojí váhu dost málo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: so červen 04, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Fotma před Gigantem? Úrok na osobák?
To si z nás děláš srandu ne....
A gratulace k benči. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st červen 22, 2011 12:10 am Předmět: |
|
|
Trénink ze úterý 21.6.
nějak jsem nestíhal, tak jsem sem nepsal poslední 3 tréninky - 1 před gigantem, 2 po něm. Dohánět to nebudu :)
GIGANT dopadl dle očekávání, osobák o 5 kilo na 225, 230 jsem zkoušel a chyběl nechybělo až tolik, to už je na cestě. na wilkse jsem se ale zhoršil, navážil jsem totiž 110 rovných :) Celkově 6/11 v juniorech, 23/38 celkem, i když tady není odečet objektivní hodnocení...
Závody se nám povedly dokonale, troufnu to označit za nejlepší pohárovku u nás a kdo tam byl, ví dobře, že tohle nebude lehký překonat ;)
teď k dnešnímu tréninku. Další už tu snad budou všechny...
Dřepy
lehčí trénink, v pátek půjdu k maxku
osa
1x5x70
1x5x100
5x3x120
Přemístění+výraz
1x8x30
1x5x50
5x3x70
chystám se na Siláka obce Liběšic, je tam zvedání pivního sudu nad hlavu, tak taková průprava...
Biceps-kladiva s JČ
1x10x něco lehčího
4x10 těžší (stááále nevím váhy našich JČ, celou dobu jsem jel s těmi těžšími, tzn.něco s 23, něco s 26, něco s 28)
Krčení ramen s kettbelly
4x12x32
Kliky na bradlech
4x8xBW
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st červen 22, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju k osobáku
Co nějaký fotky nebo videa, máš?
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
Tak po gigantu jsem zase nepsal tréninky, nějak nebyl čas. A nakonec ani těch tréninků nebylo tolik - mám pochroumaný šlachy v dlani a všechno je s tím tak nějak problém :)
Letnou nám na celý červenec zavřeli, takže trénovat se bude povětšinou u Patrika, někdy ve fitku. Zítra jedu k Paťasovi, tak se snad dostanu i ka zapsání logu...
V Sobotu se naše Gigantská výprava zúčastnila Zlobr deadlift cupu
Kluci bojovali skvěle, já jsem se sebou taky spokojenej, protože od Giganta jsem pozvedával jen 2x a kvůli ruce velmi lehce. Nakonec teda vyrovnaný osobák, 225 kilo při TH 109,5. Na to, že jsem jel ráno beze spánku rovnou z noční, mě to až překvapilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 1:23 am Předmět: |
|
|
Tréninky přes prázdniny probíhají zlehka chaotickým způsobem, proto je sem teď nepíšu, začnu zase od září, možná října. Spolu se zbytkem juniorské minisekce Gigantů cvičíme u Navarů v garáži - velice slušně vybavená domácí posilovna, kde s klidem odjedeme trojbojařský trénink.
Všechny tréninky jsou vždy o jednom až dvou základních cvicích, jeden až dva doplňky. Nehrotíme to :) Váhy ale povětšinou nešidíme a tréninky mají takovou jinou, mnohem přátelštější atmosféru.
Začátkem prázdnin, přestože mi při pracovním vytížení nic nepřináší, jsem se dost flákal - pivo předběhlo na žebříčku priorit trojboj, takže docházka i výkony nestály za nic.
Za zhruba poslední dva týdny se ale stalo víc, než za pěkně dlouhou dobu nazpátek - forma se mi, až na slabší pozvedy, vrátila a hlavně jsem se rozhodl trochu zhubnout. Trochu víc. Momentálně mám 103-104 a zvedám stejné váhy, jako při 109,5, co jsem navážil naposledy v Sedlčanech. A shazovat budu nejspíš i nadále - cílem je jednoznačně 105ka, váha ale někde okolo 98kil. Pokud by to bez drastických změn šlo i dál (doteď šlo jen o vyřazení zbytečných cukrů a tuků, rozhodně nehladovím a dokonce ani nepočítám gramy), zkoušel bych shodit i na váhu blížící se 93ce, ale to je možná trochu přitažené za vlasy - přeci jen většina toho, co se mi podařilo nabrat nad 100 kilo, byl zbytečný rosol :)
Ke trojboji jsem si našel zajímavou aerobní činnost, konkrétně box. Zatím proběhla jen lehká oťukávačka, ve čtvrtek se na prvním tréninku dovím, co od toho můžu čekat, každopádně si myslím, že by mě to mohlo dost bavit a výrazně pomoci k návratu do formy.
A na zítřek mě vyhecovali k návštěvě "fitboxu", tak se těším, jak se mi tam ty ženský budou smát, až po dvaceti minutách odpadnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: pá září 02, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
no tak jak jsem hned pochopil, moje tělo je velmi adaptabilní - na změněnou stravu přestalo téměř reagovat a přestože si myslím, že se stravuju správně, nehubnu. Uklidněním je pro mě to, že v poslední době jsem si naložil - na moje poměry - dost aerobky a to se musí nějak projevit.
Momentálně odcvičím 2, když stíham tak i 3 silové tréninky v týdnu, jeden boxerský a snažím se jednou týdně dostat i na fitbox, který mě docela chytl. K tomu, když stíhám, vyběhnu v teplákách, pořádně chundelatý mikině s kapucou na hlavě a švihadlem v kapse - chvilkama se pochouším o běh, i když blíž to má spíš k rychlejší chůzi, běh prostě není pro mě. Proto spíš najdu plácek a tam tu aerobku řeším švihadlem a všemožným nácvikem pohybů a úderů pro box - sice asi vypadám jako idiot, ale půlhodinka mě spolehlivě odrovná.
Teď dám tělu ještě 2 týdny na zvyknutí a dostane třetí šok - sacharidové vlny
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: pá září 02, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
ještě pro představu uvedu můj jídelníček - časy jsou tam od doby, co jsem dnes vstal do doby, než odejdu z noční, na které právě jsem
13:00 proteiňák a miska nějakých ne-úplně-vhodných cereálií
aerobka
15:30 150g těstovin, kečup, 7 dkg eidam 30%
18:00 2 plátky toasťáku, 2 vejce
19:30 4 plátky toasťáku, něco jako lučina, 5 dkg eidam 30%
23:00 150g těstovin, kečup, 7dkg eidam 30%
2:00 2 banány
3:30 tvaroh s jogurtem - oboje fat-free
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá září 02, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
Nazdar, jsem si ani nevsim, ze jsi taky zavodil na Zlobrovi. Kde jsi nasel ty fotky? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: pá září 02, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Nazdar, jsem si ani nevsim, ze jsi taky zavodil na Zlobrovi. Kde jsi nasel ty fotky? |
Jojo, celá juniorská Bořislav tam byla :) A ty fotky jsou z jejich profilu na Facebooku, pokud se nepletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá září 02, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
Vim o Patrikovi, ale Tebe jsem nejak prehlid. Priste se ohlas. :-) A dik, kouknu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|